12
feb
Seneste opdatering: 14/2-23 kl. 1143
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvordan er dette muligt?”

Norge ligeså. Tyskland 44 % (!) “Hvorfor er det ikke tophistorie på alle nyheder?” spørger dr. Campbell. Man må jo gætte en gang, nu det er et ikke-emne for dansk journalistik og politik. En detaljeret artikel fra 31 januar forsøger at finde svaret, nu vi helt åbenbart hverken har medier eller politikere til det. Vi lever i et klima af offentlig løgn, der forgifter de, der ikke bliver syge – og slår mange af de andre ihjel.: Experts blame mRNA shots for rise in excess non-COVID deaths across England and Wales.

kurven her, kan man se nogle af de værst ramte lande, Danmark, Tyskland, Israel og Norge.   Statistik fra Our World In Data.

Eva Vlaardingerbroek taler her om den gigantiske tyske overdødelighed, og er med rette forarget over, at det i så ringe grad er et offentligt samtaleemne. “Bag hvert tal er der et menneske og en familie, og det drejer sig nu om hundredetusindvis af døde europæere, vi savner en forklaring på.”

I Sverige ser vi, at folk ikke vil have 3,4 og 5 sprøjte. De har måttet smide vacciner for 1.5 mia kroner ud. Det er trøstende tegn. Spørgsmålet er, hvor store skader 2 doser har forårsaget på længere sigt. Ingen aner det. Vi skal vente omkring fem år på svaret. Måske ti eller tyve.

Covidvaccin för 1,5 miljarder kronor har slängts bort i Sverige

German Hospital Data Reveals Massive Signal in Multisystemic Harm

Kræft, blodpropper, øjenlidelser, der skyldes mikro-blodpropper

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

England og Wales de over 60.000 helt unødvendige dødsfald, Dr. Campbell gør en god sammenligning med et jordskælv, i betragtning af at jordskælvet i Tyrkiet og Syrien i ny beregning forventer at dødstallet når over 50.000 døde. Her burde Danmark øjeblikkeligt gribe ind, for vi har mere end rigeligt af disse uanpassede økonomiske velfærdsturister af tyrkisk og syrisk oprindelse. Her må Danmark udvise storsind hjemsende 1:1, Danmark alene kan stabilisere befolkningstallet i både Tyrkiet og i Syrien, at uanset hvor mange og hvor store jordskælv forbliver indbyggertal i Tyrkiet og Syrien stabilt, om altså Danmark dags dato starter en massiv… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

Israel ellers det skæmmeeksempel, at for alt i verden ikke ende ligesom Israel, uhyggeligt når Danmarks nærmeste sammenligning er med Israel, hvor covidvaccination har forvandlet landet i en dødszone. Det var også Israel som Mette rejste til, hun ville indkøbe covidvaccine i den helt store stil i fællesskab med Israel og Østrig, nu ser vi så resultatet de mange døde. Ved at Steen du aldrig ser hverken TV2 eller DR, når man ser dette lille korte klip fra TV2 forstår man hvorfor, begejstringen TV2-manden ligefrem savler af glæde, over evt.vaccineproduktion i Danmark, at med et coronapas kan vi ligesom i… Read more »

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Den tv2 mand er da voldsomt vaccineliderlig. Han savler når han siger at de vaccinerede har en række friheder.

Håber han er godt boostet i dag.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Der er ikke under 1 million døde, hvis man kigger overfladisk på skaderne

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Jeg tror ikke jeg forstår hvad du mener. Kan du forklate det nærmere?

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg mener at de lyver eller at dødstallet vil blive ved med at stige udover de foreløbig estimater

Har i bemærket Ohio-katastrofen? Den er ikke nævnt af den statslige/private mainstreampresse med et ord, men Palestine – Ohio er blevet kemisk atombombet med vinylklorid

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Ja jeg har set/hørt om Ohio-katastrofen . Også her er MSM ( eller Lame street media =LMS) underligt tavse tavse tavse. Hvorfor?

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

..og forresten . ..Nu forstår jeg hvad du mente. Ja , jeg tror oģså det vil . Stige og stige fortsat . Men udløser det panik ? I pressen ? I regeringsgangene ? . Det tror jeg ikke . Gør det?

