4
feb
Seneste opdatering: 4/2-23 kl. 1611
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Thailands tronfølger, prinsesse Bajrakitiyabha, tre uger i koma efter Covid-vaccine

Ifølge main-stream medierne fik hun en uspecificeret bakterieinfektion for tre uger siden og faldt om mens hun luftede sine hunde. Det var også hvad den kongelige familie blev fortalt.

Imidlertid fortalte en professor fra Bangkok Universitet og den thai-tyske mikrobiolog, Sucharit Bhakdi, om de nærmere omstændigheder ved Pfizer-vaccinens tilblivelse, hvorefter kongefamiliens rådgivere lovede, at de ville annullere kontrakten med Pfizer og kræver milliarder tilbage.

Man kan se af MSM – for sĂĄ vidt de ikke fortier hele historien – at de benægter, at princessen overhovedet er vaccineskadet. Det er ogsĂĄ DR’s version af historien. SĂĄ hvem skal vi stole pĂĄ? Pfizer og medierne eller specialisten Sucharit Bhakdi, der har været under mediecensur for alt hvad han har skrevet de sidste par ĂĄr?

For helt at forstå sprængstoffet i denne historie, skal man vide, hvor stor en betydning og popularitet Thailands kongefamilie har. Det bliver interessant at følge, ikke mindst mediernes akrobatik for at få den til at forsvinde.

Pfizer spræller ogsĂĄ i nettet andre steder. I deres seneste pressemeddelelse foranlediget af en medarbejders optræden pĂĄ Project Veritas’ skjulte kamera, medgiver de, at deres Covid vaccine “mĂĄske ikke virker pĂĄ alle,” hvorefter de opremser 30-40 bivirkninger ved den, og tilføjer at “dette er mĂĄske ikke alle de bivirkninger, man kan forvente.”

Ét skridt ad gangen trænges Pfizer tilbage, og det vil fortsætte indtil der ikke kan bakkes længere. Politikerne, der har udbetalt dem milliarder, sørger for overhovedet ikke at nævne ordet ‘vaccine’ i hĂĄbet om, at vi har glemt hvad de har sagt og gjort, og det gĂĄr indtil videre meget godt. Man kan forestille sig, det ikke vil vare ved.

Project Veritas parkede en lastbil udenfor Pfizers hovedkvarter i New York

4.4 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Mediernes vinkel pĂĄ ansvaret for corona forløbet bliver nok noget i stil med deres behandling af nord stream 2 gasledningen, der forløb nogenlunde sĂĄdan her: 1: Joe biden og flere embedsmænd siger direkte at hvis rusland invaderer ukraine, vil nord stream 2 blive fjernet med alle midler: https://youtu.be/KwF5Y1oZrAw 2: Rusland invaderer ukraine. 3: Nord stream 2 gasledningen bliver bombet. 4: Alle medier siger i kor at det er rusland der stĂĄr bag. “Hvad joe biden sagde? Hvad mener du?” 5: EU opretter nye kontrakter med USA om at fĂĄ gas leveret fra dem. Sikke heldigt at de lige var klar… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Operation terror og folkemord er i fuld gang
Operation terror og folkemord er i fuld gang
1 year ago
Reply to  Poul

Vi har nu mindst to store rygende pistoler, en i Thailand og
en i Island. Begge pistoler er omgivet af mennesker med
blødende skudsår. I virkeligheden er der også rygende
pistoler i Danmark, England, Tyskland, USA osv. De er
blot ikke afdækket og fuldt belyst endnu. I Island er over-
dødeligheden gået helt amok. Island har modtaget en
særlig ondartet “vaccine” serie. Meningen med stikkene
var ikke sundhed, men WEF og WHO folkereduktion.

Erling Olesen
Erling Olesen
1 year ago

Med hensyn til prinsessen i Thailand, troede jeg at kongelige og statsoverhoveder kom pĂĄ en særlig VIP-liste, sĂĄ de fik en særlig ufarlig “vaccine”. Prinsessen fik dog den ægte vare, sĂĄ jeg tror at Pfeizer har været sløset i dette tilfælde.

Jan hansen
Jan hansen
1 year ago

Journalister = kopier indsæt medarbejder, de er betalt af skatteyderne, men er regeringens lydige skødehund = de er på højt betalt socialhjælp.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Jan hansen

Den sjove ende af overførselsindkomsterne.

Poul
Poul
1 year ago

Det er iøvrigt ogsĂĄ interessant det med store bededag herhjemme: De siger at det er fordi staten mangler penge, men hvorfor gør den det? Har i lagt mærke til at ingen politikere har talt om hvad der mĂĄ være et GIGANTISK hul i statsbudgettet efter corona nedlukningerne? Det fandt de bare pengene til ud af det blĂĄ, og de penge har aldrig manglet derefter? Tænk over det engang. Jeg tror at der er MANGE forhøjede afgifter og renter og sløjfede helligdage mm som bliver brugt til at dække det hul over de kommende ĂĄr, uden at hverken politikere eller “journalister”… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Det er det jeg mener, normalt nĂĄr politikerne bruger en 5’er for meget stĂĄr ekstra bladet og BT klar med “breaking news” skiltet, og oppositionen ævler løs om hvilken skandale det er, og at de 5 kroner kunne være brugt pĂĄ de ældre osv. Selv nĂĄr man ikke nævner de døde og bivirkningerne osv sĂĄ er økonomien noget som ALTID kan fĂĄ pressen og oppositionen til at diskutere, men nu hvor en regering har brugt danmarkshistoriens største beløb pĂĄ en løgn? Ikke et pip fra nogle af dem! Jo der var pĂĄ et tidspunkt en borgerlig politiker der spurgte til… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Poul

