10
mar
Seneste opdatering: 12/3-23 kl. 1805
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det svenske folk har stemt sådan, at de har ødelagt deres land på tyve år”

Paludan er mistænkt for “hets mot folkgrupp” i Sverige under koranoptøjerne (i pressen neutralt kaldet “påskupploppet”) for et år siden: Paludan misstänks för brott efter påskupploppen. Berlingske synes også, det er en god historie: Paludan sigtet for folkehetz og overgreb mod tjenestemand. Han kommer ikke til forhør i Malmø, “Sveriges mest islamiserede politi,” har han meddelt politiet i byen. En rigtig veloplagt Paludan.


Tucker Carlson Shut Down By Fox?

“Den orkestrerede ‘storm på Capitol,’ skulle camouflere det stjålne valg” *

I fortsættelse af posten nedenfor om det, der nu hedder “the J 6 videoes.” Indtil videre har hverken Tucker eller hans venner Rogan og Jones, vist de resterende videos fra det, Demokraterne og alle løgnemedierne kaldte “stormen på Capitol.” Jeg tror nok, de skal komme. Indtil da kan man se Epoch Times’ kortdokumentar “They Lied To Us All”: New January 6 Footage, Kangaroo Court Cover-Up. og Tucker Has More Damning Video of Ray Epps, Other Feds ‘Leading the Attack’ on Jan. 6.

Evidently the Rumors Were Likely True: Tucker Carlson Softens J6 Reports and Releases NO NEW VIDEO After Threats from Schumer and Others

Here Are Five Horrific and Unforgettable Videos of January 6 Police Violence That Were Not Yet Picked Up in Tucker Carlson’s January 6 Capitol Hill Coverage This Week.

og

Researchers Already Have Jan. 6th Congressional Footage *

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Muhamedanerne her for at håne, fornedre, udplyndre, dræbe og voldtage, kvit og frit at overtage vores land, vi er underlagt etnisk udrensning, det vi oplever er en lav intensiv borgerkrig. Paludan ude i et forsvar af vores allesammens danske og svenske værdier, men Myndigheder og MSM har valgt side 100% på globalisternes på EU og islams side til enhver tid foretrækker islam frem for et nordiske folk som er lagt for had. Ydmygende – fornedrende at det nordiske folk ikke selv rydder Norden for muhamedanere, for problemerne relateret til islamisk virksomhed er uendelige selvforstærkende problemer, der fra dag 1′ slet… Read more »

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago

Så et interview med en officer på DK4 for et stykke tid siden. Han havde været udstationeret i Afghanistan. Han omtalte muslimerne/Taliban som “ hals-snitterne “.
Meget nøjagtigt beskrevet.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago
Reply to  S Jakobsen

Da jeg var knægt rendte der en tyrker rundt i byen, som blev kaldt knivstikkeren fordi han altid havde en kniv gemt i sokkerne. Her mange år efter har intet ændret sig. Jeg så ham i øvrigt for et par år siden i et center. Flot med jakkesæt og guldur og muligvis stadig med kniv i sok. Han har været på overførselsindkomst i 45 år.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Islam er mistænkt for “hets mot folkgrupp” i Sverige. Denne ‘folkgrupp’ er almindelige etniske svenskere.
Hvornår sigtes islams troldmænd i Sverige for “hets mot svenne”?
Koranen foreskriver at islams proselytter skal ‘hetse’ mod anderledes troende, som en hellig pligt.
Man kunne jo også kalde Islam for “knivinakken” religíonen.
De kriminalstatistiske informationer leverer bevis nok, for at føre til dom om udvisning for bestandig af islam fra Sverige.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

Der er enorm usymmetri i svenske politikeres behandling af “hetz mot folkgrupp”. Så meget at ondsindede personer kunne mene sig berettiget til at kalde svenske politikere generelt for landsforrædere. Samme politikere påkalder sig altid ‘ligestilling’ i lovgivning og i behandling af individer – så politikerne sige ét og gør noget helt andet.

Muslimer behandles bevidst bedre i Sverige end svenskere – så hvor forsvandt ligestillingen hen i verdens stærkeste humanitære stormagt?

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Paludanismen har bredt sig til Holland:

https://twitter.com/i/status/1617215054276923392

Ole Larsen
Ole Larsen
1 year ago

Foregår der hashmisbrug?

Ole Larsen
Ole Larsen
1 year ago
Reply to  Ole Larsen

Politiet var talstærkt tilstede da et hashlaboratorium blev afsløret… Det jeg vil sige er at vi hashrygere altid har været rigtig uglesete, og ligefrem i den måde man taler om det. Politikerne overlader det til de kriminelle at sælge hash. Og desuden mener man at hash kan gavne syge mennesker. Så kan det ikke være så farligt. Jeg holdt op med at ryge hash for 20 år siden da jeg havde fået et hus med skimmelsvamp.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x