21
jan
Seneste opdatering: 25/1-23 kl. 2124
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg ligger med lungebetændelse de næste 4-7 dage eller lignende

Uanset hvad Paludan siger, mist√¶nker jeg, at Paludan optr√¶der p√• vegne af NATO modstandere, der er knotne over at Sverige nu vil ind i NATO uden nogen som helst folkelig debat, og efter 200 √•rs neutralitet. Selvf√łlgelig er Erdogan ogs√• rasende over dette. Han g√•r i f√¶lden hver gang.

4.3 6 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benny Smed
Benny Smed
2 months ago

N√•r skiftende danske regeringer s√• uproblematisk har kunnet finde 80 milliarder √•rligt til at stoppe i hovederne p√• importerede mellem√łstlige borgere, skulle det vel v√¶re relativt ukompliceret at st√łve de 3 milliarder op, som det √•benbart kr√¶ver at opgradere forsvaret. Og det uden at sl√łjfe s√• meget som √©n eneste helligdag.

Benny Smed
Benny Smed
2 months ago

Så længe muselmændene ikke fatter, hvem der bestemmer i f.eks. Sverige, må det være ok, at den eneste, som har nosser til det brænder koraner af.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
2 months ago

God bedring Sten.

Klodshans
Klodshans
2 months ago

Svensk statsminister Ulf Kristersson: jeg har sympati for de muslimer, der er blevet st√łdt over Rasmus Paludans demonstration ig√•r. Det skriver Kristersson p√• twitter. Godaw do.
Sikke en idiot. Manden forst√•r ikke hvad Rasmus Paludan demonstrerer. Paludan viser hvad muslimer indeholder ( d√łd og √łdel√¶ggelse ). Normal t√¶nkende mennesker ville lade som ingenting, men ikke muslimer. Deres religion og kultur opfordrer dem til at g√• amok, bare se Mellem√łsten og Afrika.
Til de mennesker som tror at den nye regering i Sverige vil g√łre store fremskridt vedr MENAPT mennesker, tro om igen.

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  Klodshans

Paludan startede ellers med en lang forklaring p√• svensk om hvorfor sverige er blevet som det er af muslimsk indvandring, (kan ses i videoen p√• stram kurs‚Äô facebookside) men jeg tvivler p√• at der er en eneste af de svenske politikere der h√łrte den. Forh√•bentlig gjorde nogle almindelige svenskere og er igang med at sprede den til alle, s√• mennesker som ulf kristersson en dag vil blive afkr√¶vet en forklaring.

Felix Krull
Felix Krull
2 months ago

God bedring. Her er en lille godnathistorie om medicinalindustriens moralske habitus. Kort: amerikanske skatteydere betaler for at udvikle en kur for leuk√¶mi, en genterapi der gives een gang og boom! Du er kureret. Kuren koster $15.000 at producere p√• laboratorie-budget – hvad tre m√•neders konventionel leuk√¶mi-behandling koster. Novartis k√łber patentet og s√¶lger stikket for en halv million dollars. En repr√¶sentant for Novartis forklarer at man ikke skal se p√• fremstillingsprisen, men p√• v√¶rdien af produktet. Reptilet forklarer: Here, we deliver the drug one time and the body is now the enzyme replacement system, and every time that body delivers the… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  Felix Krull

Har h√łrt (uden at jeg skal kloge mig p√•, hvad der er sandt og hvad der er falskt) at mange af de forg√•ende “vacciner” ogs√• var genterapi, som √¶ndrede p√• de modtagne generationers genetiske koder i al fremtid

Margrethe
Margrethe
2 months ago

Når Elon Musk går offentligt ud med sin injektionsskade, så er der vist ikke langt til, at korthuset ramler for injektionsfacisterne:

https://steigan.no/2023/01/elon-musk-jeg-trodde-jeg-skulle-do-etter-den-andre-boostervaksinen/?utm_source=substack&utm_medium=email

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  Margrethe

Hvorfor? De kan jo bare lade v√¶re med at skrive om det i deres k√łbte mainstreammedier, s√• eksisterer det ikke i flertallets bevidshed. Der er elon musk allerede d√łmt utrov√¶rdig, fordi de har besluttet at det skal v√¶re s√•dan.

Journalister er de værste terrorister.

Klodshans
Klodshans
2 months ago

God bedring Steen.