Rækker om en derude lidt kreativ sender op kinesisk vejrballon et sted pĂĄ Vestkysten, lade den svæve ind over Jylland – Sjælland – SkĂĄne – SmĂĄland – Gotland, Baltikum, det burde rydde samtlige forsider at MSM gĂĄr ud i et meltdown.

Zoomer man ind på denne vejrballon, med gammelt bilskrot og dele fra en transisterradio, kunne der udmærket stå:

COVIDVACCINEN ?
snaphanen.dk

AV MIN ARM!!!?
snaphanen.dk

tavsen
tavsen
1 year ago
Reply to  Poul

“Det er iøvrigt ogsĂĄ interessant det med store bededag herhjemme: De siger at det er fordi staten mangler penge, men hvorfor gør den det?” Selvfølgelig mangler der altid penge til flere udlændinge “januar 2022 er der i alt 847.041 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 14,4 pct. af den samlede befolkning. 534.731 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande, heraf har 288.406 personer oprindelse i MENAP-landene og Tyrkiet.” OG DER mangles stadig arbejdskraft!!!!! Dem vi importerer belaster hospitalerne med alle deres klankrige. Daglige knivstikkerier, masseslagsmĂĄl osv. Selvfølgelig kommer der flere beduinlejre pĂĄ hospitalerne og alle er tavse. Nu demonstreres der… Read more »

DR-ledelsen elsker marxisme og afrikanisering
DR-ledelsen elsker marxisme og afrikanisering
1 year ago
Reply to  tavsen

De tal Tavsen anfører er jo blot de officielle tal.
I skoler og diverse byer er nu over halvdelen
af de tilstedeværende arabere og afrikanere.
Mette giver sig nok ikke, men til gengæld vil
S nok miste mange vælgere. Det er dumstædigt
at fremture, når utallige danskere foretrækker
at beholde denne fridag. Bliver den afskaffet,
er det nok kun begyndelsen pĂĄ en negativ
udvikling.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Politikerne skal nok fĂĄ snoet sig uden om, vent og se.
Modparten er stadig for magtfuld. Big tech, msm, ultra rige og folk er for dumme og hjernevaskede.

Poul
Poul
1 year ago

Jeg så lige dette billede, gem det på din computer og del det hos enhver politiker og “journalist” der spiller uskyldig på facebook/twitter i de kommende år:

C49FEA60-426A-4B65-81C2-4B055C24FA89.jpeg
Danmark, fra retsstat til intifada pĂĄ en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada pĂĄ en generatio
1 year ago

Før tilsværtningen af Trump havde jeg engang imellem troen på at vi fik lidt sandhed fra MSM. Efter Trump, Covid, genterapi osv. har jeg mistet den sidste rest af tillid. Det kan konstateres at vi er overladt til os selv. Vi må ændre vores tankegang og justerer den efter realiteterne.

ino
ino
1 year ago

Den nuværende konge i Thailand er nu ikke særlig populær, men det skal man naturligvis ikke sige højt i Thailand.

Poul
Poul
1 year ago

Nu er vaccineskaderne pludselig “kendte” og “ikke overraskende” ifølge ekstra bladet: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/afvist-paa-stribe-det-skaber-vaccinemodstand/9615839 I 3-4 ĂĄr har de udskammet og censureret enhver der pĂĄstod at der var noget galt….. Og sĂĄ laver de sĂĄdan en artikel hvor de lader som om at de da altid har talt ĂĄbent om det fordi de ikke kan skjule det længere, i hĂĄbet om at folk sĂĄ flytter fokus over pĂĄ alle andre end pressen, som sĂĄ igen har noget at skrive om nĂĄr folk bliver rasende pĂĄ politikerne!!! ”Hvorfor sagde i ikke noget?” vil chefredaktørene skrive som overskrift pĂĄ deres ledere nu, og sĂĄ… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Bemærk også at de udgiver den artikel på dagen hvor halvdelen af danmark demonstrerer imod afskaffelsen af store bededag. Hvad mon der fylder i tv avisen og tv2 nyhederne i aften af de to ting?

Journalister er de værste terrorister.

Operation terror og folkemord er i fuld gang
Operation terror og folkemord er i fuld gang
1 year ago

Må man ikke sammenligne den enorme overdødelighed
pĂĄ Island med en “rygende pistol”?

jdm
jdm
1 year ago

Jeg kan ikke bedømme sandheden men hvis det er sandt, måske har Pfizers personale gået en tand for langt med de forkerte.

https://voxday.net/2023/02/03/the-kings-justice/

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x