26
jan
Seneste opdatering: 27/1-23 kl. 1741
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Gain of function? Oh, no – directed evolution.”

Project Veritas har med skjult kamera fanget en åbenmundet Pfizer-medarbejder, der fortæller, hvordan firmaet planlægger at tjene endnu flere penge. “Denne mand er fuldstændigt uden moralsk kompas,” siger Robert Malone, hvilket jo altså også indbefatter hans arbejdsgiver, Pfizer.

Efter interviewet går han amok: Pfizer Director Assaults James O’Keefe & Veritas Staff. Pfizer annoncerer i de fleste store medier, så de tier med denne historie, men Tucker kommenterer den på FOX: If you really want to understand how powerful Big Pharma is, consider this. Denne mildt sagt opsigtsvækkende video omtales overhovedet ikke af main-stream medier hverken i USA eller i Europa (!) Endnu engang stempler de sig selv som propaganda i det dødelige vaccinespørgsmål.

(Snaphanen starter langsomt, lige så langsomt som en lungebetændelse kan fortage sig. En enmandsblog er konjunkturfølsom.)

Mange tak, Rasmus Paludan

Af Lars Hedegaard

Vi må forstå, at islam indtager en særstilling og derfor har krav på særlig beskyttelse

Meget kan man sige om Rasmus Paludan, men han får i hvert fald noget fra hånden. Sidst har han brændt en Koran foran den tyrkiske ambassade i Stockholm, og har alene ved denne handling sat verden på den anden ende. Der er demonstrationer og ballade i flere lande, og Berlingskes internationale analytiker, Kristian Mouritzen, er bekymret. ”Der er ingen tvivl om, at det her er en meget alvorlig sag for Sverige”, siger han. Tyrkiets stærke mand, Recep Tayyip Erdogan, meddeler, at Sverige ikke skal regne med Tyrkiets støtte til at blive optaget i NATO. Den tyrkiske udenrigsminister, Mevlut Cavusoglu, siger, at Paludans aktion er en ”racistisk handling” og har intet med ytringsfriheden at gøre.

Islam er med andre ord en race, en medfødt egenskab – ligesom at være født med sort, brun eller hvis hud.

Og sandelig om ikke den ”Høje Repræsentant” for FN’s ”Alliance af Civilisationer”, Miguel Angel Moratonis, er på den anden ende. Koranafbrændinger er udtryk for misagtelse af muslimer, meddeler han. Det har han selvfølgelig ret i. Spørgsmålet er imidlertid, hvor meget agtelse, der kan tilkomme profetens tilhængere. Findes der en lov eller regeringsbeslutning om det?

Hvad mon der ville ske, hvis nogen brændte en bibel midt i Stockholm? Absolut intet. Hverken Berlingske, Tyrkiet eller FN ville hæve et øjenbryn, og de få kristne, der er tilbage i Sverige, ville trække på skulderen. Men vi må forstå, at islam indtager en særstilling og derfor har krav på særlig beskyttelse. Og hvis de vestlige myndigheder ikke har forstået det, skal muslimerne nok sørge for selv at sætte sig i respekt.

Denne retstilstand har været rådende, i hvert fald siden Jyllands-Posten formastede sig til at offentliggøre de berømte Muhamed-tegninger i 2005. Som verdens dengang førende islam-kender Bernard Lewis forklarede, var de voldsomme muhamedanske reaktioner udtryk for, at muslimerne allerede betragter shariaen, den muslimske lov, som gældende i Vesten.

Til dagligt går vi måske og forestiller os, at vi lever efter vestlige love. Der er derfor grund til at takke Rasmus Paludan for atter engang at have revet os ud af denne vildfarelse.

4.6 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

45 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Klodshans
Klodshans
1 month ago

Enig Lars.
Stor tak til Rasmus Paludan. Som den eneste politiker ved han hvad islam ( muslimer ) står for og hvor farlige de er for deres omgivelser.
Ikke ET sted i EU har det været tilnærmelsesvis en succes, tværtimod har det været en katastrofe alle steder.
Daglige drab, voldtægter, vold, trusler og chikane, terror og økonomisk tragedie for europæerne.

