24
feb
Seneste opdatering: 25/2-23 kl. 2013
48 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“USA havde en øverdødelighed på 500.000 sidste år. Over 3 mio. invaliderede og uarbejdsdygtige”

Det vil altså sige, at amerikanske dødstal for vaccinerne, allerede nu overstiger deres estimerede tabstal i Anden Verdenskrig på 420.000. (civile plus militære)

Dette interview er så faktaspækket, at det er svært at fremhæve noget bestemt. Wall Street og Black Rock manden er så godt klædt på, at han både kan og vil feje alle ansvarlige for dette folkemord af banen med sine oplysninger. En sådan en udsendelse i dansk tv, kunne stoppe det pågående katastrofe på få dage. Så stor er danske journalisters medskyld i politikernes forbrydelse.

Han taler blandt andet om overdødeligheden på 500.00 i USA for 2022, om de veluddannedes (de mest sundes) stigning i overdødelighed på 33 % samme år.  Minut 29:20 vender han tilbage til sin viden om Danmark. Det hele er særdeles høreværdigt, og det er modigt af Tucker af formidle Dowd, skønt Dowds troværdighed er tårnhøj. “Der er ikke noget at betænke sig på: Stop denne forbrydelse omgående,” siger han.

Hvilke ord skal man bruge?

– Nogle synes måske, jeg bruger for stærke ord, når jeg skriver “forbrydelse” og “folkemord.” Jeg kan forsikre, at efter at have studeret dette dagligt i over to år, har jeg kunnet vælge mine ord med stadig større præcision. Jeg ville ikke have brugt dem for halvandet år siden, men i dag tegner billedet af skandalen sig meget mere detaljeret og dokumenteret. Der er i dag heller ingen tvivl om, at de politisk skyldige er ganske klar over, hvad der foregår.  Jeg står derfor helt inde for de to ord, og andre jeg måtte have brugt. De har hele tiden været justeret efter situationen og min viden om den.

Man kan høre den australske senator Malcolm Roberts bruge endnu hårdere ord som “de globalistiske rovdyr” om dette overlagte massemord. Det er virkelig rene ord for pengene. Alle skyldige må straffes hårdt, men det sker kun, hvis befolkningen massivt kræver det gennem generalstrejker osv.. Ellers går de ansvarlige for det værste massemord i fredstid fri, og de vil fortsætte med at terrorisere os. Vaccinerne er et led i det pågående kup imod demokratierne, og det stopper ikke før, personerne bag bliver stoppet. Covid handler ikke om sundhed, det handler om magt og kontrol.

 Lars Hedegaard: Vaccinerne – ”den største forbrydelse jeg har set”

Ifølge Ed Dowd, som her interviewes af Tucker Carlson fra Fox News, havde USA sidste år en overdødelighed på 500.000, hvortil kommer over 3 millioner invaliderede og uarbejdsdygtige. Alt sammen noget, som Dowd tilskriver covid-vaccinationerne. Faktisk oversteg sidste års amerikanske overdødelighed USA’s samlede tab under Anden Verdenskrig. Samme overdødelighed ses i andre lande, hvis statistik Ed Dowd har undersøgt. Og det er kun begyndelsen, for de langsigtede effekter af vaccinerne vil få antallet af døde og skadede til at stige. Dowd er ikke bleg for at kalde vaccinationerne en ”forbrydelse” og et ”folkemord”.

Så vidt Ed Dowd, hvis tal naturligvis er forsøgt dementeret af ”faktatjekkere”. Men hvis hans oplysninger står til troende, er det svært at se, hvordan nok så megen medietavshed og forsikringer fra myndighederne vil kunne lukke låg på skandalen.

Jeg skal ikke her gøre noget forsøg på at give et referat af dette faktaspækkede interview. Blot opfordre interesserede til at bruge en times tid på at høre det.

