16
feb
Seneste opdatering: 17/2-23 kl. 1837
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Definitivt bevis i undersøgelse fra Dresden Kommunehospital”

De svenske sygeplejersker nedenfor nævner ‘personlighedsforandringer’ som vaccinebivirkning, ligesom Naomi Wolf skrev en artikel om for et halvt år siden. Der er nu ‘definitivt bevis’ i en tysk undersøgelse fra Dresden for den fysiske side af sagen: A Case Report: Multifocal Necrotizing Encephalitis and Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccination against COVID-19 (Encefalitis = hjernebetændelse samt henfald af hjerneceller.)

Vaccinekatastrofen er blevet for stor for de skyldige

Mange er, ligesom de svenske sygeplejersker nedenfor, fortvivlede over at opdage, at de ikke er involveret i en rationel, åben debat, hvor fakta spiller nogen rolle. De er oppe imod mennesker, der er holdt hen i uvidenhed af politisk kriminelle og en bestukket presse, der har forladt traditionel journalistik for propaganda, samt mennesker der er vaccineret og psykologisk angste og uimodtagelige for saglighed om, hvad de kan have gjort mod sig selv. Det kan jeg forstå, jeg ville også være bange, men det gør mellemmenneskelige realtioner om noget alvorligt helt urimeligt indviklede.

Alt hvad der hedder ‘sandhed’, har mistet enhver værdi i offentligheden, alle er viklet ind i løgn og tavshed. Der er f.eks. ingen myndigheder, der tager i betragtning at videnskabelige data og Pfizers egen indrømmelse i EU Parlamentet siger, at vaccinen ikke virker på den smittede, ikke forhindrer videresmitte, gør folk mere Covid-syge og lader dem dø mere.  Ethvert krav om vaccinering med henblik på IT pas, burde hermed bortfalde, men der lades som om, vi ikke ved det. Senest EB og BT i to mageløse løgneartikler, der medvirker til at fortsætte med slå mennesker ihjel.

Vaccinekatastrofen er blevet for stor for de skyldige, til at der nogensinde vil forekomme indrømmelser. 80 procent af befolkningen har fået ændret deres gener, og ingen ved, hvad det betyder om fem år. Indrømmelser ville feje hele vores etablissement af banen for altid, det ved de og de vil ikke risikere det.

Løgnene vil derfor bare vokse, og de vil tromle videre ad vejen mod vaccinepas, tvungne vacciner, Agenda 2030 og det digitale fængsel den 4 industrielle revolution. Og hundredetusinder af nye dødsofre. Med mindre  meget resolutte befolkninger stopper dem, hvad der ikke ligger i kortene nu.. Men læs en 76 årig patients sygehistorie og død på linket Case Report  eller under You Tuben.

Maajid Nawaz med første interview af Mark Steyn efter fyringen

Mark Steyn er ikke mindre interessant, når han kan tale helt frit. Derfor klarer man så langt et interview. Han blev som bekendt fyret, da han ikke kunne acceptere GB News krav om, at han selv skulle betale de bøder Ofcom kunne give stationen for hans programmer om vaccineskader – som bekendt af magten kaldet “misinformation og hate speech.”

Ofcom skal blandt andet beskytte offentligheden for “skadeligt og stødende materiale i medierne,” og det er som bekendt sandheden om Covid. I virkeligheden er det regeringen, der selv har oprettet institutionen, de skal beskytte. Det ville Steyn ikke. Det er en snedig form for censur, og censur er starten på totalitarime, som hele EU er mere og mere sovset ind i. Demokratierne er blevet Potemkinkulisser, men de overbeviser stadig flertallet af europæere. Mig har teaterdemokratiet stået klart i nogle år. Jeg deltager kun i det ved at skrive om det. Jeg vil ikke bedrages.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette Mengele drev dansken i graven
Mette Mengele drev dansken i graven
1 year ago

Det er nu et faktum, at den heksebryg myndigheder og regeringer forlangte vi skulle lade os vaccinere med ikke blot skader hjertemusklen men også hjernen. Jeg gætter på at som tiden skrider frem, så viser det sig at giftstoffet skader hele organismen herunder immunsystemet, der jo skal være velfungerende for at bekæmpe en masse forskellige sygdomme. Reproduktionen ser også ud til at lide skade. Hvis målet er befolkningsreduktion så må man sige at den del af planen er vellykket. Hvis man ser på hvilke sygdomme, som er i vækst så er svaret ikke entydigt. Fra Norge fx. var der en… Read more »

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago
Reply to  steen

Ja det er helt vanvittigt med Leo, han ligner en olding. Hvis man på et tidspunkt spørger Sussi om Leos vaccinestatus så er jeg sikker på at hun vil svare. Sussi er en frisk pige.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Alt sammen rystende. Men ikke nok med, at jeg observerer stadig flere ansigter med et fortvivlet skær, i gadebilledet, så er der også en generel tendens, at folk pludselig er ældet med alt for mange år i ét spring. Bevares, de her år har slidt hårdt på os alle. Især når man er bevidst om, hvad der foregår, og lige så bevidst om, at flertallet er alt for langt fra samme erkendelse.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg ser også den hurtige ældning. Meget store spring i ældning på meget mindre tid end ellers.

