14
feb
Seneste opdatering: 15/2-23 kl. 1237
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det vi oplever nu er ekstremt”

Selvom videoen ikke er ny, synes jeg statistikeren Max Schmelings detaljerede argumenter er så overbevisende, at de hører hjemme her. Der dør nu 713 danskere flere end forventet om ugen, og kurven har bare peget bare opad siden februar 2021. Omtrent præcist det tidspunkt, hvor vaccinerne blev introduceret i Danmark.

Jeg læste i dag i BT artiklen NB’s næstformand beskyldes for misinformation: Påstår, at covid-19-vacciner har skadet »mange tusind mennesker« Den fortjener også at komme med, for den er så smækfuld af løgn, at der næppe er en sand påstand i den. Den er et skoleeksempel på, hvor fuldstændigt skamløst MSM lyver danskerne op i hovedet.

De der overhovedet beskæftiger sig med den sensationelle overdødelighed på 30 %, vil gerne give forkølelseinfektionen Covid skylden. Det er vås og bedrag.

Journalisten  Carl Henrik Rorbeck mener, at ikke over 400 danskere – alle over 80 år – er døde af/med Covid-infektionen. Resten dør ‘af noget andet.’ Lægen Kurt Lindekilde, der som pensioneret kan tale frit, siger: “Det er vaccinen, folk dør af.”

Der er andre aktuelle historier, der dementerer mediernes løgne:

Autopsy study ties deaths to COVID vaccine og Study: COVID vaccine injures heart in ALL recipients

Covid statistik fra Ourworldindata.

4.6 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Ekstra bladet gør det samme som BT: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/nb-naestformand-amok-hun-skal-i-faengsel-for-mord-paa-uskyldige-boern/9633498

”Næsten som på bestilling” ville jeg skrive, men der er vel ingen som længere er i tvivl om at det er bestilte angreb som medierne udfører.

Fra velfærdsstat til terror-stat og folkemord
Fra velfærdsstat til terror-stat og folkemord
1 year ago
Reply to  steen

BT har i årtier været et luset, nedrigt smudsblad, der ligesom de øvrige aviser boltrede sig i løgne, fortielser, karaktermord, følelsesporno og svinsk, ond, pervers og forræderisk journalistik. Før i tiden var BT virkelig bunden, men efterhånden er alle massemedierne på et utrolig lavt niveau. Fx. er statsradioen DR blevet så ekstrem, woke, vulgær, landsskadelig og løgnagtig, at den optræder som er der i ledelsen og blandt de ansatte en dyb foragt for deres eget folk og land. Eller er der ligefrem tale om et sygeligt og perverst had til danskheden, til egne landsmænd og egen kultur, og til civilisationen?… Read more »

Fra velfærdsstat til terror-stat og folkemord
Fra velfærdsstat til terror-stat og folkemord
1 year ago

Over 700 ekstra dødsfald pr. uge. Det er mildt sagt horribelt og uhyrligt, når det skyldes en falsk pandemi og falske vacciner. Og det er måske endda kun begyndelsen. På årsbasis kan det blive til titusindvis af kunstigt fremkaldte dødsfald. Og det ligner ikke længere noget med uheld eller fejltagelser. Tværtimod er det iflg. nettet blevet klarlagt at WEF, WHO og Pfizer mv. har været særdeles aktive for at udnytte den påståede pandemi maksimalt. Det hele er meget uhyggeligt, for det ser ud til at vi ikke længere kan have tillid til hverken partierne, medierne, myndighederne eller “systemet”/”systemerne”. Det er… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Enig, men jeg syntes dog stadig at du bør læse den her hvor de faktisk bekræfter at vaccinerne giver en masse bivirkninger: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/afvist-paa-stribe-det-skaber-vaccinemodstand/9615839 Hvorefter de 2 uger efter angriber nye borgerlige for at sige at vaccinerne giver bivirkninger… Det er ikke engang løgnene der hidser mig op mere, for de er så stor en del af mainstream medierne at man kan sætte sit ur efter dem. Det er den totale mangel på respons på disse oplysninger fra stortset alle i danmark, selv når ekstra bladet rent faktisk skriver om emnet. Jeg gad iøvrigt godt at vide om man kan dele… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg glemte at tilføje at deadline på DR også gik efter nye borgerlige i går, hvor værten havde besøg af en “ekspert” som for øjnene af lars boje mathiessen definerede samtlige af nye borgerliges vælgere som paranoide tosser uden nogen uddannelse. Han pakkede det pænt ind i lange ord naturligvis, men ingen var i tvivl om hensigten. Mindst af alt DR.