Dokumentar: The time is now

“Der føres en krig imod os”

Dokumentaren er et år gammel, men jeg havde ikke været opmærksom på den. Den er inddelt i afsnit og den gennemgående figur er lægen Peter Mc Collough. Der er et afsnit om den aktive aflivning af patienter, der foregik i USA, et om forbuddet mod de virksomme mediciner Ivermectin og Hydrokloroxin og et om den omfattende censur, der har været på sociale medier, for at folk ikke skulle undlade at tage de farlige vacciner. Hvis du søger “Snaphanen – dokumentar” kan du se de 12-15 Covid-dokumentarer, der efterhånden er kommet. På The time is now. movie er der ekstraklip og information om filmen.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

48 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg har taget et skærmklip fra Twitter, som eksempel på de danske mediers endeløse løgne, der altid vil ende med at afsløre sig selv. Jeg tror antallet af danskere, der mistede familiemedlemmer eller venner under WW2 kan tælles på to hænder. Derfor er vi nok lige så fredsskadede som svenskerne.” Det går jo nok alt sammen”. Selv i situationer, hvor jeg har svoret, jeg vil holde min mund, ender munden altid med at løbe over med, hvad hovedet er fuld af. Jeg var til et møde i en ganske anden sammenhæng, hvor jeg ikke kunne vare mig for at sige… Read more »

DR påstår stor opbakning til krigen.JPG
Danmark, ud over klippen
Danmark, ud over klippen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja det kan være svært at vare sin mund, særligt når man erfarer en så massiv ligegyldighed og nærmest en bedøvet ligegyldighed. Det gælder jo hele vejen rundt, Valget i USA, nedlukninger, muleposer, vaccine, grundlovsbrud osv. osv. Man kan have på fornemmelsen at det meste af befolkningen er på beroligende eller antidepressiv medicin. Ingen lyst til at sætte sig ind i fakta, hellere være totalt uvindende og slingrer hen mod slagtebænken.

DK: Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal
DK: Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er rigtigt at Danmark, i forhold til mange andre lande,
slap relativt billigt fra 2. verdenskrig. Det var måske mere
held end forstand? Men at kun 8-10 danskere mistede
familiemedlemmer eller venner, er vist slet ikke rigtigt.
Der var mange danske søfolk der druknede når deres skibe
blev torpederet, der var soldater og frihedskæmpere der
omkom. Nazisterne var forfærdelige. Den nuværende
besættelse af Danmark kan dog vise sig at ende som
den største katastrofe nogensinde. Tusinder af danskere
er allerede blevet skadet/lemlæstet/dræbt. Men som
bekendt ignoreres det af hyklernes højborg.

DK: Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal
DK: Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal
1 year ago
Reply to  Margrethe

PS: Der var jo også den franske skole i Kbhvn,
der blev bombet, og hvor snesevis af danske børn
mistede livet.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg kommer også til at tale …over mig? Men for øjeblikket oplever jeg oftere, at blive “tavsned”/silenced . Det fortæller mig , at der er en ængstelse til stede. At man har svært ved, at overholde og opretholde alm. pli . At overskuddet ikke er hvad det har været. Heller ikke illusionen om sprøjterne. Men hvad det afløses af , ved jeg ikke. Jeg er mest blandt mennesker i 20’erne starten af 30’erne. De virker meget autoritetstro. Hele historien med sprøjterne er så utro-e-lig , at selv når man begynder at tvivle på hvad der er foregået , ligger det… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Dragen

Individer i dén aldersgruppe er jo også blevet hjernevasket af socialisterne i både folkeskolen og gymnasiet…

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Hjernevasket aldersgruppe…ja , det er lidt min pointe. Vi har flere generationer af børn og unge der ånder helt naturligt i det kultur-marxistiske element. Det svarer til de grupper der vokser op i totalitære regimer. De vil ofte mangle anden dannelse i det indre , end præcis det indoktrineringen og den totalitære mentalitet bringer med sig. De er dårlige til at tænke selv . Ser sig selv som revolutionære , fornyende impuls , moderne og rationelle , men er ofte konforme , forudsigelige og “provensielle” . Overfladiske i deres indsigter og derfor sårbare for sager som f.eks sprøjterne . Som… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Dragen

