7
jan
Seneste opdatering: 7/1-23 kl. 1655
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Demonstration mod ytringsfrihed, Hizb-ut-Tahrir, Sankt Hans Torv 2008, NÞrrebro, © Snaphanen.dk

Af Lars Hedegaard

 Islam kommer vi aldrig af med

To mĂŠnd slĂ„s i en kulkĂŠlder, og mens de slĂ„r lĂžs pĂ„ hinanden, er en pyroman i fĂŠrd med at sĂŠtte ild til huset – hvilket de selvfĂžlgelig ikke bemĂŠrker, fĂžr de fortĂŠres af flammerne.

Nogenlunde sÄdan kan man skildre vor tids galskab.

Mens vi i Vesten havde fuldt op at gĂžre med at bekĂŠmpe ”det onde imperium”, der gik til grunde i 1991, blev vi i stort set ubemĂŠrkethed besat af forkĂŠmpere for et mindst lige sĂ„ ondt imperium, nemlig det muhamedanske. Sovjetunionen lod sig besejre. Islam kommer vi aldrig af med.

Og mens alt, hvad der kunne krybe og gÄ af politisk korrekthed blandt politikere, medier og eksperter, skÊldte ud pÄ farlige hÞjreorienterede, kunne verdens allermest hÞjreorienterede, nemlig shariatilhÊngerne, erobre den ene position efter den anden i Vesteuropa, sÄledes at den gamle danske by Malmö nu har muslimsk flertal.

Og mens fanatiske feminister havde travlt med at komme efter mĂŠnd, der havde taget dem pĂ„ lĂ„ret 20 Ă„r forinden, bemĂŠrkede de ikke, at andre – og langt grummere – mĂŠnd lagde planer om at fratage kvinder enhver rettighed.

Vesten fĂžrer borgerkrig, mens civilisationens banemĂŠnd har frit lĂžb

Det seneste Ă„r har der vĂŠret drabelige kampe mellem Ukraine – stĂžttet af USA – og Rusland. FĂ„ synes at have overskud til at interessere sig for det fremstormende Kina, der hastigt er pĂ„ vej til at overtage USA’s gamle position som verdens ledende magt, og som er i fuld gang med at befĂŠste et imperium i Asien, Afrika og Latinamerika. De gamle vestlige imperiemagter, Storbitannien, Frankrig, Belgien osv., lod sig relativt let verfe ud. Det skal man ikke forvente, at kineserne lader sig byde.

Vi stĂ„r nu over for to tyranner – islam og Beijing, og vi foretager os intet.

Det dekadente Vesten koncentrerer sig om at fÞre borgerkrig, mens civilisationens banemÊnd har frit lÞb. SpÞrgsmÄlet er ikke, hvilken tyran, vi skal foretrÊkke, for vi fÄr intet at skulle have sagt.

4.7 15 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

44 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
DR er et sygt og utrovĂŠrdigt foretagende
DR er et sygt og utrovĂŠrdigt foretagende
1 year ago

Hvem er i grunden de dummeste? For islamisterne drejer det
sig om at overtage vores land, og de gÄr rationelt og effektivt
til vĂŠrks. For hvide gĂŠlder det om at forsvare og bevare, men
de opfĂžrer sig irrationelt, slapt og kortsynet, og de fleste lader sig
styre af medierne. Selv vrimlen af fremmede tĂŠnker de ikke over.
Det er sÄ dumt og selvskadeligt at vi er ovre i selvmorderisk idioti.