PS, få lige opsagt de abbonementer på dine aviser ikke, der er jo ingen grund til ligefrem at give dem penge for at smadre hele landet indefra.

Last edited 1 year ago by Poul
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Og så skulle det vist være slået fast at ekstra bladet er alt andet end et neutralt medie: https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/konspirations-tosserier/9635400 Det bliver nok også den sidste artikel jeg deler fra den samling konspirationstosser de kalder en avis derinde på rådhuspladsen. Tonen hos dem der kritiserer vaccinerne (og alt muligt andet) kan man altid diskutere, men at bruge det som en permanent undskyldning for ikke at undersøge det mindste om emnet og istedet bare sætte hele apperatet igang med at gå efter budbringeren, så er man derude hvor man i den grad selv bekræfter “konspirationen” om de danske medier som statens forlængede… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Det er ikke pointen steen. Pointen er at både du og mainstream pressen er så fastlåste i jeres roller hver især, at selv når sidstnævnte faktisk går ud og BEKRÆFTER en del af hvad du har skrevet om gennem de sidste 3 år, så er der ingen reaktion fra nogen af jer. Intet. Du siger ikke “hvad sagde jeg, jeg fik ret” og de siger ikke “vi tog fejl, lad os se nærmere på det”. Der sker INTET, selvom det burde være verdens største nyhed at staten løj og tvang gift i folk! Så går der 2 uger med tavshed,… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Du skal triumfere fordi du har brugt hver dag i rundt regnet 3 år på at fortælle om disse ting, kun for at blive udskammet som en konspirationsteoretiker. Når du så endelig får bevist at du faktisk havde ret, så er det mindste du kan gøre vel lige at gøre opmærksom på og viderebringe mainstream mediernes (delvise) indrømmelse, og beviset for at det faktisk var dem som løj og ikke dig. Ikke for dit eget ego’s skyld, men om ikke andet så besøgende på din side kan se at der rent faktisk var noget om snakken. For nu er de… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Hvis jeg havde en lignende blog med samme indhold, så ville jeg da 100% dele den EB artikel på facebook og twitter, og skrive “hvem var det så egentlig der løj?” som overskrift eller noget lignende. Om ikke andet for at kunne skrive om det senere når facebook kalder ekstra bladets artikel for “fake news” hvilket burde være en historie i sig selv, og ikke mindst en velfortjent boomerang i nakken på dem selv. Jeg tror du tænker meget lidt som en redaktør og mere som en tilskuer til disse ting steen, og fred være med det. Men kan du… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Ok, så spørg document hvorfor de ikke har den historie, det svar vil jeg rigtigt gerne høre. At folk får betændelse i hjertet osv og efterfølgende erstatning af noget som regeringen lovede var sikkert, og at et stort dansk medie bekræfter det, syntes jeg ihvertfald lyder som en nyhed. Især når de efterfølgende fortsætter med at kalde det for en konspirationsteori, lige nu er EB endda i gang med at spørge “eksperter” om nye borgerlige kan retsforfølges for det! Men måske er det bare mig der syntes det virker som en relevant nyhed at de selv bekræfter hvad de har… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Poul

…at dele på favebook, for at se eb blive kaldt mis-info….Ja , det er faktisk et grin værd. Det er en god ide.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Dragen

Det syntes jeg også @Dragen, men gjorde du og de andre som trykkede like på ideen det så? Eller blev det alligevel for virkeligt, nu hvor ens familie og kollegaer osv også læser med derinde? Man skulle jo så nødigt have at folk begynder at snakke, og i kender jo sikkert heller ikke nogle af dem der dør af de vacciner alligevel.. Måske tager jeg fejl, men jeg tror ikke at en eneste af jer har delt den artikel eller kommer til at gøre det. For i er danskere, og danskere gør intet før de er sikre på at flertallet… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Nu talte jeg med to ansatte på et plejehjem, der kunne fortælle, at det var blevet så nemt at få plads, da der ikke længere var de lange ventelister. Jeg svarede “selvfølgelig. Nu er overdødeligheden oppe på 30 procent. Vi har aflivet dem, så det giver jo god plads” De kiggede på mig som havde jeg informeret om, at vejret i morgen bliver nogenlunde som vejret i dag. En “Nå” – information. Og så talte de videre om noget andet…. Det her er efterhånden blevet manuskriptet til en ond drøm. Man løber uden at komme nogen vegne, man taler og… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er som at tale i et klangløst rum .

