20
jan
Seneste opdatering: 19/1-23 kl. 1540
57 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Klaus Schwab har naturligvis inviteret klima-rableren Al Gore til at holde foredrag om verdens snarlige undergang. Det er han mester i, for gennem årtier har han forudsagt den ene globale katastrofe efter den anden. De er aldrig blevet til noget, men så finder han bare på en ny.

Som en anden har påpeget, ligner Gore zeppelineren Hindenburg, lige før den eksploderede, mens han forklarer, at “havene koger”, og Jorden rammes af “regnbomber”, samtidig med, at vi hjemsøges af tørke, for ikke at tale om det omsiggribende fremmedhad. Heldigvis har vi Greta Thunberg, som Gore sætter sin lid til.

Under disse omstændigheder kan folkestyret ikke bestå, meddeler den oppustede mand.

Det har han naturligvis ret i, og det er hele meningen med Davos. Almindelige mennesker skal lære, at de ikke kan styre sig selv, men må overlade kommandoen til de rige, der har penge nok til at tage til Davos og holde prædikener om deres moralske fortræffelighed.

Selv ikke Karl Marx havde fantasi til at forestille sig en så vanvittig alliance mellem de rigeste kapitalister, de mest skurkagtige regeringer og venstrefløjs-ideologer med det formål at påtvinge verden et diktatur, som man efter behag kunne kalde kommunistisk eller fascistisk.

Det aktuelle spørgsmål er, om vi andre har fantasi til at forestille os, hvad der er i vente, hvis vi ikke vågner op.

4.6 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

57 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
hnielse
hnielse
4 months ago

Sagen med den græske EU parlamentariker Eva Kaili som blev taget med en kuffertfuld af EURO fra mellemøstens diktatorer viser, at politikerne er korrupte !!!

2/3 af europæerne ønsker ikke indvandrere, men når mellemøsten og de andre diktatorstater bestikker politikerne, så kan det ikke undre, at indvandringen fortsætter !!!

Der findes ikke demokrati. Vi lever i fascismens tidsalder. Vestens tidsalder er slut. I England er en INDER premierminister. Der er en årsag til det hedder Indien. Det skyldes at der hører indere hjemme !!!

Kkodshans
Kkodshans
4 months ago
Reply to  hnielse

Du tager fejl, demokrati findes, og demokrati er det som foregår omkring os lige nu.
2/3 af europæerne i EU ønsker ikke indvandring/flygtninge siger du 😀😀😀, folk i EU stemmer/demokrati på de politikere som importerer MENAPT mennesker.
Demokrati er noget lort og har altid været det, samtidigt har politikere og ledende figurer i forskellige samfund fra flere tusinde år tilbage og indtil i dag, altid været skadelige for deres befolkninger.
Mennesker har aldrig været istand til at lede noget som helst.

Piotr
Piotr
4 months ago
Reply to  Kkodshans

NEJ NEJ KlodsHans: du skriver, at det, at folk stemmer = demokrati. Forkert!

Ved FT-valget 1.Nov. stemte, mange på Sprællemannen, fordi han kunne aldrig som i ALDRIG, finde på at hoppe i kanen med med FUSKen!
FUSKen lovede ham nemlig en ministerbil (hahaha Cheap!) og samtidig bestak FUSKen 2 grønlændere og 2 huleboere fra Færøerne, så beholdt hun magten, jaja der røg 9 gamle klassekammerater i den lokumsaftale, “who cares”, jeg bestemmer! Som FUSKen siger: “lev Mette”!

Direkte Demokrati NU! SIADF! P.

Klodshans
Klodshans
4 months ago
Reply to  Piotr

Hvis mennesker stoler på hvad politikere siger, med tanke på fortiden “ alle deres løgne, siger et gør noget andet “ så er de sgu for dumme. Inkompetance/levebrødspolitiker min far var den store Uffe ellebællemann, lyser ud af den lille smalskuldrede mand ved navn Ellemann jr.
Som jeg siger; de har ALTID gjort som det passer dem, det har ingen konsekvenser.
Direkte demokrati, gør ingen forskel, endnu en narresut.

Piotr
Piotr
4 months ago
Reply to  Klodshans

Det parlamentariske system er dødssygt, det skriger på reformer.
Politikerne skal have sine beføjelser/magt stærkt begrænset, det kan gøres ved at indføre direkte demokrati, som det findes i Schweiz.
Om ikke direkte demokrati, hvad foreslår du så?