Galninge har taget magten i Vesten
Galninge har taget magten i Vesten
1 year ago

I praksis os.

der Adler
der Adler
1 year ago

Det sker i hele Vest-Europa, hvor den oprindelige befolkning prĂžver at opretholde livet og samtidig betale for muslimske fĂždemaskiner, der klĂŠkker morgendagens magthavere – Muhammeds lystige svende – for en menneskeforagtende ideologi, der selv kalder sig for barmhjertighedens, tilgivelsens og tolerancens religion, men som rettelig mĂ„ betegnes som djĂŠvlens svendestykke, er helt grotesk. Hvem kan vi takke for denne ulykkelige situation? Pilen peget klart og tydeligt pĂ„ vores sĂ„kaldte forrĂŠderiske politikere. Danmark/Vest-Europa har udviklet sig til et flydende ansigtslĂžst samfund, hvis magtkorrumperede establishment er helt ude af trit med landets etniske borgere. Man er mere interesseret i at behage de… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Citat: “Islam kommer vi aldrig af med.” Vi kan slippe af med islam, hvis politikerne gad lĂŠse  og respektere den danske grundlov: — § 67. Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud pĂ„ den mĂ„de, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet lĂŠres eller foretages, som strider mod sĂŠdeligheden eller den offentlige orden. § 68. Ingen er pligtig at yde personlige bidrag til nogen anden gudsdyrkelse end den, som er hans egen. — 1) Hertil kan suppleres med, at ‘Borgerne’ kun kan betyde ‘statsborgerne’ og ikke udenlandske indehavere af adresse i Danmark. 2)… Read more »

Anders
Anders
1 year ago

Det er landspolitikernes uhellige mission, at udslette den danske stamme.
Det har lÊnge stÄet klart, for enhver som evner at tÊnke.
Vi regeres af samvittighedslĂžse, morderiske landsforrĂŠdere.

h.nielse
h.nielse
1 year ago

De rĂžde er livsfarlige og hader vesten.

Uanset metode vil de ĂždelĂŠgge vesten

Enhedslisten forklĂŠdt som smĂ„ rĂždmossede kvinder og ikke er eneste kritisk spĂžrgsmĂ„l fra de regeringsbetalte medier, der bestĂ„r for stĂžrstedelen af RØDE “journalister”

Sidst JournalisthĂžjskoleen optog elever viste undersĂžgelse at 24 procent stemmer Enhedslisten..

Jeg kan ikke lÊngere lÞbe om morgenen og hÞre P1 fordi det er sÄ tÄkrummende og sÄ kan man ikke lÞbe.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

SĂ„ er det godt kavaleriet, der skal redde os, er pĂ„ vej! Var det ikke “Borgerlig renĂŠssance” NB havde dĂžbt hĂžjreflĂžjens come back, der skal frelse vores kultur og fundament fra samme:

V politiker vil afskaffe flere helligdage.JPG
ino
ino
1 year ago
Reply to  Margrethe

Virkelig smuk politiker, men ak sÄ smertelig dum en udtalelse.
Jeg plejer ellers ikke at kommentere folks udseende.

Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er pÄ tide at folk forstÄr, at frelsen aldrig kommer fra politikere/mennesker.
Den kommer et helt andet sted fra 👆

Galninge har taget magten i Vesten
Galninge har taget magten i Vesten
1 year ago

De rĂžde hedder rĂžde af en grund. Europa farvers rĂždt af vores blod.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

Titta pĂ„ bilden. De ser alla likadana ut. Överviktiga och bepansrade av sina ‘uniformer’.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Den slags dokumentations-fotografi er en sjov kategori, for i virkeligheden tager man jo ikke et billede af problemet man prÞver at belyse, men kun af de umiddelbare symptomer pÄ det. Som en fuglefotograf der viser et billede af en fugleklat fra et dyr der forlÊngst er flÞjet til de varme lande for at underskrive marrakesh aftalen, imens vi fokuserer pÄ dens efterladenskaber fremfor mÞgdyret selv.

B910E7F6-46A7-4C4E-ABF5-5B83027C7130.jpeg
piphans
piphans
1 year ago
Reply to  Poul

To meget syge mennesker.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Jari Norvanto

Kig hellere pÄ billedet fra BT som margrethe har delt, det er sÄdan vores undergang ser ud. Unge kvindelige politikere uden den mindste anelse om hvad de skal forsvare eller hvorfor. De islamister du fokuserer pÄ er her udelukkende fordi nogen har lukket dem ind, glem aldrig det. Vores vÊrste fjender bÊrer nordiske navne.

