9
mar
Seneste opdatering: 9/3-23 kl. 0937
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Verden bliver aldrig den samme igen”  (Mette Frederiksen 11.3 2020)

Af Philip Brandt

Se dette chokerende klip fra en paneldebat i “kaffeklubben” World Economic Forum 2020, hvor CEO for Moderna, Stéphane Bancel praler af at Moderna allerede i 2019 havde 100.000 doser c-19 “vaxiner” klar – og, at man allerede da forberedte sig på at opskalere produktionen til en milliard doser året efter, “fordi man på forhånd vidste, at der ville komme en pandemi”.

“So the great news, versus 2020 where we are today: we have manufacturing capacity. (……) When the pandemic happened, Moderna had made 100.000 doses in 2019 for a whole year. And I remember walking after hours into the office of my other manufacturing lab – and I said: how do we make a billion doses next year? And they looked at me a bit funny and they said “WHAT”? And I said, yes we’re gonna make a billion doses next year; there’s gonna be a pandemic”!
(mit transcript, red.)

Spøgsmålene er:

1. Hvordan kunne Moderna allerede have c-19 skuddet klar i 2019, året inden c-19 blev et globalt “problem”?

2. Hvordan kunne Moderna vide på forhånd, at der ville komme en “pandemi” året efter, i 2020?

3. Hvordan kan det være, at disse stærkt inkriminerende udtalelser kunne fremsættes så nonchalant i WEF, uden at nogen øjensynligt tog videre notits af de dybt foruroligende implikationer af Modernas egen tilståelse?

4. Hvad lavede Danmarks daværende sundhedsminister i oktober 2019 i Washington på det såkaldte Event 201 – selve generalprøven på “pandemien”, som blev udløst få måneder senere, og som var sponseret af vax-milliardæren og WHO-hovedsponsoren Bill Gates? Hvad vidste Heunicke og Frederiksen, da Danmark blev lukket ned 11/3-2020, med ordene “verden vil aldrig blive den samme igen”?

5. Hvilken sten har det samlede statsfinansierede pressekorps – aka “borgernes vagthund/den 4, statsmagt” – gemt sig under siden 2020?

Tænk over det: Dette er ikke en konspirationsteori. Dette er selve indrømmelsen af den største konspiration mod menneskeheden nogensinde.

Der er god grund til at være meget vred på vores folkevalgte politikere, vores medier og vores myndigheder, som har ført folket bag lyset og ladet denne forbrydelse udfolde sig. Dette skrevet så diplomatisk, som det overhovedet er mig muligt.

Men, tag ikke fejl: den retfærdige harme gælder i høj grad også de politikere, som gerne bryster sig af at være “borgernes vagthunde”, alt imens de gennem tre forbandede år konsekvent har ignoreret og hånet alle os, der loyalt har bombarderet dem med fakta og appeller om at gribe ind mod overgrebene.
Ingen, der har svigtet deres ansvar gennem de sidste tre år, vil blive glemt.

4.7 12 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Det værste ved selv denne slags uigendriveligt afslørende klip er at massemedierne bare kommer til at køre videre som om intet var hændt og alle, der (med rette) henviser til dette klip som bevis på at alt var planlagt, vil stadigvæk blive behandlet som enten sindssyge konspirationsteoretikere, farlige potentielle terrorister- eller begge dele, mens konspiratørerne går fri. Og i mellemtiden kan man så spekulere over hvor meget de forskellige regeringer, kongelige og statsoverhoveder rundt omkring i verden vidste og/eller fik i betaling for at køre med på denne sammensværgelse om at slippe en laboratorieskabt sygdom løs og så have “vaccinen”… Read more »

Last edited 1 year ago by Fordrukken Taber
Chrborg vil nok lykkes med at udslette danskheden
Chrborg vil nok lykkes med at udslette danskheden
1 year ago

