16
feb
Seneste opdatering: 16/2-23 kl. 1156
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tre svenske sygeplejersker fortæller om deres oplevelser med vaccinebivirkninger

Når mennesker ikke siger noget, skal man gætte sig til hvad de mener, eller hvad de ved. Disse sygeplejersker ved noget om atmosfæren omkring vaccineskaderne i sundhedsvæsnet, og det er interessant at høre. Især for patienter med hyppig kontakt som undertegnede. En af dem fortæller endda om de underrapporterede personlighedsforandringer.

Läkaruppropets konference i Stockholm Pandemic Strategies

Videoerne er udkommet, der er mange og det er med en fornem perlerække af læger og forskere. Man kan nævne Robert Malone, Aseem Malhotra, Sasha Latypova, Sture Blomberg, Ryan Cole, Geert Vanden Bossche, Astrid Stuckelberger og Ute Krüger.

Svenske medier ville ikke overvære det. SVT sagde, “at der næppe var noget relevant.” Så slap de for at skulle sidde i dagevis og skrue plausible løgne sammen. Hvor hæmningsløst der lyves fra vaccinefronten, kan man høre om deres kampagne mod Ivermectin i Propaganda and censorship of effective generic drugs and the physicians who prescribe them. Meget fornemt arrangement af Sverige.

Sasha Latypova: COVID-19 countermeasures: Evidence for an intent to harm

Alle konferencens videoer på RumbleLäkaruppropets hjemmeside. – Konferencens program

Lara Logan: The Great Reset Agenda Exposed (1/3)

Der er journalister og journalister. De der er ansatte på ‘legacy media,’ har hænderne bundet på ryggen. De er afskåret fra at sige sandheden om ting, der er væsentlige for den politiske magt. Og så er der de, der har været ansat der – f.eks. Lara Logan. Hun er netop kommet med en samtale i tre dele, hvor hun viser hvordan alle de daglige kuli-journalister kunne lyde.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Den selvbestaltede “elite” hader folket og er kun interesseret i undertrykke og nu også at aflive os. Da denne elite også sørger for at kontrollere medierne kan de opfinde den sandhed de ønsker. Når den brede befolkning ikke forstår dette kommer der ikke til at ske noget . Vi skal først ud i sen-DDR-tilstande før det går op for folk, at der er noget rivende galt.

Lad os håbe at der placeres et ansvar, jeg tror det desværre ikke.

DK og EU: Områder på vej mod blodbade
DK og EU: Områder på vej mod blodbade
1 year ago

Ja, det står rivende galt til med mafiaborgens politik. De gammelkendte partier og medier domineres af utopiske fantaster og skruppelløse fanatikere. De har taget totalitære ideologier til sig, herunder marxisme og islamisme, og de er blevet co2 religiøse. Oveni er der diverse korruption og almindelig dumhed og uduelighed. Den samlede politik er komplet vanvittig og fører os mod bankerot, katastrofe og kunstig massedød. Den to sidste ER begyndt. Danskerne står ikke langt fra kanten til afgrunden. Men da MSM har krammet på danskerne, og da det går fint for politikerne med at holde befolkningen hen med snak og tomme løfter,… Read more »

DK og EU: Områder på vej mod blodbade
DK og EU: Områder på vej mod blodbade
1 year ago

PS: De to sidste, katastrofen og den kunstige massedød ER i gang.
Masseindvandringen, udhulingen af demokratiet og det smuldrende
sundhedsvæsen, den kommunistiske familiepolitik og smadringen
af kultur og infrastruktur m.v. er katastrofen…. og den kunstige masse-
død er overdødeligheden med tusinder af aflivede borgere. Som ser
ud til at skyldes WEF-, WHO- og Pfizer-udskejelser samt masser af
politiske fejlvurderinger og arrogante beslutninger.

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Mon ikke mange vestlige ledere, vores egen inklusiv kunne blive reddet af en krig i vor del af Europa? Dette ville være en fantastisk mulighed for at sløre alle de forbrydelser de har begået.

Dragen
Dragen
1 year ago

Interviewet med de 3 svenske sygeplejerske , giver et godt indblik i , hvad det koster den enkelte ansatte af umulige anstrengelser i deres dagligdag. Er de samvittighedsfulde udøver af faglig integritet er konsekvenserne helt U-forudsigelige . Som en af dem siger , “Ingen tåler i længden, at være det sorte får på en arbejdsplads” – citeret efter hukommelse. Sprøjterne er et påfaldende stort tabu allevegne , ser det ud til . Latypova taler jo også om hvordan militære kræfter ser ud til , at orkesterer fra baggrunden . Ligsom en af de svenske sygeplersker advares om , at hun… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  steen

Jeg har tænkt de samme tanker . Mennesker med overordnet ansvar , der er fedtet ind i noget De slet ikke kan overskue . Oveni den angst og anden skade på hjernen mm. deres egen vaccine situation skaber i Dem bevidst eller ubevidst. Så bliver det foreslået …..” en resolut befolkning..” Men hvis ca 80 – 90% er jabbed ? Rustad forslog for nogle skogspod siden ,- : Bøn.
Er det der, vi er ved at være?

Lennie
Lennie
1 year ago

Stew Peters har en video på, som jeg ikke lige gider at se, for jeg hørte jo for ca 1,5-2 år siden, at deres onde ‘vacciner’ er ‘Self-spreading’, og nu lader det til, at ikke-vaccinerede også har graphene oxide osv i blodet. . https://rumble.com/v29oksg-live-8-uncensored-maria-zeee-rages-uninjected-have-same-nanotech-clots-grap.html?mref=6zof&mc=dgip3&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Stew+Peters+Network&ep=2

lad os nu se, eller også er det blot mere skræmme propaganda. Det kan ihvertfald ikke være så galt som at være injiceret med trillioner af spikeproteiner osv, men det er muligt, at det er luftbåren hiv.

Last edited 1 year ago by Lennie
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Mitt största misstag under covid propagandan. När bödeln med giftsprutan försökte hota mig glömde jag fråga efter den s k “bipaksedeln” som finns tillsammans med alla läkemedel.
Det hade kanske öppnat möjligheter hos “läkemedelsverket” långt tidigare att avstyra hela jippot?

Peer Pedersen
Peer Pedersen
1 year ago

Det virker som om man bør holde lav profil og skjorteærmerne rullet ned og knappade.
Der venter en sprøjte med ‘snake oil’ bag hvert træ og hver busk, så pas på jer selv.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x