Galninge har taget magten i Vesten
Galninge har taget magten i Vesten
1 year ago

Smukke kvabsede ansigter. Dumheden lyser ud af dem, men det er Danmarks fremtid.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg gik forbi HillerĂžd S-togs station og hĂžrte en skrige “Allahu akbar!”. Min spontane tanke var “sĂ„ for satan – nu sker det!”, og lynede den bĂŠltetaske op, jeg har gĂ„et rundt med lige siden hverdags-jihad gik hen og blev normen i Europa. Jeg har ellers afskyet de bĂŠltetasker pĂ„ niveau med de smĂ„ bĂžssetasker, der hang og dinglede i en rem om hĂ„ndledet, som obligatorisk pĂ„klĂŠdning for samme segment, pĂ„ ferieĂžerne i GrĂŠkenland. Men, jeg fandt ud af, at nĂ„r det gĂŠlder at have, hvad man end kan forsvare sig med, lige ved hĂ„nden, er de mavetasker en gudernes… Read more »

Galninge har taget magten i Vesten
Galninge har taget magten i Vesten
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hader ogsÄ den slags tasker, men en dag vil vi elske dem. En lille kraftig LED lommelygte er ogsÄ anbefalelsesvÊrdigt, hÄrspray og en lighter kan ogsÄ gÞre undervÊrker. Alt fuldstÊndig lovligt.

Galninge har taget magten i Vesten
Galninge har taget magten i Vesten
1 year ago

Ingen af disse afrikanerne har nogensinde haft et arbejde, eller vil nogensinde fÄ et arbejde. Du og jeg skal forsÞge dem pÄ livstid. Lev med det.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

JEG HAR OPGIVET!

BĂ„de at det danske samfund – som vi kender det – vil bestĂ„ min tid ud, og at valutaerne – FIAT-Ăžkonomierne – vil bevarer stabiliteten.
SÄ nu kÞber jeg ikke kun aktier til pensionen, men ogsÄ guld & sÞlv. Ikke tilgodebevis, men fast metal i mine hÊnder.
SĂžlvet SKAL vĂŠre .9999, “3 nines” koster det samme nu, men vil pĂ„ sigt blive mindre vĂŠrd.

Nogen der har gjort sig samme tanker?

Go’ sĂžndag derude! 🙂

Galninge har taget magten i Vesten
Galninge har taget magten i Vesten
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Jeg deler 100% din holdning og jeg har vĂŠret igang i 6-7 Ă„r nu. Jeg vil sĂ„ rĂ„de dig til at fokuserer pĂ„ guld da det ikke pĂ„lĂŠgges moms nĂ„r vi taler investeringsguld. SĂžlv er ogsĂ„ godt, men sĂ„ skal du kĂžbe det i Estland da der ikke er moms pĂ„ der.Jeg er ikke sikker pĂ„ at sĂžlv vil blive mindre vĂŠrd pĂ„ sigt, men det store boom i prisen pĂ„ sĂžlv som mange taler om tror jeg ikke pĂ„, men jeg har dog et rĂžr med sĂžlv Maple Leafs, flotte er de jo. Alt det ved du sikkert, men… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

SÄ vidt jeg husker forsvandt momsfritagelsen for sÞlv fra Estland i juni/juli mÄned. Men det er muligt, jeg husker forkert. Under alle omstÊndigheder er prisen for sÞlv for hÞj i Danmark. Der kan spares rundt regnet 20-30 procent af prisen i Tyskland. Jeg foretrÊkker guld, kÞbt for kontanter i Danmark. Jeg stoler ikke pÄ, nÄr nettet for alvor strammes til, at de ikke Äbner op for at spore digitale overfÞrsler af penge. DesvÊrre. Det gÞr det nu kun muligt at kÞbe for 20.000 kr. kontant ad gangen.
Guld i Danmark: tavex.dk
SĂžlv/guld Tyskland: schatzkasse.de

Galninge har taget magten i Vesten
Galninge har taget magten i Vesten
1 year ago
Reply to  Margrethe

Du har helt ret med den med momsfritagelsen i Estland, men det er stadig muligt at kĂžbe derfra uden moms, hvordan de gĂžr det ved jeg ikke, men det er lykkedes for mig.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Vil du fortĂŠlle, om hvordan du gjorde?
Og/eller har du et link?

