16
feb
Seneste opdatering: 17/2-23 kl. 1837
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Definitivt bevis i unders√łgelse fra Dresden Kommunehospital”

De svenske sygeplejersker nedenfor n√¶vner ‘personlighedsforandringer’ som vaccinebivirkning, ligesom Naomi Wolf skrev en artikel om for et halvt √•r siden. Der er nu ‘definitivt bevis’ i en tysk unders√łgelse fra Dresden for den fysiske side af sagen: A Case Report: Multifocal Necrotizing Encephalitis and Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccination against COVID-19 (Encefalitis = hjernebet√¶ndelse samt henfald af hjerneceller.)

Vaccinekatastrofen er blevet for stor for de skyldige

Mange er, ligesom de svenske sygeplejersker nedenfor, fortvivlede over at opdage, at de ikke er involveret i en rationel, √•ben debat, hvor fakta spiller nogen rolle. De er oppe imod mennesker, der er holdt hen i uvidenhed af politisk kriminelle og en bestukket presse, der har forladt traditionel journalistik for propaganda, samt mennesker der er vaccineret og psykologisk angste og uimodtagelige for saglighed om, hvad de kan have gjort mod sig selv. Det kan jeg forst√•, jeg ville ogs√• v√¶re bange, men det g√łr mellemmenneskelige realtioner om noget alvorligt helt urimeligt indviklede.

Alt hvad der hedder ‘sandhed’, har mistet enhver v√¶rdi i offentligheden, alle er viklet ind i l√łgn og tavshed. Der er f.eks. ingen myndigheder, der tager i betragtning at videnskabelige data og Pfizers egen indr√łmmelse i EU Parlamentet siger, at vaccinen ikke virker p√• den smittede, ikke forhindrer videresmitte, g√łr folk mere Covid-syge og lader dem d√ł mere.¬† Ethvert krav om vaccinering med henblik p√• IT pas, burde hermed bortfalde, men der lades som om, vi ikke ved det. Senest EB og BT i to magel√łse l√łgneartikler, der medvirker til at forts√¶tte med sl√• mennesker ihjel.

Vaccinekatastrofen er blevet for stor for de skyldige, til at der nogensinde vil forekomme indr√łmmelser. 80 procent af befolkningen har f√•et √¶ndret deres gener, og ingen ved, hvad det betyder om fem √•r. Indr√łmmelser ville feje hele vores etablissement af banen for altid, det ved de og de vil ikke risikere det.

L√łgnene vil derfor bare vokse, og de vil tromle videre ad vejen mod vaccinepas, tvungne vacciner, Agenda 2030 og det digitale f√¶ngsel den 4 industrielle revolution. Og hundredetusinder af nye d√łdsofre. Med mindre¬† meget resolutte befolkninger stopper dem, hvad der ikke ligger i kortene nu.. Men l√¶s en 76 √•rig patients sygehistorie og d√łd p√• linket Case Report¬† eller under You Tuben.

Maajid Nawaz med f√łrste interview af Mark Steyn efter fyringen

Mark Steyn er ikke mindre interessant, n√•r han kan tale helt frit. Derfor klarer man s√• langt et interview. Han blev som bekendt fyret, da han ikke kunne acceptere GB News krav om, at han selv skulle betale de b√łder Ofcom kunne give stationen for hans programmer om vaccineskader – som bekendt af magten kaldet “misinformation og hate speech.”

Ofcom skal blandt andet beskytte offentligheden for “skadeligt og st√łdende materiale i medierne,” og det er som bekendt sandheden om Covid. I virkeligheden er det regeringen, der selv har oprettet institutionen, de skal beskytte. Det ville Steyn ikke. Det er en snedig form for censur, og censur er starten p√• totalitarime, som hele EU er mere og mere sovset ind i. Demokratierne er blevet Potemkinkulisser, men de overbeviser stadig flertallet af europ√¶ere. Mig har teaterdemokratiet st√•et klart i nogle √•r. Jeg deltager kun i det ved at skrive om det. Jeg vil ikke bedrages.

4.2 5 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette Mengele drev dansken i graven
Mette Mengele drev dansken i graven
1 year ago

Det er nu et faktum, at den heksebryg myndigheder og regeringer forlangte vi skulle lade os vaccinere med ikke blot skader hjertemusklen men ogs√• hjernen. Jeg g√¶tter p√• at som tiden skrider frem, s√• viser det sig at giftstoffet skader hele organismen herunder immunsystemet, der jo skal v√¶re velfungerende for at bek√¶mpe en masse forskellige sygdomme. Reproduktionen ser ogs√• ud til at lide skade. Hvis m√•let er befolkningsreduktion s√• m√• man sige at den del af planen er vellykket. Hvis man ser p√• hvilke sygdomme, som er i v√¶kst s√• er svaret ikke entydigt. Fra Norge fx. var der en… Read more »

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago
Reply to  steen

Ja det er helt vanvittigt med Leo, han ligner en olding. Hvis man p√• et tidspunkt sp√łrger Sussi om Leos vaccinestatus s√• er jeg sikker p√• at hun vil svare. Sussi er en frisk pige.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Alt sammen rystende. Men ikke nok med, at jeg observerer stadig flere ansigter med et fortvivlet skær, i gadebilledet, så er der også en generel tendens, at folk pludselig er ældet med alt for mange år i ét spring. Bevares, de her år har slidt hårdt på os alle. Især når man er bevidst om, hvad der foregår, og lige så bevidst om, at flertallet er alt for langt fra samme erkendelse.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg ser også den hurtige ældning. Meget store spring i ældning på meget mindre tid end ellers.