Klodshans
Klodshans
1 month ago

Glemte at fortælle, jeg spiser kun flødekager ved specielle lejligheder.
Købte en den anden dag, da Ritt stillede træskoene. Den smagte fantastisk 😀

Piotr
Piotr
1 month ago
Reply to  Klodshans

….vi fik pandekager med is! det er ellers kun til Sankte-Hans.

Klodshans
Klodshans
1 month ago

Hvordan går det Steen???

Løgne er ved at gøre Danmark til en bananstat
Løgne er ved at gøre Danmark til en bananstat
1 month ago
Reply to  steen

Det er flot af Steen Raashou at få sat nye emner på trods hård sygdom. For der er brug for folkeoplysning som aldrig før. Der er nu så mange sorte løgne og store trusler mod os fra partiernes og mediernes side, at vi er kommet ind i en slags dødsspiral. Folkeudskiftningen, folkemordet er i gang, og MSM skjuler det meste. Ærlige netaviser, flyveblade og løbesedler er ved at være sidste mulighed for overlevelse. Mængden af skøre beslutninger og dårlige nyheder er næsten overvældende. Titanic-Danmark ligger allerede dybt i vandet. Det kan man følge med i her hos Snaphanen der fx.… Read more »

Kirsten Hildebrandt
Kirsten Hildebrandt
1 month ago
Reply to  steen

SUK!

Kære Steen!

Vi er mange, der tænker på dig – og som sender dig de allerbedste tanker og ønsker!

Du er så helt ualmindelig sej!

Tak! for dig!

Knus – også til Mette naturligvis!

Kirsten Hildebrandt

blomster buket blå og gul Tanja.jpg
Poul
Poul
1 month ago

Ifølge koranen er jøder “efterkommere af aber og svin” som man “skal dræbe hvorend man finder dem”. Mon det også kan kaldes racisme? Nå nej, det er jo “islamofobi” hvis man gør opmærksom på den slags detaljer i “fredens religion”, og dermed kritiserer de mennesker som frivilligt har valgt at følge den.

Hykleriet kan man altid regne med hos både muslimer og den venstrefløj som forsvarer dem i bytte for stemmer.

Anders
Anders
1 month ago
Reply to  Poul

Ifølge Toraen, koger Jesus for evigt i afføring og urin.
Man skulle tro at det var løgn, men det er det ikke.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 month ago
Reply to  Anders

Så vidt jeg ved blev Torahen skrevet før Jesu fødsel. Det er jo det samme som vores Gamle Testamente.

Anders
Anders
1 month ago

Korrelt. Det står i Talmuden og ikke Torahen.
Fortællingem om Onkelos bar Kalonikos.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 month ago
Reply to  Anders

Muligvis. Men derfra og så til at konkludere at kristne er fjenden for jøderne er der langt. Desuden har vi excelleret i at udvise langt større modvilje mod jøderne gennem tiden end de har vist os.

Anders
Anders
1 month ago

Muligvis?
Jeg taler hverken for eller imod den ene eller den anden religion.
Alle hellige bøger indeholder ubehageligheder og mennesker er mennesker.
Romerne var vist heller ikke så tolerante overfor jødedommen. Men de dræbte da Jesus, da jøderne ville det.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 month ago
Reply to  Anders

Jeg prøver at finde ud af hvorfor du overhovedet føler det relevant først at komme med en falsk påstand om Torah’en og så at hive et tilsyneladende talmud-citat frem. Som bekendt tror langt de fleste af jøderne ikke på Jesus som Guds søn- selvom Jesus var jøde. Og nogle formuleringer er blevet lidt grove. Men det betyder ikke at de vil føre hellig krig mod os- som visse andre gør. Der er også fornærmelige vers imod jøder i Bibelen. Men hvorfor skulle man sidde og grave sådan noget frem? Det plejer kun at være fordi vedkommende vil sætte den pågældende… Read more »

Anders
Anders
1 month ago

Ingen påstande herfra. Læs hellere hvad jeg har skrevet og drop fordrejningerne.
Hverken muslimer, jøder eller du selv. behøver min hjælp til at stå i et dårligt lys.
God aften til dig.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 month ago
Reply to  Anders

