9
feb
Seneste opdatering: 10/2-23 kl. 0856
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Europas velfĂŠrdsstater er snart en saga blot”

Alle ved det, fÞrst og fremmest militÊrfolk. Tabsratioen mellem den ukrainske og den russiske hÊr er omkring 8 : 1, hvor ukrainerne har mistet 125.000 soldater mod russernes 20.000. Desuden er Ukraines befolkning halveret af udvandring til EU, USA og Rusland fra 40 til 20 mio. Det store spÞrgsmÄl er, nu hvordan krigen ender, ikke at det bliver snart eller at Rusland vinder, selvom de har mÄttet Êndre taktik fra deres oprindelige lille ekspeditionsstyrke.

Her er et korrektiv til den tragi-komiske propaganda* vestlige medier fylder os med., som vil interessere. Ingrid og Maria interviewer pÄ engelsk Gonzalo Lira, der er fÞdt i USA, af chilensk afstamning, og bor nu i Kharkiv i Ukraine, hvor han har familie. En millionby pÄ KÞbenhavns stÞrrelse midt i disputeret krigsomrÄde.

Han har udmÊrkelse i historie og filosofi fra Dartmouth College og taler ukrainsk og russisk, og er detaljeret inde i forholdene og ikke mindst krigen. Lige pt. har han vÊret fÊngslet af Zelinsky-regimet, der tror, han er en russisk spion, sÄ han har visse begrÊnsninger pÄ sit frisprog mens hans sag behandles. Det mÊrkes ikke.

“EU er USA vasaller, og dets politiske klasse tiltagende afsondret fra befolkningerne”

Han er en uafhĂŠngig betragter modsat vore medier, journalister og politiske klasse, der med deres politik og lĂžgn er ved at sender europĂŠerne ud i langvarig fattigdom. Han giver selvsagt ikke meget for dem, sĂŠrlig ikke Angela Merkel, og det gĂžr han ikke i et malende sprog.

Han mener desuden at det er en stedfortrÊder-krig mellem USA og Rusland, at Europa opfÞrer sig som amerikanske vasalstater og at krigen er en kniv i hjertet pÄ Europa. FÞrst og fremmest pÄ velfÊrdsstaterne, som den er ved at forarme med stor hast allerede indefor en femÄrshorisont. Det vil vi ogsÄ mÊrke i Danmark, og vi kommer ikke til takke isÊr EU for deres politiske idioti, afsondrethed fra folket, selviskhed og ligegyldighed med vores velfÊrd.

Og hvordan tror europĂŠerne sĂ„, at millioner af ikke europĂŠiske indvandrere uden national loyalitet vil opfĂžre sig, nĂ„r de mĂŠrker pĂ„ egen krop, hvad deres “lande af mĂŠlk og honning” er blevet til? Der bliver voldsomme uroligheder. Det beskriver han levende, samt mange andre analyser og scenarier for krigens gang og udfald.

“I could be wrong,” men det er en mand, der ved noget om sit emne. Meget sevĂŠrdigt.

“Stol a priori ikke pĂ„ medierne”

    • Lira mener, Vestens medier er degenereret til propaganda i sĂ„dan en grad, fordi de har mistet sĂ„ mange kunder og annoncer siden nettets fremkomst, at de alle er afhĂŠngige af staten, og i USA af gigantvirksomheder – som f.eks. dem i medicinalbranchen. Deres egen overlevelse er dem nu langt vigtigere end sandheden.
    • Derfor lĂŠser vi i dag statens propganda i dem og alt det, som er politiske prioriteter. De fleste af dem, der overhovedet lĂŠser nyheder, lĂŠser overskrifterne og de tre fĂžrste linjer, hvorefter de tror pĂ„ det.
    • Jeg tror, han har ret. Derfor er det vigtigste for en mediebruger i dag, a priori ikke at tro et ord af hvad de skriver og sender, fĂžr det er bekrĂŠftet fra anden, pĂ„lidelig side. Dette er vores medieklima nu, ikke stort bedre end DDR s og det er befolket af ‘journalister,’ der har ladet sig degradere til prostituerede – Liras udtryk.
    • Derfor mĂ„ sandhedssĂžgende mennesker nĂžjes med sĂ„dan nogle som mig (os). Vi kan tage fejl, men vi gĂžr det i det mindste ikke med vilje og for penge, ogi dag kan jeg da bryste mig af, at jeg fik langt mere ret om Sverige, end jeg nogenside havde forestillet mig. Eller de der idiotforklarede mig for over tyve Ă„r siden. F.eks. Politiken og dres dagdrĂžmmer-omegn af pubertĂŠre idyllikere. Lira spĂ„r voldelig opgĂžr med muslimske indvandrere i hele Europa, nĂ„r velfĂŠrdsstaterne bryder sammen.