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg tror Andrew Tate har ret, at disse mennesker ikke lægger fingre imellem, så snart politiet er erstattet af robotter eller de har en anden ustoppelig kontakt de kan trykke på, så er det godnat for os alle, og det er derfor vi alle skal se at få slugt den røde pille og få gjort vores bedste for at rette op på det hele. Som mennesker har vi sikkert aldrig stået overfor større problemer, men det har de heller ikke

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Dragen

The truth is: that because we cannot handle the truth, the truth will handle us

THE TRUTH IS WE CAN’T HANDLE THE TRUTH! (PLEASE LISTEN/SHARE & VISIT MY CHANNEL)
Waking up is not enough, standing by or pretending and not acting is not good enough, there is nothing but ourselves who can save us

https://www.bitchute.com/video/jzVF3weRqio2/

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Når der er mennesker i Danmark, som påstår, at vi har brug for en stærk regering, kan de skarpsindige nok regne ud, at hvad jeg sagde: At regeringen er din værste fjende, nok ikke er langt fra sandheden.https://vernoncoleman.org/videos/urgent-warning-everyone

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Fat nu, at regeringen og myndighederne er din fjende. Fjernstyret fra EU, WHO, FN, WEF osv. Læs og se dig omkring, syge og døde overalt, ventetider og fejlbehandlinger. Vi er overladt til os selv. At mange negligere dødstallene er der ikke noget at sige til. Det må være forfærdeligt at indse, at ens tillid er misbrugt i en ufattelig grad. I weekenden var der en artikel fra Fyns Stiftstidende om en bedemand, som ikke vidste hvor det rekordstort antal lig skulle opbevares inden kremering/ begravelse. Sådanne artikler beskæftiger sig ikke med årsagen, der stilles ingen spørgsmål. Sundhedsstyrelsen forventede ellers færre… Read more »

Last edited 1 year ago by Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago
Reply to  steen

Præcis Steen, tak skal du have.

Dragen
Dragen
1 year ago

Bedemændene kan ikke finde plads til ligenene….det minder mig om de mange mange ambulance kørsler . Der stilles ingen spørgsmål . Kan man få oplyst data? Sten og Margrethe har jo før , her på siden – givet udtryk for , “at det var svært” at få simpel info ang. Ambulancekørsel før, under og efter corona årene. Hvad med udbetaling af livsforsikringer o.lign ? . Der må være forskellige veje, fra det praktiske hverdagsnivaeu , der tvinger erkendelser frem eller giver anledning til at stille uddybbende spørgsmål.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg skrev selv forgæves til Region Hovedstaden et par gange for at få tallene for akutte ambulancekørsler. Efter først at have henvendt mig Danmarks Statistik, hvor fra jeg blev sendt til Beredskabsstyrelsen, der så kun har ansvaret for brandudrykninger. Der fra blev jeg så sendt videre til regionerne, der så er dem, der står med ansvaret for ambulancerne. Da jeg så læste at Connie Ringgaard fra “Den Frie Presse” på FB, sammen med hendes team, har søgt aktindsigt hos álle regionerne for de seneste 10 års ambulancekørsler, droppede jeg at bruge mere energi på det. Jeg venter i stedet spændt… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg husker godt dine forsøg og anstrengelser . Og TAK for dem ,- iøvrigt. Det er meget spændende at se hvad det team “får vredet ud af myndigheder” , det har du ret i . Og lykkes det ikke for dem heller ….så er det da virkeligt underligt. Mht. Ambulance-ansatte. Det undrer også mig en del . Især fordi en del af dem jo selv må være vaxc’ed. Med de senfølger og den mentale stress det giver. Der må være flere der allerede nu ikke kan køre pga senfølger. Eller trækkes linierne heller ikke her op mellem punkterne ?. Men… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Hvis nogen fabler om, at “tjekdet” og andre propagandaredskaber kan afvise den vaccinerelaterede overdødelighed, så send dem dette “censurhjul”, som Frihedsbevægelsens Fællesråd, FBF, meget dygtigt og pædagogisk har sat sammen. Alle veje fører til statsmagtens interesser i samme censur:

Statens censurhjul.JPG
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Margrethe

Der er en grammatisk fejl (nutids r i kontrollere), dårligt i en tryksag. Men en god ide er det. Det er heller ikke grundlovens paragraf 72, men 77 de bryder

