21
feb
Seneste opdatering: 22/2-23 kl. 1107
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“How dare you!”

Massive Protest in Oxford Against 15-Minute Cities

Der er 8-10 andre videoes blandt andre en 12 årige pige, der siger “Det er en fælde.” Hør også Laurence Fox.

WHO’s pandemitraktat nærmer sig

En meget detaljeret artikel, jeg foreslår man hører på engelsk. Der er stater, der har nægtet, men der står at man søger den ratificeret hos alle 194 medlemslande den 27 februar, hvilket må betyde at vi kan have tvangsvaccinering med farlige Covid vacciner allerede i foråret. Danmark (Magnus Heunicke) har skrevet under. Jeg regner Epoch Times som pålidelig, oplysningen gemmer sig fuldstændigt, hvis den overhovedet optræder i MSM. Mindre, konservative Newsmax har historien og Robert Malone tweeter den:

Despite widespread criticism of the WHO’s response to the COVID pandemic, U.S. Health and Human Services (HHS) Secretary Xavier Becerra joined with WHO Director-General Tedros Adhanom Ghebreyesus in September 2022 to announce “the U.S.-WHO Strategic Dialogue.” Together, they developed a “platform to maximize the longstanding U.S. government-WHO partnership, and to protect and promote the health of all people around the globe, including the American people.”

These discussions and others spawned the “zero draft” (pdf) of a pandemic treaty, published on Feb. 1, which now seeks ratification by all 194 WHO member states. A meeting of the WHO’s Intergovernmental Negotiating Body (INB) is scheduled for Feb. 27 to work out the final terms, which all members will then sign.

Written under the banner of “the world together equitably,” the zero draft grants the WHO the power to declare and manage a global pandemic emergency. Once a health emergency is declared, all signatories, including the United States, would submit to the authority of the WHO regarding treatments, government regulations such as lockdowns and vaccine mandates, global supply chains, and monitoring and surveillance of populations. Biden Admin Negotiates Deal to Give WHO Authority Over US Pandemic Policies.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

Psykomafiaen kommer til at slå fra sig helt indtil enden. Englænderne skal fælde parlamentet før der rigtig sker noget andre steder, tror jeg

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago
Reply to  Cat Girl

Nu har jeg sat 4 thumbs up i begge mine kommentarer, bare for at I kan se at min mening er den rigtige 😀

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Ja ja. Men denne gang er vi vel flere, der er bedre forberedt end sidste gang, de forsøgte med den nazistreg. Det store flertal af danskere stiller sig i kø igen, men dem har jeg nu også for længst afskrevet som dead man walking. Så nemt går det ikke i andre lande med en mere voksen, livsrealistisk befolkning. De får kamp og krig til stregen.

Er borgens politik = galopperende hundegalskab?
Er borgens politik = galopperende hundegalskab?
9 months ago
Reply to  Margrethe

Nazistreg er e godt udtryk. For tvangsmedicinering med Pfizers
og Modernas kvaksalver-heksebryg er rødnazisme og rendyrket
ondskab.

Dragen
Dragen
9 months ago
Reply to  Margrethe

Mere Voksen og mere livsrealistisk befolkning….det er meget godt udtryk for hvor det halter herhjemme (Skandinavien?) Jeg forstår bedre , hvad jeg frustreres sådan over.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
9 months ago

Jeg kan kun love én eneste ting: Jeg tager den ikke frivilligt.

Er borgens politik = galopperende hundegalskab?
Er borgens politik = galopperende hundegalskab?
9 months ago

Folketinget er flere gange blevet kaldt folkemordstinget, nok mest i spøg. Men det begynder at se ud som om FT rent faktisk planlægger at udrydde os. Måske skal vi til at tage politikerne dødsensalvorligt? Selvom de optræder som klovne, narrehatte og komiske figurer året rundt. I de sidste mange år FT de fremturet med indvandring, og nu er det begyndt på en åbenlys folkeudskiftning. Og i de sidste ti år har de systematisk nedbrudt sundheds- væsnet. I 2018-19 lovede Mette at hospitalerne og psykiatrien skulle have et mægtigt løft, men siden er intet sket i den retning. Tværtimod. Håndteringen af… Read more »

