21
jan
Seneste opdatering: 25/1-23 kl. 2124
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg ligger med lungebetĂŠndelse de nĂŠste 4-7 dage eller lignende

Uanset hvad Paludan siger, mistÊnker jeg, at Paludan optrÊder pÄ vegne af NATO modstandere, der er knotne over at Sverige nu vil ind i NATO uden nogen som helst folkelig debat, og efter 200 Ärs neutralitet. SelvfÞlgelig er Erdogan ogsÄ rasende over dette. Han gÄr i fÊlden hver gang.

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

NÄr skiftende danske regeringer sÄ uproblematisk har kunnet finde 80 milliarder Ärligt til at stoppe i hovederne pÄ importerede mellemÞstlige borgere, skulle det vel vÊre relativt ukompliceret at stÞve de 3 milliarder op, som det Äbenbart krÊver at opgradere forsvaret. Og det uden at slÞjfe sÄ meget som én eneste helligdag.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

SÄ lÊnge muselmÊndene ikke fatter, hvem der bestemmer i f.eks. Sverige, mÄ det vÊre ok, at den eneste, som har nosser til det brÊnder koraner af.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
1 year ago

God bedring Sten.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Svensk statsminister Ulf Kristersson: jeg har sympati for de muslimer, der er blevet stÞdt over Rasmus Paludans demonstration igÄr. Det skriver Kristersson pÄ twitter. Godaw do.
Sikke en idiot. Manden forstÄr ikke hvad Rasmus Paludan demonstrerer. Paludan viser hvad muslimer indeholder ( dÞd og ÞdelÊggelse ). Normal tÊnkende mennesker ville lade som ingenting, men ikke muslimer. Deres religion og kultur opfordrer dem til at gÄ amok, bare se MellemÞsten og Afrika.
Til de mennesker som tror at den nye regering i Sverige vil gĂžre store fremskridt vedr MENAPT mennesker, tro om igen.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Klodshans

Paludan startede ellers med en lang forklaring pĂ„ svensk om hvorfor sverige er blevet som det er af muslimsk indvandring, (kan ses i videoen pĂ„ stram kurs’ facebookside) men jeg tvivler pĂ„ at der er en eneste af de svenske politikere der hĂžrte den. ForhĂ„bentlig gjorde nogle almindelige svenskere og er igang med at sprede den til alle, sĂ„ mennesker som ulf kristersson en dag vil blive afkrĂŠvet en forklaring.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

God bedring. Her er en lille godnathistorie om medicinalindustriens moralske habitus. Kort: amerikanske skatteydere betaler for at udvikle en kur for leukĂŠmi, en genterapi der gives een gang og boom! Du er kureret. Kuren koster $15.000 at producere pĂ„ laboratorie-budget – hvad tre mĂ„neders konventionel leukĂŠmi-behandling koster. Novartis kĂžber patentet og sĂŠlger stikket for en halv million dollars. En reprĂŠsentant for Novartis forklarer at man ikke skal se pĂ„ fremstillingsprisen, men pĂ„ vĂŠrdien af produktet. Reptilet forklarer: Here, we deliver the drug one time and the body is now the enzyme replacement system, and every time that body delivers the… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Har hĂžrt (uden at jeg skal kloge mig pĂ„, hvad der er sandt og hvad der er falskt) at mange af de forgĂ„ende “vacciner” ogsĂ„ var genterapi, som ĂŠndrede pĂ„ de modtagne generationers genetiske koder i al fremtid

Margrethe
Margrethe
1 year ago

NÄr Elon Musk gÄr offentligt ud med sin injektionsskade, sÄ er der vist ikke langt til, at korthuset ramler for injektionsfacisterne:

https://steigan.no/2023/01/elon-musk-jeg-trodde-jeg-skulle-do-etter-den-andre-boostervaksinen/?utm_source=substack&utm_medium=email

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hvorfor? De kan jo bare lade vÊre med at skrive om det i deres kÞbte mainstreammedier, sÄ eksisterer det ikke i flertallets bevidshed. Der er elon musk allerede dÞmt utrovÊrdig, fordi de har besluttet at det skal vÊre sÄdan.

