8
feb
Seneste opdatering: 10/2-23 kl. 0849
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fotos, Rosengård, Malmø  © Snaphanen.dk, klik foto for helskærm.

Af Lars Hedegaard

I Sverige kan der ske meget på få år. For blot fire år siden fastholdt den daværende socialdemokratiske statsminister Stefan Löfven, at der ikke var nogen sammenhæng mellem bandevold og indvandring, og gennem årtier har den svenske magtelite forfulgt enhver, der udtalte bekymring for landets skæbne som følge af den fremmede tilstrømning.

Bortset fra Sverigedemokraterne stod alt, hvad der kunne krybe og gå af medier, politikere og kulturelite sammen om den officielle forklaring, at masseindvandringen fra eksotiske områder udgjorde en berigelse, og at enhver, der mente noget andet, var et skarn og en racist. Men pludselig har piben fået en anden lyd, og nu vil landets borgerlige regering ifølge en debatartikel i Berlingske åbenbart til at indsætte militæret mod banderne, der har gjort livet uudholdeligt i mange af de svenske byer.

Politikerne så det ikke komme, har Stefan Löfven forklaret. Til hans undskyldning kan tjene, at det gjorde de danske politikere heller ikke – eller også lod de bare som om, alt var i skønneste orden, fordi de regnede med, at islamiseringen ville blive en politisk fordel i form af sikre stemmer til venstrefløjen og borgerlige, der holdt den pæne tone.

Hverken politikere eller medier havde forestillet sig, at de ville få problemer med den hjemmehørende befolkning, som de troede blot ville bøje hovedet og acceptere at skulle leve som dhimmier i deres eget land. Og i hvert fald forestillede magtelitens kvinder og mænd sig ikke, at volden ville ramme dem og deres familier. Men på det seneste er de islamiske krigere begyndt at husere i de riges kvarterer, og pludselig må der gøres noget.

I en debatartikel i Dagens Nyheter advarer rigspolitichef Anders Thornberg og flere af landets øverste politichefer om, at udviklingen i den svenske kriminalitet er ”exceptionel, utroligt alvorlig og på et niveau, vi aldrig tidligere har set i Sverige”.

Mandag i sidste uge trådte integrationsminister Maria Malmer Stenergard frem på et pressemøde i Stockholm og præsenterede intet mindre end ”et paradigmeskift i migrationspolitikken”, som indebar betydelige stramninger. Regeringen vil nu opfordre folk fra den tredje verden til ikke at komme til Sverige. Stenergard understregede, at to tredjedele af de migranter, der kommer til Europa, ikke opfylder betingelserne for at få asyl. ”Mange af disse flygtninge tvinges til at rejse ud igen, og sådan vil det i endnu større udstrækning være under denne regering i Sverige”, understregede hun.

Lad os nu se, om den svenske regering har viljen til at gøre noget effektivt i stedet for, som danske politikere har for vane, at love ”stramninger” før et valg – blot for at fortsætte som før, når valget er overstået. Man kan også tvivle på, om det svenske stat har magtmidlerne til at gøre noget ved folkeudskiftningen, når omtrent hver femte indbygger en født i udlandet.

Den svenske regering må nu indrømme, at Sverige i alt for lang tid har haft en for stor indvandring til at klare integrationen. Men når der nu tales om at indsætte militæret, er det jo netop et bevis på, at der ikke er foregået nogen integration. Kan man overhovedet afvende Sveriges undergang ved at begrænse tilstrømningen, når der allerede findes hundredtusinder af indbyggere, der betragter svenskerne som undermennesker?

Det skal blive interessant at se, hvordan det nye paradigme udfolder sig i praksis. Hvis den svenske regering virkelig har til hensigt at afvende landets kurs mod afgrunden, kan det være, at danske politikere vil følge deres eksempel – i stedet for at rette sig efter EU og ”konventionerne”.

Paulina Neuding: For få år siden måtte ingen stille spørgsmål til svensk indvandring: Nu vil Sverige sætte militæret ind i bandekonflikter med automatvåben og bomber.

4.3 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago

Svensk politi forbyder koran afbrænding!
Hvis de svenske politikere virkelig ønsker et paradime skifte ang snylterne og herrefolket fra MENAPT landene, ville de beordre politiet til at tillade koran afbrændingen.
De fleste mennesker ser desværre ikke problemet i forbudet.
Normal tænkende mennesker ( vi er få ) ser tydeligt havd MENAPT folk indeholder, når trusler om terror og vold bryder ud pga en bog afbrænding.
Væmligboere er forblændede og ser intet.
DE HØRER IKKE TIL I EUROPA, HJEM MED LORTET, ALLE SAMMEN!!!

Dragen
Dragen
1 year ago

Når eliten selv rammes . Deres boligkvartere og daglige tryghed ikke er mere. Når de selv og deres børn ikke længere er sikret en tryg og prviligeret tilværelse . Når de priviligerede ikke længere kan regne med, at slippe fra konsekvenserne af masseindvanringen , – i tide. Så sættes militæret ind. Det er ligefør, man skal takke fætrene for deres seneste anstrengelser i de Stokholmske rigmandskvarterer ?.

Hvad har WEF, WHO, Mette og Brostrøm gang i?
Hvad har WEF, WHO, Mette og Brostrøm gang i?
1 year ago
Reply to  Dragen

De negative, samfundsødelæggende og livsfarlige konsekvenser
af indvandring og woke kommunisme/pladderhumanisme har jo
været tydelige og indlysende i flere årtier. Det er næsten ufatteligt
at de røde feminister som har domineret svensk politik siden 1980,
har kunnet være så totalt blinde og døve overfor islamiseringen og
den vold, ufrihed og fattiggørelse som fulgte med. Men afrikaniseres
skulle Sverige, og til helvede med det svenske folks liv og MR.

