2
mar
Seneste opdatering: 2/3-23 kl. 1821
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mette Frederiksen skærper indsatsen mod forkerte meninger

Af Lars Hedegaard

Den herskende klasse har et problem med ytringsfriheden. Ganske vist kan den regne med fuld støtte fra de etablerede – og statsbetalte – medier, der nok skal holde mund med sager, som magthaverne ikke vil have, at folk skal bekymre sig om. Der findes nemlig en statsanerkendt facitliste over tilladte meninger om klimaet, EU, indvandringen, islams lyksaligheder, den fortrinlige velfærdsstat og indtil for nyligt covid og vaccinerne. Borgerne, der aldrig hører andet, end hvad regeringen og statsbureaukratiet tillader, går derfor altid hen og stemmer på systemets partier.

Men til regeringens ærgrelse er stadigt flere danskere begyndt at indhente deres informationer fra alternative medier, og derfor har Mette Frederiksen nedsat et nyt medieansvarsudvalg, hvis opgave er at komme efter ”bloggere og influencere”, så de ”i højere grad kan stilles til ansvar for det indhold, de publicerer og videregiver”.

Injurier, bagtalelse, trusler, voldsopfordringer og racisme er allerede forbudt

Det er svært at begribe, hvorfor det skulle være nødvendigt, når injurier, bagtalelse, trusler, voldsopfordringer og racisme allerede er forbudt. Det må altså være noget andet, der nu skal forbydes – nemlig oplysninger og meninger, som magthaverne finder forkastelige, fordi de udfordrer deres magt.

Brugen af ordet “ansvar” siger alt om, hvad formålet er: At bringe den offentlige samtale under myndighedernes kontrol. Og Mette Frederiksen har da også valgt den rette mand til opgaven, nemlig Søren Pind.

Senest har Pind krævet, at Nye Borgerliges nyligt afgåede næstformand, Henriette Ergemann, skal stilles til ansvar for tidligere udtalelser, og hun skrev på Facebook, at hvis han kan, ”så sørger vi for, at der sker en ændring i den offentlige samtale, så man faktisk kan få ret mod dem, der truer og slår – også med ord”.

Nationalkonservative og ytringsfrihedsforkæmpere mener noget forkert

Men gælder det også Søren Pind? Skal han f.eks. stå til ansvar for sine beskyldninger mod de nationalkonservative omkring tidsskriftet Tidehverv og ytringsfrihedstilhængerne i Trykkefrihedsselskabet, som han sagde fik ham til at høre lyden af toghjulene (på vej til Auschwitz)? Hans hensigt var tydeligvis at hænge en masse ustraffede meningsmodstandere ud som nazister og bestyrere af dødslejre.

Den slags bliver man ikke retsforfulgt for. Alle retskafne er nemlig enige om, at nationalkonservative og ytringsfrihedsforkæmpere mener noget forkert, som det er statens opgave at udrense fra den offentlige samtale.

Men hvad stiller man op, når staten siger noget forkert? Skal regering, sundhedsmyndigheder, Folketing og medier også stilles til ansvar, når de f.eks. bilder befolkningen ind, at vaccinerne og mundbindene beskytter mod at blive smittet med covid eller smitte andre? Eller at sprøjterne er sikre og ikke gør skade på mennesker?

Svaret er nej, for det er ikke meningen med medieansvarsudvalget, og med Søren Pind har Mette Frederiksen skaffet sig den helt rigtige lakaj.

Vaccineskandalen arbejder sig op på dagsordenen i USA:  “Disaster”

The House Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic on Tuesday presented the testimony of four public health experts, including Martin Kulldorff, Ph.D., who described the government’s response as the “worst public health mistakes in history.” ‘Worst Public Health Mistakes in History,’ Witness Tells COVID Pandemic Oversight Committee (Steen)

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
23 days ago

Hun kunne også bare kalde det ved sit rette navn- “Sandhedsministerium”.
Jeg tænker at selv Orwell ville blive imponeret over den iver, hvormed hun arbejder på at omdanne Danmark til et totalitært shithole.

Er demokratiet ved at blive til et fascistdiktatur
Er demokratiet ved at blive til et fascistdiktatur
23 days ago
Reply to  steen

WHO ønsker vist at overtage styringen af hvordan og
hvornår danskerne skal “vaccineres”, og med hvilke
kemikalier. Og Pfizer og WHO bakker hinanden op.
Er der noget håb om at WHO vil skåne danskerne,
eller får vi australske/ canadiske tilstande om kort tid?
(I Canada er flere hundrede læger og sygeplejersker
m.v. angiveligt døde kort tid efter “vaccinering”)

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
23 days ago
Reply to  steen

Jeg kan desværre snildt se dig få ret i den forudsigelse, Steen. Og jeg må så sige at det bliver over mit lig at de får indsprøjtet mig med den gift. Desværre kan jeg sagtens forestille mig at de fascisttyper, der kommer for at tvangsvaccinere mig, vil være mere end indstillede på at det er det, der skal blive udgangen for denne “vaccinenægter” og “frihedsekstremist”.

