10
mar
Seneste opdatering: 10/3-23 kl. 0332
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tucker Carlsons afsløringer om om 6 januar censureret

Sine vigtigste oplysninger på anden dagens udsendelse, fik Tucker via Rupert Murdoch censureret. De kan dog ikke forhindres i at komme ud. Han er gode venner med Joe Rogan og Alex Jones, og de vil sørge for at de kommer ud, hvis ikke Tucker selv gør det i endnu en udsendelse. Fordi FOX behøver Tucker mere end Tucker behøver FOX, er der stadig en mulighed for det. Men i dag kan vi høre lidt om, hvad de drejer sig om.

Siden valget af Trump i 2016, er linde strømme af løgn og benspænd på demokratiet sevet ud fra Demokraterne i Washington: Russia collusion, Covid-vaccinerne, valgsvindel i valget 2020, Ukraine og senest Nordstream Terroren, og de har bredt sig til hele den villige vestlige presse. Systemet bag dem, som også indbefatter den dybe stat med FBI, kan nu stå for fald på grund af en håndfuld rigtige journalister.

De kommende dage bliver afgørende for hele Vesten. De kan også blive vanskelige for danske journalister og politikere, der har ædt hele smøren råt. Hør en mere detaljeret forklaring fra minut 27:18 hos Ingrid & Maria nederst. Steve Bannon claims Tucker Carlson had “one night” to push January 6 revisionism “before the Murdochs shut it down”Bannon: “The Murdochs pulled this last night. They don’t have his back”

SMOKING GUN Documents Reveal FBI Hiding, Destroying Evidence

Mark Steyn er tilbage for fuld kraft. I dag bør man også høre hans timelange interview om et relateret emne til ovenstående

Naomi Wolf on Covid and Control

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
11 months ago

Der er vel endnu for tidligt at glæde sig til et “Forår og Danmark frit!”. Hvor lang tid går der, før det der foregår i USA siver ned i bunden til os? Men nu kom der da et aggressivt spørgsmål fra en journalist til Mette Frederiksen om, hvorfor hun lukkede hele landet ned når de faglige eksperter havde frarådet det? Skyldes det at Barbara Berthelse havde løjet for Mette Frederiksen, eller var det Mette Frederiksen, der havde løjet for befolkningen? Intet svar selvfølgelig. Vi skal også være meget opmærksomme på, at journalister og medier ikke får sig selv vredet af… Read more »

Margrethe
Margrethe
11 months ago

Hvorfor kommer alle disse kritiske indlæg i medierne væltende nu? Har journalisterne aftalt en kollektiv håndvask, så de kan gnide deres altafgørende ansvar af sig? Det skal de svin fan’me ikke få lov til. Vi har de danske journalister, og kun dem, at takke for, at politikerne slap af sted med at ruinere, invalidere og myrde løs på danskerne, hvis langsigtede konsekvenser kan blive Danmarks dødsstød:

https://www.weekendavisen.dk/2023-10/samfund/mundbind-for-oejnen

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Demokrati = Sandhed og Åbenhed i loyalitet for demokratiet. Dette demonstrerer Tucker Carlson klart ved at afsløre det demokratiske parti’s afsporing. Politisk uenighed er kun godt og befordrer demokratiet. For at demokratiet skal virke, er alle deltagere imidlertid forpligtet på at være loyale mod ‘sandheden’ – både den de selv udgiver og den modstanderne leverer. Demokratiet svækkes i samme omfang de konkurrerende politikere fifler med sandheden og samme politikere skjuler deres ærlige hensigter og holdninger. Det er derfor vigtigt for demokratiets overlevelse, at sandhedens og åbenhedens modstandere afsløres og bekæmpes. Når derfor islam afskyr demokratiet, afskyr islam folkets vilje, som… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago
Reply to  steen

Sammen med den kamp, der desværre mangler i EU, om vi vinder den nationale suverænitet tilbage sammen med vores danske demokrati.
Folketinget har solgt Danmarks suverænitet om kontrollen over indvandring – og kun for at tingets medlemmer kan få fede poster i EU. Indflydelse har vi ikke i EU; kun tilladelse til at følge ordrer fra førerhovedkvarteret i Bruxelles.
Se Napoli og dø – se Bruxelles og deltag i Danmarks selvmord.

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

Ridiculed and censored SIR Alex Jones came back with a vengeance .. 🙂

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Alex Jones er så meget CIA som man kan være. Han bliver aldrig myrdet for han er så meget CIA og så fake, som man kan være. Nu har jeg set mere Alex Jones end nogen anden herinde og også set flere videoer end jer alle kombineret og at i stemmer denne her kommentar op bekræfter bare at I stadig ikke fatter ret meget Jeg kunne selvfølgelig godt skrive endny grimmere ting om jer, men jeg gider ikke rigtig diskutere med nogen mere, da jeg har fattet at menneskheden enten er totalkorrupt eller totaldebil. Christopher Wray er den største løgner… Read more »

Margrethe
Margrethe
11 months ago
Reply to  Cat Girl

“Nu har jeg set mere Alex Jones end nogen anden herinde og også set flere videoer end jer alle kombineret”

Ja jeg kan selvfølgelig ikke beklage andres dumhed eller uvidenhed på det felt, kun min egen. Men, det er ikke os alle, der har hele døgnet til at sidde og glo Alex Jones videoer mm. Vi har også et liv, der skal leves og penge, der skal tjenes.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
11 months ago
Reply to  Margrethe

Vi skal tjene penge til de offentligt ansatte og gratisterne. Dette kan til tider være en tung byrde.

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago
Reply to  Cat Girl

Forudsigeligt *GAB* at I ville stemme denne ned. Alex Jones tænker kun på at tjene penge, sådan er de fleste amerikanere Det er flere år siden, ja flere årtier siden, at det blev klart at Alex Jones fortæller alle de sandheder som de andre medier fortier eller lyver om, men Alex fortæller ikke kun sandhed. Hvem der kontrollerer Alex Jones kan ikke afgøres eksakt, men det virker sandsynligt at han er en CIA-operation Joe Rogan er selv kontrolleret af etablissementet, ligesom Steve Bannon og Tucker Carlson, dvs den amerikanske stat. Joe Rogan kan enhver jo selv bare kigge på og… Read more »

Last edited 11 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

THE WUHAN “LAB LEAK” LEADS AWAY FROM TRUTH TOWARDS FUTURE PANDEMICS-VAXXS (A. ZECK)
https://www.bitchute.com/video/ldnMEzOIQOxZ/

Cat Girl
Cat Girl
11 months ago

ASlæex Jo9nes fordrejer alting, derfor teksten som følger den video som I sikkert som sædvanlig ikke lytter til, det er denne video I ikke lytter til: THE WUHAN “LAB LEAK” LEADS AWAY FROM TRUTH TOWARDS FUTURE PANDEMICS-VAXXS (A. ZECK) https://www.bitchute.com/video/ldnMEzOIQOxZ/ .. og det er denne tekst som I så kan læse i stedet: Via Dennisland – https://www.bitchute.com/channel/dennisland/, Excerpt from “Lab Leaks, the FBI & Health Freedom Leaders with Alec Zeck” from The Way Forward Channel, https://www.bitchute.com/channel/TheWayFwrd/. “When high profile alternative media joins in agreement with the mainstream media & intelligence agencies, claiming to have cracked the cover-up & can confirm the source… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x