Direkte Demokrati NU! SIAD! P.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago
Reply to  Klodshans

Jah, som hans far sagde, der er sgu for meget Ellemand og for lidt Jensen i ham.
Jens Peter Jensen, uden Ellemand, var sgu ikke helt dum, han havde gennemskuet poden.
Han var for øvrigt en festlig fyr at høre på, bemeldte Jens Petter.

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Kkodshans

Letfattelig indføring i demokrati for de uindviede:
I demokratier er alle ledere. Nogle er dog ledere end andre. Det er r..h.llerne – de andre er de sk.der.kker, som er dummere end dig.

Poul
Poul
4 months ago
Reply to  hnielse

“Der er en årsag til det hedder Indien. Det skyldes at der hører indere hjemme !!!” Inderne kunne nok sige det samme om englænderne som besatte og koloniserede indien i århundreder, så måske er det ikke lige det bedste eksempel at hive frem. Hindu’er gør iøvrigt ikke en kat fortræd, så prøv i det mindste at sætte dig lidt ind i forskellene når du tager en pause imellem guldbajerne, før du ender med at bekæfte alle fordommene om ubegavede socialklasse 5 danskere der tror at alle med brun hud er et problem. Vi kunne bytte alle muslimer i danmark ud… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 months ago
Reply to  Poul

Pas nu på, din arrogance ikke helt løber af med dig. “socialklasse 5”, er det et nyt udtryk for Det radikale Venstre, hvis det er et spørgsmål om at definere en gruppe som særligt dumme? Som socialklassificering er det for længst afskaffet. Vi tvinger heller ikke længere “kejthåndede” til at skrive med højre hånd. “Det handler ikke om hudfarve”” argumentet troede jeg hørte hjemme blandt venstrefløjsere, kulturradigale og andre overfladebesatte typer: Nej, det er ikke den “brune hud” på hverken arabere, indere eller negere, der skaber konflikterne. Det er dét, der er under huden, og dér er forskel, de forskellige… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago
Reply to  Margrethe

For lige at perspektivere den demografiske problematik, kan man ved diverse opslag på det net, der giver svar på næsten alt, udfinde, at det lykkedes islam i Stormogul-riget (den muslimske erobring af Indien) at udslette omkring 100 millioner hinduer i Indien mellem ca. år 1000 til ca. år 1500 – altså ca. 200.000 om året.
Omregnet til danske forhold vil det teoretisk set tage ca. 25 år, at gøre totalt kål på den etnisk danske befolkning. Dette er svaret på et stort demografisk spørgsmål, som har plaget mange i vor tidsalder.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago

Jah, de historieløse ved ikke at Pakistan, de “Renes Land” er resultatet af muslimsk hærgen i Indien, hvor millioner af hinduer blev slagtet. For at slippe af med stenen i skoen, udskilte Indien de muslimske områder, som blev til Pakistan. Ikke uden myrderier og grusomheder fra begge sider. Der foregik en større folkevandring med ufattelige lidelser, men Indien og Pakistan slås stadig. Gammelt had forsvinder ikke, selv om de unge mennesker anser det der skete i forgårs for forhistorie, der er uinteressant. Man har intet lært af historiske muslimske erobrings togter. De foregår stadig helt åbenlyst, men taktikken er ændret,… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 months ago

Islam er en totalitær politisk ideolog, og nok det mest bestialske af slagsen. Men selvom vi fjernede eksistensen af islam, kommunisme og nazisme, forsvinder de gnidninger, vold, mord og krig, som etniske, kulturelle, ideologiske og religiøse forskelle altid har medført, ikke. De nævnte ideologier er bare endnu en pind til ligkisten, oven i de andre, der altid har gjort, og altid vil gøre, multikultimultietniske samfund til en trykkoger fuld af havregrød, der før eller siden tilstopper ventilen og fremkalder det uundgåelige.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago
Reply to  Poul

Du glemmer vist det store oprør i Indien mod englænderne.
Hinduer og Sikher kan være lige så grusomme som muslimerne, men de rejser sig ikke uden at blive groft provokerede.
Muslimerne derimod, behøver ingen anledning.
De opfinder én.