Journalister er de vĂŠrste terrorister.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

God bedring Steen.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

SĂ„ kĂžrer lĂžgnepressen igen imod Paludan.
Perkerer flere steder i verden skaber sig som sĂŠdvanligt, stĂžttet af bla svensk statsminister , talsperson for udenrigsministeriet i USA og den lille svindler af en landsforrĂŠdder Lars ulĂžkke.
Skamfuldt og beskĂŠmmende siger det uduelige rĂžvhul til Lars fadbamse.
HAN burde skamme sig over de titusinder af nig.ere og perkere som han har importeret, med overgreb til fÞlge pÄ den danske befolkning.
DesvĂŠrre er de fleste danskere vĂŠmligboere.
Godt gÄet Paludan og alle vÊmligboere kan gÄ ad helvede til.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

NĂ„r du har genier som mediaposterboy Peter Qvortrup Geisling og historiker og journalist Ole Retsbo til at tage vare pĂ„ dit helbred, sĂ„vel fysisk som mentalt, skal du s’gu’ ikke klage. Du er i de bedste hĂŠnder i det danske sygehusvĂŠsen. NOT. LĂŠger og hospitaler er nedkulings kooperativer. Den egentlige medicin: sund kost, frisk luft og rent vand, er ikke noget en lĂŠge med respekt for sin egen tegnebog vil ordinere.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

God bedring til dig, Steen. HĂ„ber at det bliver mildere end forventet. Jeg kommenterer en hel del ovre pĂ„ Frihedens Stemme. Man kan se mine kommentarer derovre. Hvis man undrer sig over mit brugernavn og synes at det er “useriĂžst”, sĂ„ kan jeg ikke sige andet end at jeg synes, det er en nĂždvendighed. Jeg kommer ikke til at kommentere under mit rigtige navn. Jeg har skrevet nogle kommentarer her under brugernavnet “Olsen” (ogsĂ„ et glimrende massebetegnelses-brugernavn), men jeg synes det giver bedre sammenhĂŠng at bruge mit Frihedens Stemme-brugernavn. NĂ„, men her er min kommentar: Tyrkiet hĂžrer ikke til i… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg ved ikke rigtig hvor jeg skal begynde og hvor jeg skal ende med din kommentar. Vi plejer ikke at vÊre sÄ uenige, men jeg synes dog du skal prÞve at grave lidt dybere i sammnhÊngene mellem centralbankers ejerforhold og de krige der uophÞrligt startes rundt omkring pÄ kloden sÞrligt efter anden verdenskrig. https://hive.blog/news/@corbettreport/nato-2030-global-domination-or-bust

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Nielsen

Jeg har gravet rigeligt i sammenhĂŠngene, tak. Og har set masser af timelange dokumentarer og lĂŠst tonsvis af historiske artikler om “de slemme zionister” og selvfĂžlgelig alles yndlings hadeobjekt; Rothschild-familien, som jeg helt ĂŠrligt ikke synes er hverken vĂŠrre eller bedre end mange kristne vesteuropĂŠiske eller amerikanske kapitalistfamilier. Men bĂ„de den voldsomt dĂŠmoniserede Rothschild-familie (hvis vine jeg i min egenskab af at vĂŠre en fordrukken taber drikker med stor fornĂžjelse), zionister og jĂžder i almindelighed svines til i dĂžgndrift pĂ„ nettet, nĂŠrmest fra alle sider- i Danmark isĂŠr hos skribenterne Per BrĂŠndgaard (jeg kan ikke fordrage den mand!) pĂ„ hans… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg har intet imod jĂžder, hvis du forstĂ„r hvad jeg mener, hvad jeg har dig mistĂŠnkt for ikke at gĂžre 🙂 Sagen er bare, at de som arbejder pĂ„ at styre klodens befolkning via forenede nationer, council on foreign relations, world economic forum, bilderberg gruppen, scull and bones og WHO som Vladimir Zelenko meget passende kaldte for World Homoside Organization, er bestĂ„ende af jĂžder, sĂ„vel som alle andre relegioner. FĂŠlles for dem alle, er dog, at de er kynikere, som kun har deres egen velfĂŠrd i tankerne, selv om der ligger et menneske og dĂžr henne pĂ„ det nĂŠrmeste gadehjĂžrne.… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Nielsen