Hvad har WEF, WHO, Mette og Brostrøm gang i?
Hvad har WEF, WHO, Mette og Brostrøm gang i?
1 year ago

PS: T. Carlson, Matt Gaetz, Trump og Biden selv påviser nu hos Hodja at krigen i Ukraine håndteres vanvittigt og helt uansvarligt. Det forklares hvor slingrende og selvmodsigende Bidens politik er. Og hvor dødsensfarlig den er. Mette, Jacob og Lars kan slet ikke få nok af krig, indvandring og WEF politik. Mette forklarer at vi alle skal til at arbejde mere og yde mere, for der skal skaffes penge til mere sundhed, mere social omsorg samt masser af milliarder til klimaredning. Elefanterne i rummet: en million kulturfremmede til 200 milliarder årligt, EU kontingentet på 50-75 milliarder (?) og penge-gavepakkerne til… Read more »

john M
john M
1 year ago

Danere kunne være , de rigeste i verden , vi kunne (efter #reimigration) brolægge gader med guld. Her er listen over de 20 selskaber, der betalte mest i skat i 2021: Novo Holdings, 8,292 milliarder kronerKirkbi (Lego), 4,294 milliarder kronerDanske Bank, 1,972 milliarder kronerForenet Kredit, 1,942 milliarder kronerNordea Danmark, 1,627 milliarder kronerJyske Bank, 1,244 milliarder kronerFrececo, 1,086 milliarder kronerGenmab, 968 millioner kronerPandora, 966 millioner kronerHeartland (Bestseller), 808 millioner kronerdirekte til underhold af muslimer https://uim.dk/nyhedsarkiv/2021/oktober/indvandrere-og-efterkommere-fra-ikke-vestlige-lande-koster-31-milliarder-kroner/ SÅ folket KNEPPES, og tvunget til ,at betale for analabeter fra arabien og somalia der hærger løs. Ingen bekymre om de massive mislimske voldtægter i Danmark… Read more »

Last edited 1 year ago by john M
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Dragen

Frit efter dansk udenrigsminister Erik Scavenius (1940 tale); men kunne være svenske statsminister Kjell Stefan Löfven, (Sverige 2021): “Ved de store islamiske invasioner, der har slået verdens eliter med forbavselse og beundring, er en ny tid oprundet i Europa, der vil medføre en nyordning i politisk og økonomisk henseende under islams førerskab. Det vil være Danmarks opgave herunder at finde sin plads i et nødvendigt og gensidigt aktivt samarbejde med islam. Det danske folk stoler på, at det i den nye euroislamiske ordning vil kunne bevare sin selvstændighed, og det håber at finde forståelse for sin egenart og for sin… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

De har altid været suicidale. Også let nok at være, lige indtil det rent faktisk sker

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

1)Det kræver at vi får sikre nationale grænser.
2)Det kræver at vi påbegynder et større udvisnings program.
Såfremt dette ikke sker, så vil vi ALDRIG blive problemet kvit.
Min tillid til systemet er for længst forduftet.

Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
1 year ago

Hvis en tyrker på kontanthjælp rejser til Tyrkiet for at hjælpe familien så forventer jeg at de trækkes i udbetalingen og får dummebøder præcis som danskerne, som kørte 500 meter ind i Tyskland for at handle.

Jeg forventer at alle kommuner har særlig fokus på dette i denne tid.

Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada på en generatio
1 year ago

Lad “eliten” smage deres egen medicin.

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago

Politikere har altid sagt et, og gjort noget andet. Imens har aberne med lav IQ fra Mellemøsten og Afrika bestormet Europa, med gigantiske overgreb til følge, for ikke at tale om de økonomiske følger, som har gjort, at rigtige danskere skal vente i årevis på en operation, og de gamle som ikke kan klare sig selv, ikke får bad og gjort rent, som de har fortjent. For ikke at tale om ventelister for, for at komme på plejehjem. Sundhedsvæsenet er kolapset, psykriatiske og fysiske patienter lider, osv. Der er ikke penge til noget som helst, og dog, Wupti, så finder… Read more »

Bastardo
Bastardo
1 year ago
Reply to  S Jakobsen

Sikke en uge!
Først Danmarksindsamling (Ja, det kalder de den gud hjælpe mig), med hundredevis af millioner til at holde liv i kommende muslimske folkevandrere.
Så hundredevis af millioner til kaliffen, så han kan fængsle tusindvis af politiske modstandere og sende droner til Rusland.
Godt, at vi har så mange velmenende piger i politik.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Nordisk union kun for kristne og buddhister, ingen marxister eller muslimister, tak

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

En muslim fra Medina må da være en Muslimedister.
Meccano er konstruktionslegetøj, der består af metalstænger, metalplader, metalvinkler, hjul, tandhjul, gear og andre specielelementer med rækker af huller i.
Er Meccano ikke et snedigt blasfemisk stykke legetøj? Det kunne forstyrre sensibelt konstruerede personers sarte følelsesliv??? Uha-Uha.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Bannet i EU, brug Tor:
CHURCH WANTS TO BAN CALLING GOD FATHER #PRONOUNS #SAMSMITH – HUGO TALKS

https://www.bitchute.com/video/f8NKIm11tl1u/

Erik
Erik
1 year ago

Paulina Neuding:
https://www.berlingske.dk/kommentatorer/for-faa-aar-siden-maatte-ingen-stille-spoergsmaal-til-svensk
????
Siden ikke fundetVi kan desværre ikke finde den side, du leder efter.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x