Fordrukken taber har ret i mange ting. Men sorgfulde og
deprimerede mennesker er sjældent handlekraftige, og er
de bliver det nok noget med at drikke, få “lykkepiller” eller
begå selvmord. Og når danskerne end ikke kan finde ud
af at holde sammen eller uddele løbesedler, og når de tre
nye partier også svigter, så ser det virkelig sort ud.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Jeg er lidt splittet omkring dette emne. Og jeg er ikke 100% sikker på at der vil være nogle, der gør nogetsomhelst. Men et eller andet sted så tror jeg rent faktisk at den depression, nogle mennesker føler over dette, vil vendes til vrede og ligefrem raseri (og dermed handling). Jeg kan godt se din pointe, men jeg tror at når det kommer til stykket så er det her for stort til at der ikke bliver nogle, der handler, især fordi de kan se at løsningen ikke kommer gennem parlamentariske kanaler. Men jeg føler mig ikke 100% sikker. Se forøvrigt… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Fabler om folk, der var syge med Covid, der faldt døde på gaden – ingen nation var immun over for denne mest omfattende desinformationskampagne i menneskehedens historie. Kriminelle og onde mennesker, med overbevisende løgne om en virus der ville hærge verden, medmindre der blev udviklet covidvacciner til at inokulere befolkningen så hurtigt som muligt. Covidvaccinemodtagere med bivirkninger såsom hjertesygdomme, anfald og blodpropper, hvor mange faldt døde om i hjemmet, på arbejdet eller på gaden. Da den harmløse covid spredte sig, fandt de på historier om så mange mennesker døde for at få os alle til at tigge om covidvaccinen, så… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Hvor var vi uden ham her?

Elonmuskomkonspirationsteorier.JPG
Fra yndigt land til fascistisk bananstat...?
Fra yndigt land til fascistisk bananstat...?
1 year ago

Be the first to comment, jo tak, og ryg straks ned i bunden af debattråden. Så gider man skrive med på de betingelser? Nå, men lige nogle linjer. “Pandemien” har været en fed fidus og kæmpestor forretning for Pfizer, Moderna og Bill Gates. Og en masse kyniske eller mindre begavede politikere hoppede med på vognen. WHO og Fauci medvirkede til skandalen og forbrydelsen ved at omdefinere hvad en pandemi var. Og propaganda-medierne og diverse sund- hedsmyndigheder sagde hvad politikerne gerne ville høre. Den politiske uduelighed eller ondskab understreges af at nærmest alle partier i Danmark bakker op om WEF, WHO… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Ifølge min opfattelse af jura, så står hele folketinget og store dele af journaliststanden, lægestanden og sygeplejerskerne til dødsstraf. Det kan lyde voldsomt, men ellers kan vi ikke sikre os imod gentagelser og fremtiden ligger åben for alle slags overgreb

Chrborg vil nok lykkes med at udslette danskheden
Chrborg vil nok lykkes med at udslette danskheden
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Det er nok kun enkelte læger og sygeplejersker som
har medskyld i den store forbrydelse. Og der vil oftest kun
være tale om en meget begrænset medvirken. De hoved-
skyldige er WHO-Fauci, WEF-Schwab, Pfizer, Moderna,
Bill G. og en række kyniske eller korrupte politikere.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Nej, de er skyldige, hvis de har injiceret giften ind i nogen uden informeret samtykke, hvilket gælder for alle injektioner, da ingen har modtaget de rigtige informationer. De har brudt deres etiske spilleregler og overtrådt Nürnbergkonventionen

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Det er jo ligegyldigt når befolkningen fortsat hjernevaskes. Når vi ikke kan bryde den uhellige treenighed, regering, msm og lægemiddelindustrien så kommer der ikke til at ske noget. Det er een ting, en anden ting er at covid 19 blot var en test. Man fik testet de forskellige kanaler og markører. Systemet med at frigive en harmløs virus, nedlukning, mundbind, tests og vacciner osv. Man fik også testet befolkningernes villighed til at indføre tvangsvaccination. Der skal naturligvis justeres på forskellige forhold, noget lovgivning skal ændres, blandt andet skal man forsøge at få noget lovgivning om internering af uregerlige borgere igennem.… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Tror desværre du kan få ret i denne forudsigelse. Det er især trist at være vidne til specielt danskernes blinde tillid til et system, der fuldstændig åbenlyst arbejder for at afskaffe alle menneskers individuelle rettigheder og fordømme os alle til et liv som totalt magtesløse individer under en statslig jernhånd. Selv efter al denne åbenlyse vanvid er tiltroen til systemet næsten intakt og den autoritære og radikaliserede covidianer Frederiksen genvalgt, sammen med sine covidianerstatskolleger og masseindvandringstilhænger-venner på højrefløjen. Mange af vore landsmænd lever stadig mentalt i det fiktive land “Covidia”- og især ser jeg tit unge piger til stadighed gå… Read more »

