16
jan
Seneste opdatering: 16/1-23 kl. 1210
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvor mange skadede/døde er der? Hvor er politikerne og de andre medier? Hvorfor skulle dette tage to år?

En novemberdag i 2021 skulle vise sig at blive starten på et helvede. Efter tredje boosterstik med Pfizer/BioNTech konstaterede lægerne, at Anette Friedrichsen havde fået en vaccineskade. Siden har hun igen og igen skullet en tur på hospitalet – altid med samme resultat: Hjemsendelse med medicin til at dulme smerterne.Et år efter coronavaccinen kan tidligere eliteroer knap gå en tur. Lægerne ved ikke, hvad de skal gøre.

Man hører, at Anette Friedrichsen udelukkende bebrejder lægerne, at de ikke kan helbrede hende. Det er et bagvendt ræsonnement. Lægerne aner ikke engang, hvad der er i “vaccinerne.”

Hvorfor ikke rette anklagerne mod dem, der er skyld i, at hun har indtaget et præparat, der har gjort hende syg, nemlig politikere, Sundhedsstyrelse, Pfizer og de medier, der konsekvent har tiet om vaccinens farlighed? Hun bør henvende sig til Mette Frederiksen, Magnus Heunicke og Søren Brostrøm, samt til alle de ‘eksperter,’ der i TV har talt sprøjterne ind i armene på folk.

Hun taler som om, at alle sygdomme kan og bør kunne helbredes. Hvem siger det? Der er end ikke en læge i verden, der kan love hende, at hun overlever.

Berlingskes faktaboks skriver, at perikarditis er en sjælden bivirkning. Det er ikke sandt.

‘Anecdotals’ Documentary. A glimpse into the lives of people who have suffered significant adverse reactions.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
14 days ago

Mangler jubler , forståeligt nok, over det, der ligner et gennembrud i MSM. Jeg er dog lidt tøvende med at få hænderne over hovedet. Hvorfor kommer det nu, med et fingerknips’ præcision i medier over hele verden? Samtidig med, at Davosmafian er samlet for at planlægge nye angreb mod os? Er det tryllekunstnerknebet med at få os til at rette opmærksomheden væk fra, der hvor der for alvor sker noget? Nu kaster bagmændene deres nyttige idioter, de udslidte vaccinehånddukker, Allan Randrup, Søren Brostrøm, og (forhåbentlig), Mette Forræderiksen mm ind i det romerske cirkus, så vi kan fornøje os med at… Read more »

Dragen
Dragen
14 days ago
Reply to  Margrethe

Ja , det ligner en opmærksomheds-afleder. Jeg læste indlægget , og undrede mig meget over hendes indstilling. Som Steen jo også gør opmærksom på . Lægerne kan IKKE fixe alting . Det er derfor at helbred skal varetages med nænsomhed og langsomhed. Er det også et cover up, for de “journalister” der fortsat deler seng med magthaverne , og derfor fortsætter ansvarsfriheden . Kan man finde ens-lignende historier globalt ? Det ville jo være interresant om WEF allerede er igang med næste omgang ,- “nye epidemier eller andet” der kræver yderligere kontrol .OG er de allered brugte nyttige redskaber ,… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
14 days ago
Reply to  Margrethe

Hele verdens offentlige sektor plus deres lakajer journalisterne og deres tanketomme statstilbedere og lydige slaver er nærmest lige sindssyge. Deres idioti overgår enhver fantasi. Har mistet al tillid til menneskehedens intelligens og store dele af de offentlig ansatte er direkte medskyldige uanset om de “bare gjorde deres arbejde”. Jeg kan frikende rengøringspersonalet, det er det

Margrethe
Margrethe
14 days ago
Reply to  Cat Girl

Så fik vi det på plads.

Uvidenhed/historieløshed kan man dø af
Uvidenhed/historieløshed kan man dø af
14 days ago
Reply to  Cat Girl

Det er også vanens magt. Man er vant til at vacciner
er en OK ting. Og så er man autoritetstro, naiv og ret
pjattet med billig underholdning. Med tv i farver og de
mange computer-spil er der ikke tid til bøger og
tænksomhed. Og man indoktrineres fra børnehaverne
og opefter. Man burde være blevet mistænksom over
så stærkt det gik. Vacciner på ingen tid. Og man burde
have læst Snaphanen osv.

Dragen
Dragen
13 days ago

Ordet VACCINE ,- har været meget afgørende. Det er en del af det “journalistiske og politisk spin magi , man har været snedige med fra starten . Var injektionerne/medicinen blevet solgt med deres medicinske definition : “betingede nødgodkendte eksperimentelle injektioner” , havde udgangspunktet været et helt andet . Jeg tvivler på , at det var gået helt så let.

John Johansen
John Johansen
13 days ago
Reply to  Dragen

Det rette navnet på injektionen er genterapi.
Den har ingenting med vaccine å gjøre.

Dragen
Dragen
13 days ago
Reply to  John Johansen

Præcis.

