3
feb
Seneste opdatering: 4/2-23 kl. 0127
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Bait and switch – vejen til det digitale fængsel”

Om to dage skulle jeg have været død

Min død var planlagt for ti år siden

Af Lars Hedegaard

Den 5. februar klokken 10:40 for præcis ti år siden, skulle jeg have været død, idet en udsendt fra Islamisk Stat prøvede at skyde mig en kugle for panden. Men da jeg til ærgrelse for flere fortsat er blandt de levende, tillader jeg mig at markere dagen med en whiskey af god kvalitet.

På sådan en dag kan man ikke lade være med at spekulere på, om balladen har været det hele værd, og hvilket behageligt liv, jeg kunne have haft, hvis jeg havde gjort, som man forventede af en universitetsuddannet historiker. Nemlig at finde på forklaringer om, at islam var fredens religion, at den muslimske masseindvandring var en berigelse, og at enhver, der mente noget andet, var et skimlet kældermenneske.

Og jeg må erkende, at det er gået godt for det overvældende flertal af akademikere, journalister, præster og politikere, der udbredte disse anskuelser. I den udstrækning, de ikke ligger under mulde, optræder de stadigt som højtagtede og velsituerede samfundsborgere med en usvækket lyst til at prædike moral for de enfoldige. De onde, der fik ret, er også udskud i dag, mens de gode, der tog fejl, fortsat soler sig i berømmelsens lys. Lad så være, at de er blevet underligt stille, når det gælder profetens lyksaligheder, men så har de andre prædikener at holde – om klimaet, hvidt overherredømme, kvinders usle vilkår, de 117 køn og den grusomme højrefløj.

Ikke bare buldrer tomme tønder mest. De flyder også altid oven på.

Hvem ved? Da jeg skriver nogenlunde, kunne jeg måske være blevet til noget på Politiken, hvis jeg havde forstået at indrette mine meninger efter tidens krav.

Det har jeg ikke kunnet, og det betragter jeg som en større sejr end sejren over den uheldige morder.

Skål!

4.7 15 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
En gåde: Vestens frivillige selvødelæggelse
En gåde: Vestens frivillige selvødelæggelse
1 month ago

I “elitens”, dvs. toppolitikernes, WEFs og WHOs øjne, er vi alle skimlede
kældermennesker hvis antal meget gerne må “reduceres” med 95-97%.
Iflg. WEF-udtalelser og WHO handlinger. Nu skal “vacciner” og insekter
kombineres. Det vil kunne sætte gang i folkeudskiftningen, så der bliver
bedre plads til dem fra Afrika og omegn. Også krige og hverdagsterror
kan trække i den rigtige retning. Hele verden skal helst blive som Kina
og Nordkorea. Vi lever i forrykte tider hvor politiske galninge fører an.

Dragen
Dragen
1 month ago

Skål Lars Hedegaard . Tak for din indsats og udholdenhed. Jeg håber du bliver her lidt endnu. Jeg har altid stor glæde af dine overvejelser og indsigt. Jeg havde aldrig forestillet mig , det kunne ende med folk-aflivnings- forsøg. Den så jeg ikke komme , gjorde du det?

Knud Madsen
Knud Madsen
1 month ago

Fandeme godt at svinet ikke fik ram på dig. Stort til lykke til dig og alle os andre.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 month ago

Skål Lars Hedegaard! En velfortjent drink. Håber det er en udsøgt god whiskey. 👌Herfra er planen et glas vin i morgen, formentlig Bordeaux eller Bourgogne. Det holder altid 🍷

Bastardo
Bastardo
1 month ago

<Ironi> Jeg troede, at vi skulle boycotte Frankrig? De går jo ind for atomkraft.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 month ago
Reply to  Bastardo

Jeg har ikke opfordret til nogen boykot af Frankrig eller fransk vin. 🍷🍷🍷
Tværtimod så drikker jeg næsten ikke andet, lige bortset fra israelsk vin juleaften, som den monsterklamme zionist, jeg er. 🍷🍷😄🤙🇮🇱🇮🇱

Klodshans
Klodshans
1 month ago

Jeg takker også for din indsats Lars, og håber du bliver ved. Samtidigt læser jeg i ekstra bladet, at Rasmus Paludan bliver truet af muslimske hals-snittere, islamisk stat og Al-Qaeda på livet. Jeg troede ikke, at mit had til politikere, msm og landsmænd som stemmer på landsforrædderne kunne blive større, men det kan det. Interesant at se politikerne, når der tales om mangel på penge i systemet ( sundhedsvæsen – ældrepleje – osv ) ikke en taler om de over 100 milliarder, som det koster i ulandsbistand og overførselsindkomst til MENAPT folk om året. Ikke engang NB, DF eller DD.… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Havde attentatmanden ramt, ville Christiansborgs kujoner bare have trukket på skuldrene og sagt “Godt det ikke var mig”.
Dette er Danmarks og Vestens tragedie – det bliver vores død.

Tomme tønder buldrer mest.
Tamme bønder føjer sig mest.
Tæmmede politikere bøjer sig mest.
Træske krystere sælger sig mest.
Tyste danskere svigter mest.
Tossegode kællinger terroriserer mest.
Troløse migranter sviner mest.
Tryllebundne islamister fantaserer mest.
Tøjlesløse tyskere tryner mest.

Niels Thyge Riisgaard, DK
Niels Thyge Riisgaard, DK
1 month ago

Lars Hedegaard lever, men Danmark døde. Ingen undslipper historien, hedder det sig, men historieforfalskning og historieløshed kan nok redde lederne, som lod det ske. De optræder i hvert fald som om, den historieløse tid er oprunden. Men vi så det ske fra vores bedste alder, vi som er over 70, og vores viden derom er bragt videre til vore børn, hvadenten de ville høre eller ej. Lars Hedegaard har i morgen levet under jorden i 20 år. Den, der lever skjult, lever godt, siges der. Meningskleresiet har det vist udmærket med LH’s skæbne, bortset fra, at han lever og holdt… Read more »

Niels Thyge Riisgaard, DK
Niels Thyge Riisgaard, DK
1 month ago
Reply to  steen

Ja, Thy Whisky Destillation.

Vh NTR

Allan G larsen
Allan G larsen
1 month ago

Godt skrevet, ENIG!!!.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x