Det er sandt at det ikke umiddelbart er indlysende hvem der trækker i hvilke tråde og hvorfor, men da man i foråret 2020 satte himmel og jord i bevægelse for at skræmme hele verdens befolkning til at lukke deres samfund ned på ubestemt tid i et hidtil aldrig tidligere set skridt af tilsyneladende vanvid, så burde det i sig selv få ethvert rationelt menneske til øjeblikkelig at finde frem til den rigtige indlysende sammenhæng, så snart den er klarlagt ved at søge i så forskelligartede kilder så længe som nødvendigt indtil der fremkommer en konsensus der giver logisk mening

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Forskellig-artede kilder er key-word her. Detaljen der ikke samler sig den store respekt om, når kultur-marxismen råder eller raser.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Dragen

Det er klart at Danmark ikke har en forskelligartet presse, da landet slet ikke har en presse bortset fra de få undtagelser vi kender. Danmark har kun en CIA-kontrolleret propagandaarm af Pentagon

Men der var ude i verden en allerede etableret alternativpresse, som øjeblikkelig spyttede alle de fakta og sammenhænge ud som var nødvendige for at forstå situationen

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hvor mange af de tilstedeværende ved mødet havde fået alle 4 pfi☠️💉?

Individer der på trods af Søren Brostrøms “advarsel”, frivilligt smøgede ærmet op, er ikke interesseret, i at høre om konsekvenserne…

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Margrethe

Danmark deltager altid i det amerikanske militærindustrielle kompleks’ endeløse angrebskrige legitimeret af endeløse løgne og på de danske skatteslavers regning og risiko, mens skatteslaverne synger vild med svans

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

I guds eget land regerer “Old Joe & the juice”, hvor “the juice ” består af Antony Blinken, Victoria Nuland og Jake Sullivan. Du ved, de tre aber, som planlagde old Joe Bidens sprængattentat på Nordstream gasrørene i Østersøen.
Du ved, denne amerikanske statsterror, som Mette Mink gerne vil have stoppet omtalen af, hvilket gør hende medskyldig.

DK: Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal
DK: Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal
1 year ago

Ja, her i Danmark ser det også ud til at en krig mod danskerne er sat på skinner. En krig der føres på flere fronter. De vigtigste redskaber er nok 1: Masseindvandringen. 2: Den systematiske nedbrydning af familieværdierne og familiernes sammenhold. 3: Undergravningen af sundhedsvæsnet og den sociale velfærd. 4: Den flerdoblede mængde af kriminalitet. 5: Indskrænkningen og udhulingen af den enkelte danskers frihed, økonomi, tryghed og retssikkerhed m.m. 6: Nedbrydningen af infrastrukturen med overdreven centralisering, lukning af hundredvis af skoler og institutioner, posthuse, politistationer, kaserner, hospitaler, skadestuer og andet. Lukningen af amter og mange arter af kommunal service. Utallige… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

@ 3. Det sidste ordentlige hospitalsbyggeri foregik i Herlev. Da hospitalet blev indviet, kom der et RAMASKRIG. For de øverste 8 etager – af 16 i alt – stod tomme. “Dér var spild af skattepenge!”, og hvad har vi. Hospitalet blev – bevidst! – bygget for stort, for man påregner at få brug for pladsen i fremtiden; hvilket mere en holdt stik. Så i bagklogskabens – ULIDELIGE! – klare lys skulle Herlev Hospital være opført i 24 etager. Grundet besparelser ved opførelsen af de nye Supersygehuse vil århundredet ud koster i hundredetusinde af danskere dårligere livskvalitet og kortere liv. Det… Read more »