Uvidenhed/historieløshed kan man dø af
Uvidenhed/historieløshed kan man dø af
14 days ago
Reply to  Cat Girl

PS: MSM har også haft stor succés med deres snak
om “konspirations-teoretikere”. Det er utrolig nemt at
narre naive og uvidende folk. Når statsmedier bruger
skældsord om folk der er skeptiske overfor MSMs
løgnekampagner om “pandemien”, “vaccinerne”, indvandring,
og “berigelse”, co2 “krisen” og marxismen osv., bliver de
skeptiske hurtigt ugleset af alle de naive og uvidende som
ikke har forstået at de lever i en propaganda-verden.

Cat Girl
Cat Girl
14 days ago

CONSPIRACY THEORY
https://www.bitchute.com/video/0IvgmoPqq5j0/

2003~ HOW LBJ KILLED JFK: MONEY, ATTORNEYS, AND THE KENNEDY ASSASSINATION CONSPIRACY THEORY (MIRROR)
https://www.bitchute.com/video/V8HzfUYubbpg/

THE BEGINNING OF THE TERM “CONSPIRACY THEORY”, THE KENNEDY WARREN REPORT, AND THE CIA
https://www.bitchute.com/video/xiDpHK173e8G/

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
13 days ago
Reply to  Cat Girl

Sådan. Helt enig og de “gjorde også bare deres arbejde” i udrydelseslejrene.

Peter Krogsten
Peter Krogsten
13 days ago
Reply to  steen

Hvis man nøjes med at få “nyheder” fra EB, Berlingske, DR, TV2, Guardian, New York Times, Washington Post og lignende, vil der gå lang tid før sandheden om det her dukker op – måske aldrig. Man skal til alternative netmedier, drevet at ildsjæle der vil og kan det levebrødsjournalister ikke kan: Grave sandheden op.

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
14 days ago

Der kommer ikke noget gennembrud her. I skal tænke på, at 95% af danskerne fuldt og fast tror på det lort, som flyder ud af munden på svinet Kretz.

For sådant et land er der intet håb.

ino
ino
14 days ago

Jeg hørte Bolette Søgaard fra Sundhedsstyrelsen i Radio4 Morgen i dag. Der blev talt om overdødeligheden, men vaccinerne var tydeligvis ikke interessante i den forbindelse.
En dansk læge i Sverige, som pt. ikke har så høj overdødelighed, havde en teori om at de danske nedlukninger har skadet vores immunforsvar – det har jo ikke skullet arbejde under nedlukningerne. Sverige har ikke haft lukket ned i samme udstrækning. Skolerne har fx været åbne.

Noget endnu værre er måske ved at indfinde sig!!!
Noget endnu værre er måske ved at indfinde sig!!!
14 days ago

Når vi nu taler om “vacciner”, så er der alarmerende oplysninger
om mRNA stoffer som vi kan få svært ved at undgå, da de kan blive
tilsat maden!!!!! Se dr. Malones advarsel hos Truth Press. Nok
den mest chokerende nyhed længe set. Hodjanernes blog har
nærmere oplysninger under det danske flag i dag.

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
13 days ago

Jeg har på det seneste, blot som et forsøg, talt med flere bekendte om vaccinernes (genterapiens) eventuelle farlige bivirkninger. Jeg forventede ikke det store, men jeg er alligevel imponeret over hvor døve øren man taler for. Det er simpelthen ikke et emne man ønsker at diskutere. Uanset hvilke tal man kommer med så er der bare ikke “hul igennem”. Måske er det bare for stort, for ufatteligt at tale om. Jeg fik dog overbevist en om, at han ikke skulle tage boosteren, så lidt kom er ud af det. At medierne ikke tager det op er naturligvis noget de har… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
13 days ago

Det er helt utroligt, men ikke anderledes end vi har set med 911 siden 2001. Selvom enhver kan sige sig selv at en skyskraber lavet af en stålgitterstruktur ikke kan crashe til støv fordi det brændr i toppen, så har der heller ikke været hul igennem. Ligesom ISIS i Syrien. Selvom enhver burde kunne se, at der var to sider i krigen og den ene var Syrien og Rusland, så var det ikke muligt at få folk til at “forstå”, at ISIS var NATO osv osv

Anders Bo
Anders Bo
14 days ago

Man kan jo have det fromme håb, at der indenfor familierne til de 3-4 øverst lag af Sundheds- & Medieliten pludselig sker hændelser! 😀

Dystopier er stadig! ikke strafbare, PET. mens I tænker lidt over det, kan I “muntre” jer lidt over forløbet af jeres kommende 5. stik med Pfizersk Pharmagetton =>

Booster shot #17 (odysee.com)

Margrethe
Margrethe
12 days ago
Reply to  Anders Bo

Spøjst med den video. Han er jo englænder, men gaden ser godt nok meget dansk ud.

Cat Girl
Cat Girl
14 days ago

De skriver også, at der ikke findes data på antallet af vaccineskadede, hvilket er sandt i den forstand, at de data vi har fra VAERS jo kun er en meget minimal repræsentation af de virkelige tal oveni den omstændighed at en person ikke regnedes for “vaccineret” før efter 3 uger fra stikket

Dragen
Dragen
13 days ago

Overdødeligheden skyldes nok , – krigen i Ukraine , klima-change og så’n.

trackback

[…] henter denne artikkelen fra det danske nettstedet Snaphanen. Den forteller om en tidligere dansk roer som er så vaksineskadet at hun ikke kan fortsette med […]

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x