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  steen

Jeg husker artikler om, at Leo og Sussi netop ikke ville have ‘vaccinerne’, men de er vel blevet testet med de graphene oxide-befængte podepinde fra kinamands-land. . . Maskerne var sikkert også sprayet m noget.
Og hvem ved, hvad psykopaterne propper i drikkevandet, for den der med, at der er pfas i drikkevandet, det er simpelthen ikke muligt! Regnvand siver ned gennem rensende, naturligt forekommende kalklag, så tænk modsat: når de siger A, så tænk B!

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Jeg kender et par stykker, som var slemt hjerneskadede længe inden de fik coronavaccinen.

DK og EU: Områder på vej mod blodbade
DK og EU: Områder på vej mod blodbade
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Ja, i folkemordstinget lider ca. 160 ud af 179 af alvorlige hjerneskader og stendannelser i hjertet. I DR og andre MSM er der hundredvis af samme slags syge mennesker. Og de fleste af dem var syge allerede før 2020. Dengang dog mindre sindssyge og hjertesyge syge end i dag. Når nogle politikere og mange journalister opdager at “vaccinationerne” var giftige og at de måske kun har to, fem eller syv år tilbage (som en virolog skønner), vil de måske erkende at det ikke var smart at save i den gren de selv sad på, og at rådden moral overfor samfundet… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Lad dem dø i skam og stilhed…

Lennie
Lennie
1 year ago

De er jo WEF handskedukker, så de har vel fået en saltvandsindsprøjtning. . Eller de har fået at vide af Schwab, at de VILLE få en saltvandsindsprøjtning, men har måske fået den virkelige ting alligevel. Håber, de sveder angstens sved om natten, disse onde, onde psykopater!

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Svært at afgøre hvad der er årsag og virkning.

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Vi har tidligere været inde på begrebet ” vaccine-ansigt”, introduceret af mig selv for egen regning. Jeg har på det seneste lagt mærke til at dette ansigt ofte er krydret med en underliggende passiv aggressiv udstråling.

Jeg blev sgu helt bange da jeg købte fastelavnsboller her i dag da det var sådan en kaleche, som ekspederede mig

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Sikkert & Effektivt = Farligt!
Hvem stiller Moder Mette & Magnus Minus til ansvar? Jacob & Lars bliver det jo næppe!

Last edited 1 year ago by Anders Bo
Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

“at de måske kun har to, fem eller syv år tilbage (som en virolog skønner)”

Efterhånden har ikke så få forudsagt jordens undergang, men vi er her endnu. Dog kan man altid risikere at få en meteor i hovedet.Eller en flyvemaskine!

DK og EU: Områder på vej mod blodbade
DK og EU: Områder på vej mod blodbade
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Nogle er her endnu. Andre er her ikke mere. Pga. “vaccinerne” eller
det kaos der er skabt i hospitalsvæsnet gennem de senere år, pga.
Lars Ulykkes og Mettes svigt og dårlige “reformer”. Din kommentar
virker ikke gennemtænkt.

Lennie
Lennie
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Jeg bor i et landområde i Jylland, lille by, og een af præsterne her fortalte for noget tid siden, at han hver uge er ude og tale med døende UNGE!! What?! I et område præget af rødmossede gårdmandsdrenge, den slags, som ser gæve, uskyldige og ufordærvede ud, modsat de blege filipenser-ansigter i kbh! Det er immervæk rystende at høre, kan jeg sige.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Det ville jeg gerne høre/se/læse. De der står med det konkrete , præster, bedemænd , ambulanceførere osv . Der er virkeligheden ikke til at komme uden om. Jeg håber det lykkes dig , at få et intervie Steen.

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

En god udsendelse fra tyske Arte om bivirkninger af vaccinen:

https://youtu.be/F7mGhUGmVhA

Indeholder interessante oplysninger fra ofrene, blandt andet at de nægtes behandling.

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Joh, den er god nok, Mette Mengele har helt klart fået “vaccine-ansigt”. Der er håb forude.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x