Poul
Poul
4 months ago
Reply to  Finn A. Skov

“Hinduer og Sikher kan være lige så grusomme som muslimerne, men de rejser sig ikke uden at blive groft provokerede. Muslimerne derimod, behøver ingen anledning. De opfinder én.” Præcist, og danskerne rejser sig aldrig. Og margrethes skabsracisme efterfulgt af en opfordring til at se på hvad der er under huden er næsten for dumt til at kommentere på, og det er derfor jeg nogle gange pisser i kirken herinde når niveauet i koret bliver for ubegavet. Asiater er et andet eksempel på mennesker som etnisk set er længere fra mig som dansker, men som jeg til enhver tid ville overlade… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 months ago
Reply to  Poul

“Og margrethes skabsracisme efterfulgt af en opfordring til at se på hvad der er under huden er næsten for dumt til at kommentere på, og det er derfor jeg nogle gange pisser i kirken herinde når niveauet i koret bliver for ubegavet” Ved du ikke at Margrethe er et navn og derfor staves med stort M? Det ved de i socialgruppe 5, men åbenbart ikke blandt skabsradikale. Dine fredelige hinduer, praktiserede afbrænding af levende enker, ind til de onde imperialistiske englændere forbød det. Selv derefter fortsatte de med denne spøjse tradition.. Hvorfor er du ikke for længst smuttet til et… Read more »

Last edited 4 months ago by Margrethe
Poul
Poul
4 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg har faktisk undersøgt det og thailand er ikke så nemt at flytte til som folk tror, der er en masse krav der skal være opfyldt samt man skal have et stort rådighedsbeløb på kontoen mm. Og jeg mener da at der er forskel på danskere og asiater, det var sådan set hele pointen. Den forskel er bare ikke til danskernes fordel. At danskerne ikke selv kan få øje på at de ikke er verdens klogeste folk kan du iøvrigt tilføje til listen over idiotiske træk ved dette folkefærd. Det er vel kun svenskerne der er mere tilbøjelige til at… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
4 months ago

Tredive sekunder der illustrerer hvordan den nye verdensorden fungerer – Greta Thunberg chiller og griner med tysk politi mens journalisterne gør deres udstyr klar til at forevige hendes “anholdelse.”

https://odysee.com/@Velyaminov:a/Yes,-the-Greta-Thunberg-arrest-was-staged-for-the-establishment-media:a

Piotr
Piotr
4 months ago
Reply to  Felix Krull

Venligst gå ind på The Rebel og se deres forsøg på at få nogle svar, på simpel spørgsmål, når hun er uforberedt. Kraniet er helt tomt på denne “puppet”!

Direkte Demokrati NU! SIAD! P.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago
Reply to  Piotr

Det er gået op for folk med fornuften i behold.
Desværre er vi efterhånden et mindretal!

Allan G larsen
Allan G larsen
4 months ago

Al Gore, var det ikke ham, der for en del år siden hævdede at verdenshavene ville stige en 10-12meter i løbet af 5-10 år?. Jo, han var skam en “forudseende” mand.
Var han forresten ikke præsident kandidat for Demokraterne dengang?!.

Poul
Poul
4 months ago
Reply to  Allan G larsen

Jeg gider ikke google den nu, men der findes en liste et sted på nettet med al gore samt mange andre klimaprædikanters forudsigelser, som mildt sagt viste sig at være forkerte. I al gore’s tilfælde forudså han feks en ny istid fremfor opvarmning, hvilket south park lavede et fremragende afsnit om iøvrigt. De har også et andet afsnit som nok er omkring 15 år gammelt nu, hvor en klimagruppe kommer til byen på vegne af den amerikanske venstrefløj, og forsøger at bilde folk ind at jorden snart går under på grund af højrefløjen. Det lyder bekendt ikke? Men ligesom en… Read more »

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago
Reply to  Allan G larsen

Jow, det var ham.
Hans “Palads” ligger også helt ude ved strandkanten.

Dan Christensen
Dan Christensen
4 months ago

Slår man op, kan man se at ‘gore’ betyder “blodig masse” eller bare “noget blodigt”.
Gore blev kendt for at fistre verden rundt i sit store private jetfly med en hird af klimatosser for at redde verden. Hvis Gore vil redde verden kan han flytte til månen, hvor der slet ikke er noget klima, der kan blive ødelagt – lige noget ham og tunfisken.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago

Der findes ingen skatteborgere og naive idioter på Månen der kan terroriseres.