Øh jo, der var liiige en påstand om Torahen, som var urigtig. Du skriver, bevidst eller ubevidst (det kan selvfølgelig også skyldes uvidenhed) en direkte usandhed om Torah´en. Og det, du skriver, i den sammenhæng, det er skrevet, er efter min mening medvirkende til at stille jøderne i et dårligt (og absolut ufortjent) lys. Jeg synes, de har problemer nok om ørerne. Så enkelt er det faktisk. Din påstand om fordrejning fra min side er faktisk i sig selv en manipulation- jeg forklarer bare en sammenhæng! Det er ikke mig, der smider rundt med urigtige oplysninger, der kan smide mere… Read more »

Anders
Anders
1 month ago

Du vrøvler og ignorerer glat at jeg derpå rettede mig selv, og henviste til Talmuden, med den specifikke fortælling. Den kan du jo slå op, muligvis.
Som sagt behøver du ikke min hjælp til at stå i et dårligt lys.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 month ago
Reply to  Anders

Anders; jeg bekymrer mig ikke rigtig så meget om, hvilket lys andre synes, jeg står i. For det her handler slet ikke om mig. Det handler om forholdet mellem kristne og jøder- som din originale kommentar jo også dybest set handlede om. Og der kritiserer jeg dig temmelig kraftigt. Hvorfor det? Fordi jeg ikke synes, det er konstruktivt at gøre som du gjorde- nemlig fremhæve en af, og muligvis den største og mest konfliktfremkaldende forskel mellem kristne og jøder- nemlig synet på Jesus som enten Guds søn eller ikke. En forskel, som igennem tiderne i dén grad har forårsaget splid… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 month ago
Reply to  Poul

Poul:
Det er kun konvertitter, der ‘…frivilligt har valgt at følge den”, (djævlemanualen). Alle andre er i følge “Allah” automatisk født ind i islam, og der er dødsstraf for at melde sig ud.
SMART, ikke?

Poul
Poul
1 month ago
Reply to  Bastardo

Nåja, men de vælger trods alt stadig at blive. Det er selvfølgelig forståeligt nok hvis man bor i afghanistan eller lign, men jeg vil stadig påstå at alle muslimer i vesten har valget.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Oberst Svend Bartholin Paludan-Müller, chef for Grænsegendarmeriet, faldt den 26. maj, 1944 i ildkamp med invaderende tyskere. Nu har vi fået en ny Paludan – ham skal vi støtte fuldt ud, for han kæmper også for et frit Danmark mod en lige så dræbende farlig fjende.
Mange danske politikere vil ikke smide terrorreligionen på porten og de er derfor terrorreligionens brunlige underhylere.
Der er to slags underhylere: De numseslikkende ligeglade og de selvvalgt uvidende ligeglade.

Ole Larsen
Ole Larsen
1 month ago

Hvis tyrkerne ikke havde Paludan undskyldningen,så havde de en anden undskyldning.Men Danmarks Radio bruger lejligheden til at fortælle om Rasmus Paludans koran brænding hver dag. Sjovt nok hed det koranbrænding i nærheden af den tyrkiske ambassade først. Så da der blev ballade, blev det brænding af koranen ved den tyrkiske ambassade. Tyrkerne tager ikke selv på tingene med fløjshandsker. Der foregår tortur på hver eneste tyrkisk politistation. Men det er ikke noget det er nyttigt at tale om.

Bastardo
Bastardo
1 month ago

Med den teknologiske udvikling, og uden den kolde krig, og med nye venner i mellemøsten, kan USA vel godt undvære baser i Tyrkiet? Vi har ikke mere brug for Erdogan som en upålidelig partner i forsvarssamarbejdet.
Derfor: Tyrkiet skal af de øvrige natolande (eller evt. bare af USA) trues med udsmidning, hvis de ikke godkender Sveriges medlemskab.
(Der er vist ikke i NATO-pagten regler om udsmidning, men det skulle ikke stå i vejen).

morten hansen
morten hansen
1 month ago

Hvad mon der ville ske, hvis nogen brændte en bibel midt i Stockholm? hvad med et afhugged hoved af en præst i spainen igår..? intet,, ingen fordømmer det,, for det er jo ikke , at fornærme andres relgion,, i gues WHITE LIFE DONT MATTER det jo 1000 gange værer ind at brænde verden største lorte bog af,,, were is the puplic out gry now? wre is biden, FN and all the rest,, af de perkere elskene mon henne?