Europas blodige kampe er plantet

Hamburg: “Muslims, Don’t Be Silent!”

4.1 9 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lennie
Lennie
1 year ago

Norge og USA samarbejdede om at sprĂŠnge Nordstream i luften. Se Redacted her https://www.sokelys.com/terror-attack-on-pipeline-exposed-and-confirmed-putins-next-move-redacted-w-clayton-morris/#more-50765. IĂžvrigt kunne jeg godt tĂŠnke mig at vide, om vort lands regering har lov til at spendere vores skattekroner pĂ„ en krig, som ikke har med os at gĂžre, og om de har lov til at gĂ„ ind som en slags aktiv deltager i denne krig, nĂ„r de sender tankvogne til Ukraine? Det er galimatias, men de dumme pĂ„ Hoppeborgen logrer som smĂ„ tĂŠppepissere, nĂ„r den store kĂžter USA bjĂŠffer. Det er helt ufatteligt, at danske politikere siden 2 verdenskrig nĂŠrmest ikke har kunnet tĂŠnke selv,… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Citat: “Det store spĂžrgsmĂ„l er, nu hvordan krigen ender…” SpĂžrgsmĂ„let besvares let. USA’s vĂ„benindustri krĂŠver at politikerne hele tiden har en krig i gang med USA’s indblanding, netop for at holde produktion og salg i gang af amerikansk militĂŠr isenkram. Dette viser de seneste 70 Ă„rs historiske erfaring. FĂžr fred i Ukraine er muligt, skal der sĂ„ledes fĂžrst skabes en “truende militĂŠr situation” andetsteds pĂ„ kloden. En ‘situation’, der kan berettige til amerikansk militĂŠr indgriben, subsidiĂŠrt Nato angreb, helst med vĂ„bensalg for Ăžje. Eksempelvis ligesom i Cuba, Vietnam, Irak, Libyen, Afghanistan, der udlĂžste amerikansk intervention begrundet i passende moralsk-etiske bortforklaringer.… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

Alle kendsgerninger peger pĂ„, at Rusland stopper her ved de Ăžstlige 20% af Ukraine. Putin vil ogsĂ„ betragte dette omrĂ„de som formelt russisk territorium. Derfor melder Putin ud, at alle angreb pĂ„ Krim, Luhansk, Donetsk og forbindende omrĂ„der som et direkte angreb pĂ„ Den Russiske FĂžderation. Her er den “rĂžde linje” for Natos ukrainske lejesoldater. Et angreb over den nuvĂŠrende frontlinje, som kan fĂžre til US-UK-EU-Ukrainsk militĂŠrt gennembrud og permanent besĂŠttelse, vil blive starten pĂ„ tredje verdenskrig. Om vi kan lide dette eller ej; US-UK-EU (undtagen Biden) har forstĂ„et det, men skal fĂžrst finde en formel for at trĂŠkke sig… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

Hvis en sĂ„dan opmarch finder sted, vil den nok skulle anses som “rettidig omhu”. Da ingen alligevel kan stole pĂ„ US-UK-EU-Nato, er det muligt at den senile amerikanske regering (efter afslĂžringen af USA+Norges sprĂŠngning af Nordstream2, som var en krigshandling) nu vil komme et russisk hĂŠvnangreb i forkĂžbet, med et “first nuclear strike” pĂ„ Moskva. Det er sĂ„ledes muligt, at tosserne i Washington uventet trykker pĂ„ de store knapper for at lamme Rusland. Biden og hans hird er helt til grin for tiden. Dermed forhindres den tĂŠnkte 700.000 mand store russiske hĂŠr i at gĂ„ mod Berlin. Husk pĂ„, at… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

Som eksprĂŠsident Obama sagde: “Don’t underestimate Joe’s ability to fuck things up.” Joe kunne reagere som en rotte, der er trĂŠngt op i en krog lige netop nu og slĂ„ til mod Rusland med alt miltĂŠrt isenkram (good for business). Helt seriĂžst kan man dog sikkert regne med, at Putin hele tiden har indregnet en dybt debil amerikansk prĂŠsident i sine kalkulationer; en fake prĂŠsident, der mestendels fremtrĂŠder som mytoman landsbytosse. Om et Ă„rs tid er de sidste rester af hans intellekt sandsynligvis vĂŠk og en endnu mere psykoinfantil viceprĂŠsident skal tage over det sidste Ă„r. Stakkels USA – dĂžmt… Read more »