Galninge har taget magten i Vesten
Galninge har taget magten i Vesten
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Hej ja, jeg bestilte hos coininvest.com. Det tog utrolig lang tid fÞr jeg modtog ordren, sÄ jeg kan ikke ubetinget anbefale dem.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Men ordren ankom.
Hvor er de hjemmehĂžrende?
Med forlov, betalte du moms hos dem?
Jeg kan kĂžbe Au & Ag billigere i DK

Min tidshorisont er – af Ăžkonomiske Ă„rsager – pĂ„ +15 Ă„r, derfor kĂžber jeg kun Ag 999,9/1000 – 4 nines – der dette vil holde prisen bedre ift Ag 999/1000 – 3 nines.

– – –

Hvordan ser du, der er svaret her?
Jeg fĂ„r hverken mail eller noÂŽed…

Jens
Jens
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Ingen moms i Norge.

https://www.norskmynthandel.no/

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Jens

Bliver der sÄ ikke momsen ved indfÞrsel til Danmark?

Jens
Jens
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Gull- og sÞlvmynter er penger. Det er ikke moms pÄ penger i Norge. Er det moms pÄ penger i Danmark?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Jens

PĂ„ hvilke nethinden sĂŠlger private guld og sĂžlv i Norge?

Jens
Jens
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Som jeg alt har fortalt deg https://www.norskmynthandel.no/

Galninge har taget magten i Vesten
Galninge har taget magten i Vesten
1 year ago
Reply to  Margrethe

Der er hÞjere belÞbsgrÊnser i fx. Østrig, men sÄ kommer udfordringen med at vi skal veksle til euro. Jeg kan underholde med dette til et foredrag, jeg har haft mange udfordringer med dette i Tyskland.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hvorfor er det et problem at veksle til Euro, kan du ikke bare bruge kortet?
Mine penge er hvide, sÄ jeg sÞrger bevidst for at kunne dokumenterer min lovlige adkomst til metallerne. Ingen ved jo om dette bliver aktuelt?

Og hvis det endelig er kontanter “af tvivlsom herkomst” sĂ„ mĂ„ man jo bruge den tid det tager, enten pĂ„ at fĂ„ vekslet eller fĂ„ dem digitalisere…

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Margrethe

Gangsta-Magrethe 😎 Har du sorte penge, din frĂŠkkert! Der mine penge er hvide, sĂžrger jeg for at have dokumentationen i orden, for min besiddelse – hardcore! đŸ’Ș Har du link/henvisninger til handel pĂ„ Estland og Tyskland? Hvorfor er digital sporing af betaling vedrĂžrende kĂžb af ĂŠdelmetaller et “problem”? Jeg sĂžrger da netop for at have kvitteringER- BÅDE digitale OG hardcopy !!! I gĂ„r – lĂžrdag kĂžbte jeg 8,6 gram 750/1000 guld. Hvad gĂ„r jeg sĂ„ om 15 Ă„r, nĂ„r jeg skal sĂŠlge hos guldhandleren – for det 10-dobbelte af min anskaffelsespris – og denne siger: “jeg skal have billedlegitimation, og… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Anders Bo