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er meget oplysende og illustrende det hjul . Vi bliver sørme “passet godt på”. Der er tjek med os og tjek på os . Vores info-kilder er afgørende for hvad vi tror mener og tænker. Det har de da forstået . Stalin har ikke levet forgæves . Det her er info og “sandheden” the Pravda-way..(Pravda = sovjet-regimets hoforgan)

ino
ino
1 year ago

Den gode dr. Campbell har selvfølgelig ret i at overdødeligheden ikke problematiseres tilstrækkeligt, men der har nu været en del omtale af fænomenet i Danmark. Især da overdødeligheden toppede ved de 30% som han nævner; influenza og børnesygdommen RS fik en del af skylden. RS ramte tidligere meget sjældent ældre mennesker, men det gør den efter sigende nu. Ingen ved vist hvorfor, og Seruminstituttet gør tilsyneladende en dyd ud af ikke at forstå hvorfor vi stadig har en overdødelighed (som i øvrigt er hastigt på vej nedad).

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  ino

Dr Campbell er selv en af de største kvaksalvere der kan gå på to ben. En dag finder verden altså ud af at vira er svindel. Det er nærmest umuligt at overse, hvis man giver sig tid til at studere litteraturen omkring virologi

Fra velfærdsstat til terror-stat og folkemord
Fra velfærdsstat til terror-stat og folkemord
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Igen og igen er Ino ude med kommentarer som forvirrer
begreberne, eller som bagatelliserer politikernes dumheder og
de ulykker de anretter.

Cat Girl mener at virus ikke findes. Men mener hun så også
at forkølelse er en bakterie-sygdom?? Og hvad med de fotos
af virusser der er optaget med elektron-mikroskoper?

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Forkølelse er en reaktion på celledød. Dele af kroppen er under nedbrydning pga ophobning af giftstoffer eller nedbrydning af celler pga miljømæssig belastning. Kroppen er udsat for et miljø den ikke kan håndtere og reagerer ved at skaffe sig af med resterne af de døde celler gennem forkølelse. Disse cellerester som udskilles gennem forkølelse er det vi kalder exosomer og der hvor de postulerede vira findes som stumper af DNA og RNA Elektronmikroskoper ser ikke direkte på de ting der observeres, disse mikroskoper virker ikke i biologisk kulstofbaseret materiale, men virker kun i metaller. Så, når du studerer ting i… Read more »

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Er du seriøs? Det der er totalt langt ude, for selvfølgelig findes der vira, fx luftbårne og kontaktbårne. Hvad er herpes fx?
Hvorfor kan en hel familie få omgangssyge? Folk sidder jo ikke og slikker lokumsbrættet, for så kunne man forstå det, men det smitter i luften og kureres IKKE vha antibiotika.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Lennie

Ja, jeg er seriøs. Dit spørgsmål er ikke et argument for noget som helst. Der findes rigelig med evidens for at vira er svindel, derimod finder der ikke evidens for at vira eksisterer. Jeg har talrige gange lagt links op til videoer som belyser indicierne for at vira er svindel. Virologerne har stadig ikke kunne overbevise nogen som kigger rationelt på sagen om, at de har det mindste smule argumentation for at vira eksisterer Problemet med alle stivnakkede personer, som ikke sætter sig ind i de videnskabelige fakta omkring dette spørgsmål er helt sædvanligt for vores dumhedskultur, som udtaler sig… Read more »

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Jeg talte med min frisør her forleden og hun fortalte at hun i den forgangne uge havde haft 5 kunder som havde fået cancer og nu skulle i et behandlingsforløb med kemo osv.

Og så slog det mig, at der virkelig er mange med cancerlidelser. Det er der altid kan man måske sige, men læser og hører man ikke om det i større omfang end tidligere?

Det kan naturligvis også blot være mig, som nu har større fokus på det.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

I grove tal:

Slut-70’erne: 10%
Slut 90’erne: 30%
Slut-00’erne: 50%

Procentsatsserne er det antal danskere, der skal påregne at få cancer indenfor deres livsforløb.
Man kan så undersøge hvilke parametre, der har ændret sig over tid.
Mit – lægmands! – bud er svaret skal findes indenfor ændringer i “fødemidler” og mikrobølgestråling – WiFi, Bluetooth mm – der optræder i nær-/lokalmilEU!

Men ‘Spændende & Interessant” er Moder Mettes fraværd i sanmundsdebatten mht overdødelighed blandt yngre raske danskere.

Bare fordi Magnus Minus har skifter ministerpost, skal vi ALDRIG glemme ham mht “Sikker & Effektiv”! 😱

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x