Klodshans
Klodshans
2 months ago

S√• k√łrer l√łgnepressen igen imod Paludan.
Perkerer flere steder i verden skaber sig som s√¶dvanligt, st√łttet af bla svensk statsminister , talsperson for udenrigsministeriet i USA og den lille svindler af en landsforr√¶dder Lars ul√łkke.
Skamfuldt og besk√¶mmende siger det uduelige r√łvhul til Lars fadbamse.
HAN burde skamme sig over de titusinder af nig.ere og perkere som han har importeret, med overgreb til f√łlge p√• den danske befolkning.
Desværre er de fleste danskere væmligboere.
Godt gået Paludan og alle væmligboere kan gå ad helvede til.

Nielsen
Nielsen
2 months ago

N√•r du har genier som mediaposterboy Peter Qvortrup Geisling og historiker og journalist Ole Retsbo til at tage vare p√• dit helbred, s√•vel fysisk som mentalt, skal du s’gu’ ikke klage. Du er i de bedste h√¶nder i det danske sygehusv√¶sen. NOT. L√¶ger og hospitaler er nedkulings kooperativer. Den egentlige medicin: sund kost, frisk luft og rent vand, er ikke noget en l√¶ge med respekt for sin egen tegnebog vil ordinere.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
2 months ago

God bedring til dig, Steen. H√•ber at det bliver mildere end forventet. Jeg kommenterer en hel del ovre p√• Frihedens Stemme. Man kan se mine kommentarer derovre. Hvis man undrer sig over mit brugernavn og synes at det er “useri√łst”, s√• kan jeg ikke sige andet end at jeg synes, det er en n√łdvendighed. Jeg kommer ikke til at kommentere under mit rigtige navn. Jeg har skrevet nogle kommentarer her under brugernavnet “Olsen” (ogs√• et glimrende massebetegnelses-brugernavn), men jeg synes det giver bedre sammenh√¶ng at bruge mit Frihedens Stemme-brugernavn. N√•, men her er min kommentar: Tyrkiet h√łrer ikke til i… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Jeg ved ikke rigtig hvor jeg skal begynde og hvor jeg skal ende med din kommentar. Vi plejer ikke at v√¶re s√• uenige, men jeg synes dog du skal pr√łve at grave lidt dybere i sammnh√¶ngene mellem centralbankers ejerforhold og de krige der uoph√łrligt startes rundt omkring p√• kloden s√łrligt efter anden verdenskrig. https://hive.blog/news/@corbettreport/nato-2030-global-domination-or-bust

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
2 months ago
Reply to  Nielsen

Jeg har gravet rigeligt i sammenh√¶ngene, tak. Og har set masser af timelange dokumentarer og l√¶st tonsvis af historiske artikler om “de slemme zionister” og selvf√łlgelig alles yndlings hadeobjekt; Rothschild-familien, som jeg helt √¶rligt ikke synes er hverken v√¶rre eller bedre end mange kristne vesteurop√¶iske eller amerikanske kapitalistfamilier. Men b√•de den voldsomt d√¶moniserede Rothschild-familie (hvis vine jeg i min egenskab af at v√¶re en fordrukken taber drikker med stor forn√łjelse), zionister og j√łder i almindelighed svines til i d√łgndrift p√• nettet, n√¶rmest fra alle sider- i Danmark is√¶r hos skribenterne Per Br√¶ndgaard (jeg kan ikke fordrage den mand!) p√• hans… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Jeg har intet imod j√łder, hvis du forst√•r hvad jeg mener, hvad jeg har dig mist√¶nkt for ikke at g√łre ūüôā Sagen er bare, at de som arbejder p√• at styre klodens befolkning via forenede nationer, council on foreign relations, world economic forum, bilderberg gruppen, scull and bones og WHO som Vladimir Zelenko meget passende kaldte for World Homoside Organization, er best√•ende af j√łder, s√•vel som alle andre relegioner. F√¶lles for dem alle, er dog, at de er kynikere, som kun har deres egen velf√¶rd i tankerne, selv om der ligger et menneske og d√łr henne p√• det n√¶rmeste gadehj√łrne.… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 month ago
Reply to  Nielsen

