12
mar
Seneste opdatering: 12/3-23 kl. 1453
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Justice for All · Donald J. Trump · J6 Prison Choir

Af Lars Hedegaard

PĂĄ ottende ĂĄr fortsætter de statsbetalte danske medier deres skamløse og samvittighedsløse kampagne mod USA’s konservative, og nĂĄr man ser, hvordan rigtige konservative bliver behandlet, forstĂĄr man godt, at der ikke findes konservative i Danmark. Her har vi socialister i forskellige forklædninger. Nogle kalder sig venstrefløj, andre socialdemokrater, andre igen borgerlige eller liberale.

Det er alt sammen ét fedt, for uanset, hvad man stemmer på, får man det samme. I en sådan situation kan man naturligvis ikke give et retvisende billede af rigtige konservative blandt de amerikanske republikanere, for tænk hvis nogen skulle få konservative ideer i Danmark og komme til at tænke på den tid, da vi havde en fri presse og rigtige journalister.

I de danske medier, som alle skriver af efter de amerikanske, består USA-dækningen fortsat i tilsvining af Donald Trump, der bliver gjort ansvarlig for enhver ulykke, selv om han ikke er præsident. Til gengæld hører man ikke et ord om Biden-klanens korruption eller det faktum, at Det Hvide Hus er købt og betalt af Kinas kommunistiske parti. Og det er ærgerligt, for hvis man indså det, ville man bedre kunne forstå, hvorfor demokraterne prøver at ødelægge USA.

I mellemtiden sidder Biden-regimets politiske fanger på 750. dag bag lås og slå uden at have været stillet for en dommer. De bliver beskyldt for forsøg på statskup den 6. januar 2021. De nyligt offentliggjorte videooptagelser af de tumultariske tildragelser viser et mere nuanceret billede. Bl.a. at politiet selv åbnede portene for demonstranterne, og at FBI-agenter med stor sandsynlighed førte an i opfordringerne til at overtræde loven.

En politistat kan kun væltes ved en opstand fra neden. Frihedens tilhængere skal ikke regne med hjælp fra medierne, politikerne, institutionerne, eksperterne eller kirken. Derfor må det glæde, at de politiske fangers kor – ledsaget af Donald Trumps recitation af The Pledge of Allegiance – er blevet nummer et iTunes. Den kan købes for $1,29, og pengene går til fangernes familier.

Her er sangen.

4.1 8 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
1 year ago

Der er bare den hage ved det, at vi ikke længere befinder os i 1945, hvilket USA ikke har opdaget.Og Rusland er ikke sovjet. I dag er USA for mig at se verdens største ufredsskaber og er nu pĂĄ vej til at ĂĄbne en ny flanke mod Rusland i Georgien.USA blander sig overalt – nu ogsĂĄ i Syrien. USA er tvunget til at ophøre med at betragte sig selv som verdens eneste superstat. Det bliver svært at svække Rusland, og bagved dem stĂĄr Kina som en kommende suptermagt, der er i færd med at samle BRICS landene i en ny… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Du skriver generelt nogle skarpe, gennemarbejdede analyser, som vover at være på tværs af alt det, man skál mene om Rusland, Ukraine, Putin osv. Tak for det.

ForegĂĄr der lyssky ting i Folkemordstinget?
ForegĂĄr der lyssky ting i Folkemordstinget?
1 year ago
Reply to  Margrethe

Et væld af sikre kendsgerninger viser at vi lever i en meget farlig tid hvor alt med demokrati, ytringsfrihed, sundhed og tryghed snart kan forsvinde og blive afløst af et grusomt marxistisk diktatur. Men hvad stiller man op i et land hvor flertallet er sĂĄ historieløse og hypnotiserede af tv-apparaterne, at de slet ikke fornemmer at deres land og de selv er pĂĄ vej ind i en aldeles rædselsfuld fremtid? Danskerne er blevet svigtet og narret af politikerne, journalisterne og “systemet” sĂĄ længe, at vælgerne og borgerne er helt rundt pĂĄ gulvet, eller er blevet apatiske. Der ydes en fremragende… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Hedegaard: “…..forstĂĄr man godt, at der ikke findes konservative i Danmark. Her har vi socialister i forskellige forklædninger. Nogle kalder sig venstrefløj, andre socialdemokrater, andre igen borgerlige eller liberale. Det er alt sammen Ă©t fedt, for uanset, hvad man stemmer pĂĄ, fĂĄr man det samme….” Kommer at tænke pĂĄ nu i 2022 hvor jeg boede nogle mĂĄneder i SkĂĄne en journalist besøgte mig, ikke en rigtig journalist af den gamle skole, men en MSM journalist der er helvede til forskel fra en rigtig journalist, alt han fortalte mig, rent globalisme og vanvid, jeg blev da ogsĂĄ offentligt hængt ud som… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