Last edited 1 month ago by morten hansen
Dragen
Dragen
1 month ago

Det er godt , at have dig tilbage Steen .

Tommy Jørgart
Tommy Jørgart
1 month ago

Godt set, Lars Hedegaard! Det er latterligt og grufuldt at være i forsvarsalliance med Tyrkiet. Hvordan, det er gået for sig ved vi fra historien, men den er alligevel uforståelig. Tyrkiet blev dømt til at forlade den europæiske del af Tyrkiet ifølge fredsbetingelserne efter første verdenskrig, men der blev ikke sat magt bag, og grækerne kæmpede alene, indtil de måtte give tabt i 1922. Det gjorde givetvis et indtryk på de vestlige stormagter, at Atatûrk syntes at have sat Tyrkiet på en vestlig kurs, men vi må i dag konstatere, at det var forholdsvis let for Erdogan at genskabe det… Read more »

Piotr
Piotr
1 month ago
Reply to  Tommy Jørgart

At slå hånden af Tyrkiet, ville være det samme som at forære det til Putin.
Putin ville elske at få flåde&flybaser i Izmir.
At den vestlige verden ikke skaffer Erdugal af vejen er ubegribeligt, ligeledes at vi accepterer den tyrkiske besættelse af Cypern er en skandale.
Erdugal vil altid der rasler med sablen, i form af trusler mod hvem som helst(EU, Grækenland, kurderne, Syrien), med ham elimineret, ville Tyrkiet blive et land hvor folket ikke flygter fra til den frie vestlige verden.

Direkte Demokrati NU1 SIAD! P.

Poul
Poul
1 month ago

Tyrkiet anbefaler nu tyrkere at holde sig ude af europa på grund af paludan: https://www.bt.dk/udland/tyrkiet-advarer-borgere-mod-rejser-i-intolerante-europa Måtte det sprede sig til alle muslimske lande. TAK PALUDAN! PS, skulle der sidde nogle selverklærede humanister og syntes at det lyder racistisk, så prøv at se hvad muslimerne skriver til paludan på hans instagram profil der hedder “lawlordofdenmark”. Jeg blander mig personligt gerne med alle mulige folkeslag, kulturer, og racer når jeg rejser, og mener også at langt de fleste er velkomne her. Men muslimer har for længst bevist hvorfor de ikke bør være i europa og europæere ikke bør være i muslimske lande.… Read more »

Last edited 1 month ago by Poul
H.nielse
H.nielse
1 month ago

Store dele af Koranen er ulovlig i Danmark fx de dele om at jøder skal dræbes ( og de vantro som er alle os andre). Muslimer lavede på et tidspunkt pjecer med uddrag fra Koranen om at jøder skal dræbes, men de blev dømt , da det er ulovligt .

Felix Krull
Felix Krull
1 month ago

Også en stor tak fra Huset Politiken, der ikke kan få nok af Paludan. Med al den MSM-omtale han får, skulle man næsten tro at han var betalt af globalisterne for at få indvandringsmodstandere til at se frådende og ekstremistiske ud.

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

https://en.wikipedia.org/wiki/James_O'Keefe

er en amerikansk Rasmus Paludan, så hvis man kan se at Paludan ikke handler uafhængigt, så kan man se at O’Keefe også kommer indefra systemet selv

Dragen
Dragen
1 month ago
Reply to  Cat Girl

…indefra systemet selv …Det er rigtigt . Det havde jeg ikke været opmærksom på før. Men deres måde , at være politiske aktører og aktivistister på – er meget lignende hinandens . De sætter foden ned hvor alle eller mange ved , at stanken kommer fra , men ingen vover forsøget . Og igen bringer Paludan meget rystelse måske fald med forholdsvis enkle handlinger. Vi kommer til , at have meget at takke ham for.