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Hvis man som jeg ofte er i Tyskland, så kan man stadig i dag se mennesker, der går med mundbind ude i den friske luft. Dette på trods af at en undersøgelse, som i øvrigt blev analyseret af Dr. Campbell i en video i sidste uge, slog fast at der ingen positiv effekt var af mundbind, ej heller de mere effektive af slagsen. Vi må slå fast, at hjernevask virker både her og i det meste af Vesteuropa. Derfor tror jeg også det kan blive farligt for os, som er den gruppe af mennesker, der gerne analyserer tingene inden vi… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Jeg kan godt forstå din holdning. Og har selv spekuleret på, hvad jeg ville gøre i tilfælde af at truslen om at tvangsvaccinationstropperne møder op på et tidspunkt, kommer igen. Det var jo ganske tæt på i 2021-22. Nu handler det jo, som så meget andet i livet, selvfølgelig også om økonomi. Har man en plan og har råd til- og mulighed for- at effektuere den? I så tilfælde vil det være attraktivt at kunne flytte/flygte til et frit land, hvor man ikke er faldet for hjernevasken. Hvis man er uden særlige midler, er man prisgivet- og det gælder vel… Read more »

ino
ino
1 year ago

Den centrale – tropiske – del af Afrika har stort set ikke taget imod “vaccinerne”, og de er stort set gået fri for Covid-19-syge.
De plejer nemlig jævnligt at indtage Hydroxyklorokin og/eller Ivermectin.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  ino

Der var ingen “Covid-19”-syge. Det drejede sig om at man omdøbte influenza til “Covid-19” (føler jeg gentager mig selv ret ofte, men du kan måske vise mig hvad forskellen er på “Covid-19” og influenza er?). Influenza er heller ikke en virus, da vira ikke eksisterer. Der er aldrig nogen som har bevist deres eksistens (føler vi kører i ring her, men det er jo ikke meningen at ting skal være umulige at afklare, ligesom det ikke er umuligt at afklare at skyskrabere bygget af stålbjælker ikke styrter sammen pga fly starter ildebrande i toppen af dem) GA COVID 1984 COMPUTER… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  ino

Fik jeg fortalt at det stod sort på hvidt at Covid-19 var influenza på sundhedsstyrelsen hjemmeside fra dag et? Kan ikke lige finde det på nuværende udgave af deres hjemmeside og gider heller ikke bruge meget tid på det, men her er hvad de skriver om symptomerne: 3.2. Symptomer på covid-19 Generelt set (min kommentar: Generelt set er det definitionen på influenza og hvad der er specifikt for “Covid-19” findes der altså ingen angivelse af, så hvordan de kan definere en ny sygdom ud fra symptomer som er identiske med den de omdøbte er jo lidt af en gåde, men… Read more »

Mads kering
Mads kering
1 year ago

Jeg blev ihærdigt forsøgt –

underkuet, undertrykt, manipuleret, hånet, nedværdiget, udskammet, trynet

og det var være…

Så forvent ingen medlidenhed eller forståelse fra mig, når alle vaccine-zombierne dratter om overalt..

Min vrede og fortvivlelser evt. empati kommer kun dem til hjælp som har indset hvad vi er udsat for…

Venstrelonierne og socialisterne o.s.v.

Jo hurtigere de kradser af jo bedre.

H.P.
H.P.
1 year ago
Reply to  Mads kering

Jeg er også ved at være nået dertil. Hvis man ikke VIL høre og tænke selv så må man føle.
Det er jo sådan at en tyran kun har så meget magt man giver ham/hende. Hvis den samlede danske befolkning havde givet mette mengele fingeren havde hun været magtesløs.
Så det er alle dem der frivilligt underlagde sig tyranniet der er skyld i det vanvid vi nu befinder os i.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Spørgsmål 1+2 kan besvares meget simpelt: Coronavirus er et andet ord for forkølelsesvirus, vi har kendt til den i årtier og ved af erfaring at der opstår en snes nye coronavarianter hvert år. Derfor producerer medicinalindustrien løbende forkølelses”vacciner” – i årtier har mange ældre danskere taget en “vaccine” mod forskellige former for corona hvert efterår. Det er en misforståelse at tro at c-19 adskiller sig afgørende fra alle andre forkølelsesvira; en misforståelse der opstod fordi regimemedierne bevidst solgte den som en ny og helt ukendt type af sygdom, der krævede en ny og ukendt type “vaccine” – og nye og… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Se seneste episode 310: Funny Business af The Highwire. thehighwire.com særligt sidste del med Rob Schneider, hvor han forklarer hvordan det hænger sammen med lægers afhængighed af medicinalindustrien.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x