14
jan
Seneste opdatering: 14/1-23 kl. 2032
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Østergade, (Strøget,) København, , © Snaphanen.dk, klik f. helskærm

Af Lars Hedegaard

Det vrimler med analyser af årsagerne til Nye Borgerliges nedtur. Senest fra Rune Selsing, som i dagens Jyllands-Posten skriver, at partiets tre ufravigelige krav ikke var politik, men kommunikation. Tilmed var mærkesagen om udlændinges selvforsørgelse useriøst. Med dette krav lagde partiet i realiteten op til at smide måske 100.000 indvandrere ud af landet, og det betragter Selsing som urealistisk. Derimod kunne Nye Borgerlige:

”have fået stor indflydelse, hvis det havde brugt kræfterne på at påvirke vores fælles forståelse af problemet med islam. Forklaret stille og roligt, at hvis vi ikke ændrer kurs, kan Danmark ikke bevares som Danmark på længere sigt. Dræbt myten om, at Danmark har en stram udlændingepolitik. Forklaret perspektivet i en fortsat islamificering. Beskrevet, hvor radikalt Danmark har forandret sig på blot 40 år. Manet billedet af 40 år med mere af det samme frem på danskernes nethinder. Kulturkamp.”

Det lyder umiddelbart tilforladeligt, men spørgsmålet er, om en sådan politik ville have sikret partiet større succes.

Man skal huske, at alle, der de seneste 40 år har prøvet at føre kulturkamp mod islam, og som samtidig har bestræbt sig på at forklare, med hvilke metoder islam prøver at undertvinge ikke-muslimske befolkninger, systematisk er blevet udgrænset og gjort til ikke-personer. Islamkritik er nemlig den røde linje, som de forenede magthavere i politik, medier, retsvæsen, undervisning og kulturliv ikke tåler, at nogen overskrider. Man kan stille ufravigelige krav til indvandringen, fordi de aldrig fører til noget, men man slipper ikke godt fra at forklare, hvad islam gå ud på.

Det betyder ikke, at man skal undlade at prøve. Man skal bare gøre sig klart, at der er dyre omkostninger. Hvis NB havde valgt at gå den vej, ville det islamofile Danmarks had til partiet være gået over alle bredder.

Vi må nemlig forstå, at Danmarks magthavere – uanset, hvad de måtte sige, når der skal være valg – betragter islam som en allieret og et kærkomment redskab til at holde eventuelle opsætsige danskere nede. Sådan opfattes islam også i internationale organisationer som EU, WEF og FN.

Krum et hår på Muhameds skæg, og du kan godt bestille plads på kirkegården.

Selsing har selvfølgelig ret. Vi skal blot vide, at en kulturkamp ikke er overstået i løbet af de kommende tre-fire valgperioder, men vil kræve mange årtiers indsats. Og har vi overhovedet tilskrækkeligt mange med viden, intellektuelt beredskab og mod til at vinde den kamp?

4.4 13 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
15 days ago

Sådan et cafebesøg er nu hyggeligt, især når de danske skatteborgere betaler.

Senere skal vi hjem i vores lejligheder, også betalt af dansken.

Vores 10 børn oplæres alle til had og foragt mod dansken, som forsøger dem.

Fra et yndigt, hyggeligt land til rå bananstat
Fra et yndigt, hyggeligt land til rå bananstat
15 days ago

Smide måske 100.000 ud af landet. Mener Selsing ikke 800.000?
Det er da flere end 100.000 der forsørges af danskerne, samtidig
med at de rejser på ferie til de lande de er “flygtet” fra. Og hvordan
kan man stille og roligt forklare noget via MSM, når MSM censurer
alt der ikke passer dem? Hvorfor lægger Hedegaard stor vægt på
at forklare at det er bedst at holde kæft? Og hvad er det med årtiers
indsats? Inden højst 4-5 år er Danmarks skæbne endeligt beseglet.

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
15 days ago

Du behøver ikke skrive 4-5 år, skæbnen er beseglet.

Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
15 days ago

Ja, det med at kæmpe imod gennem årtier,
som Hedegaard skriver, er helt urealistisk,
for Borgen lader de fremmede fra Afrika
vedblive med at strømme ind, selvom man
lader som om man fører en stram politik. Og
vælgerne lader sig bluffe. Bliver de ved med
at være naive og uoplyste, synker Titanic-
Danmark stensikkert.

Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
15 days ago

Hvad med at føre kulturkampen mod de asociales borg?
Det er jo især dem som udplyndrer os, sjofler os og
mishandler os. Det er dem som stjæler din tid,
dine penge, dit familieliv og dine rettigheder m.m. Det er
dem som stjæler jeres land, byer, boliger, kvinder, skoler,
hospitaler osv., og giver det hele væk til fremmede. De vil
også udskifte os med arabere og afrikanere.

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
15 days ago

Kan I huske vinkegrupperne? En gruppe danskere, som troppede op udenfor Sandholm og vinkede til de nyankomne asylanter når de ankom i busserne. Eller bedstemødre for asyl. Jeg kan huske et program fra DR hvor en gruppe danskere, primært bedstemødre, hyggede med nogle nyankomne beduiner. De gav dem tøj, lyttede til deres løgnehistorier og hjalp dem på plads. På et tidspunkt stjal en af de unge arabere en af de gamle idioters telefon. Dvs. sådan blev det ikke udlagt, det var nemlig en misforståelse og alt endte i latter og fryd og gammen. Når nogen her på “kanalen” proklamerer, at… Read more »

Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
15 days ago

Det er først og fremmest vælgerbedrageren Tullesens skyld at
situationen er så vanskelig. Han har personlig sørget for at ødelægge
DF indefra. Havde han levet op til DFs program, havde han været
interesseret i at hindre Danmarks undergang, havde DF i dag nok
været det største parti med 43-47 mandater. De havde 37 stk. 2015-19.
Men han svigtede 100%. Også Pia K og et par stykker mere i toppen
var utroligt sølle. De forspildte store muligheder.

Dan Christensen
Dan Christensen
15 days ago

Vil man føre ægte kulturkamp mod (andre) religioner, fordrer det åbenhed, god vilje til sameksistens og udogmatiske synspunkter fra alle deltagende kæmpere. Herved udelukker islam sig selv – islam er lukket om sig selv, ondskabsfuld vilje til eneherredømme og ekstremt dogmatiske synspunkter. Kulturkamp mod islam, vil altid af islam opfattes som duel på liv og død på det fysiske plan. Alt, som ikke udtrykkes som klar underkastelse under allans regime, betegnes af islam som islamofobi, racisme, nazisme. Der stopper kulturkampens åndelige del. Kulturkamp mod islam vil automatisk ende i fysisk borgerkrig. Det er det magthavende feminine borgerskabs tragedie, at dette… Read more »

Limewood
Limewood
15 days ago

Min fjendes fjende er min ven: Så Muhammed og koranens følgere har slået pjalterne sammen i et uhelligt strategisk venskab om at nedbryde og undergrave de vestlige samfund og i sidste ende undertvinge disse. Det er både Muhammed og koranens og socialismens menigheders overbevisning, at deres modstandere ingen legitim ret har til at forsvare sig. Blot passiv modstand er for begge ideologier/religioner en krigserklæring og må udryddes indtil, der ikke eksisterer andet end underkastelse. Dog skal man ikke være blind for at den i Muhammed og koranens følgeres øjne “gudløse” kommunisme/socialisme og at den strategiske alliance mellem de to kun… Read more »

Fra et yndigt, hyggeligt land til rå bananstat
Fra et yndigt, hyggeligt land til rå bananstat
15 days ago

Hovedårsagen til NB sløje valgresultat er måske partiets
sløje valgkamp? (Som måske skyldtes at aviserne nægtede
at optage annoncer fra NB?) Eller kan det være at partiet
intet gjorde for at aktivere sine medlemmer? De kunne
melde sig ind og betale 400 kr., hvorefter de aldrig hørte
noget, ikke så meget som et enkelt brev eller en pjece. Eller
virkede postvæsnet ikke?

Cat Girl
Cat Girl
15 days ago

Nej, danskerne tror på de absurde påstande, at socialime er et gode, at islam og socialistisk/kommunistisk internationale ikke har ret meget med hinanden at gøre, at socialisme er noget som vi har en lokal uafhængig afdeling af i Skandinavien, at socialisme ikke er en religion, at socialisme fører til andet end nedbrydning af økonomi, viden og konkurrenceevne, at socialisme kan udvikle intellektuelle ideer, at socialisme ikke fører til totalitær kommunisme, at socialisme er væsenforskellig fra kommunisme, at socialisme er andet end kapitalens manipulation af store befolkningsgrupper, at Karl Marx var en videnskabsmand, at socialisme og nationalsocialisme er modsatte ting, at… Read more »

john M
john M
15 days ago
Reply to  Cat Girl

NÆVN 1 eneste socialistisk land i verden !? eller et kommunistisk ! bare 1 . det kan du ikke . stop med at blive hjernevasket af neo liberale / liberatære idioter