“Hvorfor er digital sporing af betaling vedrĂžrende kĂžb af ĂŠdelmetaller et “problem” spĂžrger du. Er det suset helt hen over hovedet pĂ„ dig, hvor vi er pĂ„ vej hen? Et totalitĂŠrt kontrolsamfund i et omfang, der ikke er set fĂžr. Hvis loven ikke allerede er vedtaget, sĂ„ bliver den det snart. Den om, at kommunen kan fĂ„ adgang til dit kontoudtog, uden dommerkendelse. Hvad skal vi gĂŠtte pĂ„, det skal bruges til? Det kunne for eksempel vĂŠre for at gennemgĂ„ dit “CO2-regnskab” og hvis du har levet lidt for belastende for klimaet, spist oksekĂžd og ikke melorm – sĂ„ lukker… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg forstĂ„r ikke helt… Hvordan skulle det nogen sinde vĂŠre/blive et problem, at du har kĂžbt guld & sĂžlv – til hardcopy besiddelse – for dine lovlige penge? Nu er kontantloftet sĂŠnket til kr 20.000 pr handel – vel og mĂŠrke hvor det samlede belĂžb ikke mĂ„ overskrides. I min bank mĂ„ jeg – pludselig! – ikke have kontanter i min lukkede boks, og kan – MAKSIMALT! – indsĂŠtte kr 20.000 OM MÅNEDEN!!! Du beskriver selv, hvordan samfundet kan udvikle sig. Hvor meget guld & sĂžlv – du ikke kan dokumenterer adkomst til – regner du med, at kunne sĂŠlge… Read more »

Jens
Jens
1 year ago

Du trenger sÞlvmynter Ä handle med nÄr sentralbankene har innfÞrt digitale penger som de kontrollerer. BÄde nÄr og hvordan du kan bruke dem. Da er du hjelpelÞs uten sÞlvmynter.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Det var kloge ord Anders Bo.
Penge kommer
penge gÄr
Guld og SÞlv bestÄr.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Peer Pedersen

Nu er det jo ikke noget jeg har fundet pĂ„. 🙂
Det vigtige her, er at beside sine ĂŠdelmetaller fysisk. Fysisk ĂŠdelmetal forsvinder ikke ved computernedbrud eller hackning; heller ikke ved at checkudstederen “forsvinder” og/eller gĂ„r konkurs. 😎

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

VenstreflĂžjen er styret af Morgan Chase og resten af jĂždemafiaen og de Ăžnsker dĂžd over alle hvide mennesker, da der er noget galt med deres ideologi og deres hoveder, ligesom med dem det gĂ„r ud over, som tror pĂ„ “demokrati” og “valg” og som legitimerer psykoernes magt konstant ved at respektere den

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

SĂ„ lĂ€nge utplundrade SKATTER hĂ€grar i horisonten för alla och envar och kan med hjĂ€lp av smarta arrangemang fiskas upp av vĂ€ljaren Ă€r det fritt fram för “invasionsarmen”.
Stort tack till Lökke Rasmussen og Elleman. Ni fick chansen att stoppa ödelĂ€ggelsen men vĂ„gade inte. Det styrker inte grannsĂ€mjan över Öresund.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Grundlovens paragraf 77: “Enhver er berettiget til pĂ„ tryk, i skrift og tale at offentliggĂžre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde pĂ„ny indfĂžres.” Der er fĂžrst livsfarligt, nĂ„r politikerne og MSM tillĂŠgger egne agitatoriske og propagandistiske udsagn vĂŠgt som udtryk for virkeligheden. I disse Ă„r har MSM og politikerne for fĂžrste gang i verdenshistorien globalt usurperet den objektive sandhed. I fuld enighed har de aflivet de demokratiske friheder, sĂ„som den grundlĂŠggende ret til at blive hĂžrt og retten til at afvige fra en vedtagen subjektiv sandhed. Intet, som gĂ„r imod magthavernes opfattelse… Read more »

Limewood
Limewood
1 year ago

Off topic – Fab4 on bikes: John Lennon: “As a kid I had a dream – I wanted to own my own bicycle. When I got the bike I must have been the happiest boy in Liverpool, maybe the world. I lived for that bike. Most kids left their bike in the backyard at night. Not me. The first night I even kept it in my bed!” – John Lennon

Some Vintage Photographs of John Lennon Riding a Bike ~ Vintage Everyday

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
1 year ago

Kig godt pÄ disse kornfede negere. Det er os, der har opfedet dem og vi har gjort et godt stykke arbejde.

44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x