Benny Smed
Benny Smed
4 months ago

Klima-rableren Al Gore! Klovnen rabler nok kun om det han bliver betalt for at rable om. Forresten har vi også typer her i landet, som konstant rabler om menneskeskabte klimaforandringer. Sådanne rablerier giver f.eks. forfremmelse fra at være meteorolog til at være klimatolog!

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago
Reply to  Benny Smed

Lige så fin en titel som “Astrolog”

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
4 months ago

Når det regner får vi fregner, når det sner får vi fler. Hilsen DMI.

Dragen
Dragen
4 months ago

Det tŕor jeg på ,- ligsom julemanden.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Man kan ane tendenser, men frosten udeblev

Iben Hansen
Iben Hansen
4 months ago

Nu varer det ikke så længe før bededagen ikke mere interesserer msm, og så slap diktatorerne afsted med nok et tyveri.

Dragen
Dragen
4 months ago

OT. Steen er du opmærksom på patrioterne går live , – fb? De har lige bragt et godt indslag fra domhuset i Kbh , ang en sag mod Kent Nielsen Nor ang sprøjterne. I indslaget kommer Klaus Ewald til orde også . Hele indslaget er godt . Er der andre retssager i DK mht. De modbydelige sprøjter? At der kommer opmærksomhed omkring emnet er jo godt , men jeg vil fremhæve Klaus E og interviewet med ham . Han er en god debatør . Klar og tydelig . Vivian der interviewer Klaus E , gør det også rigtigt godt. Gode… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Den bedste kur imod sindssyge er sandhed

YOU WOULDN’T BELIEVE IT IF I DIDN’T SHOW IT TO YOU.
https://www.bitchute.com/video/YFlVeGXTxGG4

Svend Giønge
Svend Giønge
4 months ago
Reply to  Cat Girl

Tak. Sikken Guldklump !

H.nielsen
H.nielsen
4 months ago

Vedr. Indvandring: her til morgen fortæller P1 dels om hvordan den indiske hindu/ muslimske konflikt kører OG DISKUTERES i det engelske parlament OG at den engelske ( indiske) premierminister Synak, der er INDER HAR TILLADT BEDRE MULIGHEDER FOR VISUM FOR INDERE OG DERMED BEDRE MULIGHED AT INVADERE ENGLAND OG hvordan får de venstreorienterede statsbetalte medier gjort muslimer til OFRENE efter et terrorangreb på hinduer…ved at sige at hinduer angreb muslimer efter terrorangrebet mod hinduer hvor der brændte mange hinduer i et tog….DAGLIG MASSIV INDOKTRINERING VED AT VINKLE ALT TIL FORDEL FOR MUSLIMER OG den græske EU “parlamentariker” kalili blev taget… Read more »

Ole Refsgaard
Ole Refsgaard
4 months ago

De skulle lære at styre DEM SELV – før de vil prøve på at STYRE ANDRE 🤗.

Benny Smed
Benny Smed
4 months ago

Uanset hvad de finder på i Davos, kan de rende mig noget så læsterligt.

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
4 months ago
Reply to  Benny Smed

ENIG

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago
Reply to  Benny Smed

Ja, men du bliver alligevel offer for tåbelighederne!

Benny Smed
Benny Smed
4 months ago
Reply to  Finn A. Skov

Endnu er det ikke lykkedes for nogen at tvinge mig til noget.

Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
4 months ago
Reply to  Finn A. Skov

Indirekte ja. Høtyve købt.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Verden er vågen nu. De er alle færdige, hele banden

Magtsyge, løgn og korruption = Vestens undergang?
Magtsyge, løgn og korruption = Vestens undergang?
4 months ago
Reply to  Cat Girl

Siden år 1900 har vi haft to store og tydelige storkatastrofer. Den første katastrofe-tid varede fra 1914 til 1918, og kostede millioner af unge mænd livet. I en krig der fra dag 1 byggede på misforståelser og fejltagelser. (Læs “Kanonerne i August 1914”) Den næste katastrofe-tid varede fra 1939 til 1945 og ødelagde over 200 millioner menneskers liv. Krigen kom i gang pga. politikeres galskab og uduelighed. (Læs A. Beevors bøger om 2. verdenskrig) Nu har vi kurs mod endnu en katastrofe-tid. Som kan blive endnu værre og langt værre end de to foregående krige og kriser tilsammen. For visse… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Ja, men for dem som ikke kunne råbe andre mennesker op tidligere vedrørende Vestens forfald er udviklingen slående

INGRAHAM: THE GLOBALISTS’ GREATEST ENEMY IS CONSERVATIVE POPULISM
https://www.bitchute.com/video/3IVIJY6Eanw/

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
4 months ago

Et historieløst folk kan ikke redde sig selv. Hvis de samtidigt er dovne, dekadente, selvoptagede, hjernevaskede og måske endda i dårlig fysisk og mental form på grund af medicinske forsøg og elendig kost, så er det ikke herfra modstanden skal komme.