john M
john M
1 year ago

usa stĂ„r bag ALT dĂ„rligt for europa de sidste 40 Ă„r . vi havde ikke haft den muslimske invasion hvis det ikke var USA ulovlige angrigs krige – ” PRÆCIS som LARS LØKKE SAGDE OM RUSSLAND- citat ” RUSLANDS ULOVLIGE ANGREBSKRIG” og Danskere stemmer pĂ„ ham , i mangel pĂ„ deres nyheder og nu starter de en handelskrig samtidig med , vi skal kĂžbe for 1.000.000.000.000.000.000.000 euro nye vĂ„ben fra usa og UK , som METTE har smidt en folkeafstemning om , og SIM SALABIM danskerene var bange , MSM bragte artikler som ” rusland angriber bornholm” eller ” sĂ„… Read more »

Last edited 1 year ago by john M
Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago

At denne mannen i det hele tatt fÄr lov til Ä rapportere fra Kharkov forbauser meg, med mitt inntrykk av ukrainske myndigheter skulle jeg tro at de forlengst ville ha kastet han ut eller i et fangehull
eller verre.

Det han sier om at Russland kan erobre bÄde Finland og Sverige pÄ noen uker hvis de vil bÞr presiseres, snakker vi om atomkrig for sÄ Ä okkupere radioaktive ruiner er det nok sant men gjelder det konvensjonell krig tror jeg at russerne har stor respekt for finnene
 ikke sÄ mye svenskene.

Svend GiĂžnge
Svend GiĂžnge
1 year ago

Jo der er noget der tyder pĂ„ at der er endog meget hĂžje tabstal pĂ„ Ukrainsk side, takket vĂŠre alle de vĂ„ben de fĂ„r. Det er derfor at de officielle nyheder ikke nĂŠvnevĂŠrdigt melder om Ukrainske tabstal. De virker da godt nok Sure dem i videoen nederst. NĂ„r de nu alligevel er til Festival hvorfor sĂ„ ikke Hygge sig sammen, Tyskland har jo givet dem sĂ„ meget.Det er ikke Sundt at gĂ„ rundt og vĂŠre sĂ„ vred. Mange var jo osse vĂŠret forfulgt i deres hjemlande. Sikke nogle Lysseslukkere ! Vil lige minde om en del forklaring pĂ„ den udbredte… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Det er altid sundt at orientere sig igennem flere kilder.

Hvad har WEF, WHO, Mette og BrostrĂžm gang i?
Hvad har WEF, WHO, Mette og BrostrĂžm gang i?
1 year ago
Reply to  Allan G larsen

Ja, det er sundt og absolut nĂždvendigt i denne tid. For en
befolkning som kun orienterer sig gennem statsradioen,
tv og papiraviserne dĂžmmer sig selv til undergang. For
MSM lyver og manipulerer efterhÄnden sÄ massivt, at de
er med til at forvandle samfundet til en galeanstalt, jungle
og krigszone. Og i rent selvforsvar burde der gĂžres store
anstrengelser for at skaffe mere ĂŠrlig og relevant oplysning
ud til borgerne. Det er et spÞrgsmÄl om liv eller dÞd at fÄ
udbredt et stĂžrre kendskab til Snaphanen og Hodja osv.

Danmark, fra retsstat til intifada pÄ en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada pÄ en generatio
1 year ago

NĂ„r man begynder et skriv med “Alle ved…” sĂ„ stopper jeg altid med at lĂŠse.

Dermed ikke sagt, at det ikke er sundt at orientere sig flere steder fra.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  steen

Apropos professionelle militÊrfolk, sÄ mÄ jeg anbefale dette (lange) interview med en tilfangetagen russisk kaptajn:
https://youtu.be/5EjyYH_MNk8

Danmark, fra retsstat til intifada pÄ en generatio
Danmark, fra retsstat til intifada pÄ en generatio
1 year ago
Reply to  steen

Ja man kan jo altid tale nedsÊttende til sine medmennesker. Det fremmer forstÄelsen og giver i det hele taget et bedre samfund.

trackback

[…] Vi har sakset dette innlegget fra det danske nettstedet Snaphanen […]

trackback

[…] Vi har sakset dette innlegget fra det danske nettstedet Snaphanen […]

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Med den latterlige jingle, er det svÊrt at tage deres radioprogram alvorligt. Det alene tror jeg de mister mange lyttere pÄ.

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Det handler om, at Ivan fÄr sÄ lÊsterlige klÞ, at han én gang for alle lÊrer at flette nÊbbet.

Bagefter skal vi have lukket kÊften pÄ sultanen.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x