Nielsen, det jeg g√łr opm√¶rksom p√•, er at konsekvenserne af den generelle og fuldst√¶ndig ubegrundede modvilje mod j√łder og Israel i Vesten er temmelig voldsomme. I Vesten er vi endt med, i s√¶rdeles h√łj grad, fuldst√¶ndig uforklarligt, konsekvent at st√łtte Israels fjender- og dermed vore egne fjender, som du tydeligt kan se p√• de mange angreb p√• Israel og den megen terrorisme i Europa. Du skriver: “Sagen er bare, at de som arbejder p√• at styre klodens befolkning via forenede nationer, council on foreign relations, world economic forum, bilderberg gruppen, scull and bones og WHO som Vladimir Zelenko meget passende… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Pas p√• med forudsigelser, de kan bllive til virkelighed. Hvis du er enig i at danskere og Danmark b√łr have f√łrste prioritet, m√• du ogs√• v√¶re enig i, at vi ikke skal sende danske drenge i krige, som ikke har betydning for dansk ejendom. Jeg st√łtter absolut ikke Israels fjender. israelere har lige s√• megen ret til Israel, som f.eks. italienere har til Italien. “Skal vi s√• v√¶re lige glade med den internationale situation?” Til det kan kort svares ja, og lidt l√¶ngere: Vi ska aldrig som i aldrig deltage i andre landes krigsf√łrsel. Og det uanset hvad det andet… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 month ago
Reply to  Nielsen

Jeg synes ikke dine argumenter er specielt overbevisende, Nielsen. Og filosofien isolationistisk. Is√¶r den med de internationale forpligtelser. Hvordan var det lige det gik i 1940, da Danmark stod som enlig garant for egen sikkerhed? Er du fortaler for at Danmark skal melde sig ud af NATO? Eller Danmark skal m√•ske blande sig uden om alt? Det kan vi ikke. Problemerne forsvinder ikke fordi man ignorerer dem eller er ligeglad. Og nutildags er vi jo i den ikke s√¶rlig festlige situation at Danmark st√•r som garant for Tyrkiets sikkerhed, hvis landet bliver angrebet. Det projekt deltager vi i gennem NATO.… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

Lars L√łkke tager kraftigt afstand fra Rasmus Paludans handling i Stockholm, som han b√•de kalder “besk√¶mmende og skamfuld”, men Lars L√łkke selv er den igennem alle tider Danmarks allerst√łrste landsforr√¶der en forn√¶rmelse imod sit eget folk. Samme toner kommer fra USA, hvor udenrigsministeriets talsmand, Ned Price kalder koranafbr√¶ndingen for en dybt respektl√łs handling overfor Nato, men det g√łr Nato udm√¶rket selv, lakajer af islam og af nazisterne som i det 3′ rigets allersidste dage, dommedagsuret nu ogs√• stillet frem fra 100 til kun 90 sekunder i midnat! Svenske tilstande selv i Danmark, islam islamiske bes√¶ttelsesstyrker st√•r talst√¶rkt i landet, de… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Jeg kunne næppe have sagt det bedre selv. Tomlen op Jan Ulrik

Margrethe
Margrethe
2 months ago

S√• er overd√łdeligheden i Danmark oppe p√• 27%. What’s not to like about this country:

https://ourworldindata.org/grapher/excess-mortality-p-scores-average-baseline?country=NOR~DNK

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Snart st√•r Danmark hele Norden i flammer, ikke p√• grund af hverken Putin eller Rusland, men fordi planerne nu l√¶gges helt andre steder, de helt tunge spillere er nemlig end ikke kommet p√• banen. Danmark og Nato forblindet i deres ind√¶dte had imod Putin og Rusland, forblindet af egne l√łgne, lever og √•nder nu for MSM deres egen krigs propaganda, et s√• ind√¶dt had at Danmark og Nato styrkerne g√•r ‘all in’ til sidste, allersidste mand p√• √ėstfronten. Men fjenden, den virkelige fjende kan n√•r som helst kaste sig over os og ligge Norden √łde, Ukraine var og er kun… Read more »

Klodshans
Klodshans
1 month ago

2 dræbt i knivangreb i Tyskland.
Et kriminelt PERKERSVIN har dræbt 2 og såret flere. Tak til vestens politikere, må i snart dingle i lygtepælene, sataner. Tak for alle de kriminelle NIGGERE og PERKERE i har importeret.
Næste gang der er valg, så stemmer væmligboere på de selvsamme politikere som har gjort sig skyldige i endnu en forbrydelse imod europæere.