Margrethe
Margrethe
1 year ago

I øvrigt skal man nok overveje den tanke, at de, der har mest at miste, hvis sandheden kommer frem, kan blive livsfarlige. Det gik jo forrygende med at frikende hinanden i minksagen. Hvis en insisterende sølvpapirshat eller to, bliver akut deprimerede og begår selvmord, eller tilfældigvis bliver kørt ihjel i trafikken, er risikoen for, at offentligheden fatter en sammenhæng, minimal.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg havde ikke tænkt det den vej rundt .

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Margrethe

En anden metode kunne være den, som jeg synes tegner sig i horisonten. Nemlig at der rejser sig en stemning af “Nu må det være nok med konspirationsteorierne” blandt de ledende kredse, som stædigt og fortsat holder fast ved det narrativ at de har reddet millioner af mennesker fra at dø med de tyranniske love, de har gennemført og at alle, der ikke mener at covid-vanviddet var fornuftigt, skal “lukkes ned”. Dette vil selvfølgelig også brede sig til Danmark, hvor de ledende politikere har lige så meget at miste som de udenlandske. Tænk bare på det ubegrundede tyranni i USA,… Read more »

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Alle vacciner har bivirkninger og når man vaccinerer flere milliarder mennesker ja så er der naturligvis flere enkeltindivider, som oplever dette. Hvad angår covid vaccinerne så har man det indtryk, at de nærmest ingen bivirkninger har og at man ihvertfald ikke må blot nævne det. Det i sig selv er underligt, som om der er lagt et tabu ned over det hele. Når man bruger bare en halv time på at undersøge hvad disse vacciner er, så finder man ud af at de slet ikke er vacciner men en slags genterapi, som ingen kender de langsigtede konsekvenser af. Selv min… Read more »

Fra velfærdsstat til terror-stat og folkemord
Fra velfærdsstat til terror-stat og folkemord
1 year ago

Hvis 99% af danskerne bliver ved med at være træge passive vatnisser og naive dagdrømmere, bliver resultatet massedød i Danmark. Noget som ikke bør forbavse nogen, da kommunisme og totalitær politik altid og hver gang ender i terror og massedød. Sådan endte det i alle de lande hvor røde, brune eller sorte totalitære partier nåede frem til enemagt. Pfizers og Modernas produkter er hverken vacciner eller genterapi, men unyttige kvaksalver-præparater, nærmest en slags giftig heksebryg. De var nok især beregnet på at skaffe sig hurtige milliard-indtægter, efter at WHO med en ny pandemi-definition, havde skabt panik i mange lande. Den… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

713 flere døde end der plejer hver uge i Danmark . Dvs ca. 2800 mennesker der dør pr måned mere end normalt. Ialt i omegnen af 30.000 flere døde end der plejer at være pr. år i landet som helhed. Hvor mange indbyggere er der i fx. Vordingborg , omegnskommunen Herlev eller Ikast?.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Meget interessant reaktion fra S-politiker:

Frederik Vad (S) om radikal viceborgmester ( hans reaktion på Rasmus Paludans demonstrationer ) – Det grænser til at være farligt …

https://web.24syv.dk/audio_clips/305078

Dragen
Dragen
1 year ago

Ja , jeg brugte dit link inat v2-tiden . Det er en interresant reaktion og respons. Begynder der at komme en anderledes tilgang frem for en dag , nu ? . Endeligt ?. Jeg begynder at tænke på om, vi står overfor en størrer udskiftning af politikere . Ikke så meget pga alder ,. Mere fordi alvoren i tiden eller hændelserne i vores tid , er af så stor alvor og tyngde , at hele den teknokratiske og totalitære tænkning kommer til kort. Menneskene og personerne bag er for umodne, banale og selvoptagede.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x