17
feb
Seneste opdatering: 17/2-23 kl. 1919
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Vi aldrig ville have haft denne indvandring, hvis kun mænd havde stemmeret

Jyllands-Postens klummeskriver, Mikael Jalving, har skabt furore ved at sætte kvindernes overgennemsnitlige forkærlighed for eksotisk indvandring i forbindelse med deres lyster til virile mænd fra Afrika og Mellemøsten.

De kvindelige vælgere har, skrev han i sin seneste klumme, ladet sig styre af deres lyster og sat kryds ud for migrationsvenlige partier for at få flere ”unge, flotte, muskuløse afrikanske mænd i farverige klædedragter” til Danmark.

Den slags slipper man ikke godt fra at skrive. Da jeg for mange år siden var inde på det samme, fik jeg så mange negative reaktioner, at jeg ikke tør skrive det mere. Men mit synspunkt var altså, at mandhaftige feminister har haft så meget held med at blødgøre danske mænd, at de ikke gider dem, og da sexlysten er ret konstant, kaster de sultne blikke på på mere eksotiske typer. Mænd, der fandt det progressivt at blive bløde, kunne gå med en lang næse.

Normalt bliver den kvindelige adfærd forklaret med, at kvinder er til ”bløde værdier” – selv om det vel ikke just er det bløde, de går op i, når de vælger sexpartnere.

Hvordan det nu end forholder sig, mangler vi en forklaring på, at kvinder er langt mere tilbøjelige til at stemme på partier, der går ind for mere indvandring. Faktisk er det sådan, at vi aldrig ville have haft denne indvandring, hvis kun mænd havde stemmeret.

Det skal ikke udlægges som en kritik af kvinders stemmeret, men blot som en konstatering af fakta.

Han satte debatten i brand med vild påstand: Liderlige kvinder er skyld i indvandring. Nu forklarer han sig

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
9 months ago

Jalving ramte bullseye, men vi ville nu stadig have masseindvandring uanset hvem der havde stemmeret. Masseindvandring er een af de emner, der ikke er underlagt demokratiske styring – der har hele vejen igennem, fra Anden Verdenskrig til i dag, været et flertal imod masseindvandring i hele den vestlige verden. Jeg har flere kvindelige bekendte der er modstandere af stemmeret til kvinder men nok så meget fordi kvinder altid stemmer på mere velfærd, mere stat, flere offentlige ansatte. De har smidt manden på porten, og uden ægteskabet har de brug for staten til at konfiskere mænds penge og give dem til… Read more »

1da9f0e16d28c2cc.jpeg
DK og EU: Områder på vej mod blodbade
DK og EU: Områder på vej mod blodbade
9 months ago

Politik-kvinderne, feministerne, kvindesagskvinderne,

ligestillings-svindlerne, de politiserende feltmadrasser,

de røde og woke kællinger i Kvinfo, LGBTQ+ og
Sex og Samfund

samt de lede journalist-“humanister”
i medierne…

bliver Europas undergang.

Med deres kortsynede pladderhumanisme

har de destabiliseret Vesten,
og fremtiden bliver forrykt og barbarisk.

Se “Why women destroy families, nations and civilizations”
hos Black Pidgeon.

Allan G larsen
Allan G larsen
9 months ago

Det er egentligt ret pudsigt, nu dette tema nævnes, jeg tænker her på den fire dobbelte morder, Peter Lundin.
Kvinder stod i kø for at være sammen med denne usympatiske mand. Jeg skal undlade at drage konklusioner om hvorfor, men jeg har et par ideer.

Det hævner sig at lefle for politiserende kvinder
Det hævner sig at lefle for politiserende kvinder
9 months ago

Den typiske mandlige vælger hjælper selv med til at politiserende kvinder får lov til at nedværdige mændene, til at opløse og splitte familier og til at køre samfundet i sænk, som vi har set det ske i Sverige, i Tyskland og i EU mv. Mange mænd stemmer på kvinder, eller på mandlige politikere som går ind for “ligestilling” og for positiv særbehandling af kvinder = negativ særbehandling af mænd. Den røde smadring af familiernes sammenhold og af hjemmets fred, fører i længden til samfundets undergang. Det svækkes, det femini- seres, det bliver kortsynet og pladderhumanistisk, hvorefter mindre skvattede og vatnisseagtige… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
9 months ago

Den mest kontraproduktive strategi for husfred er “du får ret, jeg får fred.” Selv hvis du har jordens bedste kvinde, bliver du nødt til at sætte hende på plads fra tid til anden, ellers mister hun respekten. Og hvis dette betyder at du bliver nødt til at opfinde konflikter, well, det er bedre end at se hende tage på ølejr. Og selv om jeg aldrig vil anbefale nogen at slå kvinder, er det desværre et faktum at det virker – den hyppigste kvindelige sexfantasi er at blive voldtaget. Alternativt til konstruktiv hustruvold er at ignorere dem, lade dem forstå at… Read more »

Dumhed, løgn og ondskab kan opsluge lande
Dumhed, løgn og ondskab kan opsluge lande
9 months ago
Reply to  Felix Krull

Kvinder er lunefulde. Først vil de have en hård mand, dernæst
en blød mand. Rækkefølgen kan også være omvendt. Når de
har læst romaner og dameblade nok, vil de ofte ud at frigøre
og “realisere sig selv”. Og kvinderne har fået skilsmisse-
systemet indrettet så smart, at de selv favoriseres næsten
100%, mens mændene og børnene er retsløse. Alt bakkes op
af kommunister og radikale som ønsker skilsmisse-procenten
så højt op som muligt. Faderløse børn kan lettere overtages
af staten så de kan få den rette opdragelse. De skal jo helst
blive til gode marxister og feminister.