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  steen

Jeg husker artikler om, at Leo og Sussi netop ikke ville have ‚Äėvaccinerne‚Äô, men de er vel blevet testet med de graphene oxide-bef√¶ngte podepinde fra kinamands-land. . . Maskerne var sikkert ogs√• sprayet m noget.
Og hvem ved, hvad psykopaterne propper i drikkevandet, for den der med, at der er pfas i drikkevandet, det er simpelthen ikke muligt! Regnvand siver ned gennem rensende, naturligt forekommende kalklag, så tænk modsat: når de siger A, så tænk B!

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Jeg kender et par stykker, som var slemt hjerneskadede længe inden de fik coronavaccinen.

DK og EU: Områder på vej mod blodbade
DK og EU: Områder på vej mod blodbade
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Ja, i folkemordstinget lider ca. 160 ud af 179 af alvorlige hjerneskader og stendannelser i hjertet. I DR og andre MSM er der hundredvis af samme slags syge mennesker. Og de fleste af dem var syge allerede f√łr 2020. Dengang dog mindre sindssyge og hjertesyge syge end i dag. N√•r nogle politikere og mange journalister opdager at “vaccinationerne” var giftige og at de m√•ske kun har to, fem eller syv √•r tilbage (som en virolog sk√łnner), vil de m√•ske erkende at det ikke var smart at save i den gren de selv sad p√•, og at r√•dden moral overfor samfundet… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Lad dem d√ł i skam og stilhed…

Lennie
Lennie
1 year ago

De er jo WEF handskedukker, s√• de har vel f√•et en saltvandsindspr√łjtning. . Eller de har f√•et at vide af Schwab, at de VILLE f√• en saltvandsindspr√łjtning, men har m√•ske f√•et den virkelige ting alligevel. H√•ber, de sveder angstens sved om natten, disse onde, onde psykopater!

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Sv√¶rt at afg√łre hvad der er √•rsag og virkning.

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Vi har tidligere v√¶ret inde p√• begrebet ” vaccine-ansigt”, introduceret af mig selv for egen regning. Jeg har p√• det seneste lagt m√¶rke til at dette ansigt ofte er krydret med en underliggende passiv aggressiv udstr√•ling.

Jeg blev sgu helt bange da jeg k√łbte fastelavnsboller her i dag da det var s√•dan en kaleche, som ekspederede mig

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Sikkert & Effektivt = Farligt!
Hvem stiller Moder Mette & Magnus Minus til ansvar? Jacob & Lars bliver det jo næppe!

Last edited 1 year ago by Anders Bo
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

“at de m√•ske kun har to, fem eller syv √•r tilbage (som en virolog sk√łnner)”

Efterhånden har ikke så få forudsagt jordens undergang, men vi er her endnu. Dog kan man altid risikere at få en meteor i hovedet.Eller en flyvemaskine!

DK og EU: Områder på vej mod blodbade
DK og EU: Områder på vej mod blodbade
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Nogle er her endnu. Andre er her ikke mere. Pga. “vaccinerne” eller
det kaos der er skabt i hospitalsvæsnet gennem de senere år, pga.
Lars Ulykkes og Mettes svigt og d√•rlige “reformer”. Din kommentar
virker ikke gennemtænkt.

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Jeg bor i et landomr√•de i Jylland, lille by, og een af pr√¶sterne her fortalte for noget tid siden, at han hver uge er ude og tale med d√łende UNGE!! What?! I et omr√•de pr√¶get af r√łdmossede g√•rdmandsdrenge, den slags, som ser g√¶ve, uskyldige og uford√¶rvede ud, modsat de blege filipenser-ansigter i kbh! Det er immerv√¶k rystende at h√łre, kan jeg sige.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Det ville jeg gerne h√łre/se/l√¶se. De der st√•r med det konkrete , pr√¶ster, bedem√¶nd , ambulancef√łrere osv . Der er virkeligheden ikke til at komme uden om. Jeg h√•ber det lykkes dig , at f√• et intervie Steen.

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

En god udsendelse fra tyske Arte om bivirkninger af vaccinen:

https://youtu.be/F7mGhUGmVhA

Indeholder interessante oplysninger fra ofrene, blandt andet at de nægtes behandling.

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Joh, den er god nok, Mette Mengele har helt klart f√•et “vaccine-ansigt”. Der er h√•b forude.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x