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
1 year ago

Ja, en slags eensidig borgerkrig begyndte for snart en del år siden, ansporet af lyssky totalitære kræfter, og vedligeholdt af de mange naive, uvidende, glemsomme og historieløse vælgere. Der tror på alt hvad propagandaen fortæller dem at de skal tro på. At de snydes, narres, bedrages og forrådes nærmest uafbrudt, fatter de ikke, og det bliver deres undergang og tidlige død. Det er i hvert tilfælde hvad der er lagt op til. I Sovjet-unionen bestod “eliten” af samfundets værste bundfald. Lenin og Stalin var psykopater, terrorister og lystmordere. Stalin havde en fortid som kriminel, som røver og bandit. Ikke mærkeligt… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Du er så god til at skrive variationer over det indhold, så det kunne være sjov, hvis du skrev en lille novelle, hvor du hele tiden gentog variationer af indholdet i disse meningsfulde beskrivelser af magtpamperparnasset i DK og deres gerninger 🙂 Vil tro det kunne blive en stor succes. Du kunne jo bare cutte en masse af dine egne tidligere indlæg og kæde dem sammen af den kontekst du skrev dem i

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Det her handler slet ikke om overdødelighed, det handler om fertilitet. Hold godt øje med fødselstallet de kommende år, det er her sandheden virkelig kommer frem.

Overdødeligheden er blot en bonus.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago
Reply to  steen

Nej den har jeg ikke set. Tak for linket.

Dragen
Dragen
1 year ago

Ja , jeg tror også det virkeligt tunge kommer frem med fertiliteten. Men jeg ved ikke om det så er på det tidspunkt folk vækkes ?

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Dragen

På det tidspunkt vil de sige at en af bivirkningerne ved at have haft corona (om man blev syg eller ej) er en lavere fertilitet, og 99% af danskerne vil tro på det. Bare vent og se.

Last edited 1 year ago by Poul
Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago
Reply to  Poul

Lige præcis Poul. Eller biologisk krigsførelse fra Putin. Det får aldrig en ende.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Fint billede af Tucker Carlson, som i øvrigt på foxnews i dag udtalte følgende:
“The American politicians are bent on transferring the American Treasury to Kiev in order to finance the third world war – or bust.”
Han er måske på vej ind i det hvide skur i 2024?

Den rigtige mavefornemmelse
Den rigtige mavefornemmelse
1 year ago

Han har vist ikke meddelt, at han stiller sig op til alles rådighed at stemmer på ham vinder

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hvis man er for doven, tykpandet, ignorant eller bare en del af medie-politiker skuespillet, til at høre hvad amerikanere har at sige om krig: https://www.bitchute.com/videoK kan man i det mindste se et klip derfra: /SHAAZDOIa49h/ https://www.bitchute.com/video/x7fcTPcM2tXo/

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

https://www.bitchute.com/video/SHAAZDOIa49h/
Dette link skulle virke. Hele demonstrationn med få lydproblemer.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Nielsen

Re Rubin i tidligere link Se også David Knight og Gerald Celente f.eks.

WAR-PIG RACHEL MADDOW SMEARS PEACE RALLYGOERS
https://www.bitchute.com/video/zYRQeUJqxnQ/

The Jimmy Dore Show
Drizden
3916 subscribers

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Så er der følelsesporno, og den brede befolkning græder sammen med den kære menneskelige leder:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article9649329.ece

Det gode ved det er at Mengele med sikkerhed har vaccineansigt.

ino
ino
1 year ago

Hvis vi ser på den danske overdødelighed, er tallene disse: Op til år 2020 døde lige knap 53.000 danskere pr. år i gennemsnit År    Døde   % flere 2020   54.645    3% 2021   57.152    8% 2022   59.435   12% I 2020 døde 1.070 såvidt jeg husker af Covid-19, ikke med Covid-19. 3% overdødelighed i forhold til gennemsnittet i årene før regnes ikke rigtigt for en overdødelighed. I 2018 døde der da også lidt flere end i 2020. (Tallene er fra Statistisk Tiårsoversigt, der kan downloades fra Danmarks Statistik) I vaccinationsårene 2021 og 2022 ser vi derimod klart en overdødelighed på henholdsvis 8% og 12 %, og den er… Read more »

