3
jan
Seneste opdatering: 3/1-23 kl. 2007
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

18 brandfolk og 15 politifolk såret i Berlin – heraf en alvorligt

“Hvornår vil vi  indse, at vi har kæmpeproblemer med unge mandlige migranter fra arkaiske samfund, som ikke ønsker at integrere sig. At fortie det, betyder kune at fortsætte med at promovere det.”

“Hvorfor går de til angreb på os?”

CHAOTEN! Wer seid ihr?, –Das neue Jahr wurde neudeutsch begrüßt,„Achtung, Reichelt!“: Migranten wüten – der Staat kapituliert og Migrant-fueled New Year mayhem turns Berlin into warzone. (Mange videos på de enkelte links)

Måske skulle man stille sig det spørgsmål, der kunne vise sig nyttigt senere i præventiv henseende: Hvorfor angriber de os? Vil de muligvis fortsætte med det, hvis de havde mere effektive våben end fyrværkeri? Når det spørgsmål ikke stilles, kan det kun være af den primitive grund, at ingen ønsker at høre svaret, men det betyder jo ikke, at der ikke er noget svar, kun at vi stikker hovedet i busken og overlader følgerne til vores efterkommere.

Unge, mandlige, lovløse, rasende migranter

Migrant afbryder TV-interview med pistolskud

Venstreorienterede Berlingske har en artikel om det, der hedder De kom for at slukke brande og blev fanget i et mareridt. Nu får »ureguleret migration« skylden

3.7 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago

Her ser vi resultatet af ekstrem og unaturlig ligestilling mellem mænd og kvinder gennem 60 år.

Når kvinder får magt, der går samfund til grunde.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Brian Olesen

Mænd kan også føde børn! 😉

Dansk mand, almindelig ej binær eller LGBTQ++
Dansk mand, almindelig ej binær eller LGBTQ++
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Kun Arnold.

Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Ja, det er skønt ikke..

Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  Brian Olesen

Det begyndte da mænd havde magten

Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago
Reply to  Klodshans

Det er rigtigt. Den vestlige mand har fejlet, i det han bortkastede naturligheden (biopsykologien- herunder især de forventninger, der er kønnene imellem) til fordel for ussel mammon (ofrede familien og kapitaliserede på kvindens arbejdskraft i helt ekstrem grad), og som har ført os til det dystopiske, sociale eksperiment vi i dag kender som velfærdssamfundet. Det er her islam holder muslimer i kort snor gennem et blodigt og barbarisk manifest. Får vi ikke genfundet respekten for vores iboende naturlighed og ikke mindst nødvendigheden heraf i tide, så vil vi være underlagt islamisk babari inden for 50 år, og kan glemme alt… Read more »

Dansk mand, almindelig ej binær eller LGBTQ++
Dansk mand, almindelig ej binær eller LGBTQ++
1 year ago

Ja man føler sig sgu efterhånden som en främling i sit eget land. Man kan ikke gå 50 meter før der står en eller anden abe og glor på en. Vores fremtid er ikke i Vesteuropa. I enhver reklame eller noget fra staten dukker der altid en stor neger eller araber op. Som om det er normalt for enhver dansk familie at ha sådan en krabat siddende ved aftenmåltidet. Jeg kender sgu ingen, der har sådan en gorilla siddende.

Men ja selvfølgelig, det er en del af den store hjernevask, “har du talt med din neger i dag”.

Bastardo
Bastardo
1 year ago

På tide, at de (relativt få) civiliserede lande melder sig ud af FN og danner deres eget Forenede Nationer. Det kommer ikke til at ske.
LEV MED DET.

JHS
JHS
1 year ago
Reply to  Bastardo

Er lemminge egetnlig civiliserede??? At give stemmeret til et væsen, hvor samtlige beslutninger tages ud fra falske følelser, er selvmord! Samtlige store civilisationer har en endedato! Den danske startede i 1917!!! PS: her har islam fat i den lange ende!!!!

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Nothing to see here. Om 20 år er de som os. Husk på de er udsatte. De behøver hjælp.

Bastardo
Bastardo
1 year ago
Reply to  Nielsen

Stine Bosse. Ida Auken. Zenia Stampe.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Reinfeldt (fd statsminister i Sverige) fick 20.000.000:SEK i “avgångsvederlag” från BofA för att han organiserade invasionen av främlingar till Sverige och i Sverige är det inte ens KORRUPTION? Han är numera “god” för 60.000.000:SEK

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

10 år efter Hitler var Tyskland wirtschaftswunder.
100 år efter Frau Mærk’lig vil Tyskland – stadig! – være et SHIT HOLE, myriader af muhamedanske enklaver.

Rigsborgerne vil samles om en stærk mand – der vil – forsøge at? – bringe orden

Stop Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami!

Dragen
Dragen
1 year ago

Skulle vi overleve covid-sprøjterne, venter der os en tur i multi-kulti gyngen bagefter. Det’r sørme spændende.

Multikulti Bjarne
Multikulti Bjarne
1 year ago

Mjah, det er ikke omkostningsfrit at omlægge de gamle koloni-imperier til de vestlige hjemlandes indre.

Men kapital-partierne (de borgerlige) øjnede grønne dollars og endeløs befolkningsvækst og venstrefløjen udlevelsen af grænseløs solidaritet med alle verdens fattige og forfulgte.

Det forventelige resultat: Nedbrud af de ellers ret velfungerende vestlige samfund.

Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago

Det er netop en fejlslutning så at konkludere, at vores samfund har været “ret velfungerende”.

