18
jan
Seneste opdatering: 20/1-23 kl. 1020
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det var vist ikke helt meningen. VIP’erne i Davos er beskyttet af 5000 politifolk og af en akkrediteret, købt main-stream presse, der ikke kunne drømme om at stille ubehagelige spørgsmål. I sagen om det, Naomi Wollf nedfor ligeud kalder “massemord,” der har vi i Vesten ikke haft fri presse, der kunne opfylde sit egentlige formål. Den har afsløret sig en gang for alle som det, den er: magten og pengedrengenes klakører. I morgen vil jeg prøve at nærme mig, hvor mange menneskeliv, denne “journalistik” har kostet.

Pfizer, der har købt sig ind alle vegne, vil uden tvivl kræve videoen fjernet. Skulle det lykkes dem, kan I altid se den her.Pfizer CEO has epic reaction after being ambushed by conservative journalists at Davos.

Hvad vidste Pfizer?

Ny- E bog besvarer spørgsmålet

Dr. Naomi Wolf: Criminal Litigation Will Quickly Turn Those Complicit in Mass Murder on One Another. “They [FDA, CDC, medical institutions, AMA, etc.] are thoroughly mass murderers. And so, I think you’re going to see a race to be first to point fingers at the others.”

The 50 reports written by the War Room/DailyClout Pfizer Documents Analysis Project volunteers using primary source Pfizer documents released under court order by the U.S. Food and Drug Administration

Bogen er her: Pfizer Documents Analysis Volunteers’ Reports eBook, $11.99

En meget seværdig gennemgang af historiens værste, medicinske skandale. Man kan godt få fornemmelsen af, at det hele er ved at skrive for de skyldige nu, og at de som Wollf siger, “snart begynder at skyde skylden på hinanden.”

International Criminal Investigation calls on every public citizen to recommend indictments

International Criminal Investigation calls on every public citizen to recommend indictments for Bill Gates, Anthony Fauci, Pfizer, BlackRock, Tedros and Christian Drosten for pushing everyone to receive the ineffective highly dangerous lethal experimental vaccines.

 

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Klodshans
Klodshans
10 months ago

Den sædvanlige strategi fra herre folket. Så længe det ikke kommer i msm sker der intet.

Poul
Poul
10 months ago

Fint at de konfronterer ham, men i sidste ende er det jo bare endnu en video der stiller spørgsmål som ingen svarer på, og som derfor ikke får nogen effekt. Så længe manden ikke svarer, så længe vil deres spørgsmål bare være en “konspirationsteori” og han ved det. Husk på at nyhedsudsendelserne på mainstream kanalerne i USA blev åbnet med et stort “brought to you by pfizer” skilt under nedlukningerne/vaccinerne, og flertallet troede stadig på at de var neutrale i deres dækning… Inklusiv samtlige danske politikere og “journalister”. Det eneste de skal gøre er ikke at sige noget, så klarer… Read more »

9D29D152-9F25-4E9E-912A-93C063A594E3.jpeg
Last edited 10 months ago by Poul
Dan Christensen
Dan Christensen
10 months ago

Det er ganske vist. VIP’erne i Davos har for lang tid siden afholdt en intern demokratisk afstemning om hvilke metoder, der skal være tilladelige når WEF’s plan for verdens Reset skal implementeres. Man enedes om at vedtage følgende tiltag a.s.a.p.: 1) Alle kontanter skal afskaffes og erstattes af digital valuta, som sikrer magthaverne maksimal kontrol over plebejernes konsum. 2) Privat ejendomsret afskaffes for plebejerne. De 99% af verdens indbyggere ejer alligevel ikke mere end den sidste rige 1%. Plebejere er notorisk inkompetente kapitalister. 3) For at sikre optimal lydighed overfor WEF’s Reset planer, skal alle indbyggere i de civiliserede lande gradvist… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  steen

Viser blot at befolkningerne end ikke forstår hvad deres “demonkrati” er baseret på og at DAVOS/Bilderberg/Klaumagne d. 1. ikke engang behøver at omskrive den sociale kontrakt for tilsyneladende er der i forvejen ingen som kender dens indhold

Klodshans
Klodshans
10 months ago
Reply to  Cat Girl

Politikere har ALTID gjort som det passede dem. Demokrati er noget lort og har altid været det.
Cat Girl, MSM har bildt dig ind, at demokrati er noget så godt.

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Klodshans

Absolut ikke, men tak for manglende logik. Jeg siger at disse mennesker som altid kærer så meget om “demokrati” og får ørerne tudet fulde hele livet om dette monster, som altså konstant fremstilles som noget godt end ikke ved, hvorfor det burde være godt. De har ikke engang der noget fundament at stå på At det så heller ikke er sådan som det fremstilles det burde være bare i teorien er jo lige meget for mig, som slet ikke mener, det kan være godt så længe det er repræsentativt Jeg mener sådan set ikke engang at et egentlig direkte demokrati… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Klodshans

Jeg tænkte lidt over hvordan du kunne misforstå mig og så kigger jeg lidt på mine stedord. Jeg gør det ikke lysende klart at det er befolkningen jeg taler om er skøre. Politikerne er korrupte, dvs de begår ulovligheder ved at deltage. Det er ikke meningen at de skal danne hemmelige loger/klubber sammen med magtfulde mennesker. Det er bundulovligt – forræderi mod samfundskontrakten/forfatningen/lovgivningen/befolkningen Befolkningen er idioter, fordi de mener at repræsentanterne repræsenterer dem, ligesom de er idioter for at acceptere manglende monopollovgivning og varetagelsen af befolkningen tarv i alle sammenhænge og indenfor alle institutioner, nationale, såvel som internationale. Det er… Read more »

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
10 months ago
Dragen
Dragen
10 months ago

“..Render af pladsen når ansvaret skal placeres…?” . Den har jeg spekuleret på også . Men ifht. Danske politikere, selvfølgeligt. Begynder man at skændes med hinanden , skubbe aben rundt og fra sig ? Og hvornår begynder vi andre så , at kunne se/høre lidt igennem de sprækker der dannes? Er vi ved , at være der ? Eller tager det mere tid endnu , før korthuset falder? Og forøvrigt ,- er der nogen der ved ; om man er helt sluttet med , at ” anbefale” sprøjterne OGSÅ til folk over 50 år? Og vil det så sige stop… Read more »

Jan
Jan
10 months ago

Ja, du ramt plet. Det her er rigtig journalister! De er ikke engang grov og uhøflig.

Olsen
Olsen
10 months ago

Mener ganske sikkert at han hedder Albert til fornavn.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x