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago
Reply to  steen

“tidligere end håbet.

ino
ino
1 year ago
Reply to  steen

Det er godt nok et lavt fødselstal, men deres el-priser er tårnhøje og madpriserne stiger også, klimadebatten er skræmmende, islam breder sig uhæmmet. Det er svært at finde gode grunde til at sætte børn i verden i Sverige.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

“Man” har det med at “glemme” demografifordelingen!
Jo yngre jo flere muhamedanere, hvilket dobbler den nedadgående dobbeltspiral – altså gange 4! De yngre muhamedanere mangfoldiggøre sig, imens de gamle etniske svenskere dør, som nu naturen går sin gang…

Folkhemmet => Sverigstan => Shithole

Medmindre altså der kommer en stærk mand – stærkere end Victor Orban! – der tør erklærer Sverige for en suveræn nationalstat, og udvise kriminelle – OG UTILPASSELIGE – udlændinge…

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  ino

Vi må da håbe de ikke også lyver på DS

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  ino

Hvad der er vigtigst er stigningen i dødelighed på de enkelte aldersgrupper/årgange, især de yngste naturligvis. Dine totale tal er ikke synderlig interessante, det er sandt

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago
trackback

[…] har klippet dette innlegget fra det danske nettstedet Snaphanen. Det er egentlig ganske sensasjonelle opplysninger som videreformidles, men alternativ nettsteder […]

trackback

[…] har klippet dette innlegget fra det danske nettstedet Snaphanen. Det er egentlig ganske sensasjonelle opplysninger som videreformidles, men alternativ nettsteder […]

DK: Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal
DK: Løgnens land, ondskabens rige, tårernes dal
1 year ago

Det er en skuffelse at indlægget om at en slags krig mod danskerne er blevet sat på skinner, nærmest er blevet gemt af vejen. Selvom det var det første indlæg om morgenen, og selvom det opregner syv saglige punkter, og har taget nogen tid at udarbejde. Det ser ud til at hvis man skriver tidligt, ryger man ned i bunden. Hvis man skriver sent kan man kommer øverst, men så er klokken måske så mange, at heller næsten ingen læser det. I begge tilfælde har det været tæt på spild af tid. Det mest retfærdige vil det ikke være en… Read more »

Hvad er det politikerne gør ved os / mod os?
Hvad er det politikerne gør ved os / mod os?
1 year ago

En krig mod danskerne er sat på skinner, skriver
“Løgnens land, ondskabens rige” i et indlæg langt
herunder. Er vi virkelig kommet så langt ud i organiseret
politisk vanvid? Er det fordi EU eller WEF ønsker os
udskiftet med afrikanere og arabere? Eller hvad pokker
er det som foregår?

Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
1 year ago

Er det ikke som om alle Inos kommentarer går
ud på at nedtone eller bagatellisere de barske
oplysninger som Snaphanen fremskaffer?

Hvad med at sætte indlæg på i kronologisk
rækkefølge? Som det er nu havner de første
indlæg vist oftest i bunden, begravet under en
dyne af senere tilkomne kommentarer.

ino
ino
1 year ago

Jeg nedtoner intet. Jeg er så fræk at tælle alt over gennemsnittet som overdødelighed. De officielle tal fra Statens Serum Institut viser en overdødelighed i 2021 på 2.314 og i 2022 på 5.637.

Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
1 year ago
Reply to  ino

Svar til Ino: De officielle tal. Det har jo 1000 gange vist sig at
vi ikke kan stole på de officielle tal og meddelelser. Du må være
meget godtroende og autoritetstro.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Ino er Bøssestrøm, han forsøger at hytte eget skind.

trackback

[…] Tucker Carlson Interviews Ed Dowd […]

48
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x