14
jan
Seneste opdatering: 14/1-23 kl. 1921
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Verdens skyggeregering holder møde – statsledere, politikere og rigmænd strømmer til

Rebel News rapporterer fra World Economic Forum mødet i Davos 16-20 januar. De er ikke inviteret – akkrediteret på champagne og canapéer – som de opkøbte main-stream medier, der er til stede, og må derfor være de første af nogen interesse for demokratisk indstillede seere og læsere. Se hvordan New York Times stinker af dårlig samvittighed over at være de prostituerede, de er.  Hør Klaus Schwab og hans chefideolog Youval Harari her, de lægger ikke skjul på, hvad de vil med verden, når de helt har købt og tvunget sig til den politiske magt: Totalitarisme og overvågning på speed. Følg Rebels uafhængige Davos-journalistik  her og Ezra Levant: I’ve just landed in Switzerland .

Se også Doc-TV: Hvem har stemt på FN, WHO og WEF? Verden styres av en ren mafia. Seværdig er også Swebbtv’s WEF och The Great Transition  med entreprenøren Hans Erixon. Han har desuden en PDF præsentation her: The Great Transition. Erixon er detaljeret indsat i emnet.

Migranter vælter ind i EU

Der er ikke kommet flere på et år siden 2016

Af Tore Kristiansen

I fjor passerede mindst 330.000 mennesker EUs ydergrænse ulovligt. Det er 64 procent flere end i 2021, og flest på et år siden 2016. Afghanere, syrere og tunesere dominerer billedet.

Tilstrømningen af ulovlige migranter ind i EU øger kraftigt. I 2022 kom der 65 procent flere end året før, og ikke siden 2016 har tallene for et år været så høje, melder NTB-AFP.

Afghanere, syrere og tunesere stod for 47 procent af de ulovlige grænsekrydsninger i fjor. Antallet syrere blev omtrent fordoblet til 94.000, skriver Frontex.

45 procent af de ulovlige grænsepasseringer som blev oppdaget, skete på Vest-Balkan, oplyser EUs grænsebureau Frontex. Den centrale middelhavsrute stod for det næst højeste antal krydsinger og steg med mere end 50 procent, til over 100.000.

– Dette er det andet år i træk med en brat øgning i antal irregulære indrejser, skriver de i en pressemeddelelse fredag.

Dette drejer sig i hovedsagen om mænd, og det er meget få børn. Frontex skriver at kvinder stod for færre end én af ti av grænsepasseringer, mens andelen mindreårige faldt til omkring ni procent.

Når migranterne er kommet  ind i EU et eller andet sted, er de ofte mobile, og flytter sig fra land til land. Mange ønsker sig til Tyskland eller Storbritannien, og sætter kursen derhen. Et stort antal har også Sverige som mål.Oversat af Snaphanen

Frontex: EU’s external borders in 2022: Number of irregular border crossings highest since 2016

EU external borders in October: Number of irregular entries on the rise

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Det er interessant at Danmark ikke holder fast i Flygtningekonventionens definition af flygtninge. Altså man kan være flygtning i det første sikre land, man ankommer til, men fortsætter man derfra, er man normal rejsende uden særlig beskyttelsesret.

Grunden til Danmark ikke returnerer alle velfærdsimmigranter til Tyskland, skal moské ses i lyset af muligheder for internationale topjob?

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

Man må konstatere, at det ikke hører til menneskerettighederne at være sikret et monokulturelt fædreland; nemlig det land som ens forfædre sled og slæbte for at bygge op.
Folkevandring er nu FN og EU godkendt som lovligt middel til at slå sig ned hvor som helst uden forbehold og med garanteret statsstøtte; blot man smider sine identitetspapirer ud, kalder sig selv migrant eller offer og har tilstrækkelig lav intelligenskvotient.
Folkevandringer er en slags pandemi. De bør klassificeres og bekæmpes som sådan – ellers vil den slags pandemi udrydde den oprindelige befolkning, præcis som en dræbende pandemisk sygdom.