Jeg vil læse de bøger du henviser til, det er et godt indlæg du har skrevet.

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Jeg tror du tager fejl. Danmark kan være et af de sidste lande med håb for fremtiden. Danskernes store problem er at de kun ser Danmark

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
4 months ago
Reply to  Cat Girl

Jeg håber du får ret.

Anders Bo
Anders Bo
4 months ago
Reply to  Cat Girl

Hvem er færdige?

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago
Reply to  Anders Bo

F.eks Jacinda Adern

Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
Danmark, med kurs direkte mod afgrunden
4 months ago
Reply to  Cat Girl

Har du noteret dig, at hendes afløser er en hardliner? Spændende om tendensen breder sig, jeg tror det for der er mere på vej

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
4 months ago
Reply to  Cat Girl

Desværre er hendes efterfølger en mindst lige så ekstremistisk og radikaliseret coronastatsfortaler.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
4 months ago
Reply to  Cat Girl

Hold ikke vejret, mens du venter.
De sidste idioter er ikke født endnu!

Magtsyge, løgn og korruption = Vestens undergang?
Magtsyge, løgn og korruption = Vestens undergang?
4 months ago

Jo tidligere folk deltager i en ny debat, desto længere rykker
deres indlæg ned i rækken. Det betyder at det kan være spild
af tid at skrive en længere tekst. Og det vil måske gavne
debatten og indsamlingen, hvis forslaget om støttebeløb blev
sat på efter debatterne. Nogle som kigger på Snaphanen for
første gang, opdager måske ikke at der er en debat. Eller de
bliver irriterede over at den starter med at man skal donere.
Noget som ellers er en god idé, for Snaphanen er i topklasse.

Felix Krull
Felix Krull
4 months ago
Reply to  steen

Der er en sorterings-knap øverst til højre – måske man kunne sætte den til “Newest first” som default?

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Alle løgnehistorierne fra Rådhuspladsen og Pilestræde koster næsten 600 om måneden oveni alt det de får af os alle i mediestøtte og momsfritagelse og tipssvindel og massageannoncer og øvrige annoncer og deres egne bugnende fondes kapital. Tænk engang hvor meget oplysning man kunne lave for de penge med få tusinde abonnementer

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

The Importance of Watching Davos ” The World Economical Forum ” Annual Meeting. Not just 5 minutes of the clips people post around on the internet. As they are watching 5 minutes of an hour session, and that’s why most of them are not learning anything. These people at Davos are among the wealthiest people on the Earth, the people who tell our governments what to do and how to implement things.. So when your government is telling you its already SECOND HAND! You need to go direct to the ORGAN GRIDERS AND STUDY EVERYTHING THEY ARE DOING AND SAY… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
4 months ago

Davos-“debatten” om “desinformation”: Det “mest eksistentielle problem” som planeten står over for i dag Global Research  Translate Website Shqip አማርኛ العربية Հայերեն Azərbaycan dili Euskara Беларуская мова বাংলা Bosanski Български Català Cebuano Chichewa 简体中文 繁體中文 Corsu Hrvatski Čeština‎ Dansk Nederlands English Eesti Filipino Suomi Français ქართული Deutsch Ελληνικά ગુજરાતી Kreyol ayisyen Harshen Hausa עִבְרִית हिन्दी Hmong Magyar Íslenska Igbo Bahasa Indonesia Italiano 日本語 Basa Jawa ಕನ್ನಡ Қазақ тілі ភាសាខ្មែរ 한국어 كوردی‎ Кыргызча ພາສາລາວ Latviešu valoda Lietuvių kalba Македонски јазик Malagasy Bahasa Melayu മലയാളം Maltese Te Reo Māori मराठी Монгол ဗမာစာ नेपाली Norsk bokmål پښتو فارسی Polski Português ਪੰਜਾਬੀ Română Русский… Read more »

57
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x