Cat Girl
Cat Girl
15 days ago
Reply to  john M

Du er skør. Danmark er 100% psykosocialistisk. Socialister er psykopater og hjernedøde, ligesom dig. Danmark er et 100% socialistisk diktatur. Ved ikke hvad du mener med liberalt, liberalt min røv. Danmark er det nærmeste man kan komme til betonkommunisme og et sygt diktatur, 100% af medlemmerne i deres syge diktaturparlament er socialister/kommunister EU som bestemmer alt i Danmark er en underafdeling af det kinesiske kommunistiske parti. Danmark er våbensmugler for alle de sygeste stater i verden og Danmark og danskerne er allierede med islam, allesammen de sygeste satanister i verden. Danmark allierede sig med nazi-socialisterne under 2. verdenskrig, som aldrig… Read more »

Last edited 15 days ago by Cat Girl
john M
john M
14 days ago
Reply to  Cat Girl

jeg er ikke socialist.Og hvorfor tror du jeg synes socialISME er godt ? FRI SOCIAL NATIONAL, det forstår du ikke . nævn 1 land der er socialistsk ! Danmark er IKKE socialistsk !, det er du for lavt begavet til at forstå, eller er du en liberatær, antifa , narkokapatalist eller hvad I idioter kalder jer . Nu debatere jeg og kalder ikke folk skældsord, jeg vil debatere dig ned til du sidder og græder.lad os mødes. Jeg er i Kronjylland. jeg betaler hotel mad osv. og søger for du bliver hentet til debat. Hvorfor flytter du ikke til et… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
14 days ago
Reply to  john M

Lær at bruge stavekontrol, det kan rette op på din dyslexi. Du kan debattere mig her, rejser sgu ingen steder for din skyld, dumrian Du lægger ud med at forklare mig at der ingen socialistiske lande eksisterer, når du lever i et 100% socialistisk land, ved ikke hvorfor jeg skulle kalde dig andet end idiot Jeg er anti-stat, så jeg er ingen af de ting du påstår Læs mit oprindelige svar Nej, det er korrekt Der er til enhver tid socialistisk flertal i cirka halvdelen af verdens nationer Det er derfor jeg kalder dig idiot Umuligt, det er du for… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
14 days ago
Reply to  john M

Nu har jeg læst dig før og du laver ikke andet end at provokere og spille dum, nok derfor kanonen var ladt fra starten af

Dragen
Dragen
15 days ago
Reply to  Cat Girl

Indoktrineringen når sit ypperste i disse år . Eller kan den blomstre og udfoldes endnu mere?
Med de helbredsmæssige forhold vi nu får fremover , har meget ændret sig for den enkelte og for helheden . Den zombie-like/ lemminge mentalitet der er så udtalt hos danskerne idag ((indoktrinering der har virket), virker i mine øjne til at være blevet foŕstærket ? . Men samtidigt tænker jeg , at de ændringer der er kommet eller vil komme, må tvinge noget andet frem , også? Coronaen HAR skabt nogle ændringer allerede , jeg ikke kan overskue.

Margrethe
Margrethe
15 days ago
Reply to  Dragen

Desværre. Jeg er medlem af en lille lokal forening, der har måtte kæmpe for sin overlevelse. Det har tidligere ikke forhindret den stædige vilje til at fortsætte og arbejde for flere medlemmer. Nu lukker den. Bestyrelsen er blevet “ramt” af denne opgivende, overpassive apati, jeg fornemmer uhyggelig meget af alle vegne. Jeg har ganske vist overvejet at genindtræde i bestyrelsen for at nikke den en skalle med nye tiltag mv. Men jeg har ikke tid og kræfter til at redde det hele. Det er som om alt falder fra hinanden. Meget uhyggeligt.

Dragen
Dragen
15 days ago
Reply to  Margrethe

…Det er som om alt falder fra hinanden…..Jeg har lignende oplevelser. Hvis ikke det falder fra hinanden , er det fordi , det “læner sig op mod noget” som et æld-gammelt skur der endnu ikke er faldet , men hænger sammen på meget få søm , og fordi det delvis kollaps af væggene holder mod-væggene oppe en tid endnu. En fornemmelse af en gammel tynd kulisse , der tjener til til det ly eller beskærmelse det foreløbigt, endnu kan give afgive .