Limewood
Limewood
1 year ago

Fra Danmark deltager op mod 25 repræsentanter fra nogle af de tunge virksomheder i Davos: AP Møller-Mærsk, Carlsberg, Novo, Vestas, Lego, Danfoss, NovoZymes, Pension Danmark, Ørsted….
Og sørme om ikke JP-Politikens Hus er repræsenteret med to redaktører: international redaktør Michael Jarlner fra Politiken og international økonomisk redaktør Keld Louis Pedersen fra Jyllands Posten.

15 repræsentanter fra EU/EU-komissionen: Heriblandt præsident for Den Europæiske Centralbank Christine Lagarde, formand for EU Parlamentet Roberta Metsola, og Frans-Islam-Is-Part-Of-Our-History-Present-And-Future-Timmermanns…..

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Limewood

Jeg var ikke klar over, de nævnte virksomheder har hjemme i Davos! 😉

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Dansk er jo svært, Anders Bo.
F. eks: “Han tog hans hat og gik hans vej.”

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Henrik Wegmann

Skrives navne ikke med stort, henrik? 😉

Limewood
Limewood
1 year ago
Reply to  Anders Bo

He..he.. Point taken :0) Det gik vel hurtigt med at formulere sætningen. Man kan ikke sige, at jeg lige her var den kække bi som lykken stod….

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

AP Møller Maersk
Keith Svendsen
Robert Maersk Uggla

Carlsberg Group
Cees ‘t Hart
Henrik Poulsen

Danfoss
Jesper V Christensen
Kim Fausing

DSV
Jens Bjørn Andersen
Rene Falch Olesen

Ferring Pharmaceuticals
Christina Östberg Lloyd

Jyllands-Posten
Keld Louie Pedersen

Lego Group
Niels B Christiansen
Edward Lewin

Novo Holdings
Kasim Kutay

Novo Nordisk
Camilla Sylvest

Novo Nordisk Foundation
Lars Rebien Sørensen
Mads Krogsgaard Thomsen

Novozymes
Ester Baiget

Pensiondanmark
Torben Möger Pedersen
Lars Sandahl Sørensen

Politiken DK
Michael A Jarlner

Vestas
Henrik Andersen
Morten Dyrholm

Ørsted
Thomas Thune Andersen
Mads Nipper

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Døden er for billigt sluppet, for disse mennesker.
De giver ikke en skid for jer, husk det.

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
1 year ago

Hvad angår indvandring, så er vesten nu på vej ind i en komplet Mad Max verden. Det blir os, som skal søge tilflugt bag det tidligere jerntæppe.

Der er byttet helt om på rollerne.

Jeg er så heldig at have relationer østpå og når jeg er der må jeg sige det er en befrielse at gå en tur i store såvel som mindre byer. Ikke en eneste abekat møder man, ikke en eneste hættemåge med den obligatoriske kampvogn (klapvogn).

Dette mere end opvejer den lidt syrlige lugt fra kul, som særligt om vinteren parfumeret luften i de fleste byer.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Vores værste fjende: regeringen, samarbejder med andre landes regeringer om at frarøve os alt vi ejer og har. Sådan er det og sådan har det været i adskillige århundreder.
De har konsolideret deres overherredømme med hjælp af centralbankernes valutatrykning. De trykkeer kroner pund norske- og svenske kroner masser af euro som er nEUropas såkaldte penge.
Fat det dog i fatsvaage europæere. KUN guld og sølv er penge. Banksternes seddeltrykkerier vil vise sig som det de er: FALSKMØNTNERI Det blev i sin tid straffet med døden. Meen tiden er gået, og falskmøntnerne er i live og tilgivne

john M
john M
1 year ago

Tore Kristiansen tager du Frontex data som sandhed ?
Prøv at slå Irland , Østrig ,schweiz osv. stats data op . gang Frontex med MIN.- x 40

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x