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Dragen

PEACE OF MIND / Hugo Talks

https://www.youtube.com/watch?v=mTaK9Es2ZuU

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago
Reply to  Dragen

Du vil bemærke at hver gang en sådan person får lov af myndighederne til at agere, hvor ellers – hvis vedkommende kom fra folket selv – personen ville blive marginaliseret og destrueret er der en meget lukket kompartementaliseret organisationsstruktur omkrting denne person, da det er en typisk militær operation udført af en efterretningstjeneste, hvor du ikke er i stand til rigtigt at kommunikere med toppen. Et klart tegn på at der er tale om en opposition som spiller med i den foreliggende plan fra magtens side

Lennie
Lennie
1 month ago

Du kan have været udsat for ‘shedding’, Steen, så Ivermectin og azithromycin er nok vigtigt at indtage.
Så er der et godt eksempel på de onde danske løgnemedier: på Dr.dk står der, at der i UK er en overdødelighed på 600 personer om ugen, men på mail.uk står der 3000 pr uge, altså mange gange flere!! https://steigan.no/2023/01/nesten-3000-flere-enn-vanlig-dor-hver-uke-i-storbritannia/

Lennie
Lennie
1 month ago
Reply to  steen

Shedding er noget andet end covID; det er afgivelse af giften i vaccinerne, og man ved, at ikke-vaccinerede er udsat for det i større eller mindre grad. Graphene oxide er nok ikke at spøge med. Azithromycin virker på de fleste lungebetændelser, og Ivermectin har muligvis indvirkning på både vaccineskade og shedding.

ino
ino
1 month ago
Reply to  Lennie

De aktuelle tal om overdødelighed skulle kunne fiskes frem fra denne adresse: https://www.euromomo.eu/
Databasen drives af Statens Serum Institut.

Lennie
Lennie
1 month ago
Reply to  ino

Hvis det drives af løgnerne på SSI, ja, så kan de ikke bruges til noget.

Bastardo
Bastardo
1 month ago
Reply to  ino

TV2 nyheder kom forleden til at nævne ‘den betydelige overdødelighedi Danmark’ – i et indslag om overbelægning hos bedemænd og krematorier.
Men ingen nyhedsfolk interesserer sig for årsagerne til overdødeligheden.
Mon en af vores “Young Global Leaders”, Lea Wermelin eller Ida Auken, kan skaffe oplysninger fra deres venner i WEF?

Bastardo
Bastardo
1 month ago
Reply to  Lennie

Nyhederne i TV2 kom forleden (sikkert ved en fejl) til at nævne den aktuelle OVERDØDELIGHED I Danmark – i forbindelse med et indslag om overbelægning hos bedemænd og krematorier.
Mærkeligt, at ingen nyhedsfolk interesserer sig for OVERDØDELIGHEDENs årsager.

Løgne er ved at gøre Danmark til en bananstat
Løgne er ved at gøre Danmark til en bananstat
1 month ago

Når der er debat i DR kan vi høre en masse “klog” snak fremført af hurtig-snakkere der aldrig mangler ord. Men vi kan ikke se hvad der egentlig foregår. Vi kan ikke se at spørgsmål og svar er aftalt på forhånd. Vi kan ikke se at lydene er klippet sammen så det lyder som om de adspurgte altid har gennemtænkte svar på rede hånd, selvom de måske læser op fra et manuskript. Vi kan ikke se at lydene afspilles hurtigere end de er optaget. Vi kan ikke se at de fleste af dem der ringer ind, sorteres fra pga. meninger… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 month ago

Der er en grund til at vi har muslimer i Danmark, som summeres op af MacGregor

COL. DOUGLAS MACGREGOR: WE´RE TRYING TO PUT A “HAPPY FACE ON A DEAD RAT” IN UKRAINE
https://www.bitchute.com/video/LAq14tkAi3pm/

https://en.wikipedia.org/wiki/Douglas_Macgregor

Løgne er ved at gøre Danmark til en bananstat
Løgne er ved at gøre Danmark til en bananstat
1 month ago

Undskyld, men er der andre som ikke kan få
forbindelse til Aamunds server?

ino
ino
1 month ago

Ja, Aamunds side har været nede længe i dag;
godt at læse du er på benene, Steen

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x