Enig at ja for Sverige point of no return er nu, Sveriges blĂĄ regering har bare ikke fattet det, flirter i et væk med EU, med Erdogan og NATO, viljen at redde Sverige blevet til en by langt borte i det indre af Rusland, det værste af det hele at denne blĂĄ regering rent faktisk kan redde Sverige om de vil, men efter min mening mĂĄ de have Gustav Kasselstrand og Ă…tervandring, ogsĂĄ Rasmus Paludan med pĂĄ holdet, uden dem bliver det vanskeligt, kun op ad bakke og naturligvis helt umuligt uden ĂĄtervandring. Islamiske Nuance var lige ved og næsten at… Read more »

ForegĂĄr der lyssky ting i Folkemordstinget?
ForegĂĄr der lyssky ting i Folkemordstinget?
1 year ago

JUF kender meget til Sverige, og kan nok
svare pĂĄ dette: Skuffede SD fordi partiets
politikere var slapsvanse og vælgerbedragere,
eller fordi partiet er i mindretal overfor resten
af det svenske folketing?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

SD og de blĂĄ fortsætter helt samme kurs imod undergang, at formindske, devaluere, forarme Sverige og svensk kultur, og folket udskiftes med islamiske voldsmænd,det har ikke ændret sig.

Gustav Kasselstrand gĂĄr ind for ĂĄtervandring, men han er ikke velkommen i det “fine selskab” af ja slappsvanse og väljarfusk, men Sverige har allerede oplevet alt for meget sĂĄdan ulykke og fornedring, at nu rækker det.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Vi havde, i 50 erne. noget som hed Pressens Radioavis, som tog nyhederne fra div. aviser, og de var meget mere nuancerede end det vi præsenteres for i dag. Da var der heller ikke nogle korrespondenter, som kunne farve stoffet med deres egne holdninger, det samme med Aktuelt Kvarter, som efterfulgte aften radioavisen. Se, dengang var der mere spredning i stoffet
PĂĄ TV, siden havde vi hver aften en billedavis med indslag fra hele verden, uden kommentarer. Den havde en varighed pĂĄ 20 minutter. Den hed bare Aktuelt. Se det er sĂĄdan noget vi mangler i dag.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Kunne man ikke oprette et politisk parti i folketinget med navnet “ChatGPT-partiet”? Opgaven for partiets formand skal kun være, at agere som mellemled mellem partiet og medlemmerne. Partimedlemmerne kan helt frit skrive forslag (ogsĂĄ om afstemninger) og spørgsmĂĄl til formanden, som derpĂĄ lægger det ind i ChatGPT. De svar, som ChatGPT returnerer, sendes straks tilbage til afsender og kommunikationen publiceres, hvis ønsket af medlemmet. Partiets medlemmer i folketinget forpligter sig til at rette sig efter ChatGPT’s afgørelser i forbindelse med afstemninger i Folketinget. Da ChatGPT som A.I. app. formodes at være klogere end mennesker, kan det kun være en fordel… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

NUMBER ONE HIT SINGLE IN AMERICA “JUSTICE FOR ALL” BY DONALD J. TRUMP!
https://www.bitchute.com/video/nbt2NkmIIXZp/

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Forresten forekommer de mig at de omrĂĄder, som Rusland og Ukraine slĂĄs om, oprindeligt er gamle russiske provinser.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Fra FET’s dybest hemmelige videnkatalog: 1) De eneste, som vi med sikkerhed ved driver undergravende virksomhed i Danmark er Metroselskabet I/S, kirkegĂĄrdsgraverne og muldvarpene (Talpa europaea). 2) I Danmark kan folk, som er uddannet i flĂĄden blive ‘officerskadet’; flĂĄden ødelægger dermed systematisk unge mennesker ved at uddanne dem til officer – et russisk komplot. 3) JyllandsPesten antyder i dag, at russiske dyrepsykologer med speciale i katte, kan udbrede misinformation helt ĂĄbenlyst. Al russisk katteimport bør herefter sanktioneres – da det er ganske skadeligt for Danmark, at “russian blue” katte og “sibiriske skovkatte” tillades at udsprede deres hemmelige russiske ‘miawsky’ lyde… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x