Klodshans
Klodshans
1 month ago
Reply to  Klodshans

UPS, they did it again!!!
Nordafrikansk NIGGERSVIN dr√¶ber pr√¶st i Spanien, og flere s√•rede. NIGGERSVINET skulle v√¶re asylans√łger.
Vi takker vestens politikere endnu engang for NIGGERSVINENE og PERKERSVINENE som begår overgreb imod os europærere.

Poul
Poul
2 months ago

Ekstra bladet fors√łger som s√¶dvanligt at g√łre paludan til problemet, men beg√•r den fejl at lade ham svare: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/erdogan-stoetter-ikke-svensk-nato-medlemskab-efter-paludan-stunt/9602187

Benny Smed
Benny Smed
1 month ago

Hvorfor skjuler MSM mon sandheden for befolkningen?

Benny Smed
Benny Smed
1 month ago

Med lidt held f√•r Ivan √łrerne varmet s√• eftertryggeligt, at han fletter n√¶bbet de n√¶ste 30 – 40 √•r.

Poul
Poul
1 month ago

Ekstra bladet har stadig ikke forst√•et hvad paludan siger, men nu har de i det mindste langt om l√¶nge forst√•et at det ikke er budbringeren men dem der vil stoppe ham der er problemet i et demokrati: https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/den-nyttige-idiot/9604019 ‚ÄúSom altid med Paludans provokationer er problemet ikke selve handlingen, men reaktionerne. Det er det samme hver gang. Uanset om koranen br√¶nder p√• N√łrrebro i K√łbenhavn eller i Stockholm. Nogle vil have stoppet Paludan. Nogle vil ikke have, at politiet beskytter ham. Andre vil sandsynligvis sl√• ham ihjel for at kr√¶nke profeten. Alt det er det virkelige problem.‚ÄĚ Det tog s√• ogs√• kun… Read more »

Poul
Poul
2 months ago

God bedring steen, men jeg tror nu at grunden til at sverige vil med i NATO er at det pludselig er g√•et op for dem at det kun er finland der adskiller dem fra rusland. Jeg kender ikke s√• meget til NATO og de kan sikkert kritiseres for meget, men at v√¶re nabo til en galning med storhedsvanvid der opfatter menneskeliv som skakbrikker og alle andre lande som hans rette ejendom, det syntes jeg egentlig er et okay argument for at melde sig ind i beboerforeningen. Ogs√• uden en folkeafstemning f√łrst, for finland kan overtages p√• en formiddag hvis rusland… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  Poul

Her er lidt at kalibrere kompasset med:

https://www.youtube.com/watch?v=b8QVDCKQHr0

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  Margrethe

Goegrafien stemmer og putin er et r√łvhul, resten er detaljer.

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  Poul

Krigen mod Rusland er i fuld forst√•else mellem de involverede ledere. Sandsynligvis er der slet ingen krig, kun reportager fra den Hvis man endelig skal skille NATO fra Putin, s√• spiller Putin den moralsk oph√łjede rolle. Putin erkender verden p√• et pragmatisk plan, som han er n√łdt til som leder for en nation, men han er traditionelt den som overholder international lov, i mods√¶tning til NATO, som spiller klassens slyngel (s√¶rlig udtalt efter krigserkl√¶ringen i 2001 imod den amerikanske befolkning)

Last edited 2 months ago by Cat Girl
Poul
Poul
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Der foreg√•r med garanti en masse bag kulissen og jeg tror heller ikke at rusland st√•r bag en br√łkdel af alt det ludermedierne beskylder dem for, men han er i s√• fald verdens d√•rligste leder hvis han har byttet lidt sorte penge p√• kort sigt mod at hele verden boycutter rusland og USA √łdel√¶gger og overtager hans st√łrste indt√¶gtskilde til evig tid.

Men det er jo ligemeget hvad vi tror, hvis ikke det st√•r i mainstream medierne skete det ikke. (eller omvendt, uanset om det er l√łgn)

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago

OT – Lies within lies
TUCKER CARLSON TONIGHT 01/24/23

https://www.bitchute.com/video/BlmV8NQ3nqJi/

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

√ėVAL¬īS√Ö, Bamsen√•h!

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x