Er borgens politik = galopperende hundegalskab?
Er borgens politik = galopperende hundegalskab?
9 months ago

Rettelse: I de sidste mange år er FT fremturet
med indvandring…

(Og bemærk at selv “borgerlige” partier som V og K
mener at lille DK har plads til at lade 10-15 millioner
flere asylanter slå sig ned i DK. Pernille Weiss fra K
går ind for mindst ti millioner flere, og Rosa Lund,
Stine Bosse og Ida Auken vistnok ligeså humanistiske)

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
9 months ago

Nu kan WHOs regler ikke håndhæves i Danmark medmindre folketinget vedtager reglerne ved lov.

Jeg kan naturligvis ikke garanteret for at det ikke sker.

I skal dog tænke på at der er folk som skal udføre selve handlingen.

ino
ino
9 months ago

Man vil givetvis anse WHO som en mellemstatslig organisation, så en beslutning fra WHO skal i givet fald vedtages i Folketinget før den kan/skal gennemføres i Danmark, og her må vi håbe at tilstrækkeligt mange MF’er får kolde fødder.

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

SENATOR RENNICK GRILLS TGA (D…) HEAD IN DENIAL ABOUT THE CAUSE OF CARDIAC ARRESTS
https://www.bitchute.com/video/z3xUh5IIAQP2/

Dragen
Dragen
9 months ago

Mht 15.min city- demo. Alle mulige andre steder end Danmark(og resten af Skandinavien , måske?) , kan man godt finde ud af , at protestere , gå på gaden , sige nej . Ikke herhjemme . Hvorfor ikke?

Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
9 months ago
Reply to  Dragen

Ja, Dragen har ret. Det er sært at danskerne er så søvnige, sløve og passive, at de ikke protesterer mod de frygtelige, grufulde og grusomme tilstande der kan være på vej. I Holland, England, Frankrig, Slovakiet og Ungarn mv. er der stor og stærk folkelig modstand mod de rødnazistiske planer. 15-minutters byer er byer hvor borgerne har så lidt bevægelsesfrihed, at byerne fungerer som folkefængsler. Hvis det kombineres med afskaffelse af kontanter, digitale pas, LGBTQ tyranni og diverse andre totalitære påbud, forbud og tvangsordninger, kan alle almindelige mennesker ende som slaver, menneskevrag, terrorofre, torturofre og slagtekvæg. Også i Chrborg partierne… Read more »

Nielsen
Nielsen
9 months ago

World Health Olsen Eller hedder du fordrukken taber? Jeg tager her tråden op fra en tidligere diskussion, disput, uoverensstemmelse eller hvad fanden du vil kalde det. Svar på første spørgsmål: Vil jeg melde os ud af NATO? Ja naturligvis vil jeg det. De øvrige spørgsmål har jeg i skrivende stund svært ved at huske. Men jeg ved, at jeg var uenig med dig i alle af dem. Derfor kommer svaret først nu. og hvis du spørger mig om hvad jeg snakker om, må jeg gå tilbage i kommentarsporet, og lede efter diskussionen, hvor du overbevisende erklærer dig som zionist og… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
9 months ago
Reply to  Nielsen

Zionist? Mig? Jep. Kæmpe enorm kolossal zionist. Israels kamp er vores kamp. Der er mange, især her i Vesten, der stiller sig på muslimernes side, hader Israel på fuld hammer og hellere end gerne ser landet overtaget af muslimerne og jøderne smidt ud. Dem hører jeg ikke til. Det er meget enkelt. Enten støtter vi staten Israel eller også støtter vi muslimerne og deres latterlige og løgnagtige påstande om et mytisk og ikke-eksisterende folk, “palæstinenserne”, som har været “undertrykt af zionisterne i tusindvis af år”..😆😆 Tysk-øl-drikkende? Har jeg aldrig sagt. Godt nok er jeg en fordrukken taber, men det foregår… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

Lad os lave en afstemning herinde og kalde det en kilde til en stikprøve 🙂

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x