11
feb
Seneste opdatering: 11/2-23 kl. 1828
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Det bliver stadigt tydeligere, at ”klimakampen” intet har med klimaet at gĂžre, men er en religionserstatning og et udtryk for den herskende klasses konstante bestrĂŠbelser pĂ„ at detailregulere borgernes adfĂŠrd ved at pĂ„tvinge dem et nyt Ăžkonomisk og politisk system. Politikere er ikke til for at tjene borgernes interesser. Borgerne er til for at tilfredsstille politikernes magtbegĂŠr.

For at det skal lykkes, har man opfundet en ny religion til erstatning for den kristendom, som stadigt fÊrre tror pÄ. Men religionens magt vil altid vÊre konstant. Tror man ikke pÄ Gud i den gamle forstand, tror man bare pÄ noget andet, og i dette tilfÊlde pÄ klimaet.

Ligesom kristendommen har ogsÄ klimareligionen sin arvesynd i form af menneskenes udledning af drivhusgasser, og det mÄ klimasynderne naturligvis straffes for gennem en ny fortolkning af den gamle skÊrsild. Mennesket skal meget ondt igennem for at fÄ adgang til klimaparadiset, der bestÄr i, at Jordens temperatur holdes konstant. Derefter kan vi sige farvel til alle sorger og gÞre hver dag til en fest.

Pyt sĂ„ med, at de mere besindige klimaforskere nu afviser, at vi stĂ„r umiddelbart over for helvedes flammer, og at den globale temperatur sandsynligvis maksimalt vil stige med 1-2 grader inden udgangen af det 21. Ă„rhundrede – dvs. at det bliver som i vikingetiden, hvor varmen jo ikke lagde en dĂŠmper pĂ„ virkelysten eller foretagsomheden.

Klimaforskeren Judith Curry – her i en samtale med Jordan Peterson – anser det tilmed for muligt, at temperaturen vil falde i lĂžbet af de kommende 30 Ă„r. Og hvad angĂ„r CO2’s opreklamerede skadevirkninger, pĂ„peger Curry og Peterson, at den Ăžgede CO2-udledning har bidraget til en kraftig vĂŠkst i Jordens grĂžnne dĂŠkke. For ikke sĂ„ mange Ă„r siden fik vi at vide, at Ăžrkenerne bredte sig katastrofalt. Det modsatte er sket, men denne glĂŠdelige udvikling beskrives ikke som en grĂžn omstilling, for det ville stride mod den nye religions trossĂŠtninger.

Indtil videre fejrer klimaets yppersteprĂŠster stadigt nye triumfer. Som AndrĂ© Rossmann pĂ„peger i 24NYT, mĂ„ danskerne lide under tĂ„rnhĂžje energipriser, fordi vind og sol efter 50 Ă„rs satsning stadig ikke kan sikre en stabil energiforsyning. De mange job i den ”grĂžnne” sektor, som vi fik stillet i udsigt, er heller ikke blevet til noget. Den grĂžnne fuldtidsbeskĂŠftigelse er kun steget med ca. 16.300 fra 2012 til 2019. Det svarer til en stigning fra 2,8 pct. til 3,3 pct.

IfĂžlge Rossmann har den grĂžnne mafia kun haft held til at demonstrere, at den grĂžnne omstilling er luftkasteller. Men den grĂžnne galskab har heller ikke med forsyningssikkerhed at gĂžre. Den udspringer af en post-kristen syndsbevidsthed og deraf afledt flagellantisme, som magthaverne dagligt kan glĂŠde sig over og gĂžr alt for at opmuntre.

4.6 11 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
SkrĂŠk-propaganda kan gĂžre mange folk religiĂžse
SkrĂŠk-propaganda kan gĂžre mange folk religiĂžse
9 months ago

En mere enkel forklaring pĂ„ klima-hysteriet er mĂ„ske at den er noget udspekuleret svindel. For dem som gerne vil tiltrĂŠkke vĂŠlgere, for dem som gerne vil sĂŠlge vind- mĂžller, el-biler og atomkraftvĂŠrker, for dem som gerne vil rage magt til sig og spille betydningsfulde, er det en smart taktik at stĂžtte lĂžgnehistorierne om co2-luftartens frygtelig farlige indvirkning pĂ„ klimaet. Dem som har igangsat hysteriet, tror nĂŠppe selv pĂ„ vrĂžvlet. Men de har styr pĂ„ medierne via mediestĂžtte-midlerne, og nĂ„r de rĂžde partier har regnet ud at de med skrĂŠk- propaganda kan fĂ„ mange naive og letbevĂŠgelige folk til at stĂžtte… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  dragen

Filosofiske smuler om nye religioner: Nuvel – Vejrguderne er de nye herskere. De er stĂžrre end bĂ„de Den kristne gud, Allan og Buddha, ogsĂ„ kaldet den Hellige Treuenighed. Snart skal vi alle udfĂžre Regndanse i de varme lande og TĂžrtvejrsdanse i de vĂ„de lande. DMI pĂ„ Lyngbyvej er den nye katedral, hvor proselytterne udfĂžrer liturgiske ritualer med paraplyer, termometre og slĂ„r vindmĂžller under anfĂžrsel af klimapaven Greta Tunfisk den första. Alle vantro hedninge imod den nye tro, klimabenĂŠgterne, skal, hvor end de antrĂŠffes, sendes til himmels i en vejrballon, som USA’s tapre skydegale luftvĂ„ben straks vil plaffe ned efter ordre… Read more »

Danmark, fra oplyst demokrati til formĂžrket diktat
Danmark, fra oplyst demokrati til formĂžrket diktat
9 months ago

OverdÞdeligheden er nu sÄ hÞj at alt burde gÄ i breaking.