Vores samfund bebos trods alt af mennesker, der deler sig efter anskuelser.

Viktor Børge
Viktor Børge
1 year ago
Reply to  Brian Olesen

Jeg ved ikke hvad “ret velfungerende” er i din verden, men i dette tilfælde og i Sverige er det retsstaten og lov og orden, der er forsvundet siden mena migration blev come il faut – et kontroltab.
Hvis vi skal graduere lov og orden, så tror jeg, at det kun er Sovietunionen, nuværende kina og Nazi-tyskland, der overgår det forsvundne Sverige på det parameter.

Brian Olesen
Brian Olesen
1 year ago
Reply to  Viktor Børge

Nej, det gør du vel ikke..

Pointen er, at når et samfund tilskynder til selvberigelse gennem undergravende adfærd, så kan samfundet vel obejktivt set ikke være at betragte som “ret velfungrende?

-Og det er jo her de fleste af os ved, at det obskure EU samt div. konventioner spiller en central rolle jf ‘Multikulti Bjarnes’ indspark.

H.nielse
H.nielse
1 year ago

I morges i p 1 blev sagt at 2/3 af europæerne ikke ønsker indvandring

Man kan kun bittert betragte “teaterdemokratiet” og de betalte korrupte politikere uden hensyn til befolkningens ønsker tillader migration

Vågn op Europa

Og kvinder ( jeg er selv blå kvinde) er 99 procent hjernedøde og uden kritisk sans overfor daglig rød indoktrinering fra statslige korrupte medier

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Der hersker sommetider tvivl om om det er Berlin eller Beirut.
Merkels :Wir schaffen dass, har vist sig at være en ren krigs erklæring imod os.

Dansk mand, almindelig ej binær eller LGBTQ++
Dansk mand, almindelig ej binær eller LGBTQ++
1 year ago

Vi ynder ofte at skrive “om 20 år”, “om en generation” osv. men det behøver vi ikke længere. Vi er vidne til Vestens endeligt lige nu i realtid. Bemærkelsesværdigt hvor mange, som tager det med ophøjet ro, ja nærmest muntert byder de nytilkomne arabere og negere velkommen. Vinkegruppet, bedstemødre for asyl, præster for muslimer, refugees welcome osv. står klar med vandflasker, sko og iPhone opladere. Jeg føler mange ønsket død og ødelæggelse. Det er i sandhed mærkværdige tider vi lever i.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

De ved ikke, hvad som venter dem, naivitet.

Limewood
Limewood
1 year ago

Hvorfor de angriber os?? Hvorfor angriber venstrefløjen alle de, der ikke er af samme mening som den? Svaret er i hvert fald at den, der har magten i det offentlig rum, besidder langt hen ad vejen magten i samfundet. Det sås i 1930erne – hvor De Nationale Socialister sloges mod De Internationale Socialister – og somme tider rottede de sig sammen mod Socialdemokraterne. At besidde magten i gaderne er en effektiv taktik til at demonstrere magt og vilje til at definere hvem der må befinde sig dér, og hvad, der må foretages dér. Normalt har politiet, som statens repræsentant den… Read more »

Limewood
Limewood
1 year ago

Radio4 berettede i et kort indslag om hændelserne – for at pointere at fyrværkeri burde forbydes…. Ikke et ord om hvem, der stod for løjerne. I Frankrig var man ovenud glade over at bilafbrændingerne har på et et “historisk” lavt niveau – “kun” lidt under 700 kufr-biler led brand-døden nytårsnat…

Bastardo
Bastardo
1 year ago

Muhamedanere. Start remigration nu.

trackback

[…] Se de mange videoer fra den voldelige nytårsaften i Tyskland præger af unge mænd med indvandrerbaggrund. Der ligger forskellige videoer på de enkelte links herunder (hentet via snaphanen.dk): […]

Per Olsen
Per Olsen
1 year ago

Altså –
FREMMEDKULTURELL – BETYDER FAKTISK NÅGOT.
Det betyder at de fremmede støtter ANDRE kulturer enn den eksisterende europeiske individbaserte folke-frihets-kultur.
De selvsagt MOTARBEIDER europeisk individbasert frihets-kultur – med alle tilgjenge midler – og ønsker å innføre en fremmed kultur.

Last edited 1 year ago by Per Olsen
trackback

[…] innlegget er også hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. Vi offentliggjør det her fordi det er en reportasje vi ikke får i våre store medier. Og det sier […]

trackback

[…] Krigsscener i Tyskland – politiet kapituerte […]

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

THE OATH OF THE SENIOR FREEMASONS https://www.bitchute.com/video/ALt8ZAawpSrQ/ THE SECRET COVENANT An illusion it will be, so large, so vast it will escape their perception.  Those who will see it will be thought of as insane. We will create separate fronts to prevent them from seeing the connection between us.  We will behave as if we are not connected to keep the illusion alive. Our goal will be accomplished one drop at a time so as to never bring suspicion upon ourselves. This will also prevent them from seeing  the changes as they occur. We will always stand above the relative… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Revolution i Kongressen, kig efter Matt Gaetz hvis du vil forstå MAGA og 6. Januar

Is McCarthy DOOMED? Here are 5 Things to Watch For!!!
https://www.youtube.com/watch?v=woBjlbMzPy4

Dr. Steve Turley

1,04 mio. abonnenter

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago
  • Mångfald berikar, sa Bill.
  • Kulturer hedrar, sa Bull.
34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x