Nielsen, det jeg gĂžr opmĂŠrksom pĂ„, er at konsekvenserne af den generelle og fuldstĂŠndig ubegrundede modvilje mod jĂžder og Israel i Vesten er temmelig voldsomme. I Vesten er vi endt med, i sĂŠrdeles hĂžj grad, fuldstĂŠndig uforklarligt, konsekvent at stĂžtte Israels fjender- og dermed vore egne fjender, som du tydeligt kan se pĂ„ de mange angreb pĂ„ Israel og den megen terrorisme i Europa. Du skriver: “Sagen er bare, at de som arbejder pĂ„ at styre klodens befolkning via forenede nationer, council on foreign relations, world economic forum, bilderberg gruppen, scull and bones og WHO som Vladimir Zelenko meget passende… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Pas pĂ„ med forudsigelser, de kan bllive til virkelighed. Hvis du er enig i at danskere og Danmark bĂžr have fĂžrste prioritet, mĂ„ du ogsĂ„ vĂŠre enig i, at vi ikke skal sende danske drenge i krige, som ikke har betydning for dansk ejendom. Jeg stĂžtter absolut ikke Israels fjender. israelere har lige sĂ„ megen ret til Israel, som f.eks. italienere har til Italien. “Skal vi sĂ„ vĂŠre lige glade med den internationale situation?” Til det kan kort svares ja, og lidt lĂŠngere: Vi ska aldrig som i aldrig deltage i andre landes krigsfĂžrsel. Og det uanset hvad det andet… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Nielsen

Jeg synes ikke dine argumenter er specielt overbevisende, Nielsen. Og filosofien isolationistisk. IsĂŠr den med de internationale forpligtelser. Hvordan var det lige det gik i 1940, da Danmark stod som enlig garant for egen sikkerhed? Er du fortaler for at Danmark skal melde sig ud af NATO? Eller Danmark skal mĂ„ske blande sig uden om alt? Det kan vi ikke. Problemerne forsvinder ikke fordi man ignorerer dem eller er ligeglad. Og nutildags er vi jo i den ikke sĂŠrlig festlige situation at Danmark stĂ„r som garant for Tyrkiets sikkerhed, hvis landet bliver angrebet. Det projekt deltager vi i gennem NATO.… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Naturligvis taler jeg for Danmarks udmeldelse af NATO. Resten af det skrevne, vil jeg forholde mig til senere i dag.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Lars LĂžkke tager kraftigt afstand fra Rasmus Paludans handling i Stockholm, som han bĂ„de kalder “beskĂŠmmende og skamfuld”, men Lars LĂžkke selv er den igennem alle tider Danmarks allerstĂžrste landsforrĂŠder en fornĂŠrmelse imod sit eget folk. Samme toner kommer fra USA, hvor udenrigsministeriets talsmand, Ned Price kalder koranafbrĂŠndingen for en dybt respektlĂžs handling overfor Nato, men det gĂžr Nato udmĂŠrket selv, lakajer af islam og af nazisterne som i det 3′ rigets allersidste dage, dommedagsuret nu ogsĂ„ stillet frem fra 100 til kun 90 sekunder i midnat! Svenske tilstande selv i Danmark, islam islamiske besĂŠttelsesstyrker stĂ„r talstĂŠrkt i landet, de… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg kunne nĂŠppe have sagt det bedre selv. Tomlen op Jan Ulrik

Margrethe
Margrethe
1 year ago

SĂ„ er overdĂždeligheden i Danmark oppe pĂ„ 27%. What’s not to like about this country:

https://ourworldindata.org/grapher/excess-mortality-p-scores-average-baseline?country=NOR~DNK

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Snart stĂ„r Danmark hele Norden i flammer, ikke pĂ„ grund af hverken Putin eller Rusland, men fordi planerne nu lĂŠgges helt andre steder, de helt tunge spillere er nemlig end ikke kommet pĂ„ banen. Danmark og Nato forblindet i deres indĂŠdte had imod Putin og Rusland, forblindet af egne lĂžgne, lever og Ă„nder nu for MSM deres egen krigs propaganda, et sĂ„ indĂŠdt had at Danmark og Nato styrkerne gĂ„r ‘all in’ til sidste, allersidste mand pĂ„ Østfronten. Men fjenden, den virkelige fjende kan nĂ„r som helst kaste sig over os og ligge Norden Ăžde, Ukraine var og er kun… Read more »

Klodshans
Klodshans
1 year ago

2 drĂŠbt i knivangreb i Tyskland.
Et kriminelt PERKERSVIN har drÊbt 2 og sÄret flere. Tak til vestens politikere, mÄ i snart dingle i lygtepÊlene, sataner. Tak for alle de kriminelle NIGGERE og PERKERE i har importeret.
NÊste gang der er valg, sÄ stemmer vÊmligboere pÄ de selvsamme politikere som har gjort sig skyldige i endnu en forbrydelse imod europÊere.

Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  Klodshans

UPS, they did it again!!!
Nordafrikansk NIGGERSVIN drÊber prÊst i Spanien, og flere sÄrede. NIGGERSVINET skulle vÊre asylansÞger.
Vi takker vestens politikere endnu engang for NIGGERSVINENE og PERKERSVINENE som begÄr overgreb imod os europÊrere.

Poul
Poul
1 year ago

Ekstra bladet forsÞger som sÊdvanligt at gÞre paludan til problemet, men begÄr den fejl at lade ham svare: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/erdogan-stoetter-ikke-svensk-nato-medlemskab-efter-paludan-stunt/9602187

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Hvorfor skjuler MSM mon sandheden for befolkningen?

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Med lidt held fĂ„r Ivan Ăžrerne varmet sĂ„ eftertryggeligt, at han fletter nĂŠbbet de nĂŠste 30 – 40 Ă„r.

Poul
Poul
1 year ago

Ekstra bladet har stadig ikke forstĂ„et hvad paludan siger, men nu har de i det mindste langt om lĂŠnge forstĂ„et at det ikke er budbringeren men dem der vil stoppe ham der er problemet i et demokrati: https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/den-nyttige-idiot/9604019 “Som altid med Paludans provokationer er problemet ikke selve handlingen, men reaktionerne. Det er det samme hver gang. Uanset om koranen brĂŠnder pĂ„ NĂžrrebro i KĂžbenhavn eller i Stockholm. Nogle vil have stoppet Paludan. Nogle vil ikke have, at politiet beskytter ham. Andre vil sandsynligvis slĂ„ ham ihjel for at krĂŠnke profeten. Alt det er det virkelige problem.” Det tog sĂ„ ogsĂ„ kun… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

God bedring steen, men jeg tror nu at grunden til at sverige vil med i NATO er at det pludselig er gĂ„et op for dem at det kun er finland der adskiller dem fra rusland. Jeg kender ikke sĂ„ meget til NATO og de kan sikkert kritiseres for meget, men at vĂŠre nabo til en galning med storhedsvanvid der opfatter menneskeliv som skakbrikker og alle andre lande som hans rette ejendom, det syntes jeg egentlig er et okay argument for at melde sig ind i beboerforeningen. OgsĂ„ uden en folkeafstemning fĂžrst, for finland kan overtages pĂ„ en formiddag hvis rusland… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Her er lidt at kalibrere kompasset med:

https://www.youtube.com/watch?v=b8QVDCKQHr0

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Margrethe

Goegrafien stemmer og putin er et rĂžvhul, resten er detaljer.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Poul

Krigen mod Rusland er i fuld forstÄelse mellem de involverede ledere. Sandsynligvis er der slet ingen krig, kun reportager fra den Hvis man endelig skal skille NATO fra Putin, sÄ spiller Putin den moralsk ophÞjede rolle. Putin erkender verden pÄ et pragmatisk plan, som han er nÞdt til som leder for en nation, men han er traditionelt den som overholder international lov, i modsÊtning til NATO, som spiller klassens slyngel (sÊrlig udtalt efter krigserklÊringen i 2001 imod den amerikanske befolkning)

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Der foregÄr med garanti en masse bag kulissen og jeg tror heller ikke at rusland stÄr bag en brÞkdel af alt det ludermedierne beskylder dem for, men han er i sÄ fald verdens dÄrligste leder hvis han har byttet lidt sorte penge pÄ kort sigt mod at hele verden boycutter rusland og USA ÞdelÊgger og overtager hans stÞrste indtÊgtskilde til evig tid.

Men det er jo ligemeget hvad vi tror, hvis ikke det stÄr i mainstream medierne skete det ikke. (eller omvendt, uanset om det er lÞgn)

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

OT – Lies within lies
TUCKER CARLSON TONIGHT 01/24/23

https://www.bitchute.com/video/BlmV8NQ3nqJi/

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

ØVALÂŽSÅ, BamsenĂ„h!

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x