Vi er vidner til det totale svigt.

Dragen
Dragen
9 months ago

Under normale forhold , ville der ikke blive talt om andet . Ikke engang vejret . Eller klimaet.

Fra velfĂŠrdsstat til terror-stat og folkemord
Fra velfĂŠrdsstat til terror-stat og folkemord
9 months ago
Reply to  Dragen

Ja, det er helt vildt med denne store overdĂždelighed,
der svarer til at en massemorder med en lyddĂŠmpet
maskinpistol lĂžb rundt, uden at politiet eller andre
tog sig af det.

Man kan ikke kommentere inde under den 12. ds.?

Benny Smed
Benny Smed
9 months ago

Flere af meteorologerne fra DMI er blevet forfremmet til klimatologer, og prisen de skal betale for det er uophĂžrligt at messe “menneskeskabte klimaforandringer”, “menneskeskabte klimaforandringer”.

Man mÄ hÄbe for dem, at den nye titel ogsÄ giver noget mere i lÞnningsposen, for ellers kan det jo nÊsten vÊre lige meget.

Allan G Larsen
Allan G Larsen
9 months ago

For en millionte gang: VI KAN IKKE UNDVÆRE CO2 DA CO2 BLIVER OPTAGET I PLANTER, SOM OMSÆTTER DET TIL ILT, SOM VI ABSOLUT IKKE KAN UNDVÆRE, FOR HVIS, CO2 FORSVINDER, SÅ DØR VI ALLE AF ILTMANGEL. ForstĂ„ det dog.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Hvad med de milliarder af fugle, som flyver rundt og belaster atmosfÊren med co2-holdige fugleklatter. Vi mÄ forlange en verdensomspÊndende kortlÊgning af fugleklatters bidrag til klimaet.
I mellemtiden gÞr det amerikanske luftvÄben noget ved problemet!
Amerikanske kampfly er begyndt at nedskyde hvide mÄger, albatrosser og pelikaner i Alaskas og Canadas luftrum.
Disse tapre amerikanske jagerpiloter er luftens helte og gÞr hvad deres forstand formÄr, for at holde fugleklatternes mÊngde ned, nede, nederst.
Der bÞr indstiftes en medalje for de piloter, der nedskyder flest skidende mÄger.

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

Man skulle i hvert fald, som det fĂžrste, overveje at totalafskaffe militĂŠret og deres sataniske ansatte

Allan G Larsen
Allan G Larsen
9 months ago

Dan Christensen, Jeg takker for tilliden ved at blive ophĂžjet til en guddom, men jeg tror nok ikke at jeg opnĂ„r denne status, sĂ„ jeg overlader denne tvivlsomme titel til den muslimske “gud” , Allah.
For Ăžvrigt et glimrende indlĂŠg.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  Allan G Larsen

Der kan man se bare.
NĂ„r de kalder vores for (arabisk) ‘Isa’, (hebrĂŠisk) Ś™Ś”Ś•Ś©Śą, kan vi vel ogsĂ„ kaldes deres for (kristent) Allan?
Pas derfor pÄ, hvis du rejser til derhen du ved nok, men som det er -fobisk at sige eller bare at tÊnke, da selv dine private tanker i dag censureres (undskyld, modereres!).
Bill Gates og AI-folket vil gerne forbinde din tankemuskel med en FET-PET database via et usb-stik i nakken, sÄ de kan regulere dine fobier til en EU-godkendt standard.

trackback

[…] fullt börjar det se ut som om det Ă€r precis vad som hĂ€nt (och  det Ă€r mycket vĂ€rre Ă€n vad Snapphanen insett) de senaste tvĂ„ decennierna har man provkört sina pĂ„verkansoperationer med klimathotet, diverse […]

trackback

[…] i en lille artikel pĂ„ snaphanen pĂ„vist, hvordan klimasagen er blevet gjort til en religion, se her. Han vil godt nok mene, at det er den folkelige elite, der udnytter den nye religion […]

Realisten
Realisten
9 months ago

Ignorerer Hedegaard totalt at de fleste af verdens publicerende forskere mener at klimasituationen er menneskeskabt?

HAP
HAP
9 months ago
Reply to  Realisten

Med “Verdens publicerende forskere” mener Realisten sĂ„ f.eks. Mickey Mouse fra Museinstituttet for blinde i Namibia, som var en af underskriverne pĂ„ det omtalte charter, og som fik mig til at klaske pĂ„ lĂ„rene af grin. Andre underskrivere var bl.a. en togrevisor, en gartner, en husmoder, en smed osv osv. Fup og svindel med det charter. LĂŠs i stedet f.eks. Henrik Svensmark, som giver en ganske anden, velunderbygget forklaring pĂ„ klimaforandringer gennem tiderne ved et kompliceret samspil mellem lavthĂŠngende skyer, kosmisk strĂ„ling, solaktivitet og vores placering i galaxen

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x