19
jan
Seneste opdatering: 19/1-23 kl. 0915
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En hydra: Når han er død, kommer der en anden. Det har været sådan siden tidernes morgen”

Det er svært at finde nogle nøgne facts om ham. Bare at finde hans fars navn er ikke så ligetil. Og at finde noget om hans fars samarbejde med Hitler om at lave turbiner til tungt vand til nazisternes atombombe, er stort set umuligt. Eller hans egne bestræbelser på at hjælpe Sydafrika til A- våben i tresserne. Man må til Johnny Vedmore, der er gæst her, og som skrev artiklen Schwab Family Values.

Dresserede journalister og prostituerede

Der er masser af journalister i Davos. Det også myldret ind med rigtige prostituerede. Hos WEF diskuterer man nemlig også ‘gender inequality.’ Det er dyre damer til 2300 Euros (17.200 DKR) for en nat – plus rejseomkostninger.

Hvad journalisterne skriver, er ganske intetsigende. De eneste kritiske er hurtigt overset, de har inviteret sig selv. Det er canadiske Rebel News og den ret nye GB News. De sidste har sendt Calvin Robinson, der foruden at være journalist, er skolelærer og præst. Her møder han Ezra Levant:

“If I’ll own nothing, who will own it all?”

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Klodshans
Klodshans
1 year ago

Et ækelt menneske, støttet af ækle mennesker.

WEF og Pfizer strammer garnet og kvæler barnet
WEF og Pfizer strammer garnet og kvæler barnet
1 year ago
Reply to  Klodshans

Han støttes bl.a. Lars Fadbums, Mette Mink,
Ida Auken, Kristian Jensen, Brian Mikkelsen
og Heunicke. De har besøgt ham i Davos.
Et foto viser den udsøgte forsamling. Mette
og Heunicke har skrevet under på aftaler
med WEF. Det er vist hemmeligt hvad der
står i aftalerne.

Morningstar
Morningstar
1 year ago

Innan Klaus moder gifte sig med hans fader så hette hon Rothschild. Ännu en anledning att ta hela WEF-cirkusen på allvar. Men även i Sverige har vi en krypto-Rothschild. Ingen mindre än Greta Thunfisk, som Boatsinker döpte henne till. Dotterdotter till Lionel Wather Rothschild. Världen är fantastisk. Nej, snarae internet är fantastiskt. Låt inte Klaus med sitt cyber polygon förstöra det för oss.

Olsen
Olsen
1 year ago

Midt i al denne globalistiske elendighed er det opmuntrende at se at ikke kun Rebel News, men også andre alternative nyhedsmedier er helt fremme i kampen mod den totalitærkorporatistiske dystopiske digitaldiktatur-fremtid, som bl.a. WEF planlægger. Og der synes at blive flere og flere på trods af et tilsyneladende koordineret samarbejde blandt praktisk taget samtlige den “frie” vestlige verdens magthavere og deres korrupte massemedier om at sætte en stopper for de alternative uafhængige nyhedsmedier. Apropos positive udviklinger: Der er en underskriftindsamling igang på Borgerforslag.dk om at bevare Store Bededag og sætte politikerne 10% ned i læn- og den indsamling har nu… Read more »

Piotr
Piotr
1 year ago
Reply to  steen

37 er rigeligt Steen!

Direkte Demokrati NU! SIAD! P.

Olsen
Olsen
1 year ago
Reply to  Olsen

“10% ned i læn” skal selvfølgelig være “10% ned i løn”. Utroligt at jeg ikke fangede den skrivefejl. Man kan vist ikke rette i sine oprindelige opslag.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Der er så mange stemmer derude, da jeg så Vedmores egen video måtte jeg droppe at lytte til ham, som jeg gør med så mange pga deres irriterende stemme Fordi jeg ved at alle elsker gode links, så vil jeg i stedet fremdrage Gary Null, Mr Zero er en del behageligere at lytte til, og taler om ganske mange relevante ting for hele problemet med at være menneske og holde det hele ud og også ting som er relevante i den kontekst vi nu er i Gary Null om Klaus Schwab (OT), du skal lige igennem de første og mest… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Hvor blev lyden af?

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x