DK og EU: Områder på vej mod blodbade
DK og EU: Områder på vej mod blodbade
9 months ago

Der findes gode, kloge og fornuftige kvinder som også
gerne bevarer deres eget land og deres egen kultur. Men
alt i alt var det en stor fejl at give kvinder stemmeret. Det
er efterhånden tydeligt. 19 af 20 politik-kvinder er intet
bevendt, og 20 af 20 konspirerer mod mændene. De kan
slet ikke lade være.

Alt tyder på at politik-kvinderne bliver de europæiske
mænds og befolkningers fattigdom, undergang og død.

Poul
Poul
9 months ago

Den påstand kan ellers bevises med et ord: Sverige.

Feministisk regering.

Europas højeste (importerede) voldtægtsprocent.

De må jo kunne lide det.

Poul
Poul
9 months ago
Reply to  Poul

Nåja det handlede så også om sverige, men jeg mente at herhjemme kan man jo bare sige “sverige” hvis/når nogen mener at den påstand med kvindernes indfyldelse er uhyrlig. Der er jo en grund til at omtrent 0% af “humanisterne” fremhæver sverige som det gode eksempel på hvad der sker med et land når det fører deres politik, hvorefter de fortsætter med at insistere på mere…

Humanister har slået flere uskyldige danskere og svenskere ihjel end samtlige islamister.

Husk det. For det er sandt, og det er et faktum som vi taler alt for lidt om.

Last edited 9 months ago by Poul
Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago
Reply to  Poul

Sverige har engang haft en kvindelig ‘diktator’, dronning Christina, som regerede 1644-54. Hun var sandsynligvis både lesbisk og trans. Det sidstnævnte fordi hun besad mange mandlige karaktertræk; nogle mener endda, at hun havde en blanding af kvindelige og mandlige kønsdele. Hun giftede sig aldrig, men havde vistnok et intimt forhold til en hofdame. Det lykkedes hende næsten at ruinere Sverige. Hun fik nykker og abdikerede fordi hun blev katolsk i hovedet. Derefter skred hun fra Sverige til Rom, medbringende en gigantisk formue i guld, sølv og kunst; det hele stjålet i Europa af hendes far, Gustav Adolf II’s plyndringstog under… Read more »

h.nielse
h.nielse
9 months ago

Just præcis Jalving

Kvinder “tænker” med deres følelser

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
9 months ago

tillad mig en kommentar i dette maskuline selskab. Der er absolut intet sexet ved en mand, som udstråler dumhed!! Og det gør de mænd af fremmed herkomst, som er kommet rendende her til landet. Jeg tror, det modsatte er noget, danske mænd selv har fundet på.

Poul
Poul
9 months ago

Ja for alle ved jo at det altid er matematik nørderne der får alle pigerne.. Hold nu op.

Michael Thestrup
Michael Thestrup
9 months ago

Har skrevet om samme emne i Ekstra Bladet sidste på.

E8937A77-0DB8-43DC-81FA-39D2DE2F10EF.jpeg
Margrethe
Margrethe
9 months ago

Det er en sejlivet påstand, men en påstand bliver ikke sand, blot fordi den gentages. Hvor er dokumentationen? For eksempel alenlange liste af vielser mellem kvinder med et dansk navn og mænd med arabisk/afrikanske navne? Det må være en oplagt opgave for en historiker at dokumentere og ikke bare postulere. Jeg tror kombination af danske mænd og thaikvinder fylder mere, hvis man tjekker gadebilledet. Men det må på samme nemme måde kunne be- eller afkræftes. Alle natklubber vrider og vender sig i tøjret for at frasortere arabiske mænd ved døren, uden det bliver opdaget af den politiske korrekthed. Fordi de… Read more »

Poul
Poul
9 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg tvivler på at danske kvinder som gifter sig med mænd med arabiske navne bliver registreret på en særlig liste, men du kan jo tage et kig på medlemmerne af “venligboerne” samt de værste partier som enhedslisten og de radikale, mellemfolkeligt samvirke, og stortset alle NGO’er i integrationsindustrien. Består de mest af kvinder eller mænd? Eller tag til kbh og kig dig omkring næste gang der demonstreres for mere “mangfoldighed”. De grupper består vel af omtrent 80-90% kvinder som tænker med følelserne fremfor hjernen, uanset hvor truffet du ellers måtte føle dig personligt over det. At en enkelt “mand” her… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
9 months ago

Det er i kvinders interesse at udbuddet af ‘partnere’ altid er stort: 1) Det skærper konkurrencen mændene imellem, således at kvalitetskravene fra mændenes side falder, hvad angår hunnernes parringslyst. 2) Flere hanner betyder også hanner med flere penge på kødmarkedet. 3) Det bliver lettere for hunnerne at skifte handyret ud, hvis denne bliver for parringsivrig, for fattig eller for socialt svag. 4) Flere hanner betyder flere udbud af positive gener, som kan tilføres nyt afkom. 5) Det bliver nemmere at have flere løse forbindelser, som man kan spille ud mod hinanden efter ønske. 6) Hårdhed eller blødhed er manipulative menneskelige… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x