Margrethe
Margrethe
14 days ago
Reply to  Dragen

Præcis der står man med det kroniske dilemma: Skal man lade være at spilde flere kræfter på at sætte stivere op i forsøget på at redde det skur? Skal man i stedet stå med hænderne på ryggen og se det falde? Med håb om, at der er et fundament tilbage, hvor på vi kan bygge et nyt skur af friske ufordærvede materialer? Men at lade stå til er næsten lige så stressende, som at stå på land og se ud på en, der er ved at drukne, uden mulighed for at gøre noget.

Benny Smed
Benny Smed
14 days ago

Kulturkamp mod islam skal føres med endog meget voldsomme midler før muselmanden forstår, at han nok hellere må smutte hjem igen. Midler, som i dagens Danmark sender udøverne i fængsel i rigtig mange år, så det varer nok lidt endnu inden der for alvor sker noget mærkbart.

Det er ikke helt nok at spytte fra en motorvejsbro.

Prikker
Prikker
13 days ago

Nye Borgerlige er en forsømt mulighed og lidt af en tragedie, men dog en tragedie med ét lyspunkt: At det ikke fik lov at fortsætte i 20 år, som det fik med DF.

Det er på tide, at vi samler os igen – og gentænker højrefløjens modsvar til denne meget bedrøvelige fiasko.

“Vi Konservative” blev til “Vi der også gerne vil i regering med de Radikale og Moderaterne, og gerne sænker beløbsgrænsen, så Alis fætter fra Bumfuckistan kan arbejde i hvidvask-kiosken i Bylderup-Bov”.

Poul
Poul
14 days ago

Ekstra bladet er glad for at nye borgerlige ikke fik succes med at sætte fokus på problemerne med islam, og håber at partiet går i opløsning: https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/lukker-og-slukker/9590654

På trods af at de selv skriver om importerede overfald, røverier, voldtægter, drab, bandekriminalitet, og islamisme hver eneste dag…

Jeg forstår sgu godt at pernille vermund løb tør for tålmodighed med disse mennesker.

Dan Christensen
Dan Christensen
14 days ago

Det er efterhånden et offentligt anerkendt faktum, at den muslimske folkevandring til Danmark koster mindst 30 milliarder kr. om året = muslimbyrden. Derfor et gratis tip til alle de opvakte unge danske klimaaktivister i Danmark! Klimaaktivisterne kan hjælpe med at reducere klimabelastningen i Danmark ved at arbejde ihærdigt for massehjemsendelse af kriminelle og langtidsledige muslimer. I deres hjemlande vil disse utilpassede eksistenser udgøre en langt mindre belastning for klimaet, da deres hjemlande som oftest er ludfattige dysfunktionelle ulande. Deres levestandard dér er så lav, at deres klimabelastning er langt mindre i taberlandet end her i Danmark. Hjemsendes halvdelen af de… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
14 days ago

30 milliarder, det er jo et absurd lavt tal. Der er over 1 million muslimer i Danmark, så jeg kan ikke rigtig få det regnestykke til at repræsentere en tilnærmelse til udgiften

Realisten
Realisten
14 days ago

Hvornår fatter Hedegaard at det ikke er muslimer det handler om, men etniske danskere? – Det er etniske danskere der har ret til at være den overvældende majoritet i Danmark. Ikke bulgarere, rumænere, hollændere, kinesere eller muslimer. Boomer-mind, er det indtryk jeg får når jeg læser Hedegaards indlæg.. Hvis man fokuserer på etniske danskere bliver man taget seriøst. Fokuserer man kun på muslimer har man uret, og bliver ikke taget seriøst. Blot en opfordring til fremtiden..

jdm
jdm
15 days ago

<i>Hvis NB havde valgt at gå den vej, ville det islamofile Danmarks had til partiet være gået over alle bredder.
</i>
Se bare på indehaveren af denne blog og-eller Uriasposten, mm.

jdm
jdm
14 days ago
Reply to  steen

Man skal huske, at alle, der de seneste 40 år har prøvet at føre kulturkamp mod islam, og som samtidig har bestræbt sig på at forklare, med hvilke metoder islam prøver at undertvinge ikke-muslimske befolkninger, systematisk er blevet udgrænset og gjort til ikke-personer… [samt resten a paragraffen]

Jeg mente, at paragraffen beskriver, for mig i hvert fald, hvad du og Kim er gået igennem de 20 år.

john M
john M
15 days ago

Det er ganske enkelt.

Danskere er ikke Neo liberale .
Social NATIONAL – præcis som Morten Messerschmidt er og arbejder for

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x