Finn A. Skov
Finn A. Skov
23 days ago

Får han så ret til at bære “Fortovs Admiral” uniformen igen?

DavidK
DavidK
23 days ago

Søren Pind er ikke et navn, det er en diagnose. For nylig kaldte han Lars Findsen for “depraveret” på twitter, men som med andre megalomane mytomaner kan han ikke se bjælken i sit eget øje.

Limewood
Limewood
22 days ago
Reply to  DavidK

Hvis Søren Pind har kaldt Lars Findsen “depraveret” – er dette udsagn ikke hadetale og injurierende – kan Søren Pind så overhovedet være formand for noget som helst. Eller er sagen også her, at ytringsfriheden mv. kun ikke handler om hvad man siger men hvem der siger det: og at den gælder visse VIP-personer – som Søren Pind, Karsten Jensen m.fl. Altså en slags kommunistiske inspireret nomenklatur?

Margrethe
Margrethe
22 days ago

Man behøver bar et enkelt blik på Søren Pind for at konstatere, han er seriøst syg. Som resten af magten og dens institutioner i det her land.

Vi må have mere politi brølede facisten.
Vi må have mere politi brølede facisten.
23 days ago

Ytringsfrihed er ikke godt for herskernes magtsyge.

Skåning
Skåning
22 days ago

Är rasism verkligen förbjudet i Danmark? Den så kallade “racismeparagrafe” är väl egentligen motsvarigheten till “Hets mot folkgrupp” i Sverige, dvs att man inte får “hetsa” mot vissa etniciteter/raser, hur man nu tolkar det. I Sverige får man t ex inte hålla högerarmen med utsträckt hand i en viss vinkel, eller bära en flagga eller annan utstyrsel med ett hakkors på. Men det är väl i princip inte förbjudet att vara rasist och tycka vad du vill om vissa verkliga eller påhittade “raser”? Du får väl till och med skriva om det och publicera nedsättande fakta i frågan, såsom den… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
22 days ago
Reply to  Skåning

I Danmark var der i 2015 et par ‘spytteepisoder’ på motorveje. Den store migrantinvasion fik flere danskere til at sende en spytklat i retning mod ‘kulturberigerne’. De blev anmeldt af andre til politiet, som med stor flid undersøgte sagerne. Der faldt nogle domme med bøder til enkelte for ‘hets mot folkgrupp’ og nogle politikere udtalte, at spytterne skulle bankes, altså tæskes på dansk. Generelt er danskerne dog mere tolerante overfor afvigende holdninger end svenskerne. Man siger jo også, at danskerne er nordens italienere og svenskerne er nordens tyskere – dog Skåne undtaget, da Skåne har bibeholdt meget af sin gamle… Read more »

Skåning
Skåning
20 days ago
Reply to  steen

Då er det måske lidt staerkt at sige at racisme er forbudt.

Vad siges du om at ta en kop kaffe nu når det blir lidt mer forår? Vi har talt om det. On me, selvfölgelig. 😀

Allan G larsen
Allan G larsen
23 days ago

Hvordan er det lige det er gået i Hongkong?!. Tibet og risikerer at ske med Taiwan?!.

Dan Christensen
Dan Christensen
22 days ago

Citat: “til regeringens ærgrelse er stadigt flere danskere begyndt at indhente deres informationer fra alternative medier”. Hvis regeringen gad spørge sig selv og andre om hvorfor danskerne finder sandheden i alternative medier, fik de et grundlag at ændre tingene ud fra. Men da regeringen åbenbart ikke forstår, at danske medier er styret af fascisterne i USA så meget, at en Goebbels ville blive rød af misundelse, sker der absolut intet rationelt. Der skrives og tales kun i danske medier, som den selvplagende censur godkender. Alt er godt i USA og NATO. Ukraine er god og Rusland er ond. Biden har… Read more »

Vi må have mere politi brølede fascisten.
Vi må have mere politi brølede fascisten.
22 days ago

“til regeringens ærgrelse er stadigt flere danskere begyndt at indhente deres informationer fra alternative medier”

Som nævnt andetsteds er magthavere aldrig glade for ytringsfrihed. De vil hellere kunne kontrollere msm via mediestøtte.

Limewood
Limewood
22 days ago

Et medieansvarlighedsudvalg!? Javel! Det lover skam ikke godt for system-medierne. Disse optræder jo i alvorlig grad ansvarsfrit og kan stort set te sig, som de lyster uden hensyn til deres egne eller samfundets love og regler vedrørende deres ret til nyhedsformidling. Her skal der nemlig være “vide rammer” for ytringsfriheden…blot den ikke overskrider de uskrevne regler – dvs. at man kommer på tværs af centrum-venstres politiske dagsorden. Mediernes eget interne klagesystem er en farce. Dette klagesystem ville være en oplagt emne for medierne hvis altså ikke lige det var til for, at hvidvaske og legitimere medierne selv. Pressenævnet klageinstans består… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x