13
mar
Seneste opdatering: 13/3-23 kl. 1130
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We no longer live in a democracy”

Michael Yeadon, Ph.D. appears on this week’s ‘Tea Time’ to share shocking information with viewers on the UN Agenda 2030 and what potential threats it poses to individuals and families, globally. What is their plan concerning currency and digitization, travel and mandates, healthcare and diet? Tune in to find out! CHD-TV.

Tidligere Pfizer ansatte ‘chief scientist and vice-president of Pfizer’s allergy and respiratory research’ dr. Michael Yeadon, der har vĂŠret i medicinalbranchen i 32 Ă„r, opsummerer i sit seneste besĂžg pĂ„ Robert Kennedy jr. s CHD.TV sine erfaringer med Covidvaccinerne indtil nu.

De mange der stadig ikke forstĂ„r “pandemien” og vaccinernernes politiske implikationer, kan ikke begynde et bedre sted end hos ham. OgsĂ„ de politikere og journalister der nedgĂžr modstanden uden at have gjort sig den umage at sĂŠtte sig ind i dens saglige grundlag – og det lader til at vĂŠre de fleste. De gider jo ikke, men de behĂžver kun bruge en halv time pĂ„ at  blive betydeligt klogere. HĂžr hans monolog. Resten er samtale melem Yeadon og interviewerne.

Yeadon skĂžnner vaccinerne har drĂŠbt en ud af tusind og givet en ud af hundrede mere eller mindre alvorlige og kroniske skader. Hvis det er bare tilnĂŠrmelsesvist sandt – og det er svĂŠrt at vide med fusket statistik – er der nĂŠppe nogen ord der dĂŠkker forbrydelsens stĂžrrelse.

4.4 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kunta
Kunta
1 year ago

Ja der er ikke nogen overdĂždelighed i Danmark !!!

OpgĂžrelse for uge 9-2023
Den samlede dÞdelighed i Danmark er pÄ et forventet niveau. Der observeres ikke lÊngere forhÞjet dÞdelighed i nogen aldersgrupper.
SSI har konstateret, at cpr-administrationen pr. den 10. januar 2023 har pÄbegyndt maskinel registrering af dÞdsfald for personer uden bopÊl i Danmark og som er over 120 Är.

Det kan man sÄ tro pÄ eller lade vÊre, men det tyder ikke pÄ at der er styr pÄ noget som helst.

https://www.ssi.dk/sygdomme-beredskab-og-forskning/sygdomsovervaagning/d/overvaagning-af-doedelighed

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago
Reply to  Kunta

Der er ikke mange borgere over 120 Ă„r og da slet ikke uden fast bopĂŠl.

ForegÄr der lyssky ting i Folkemordstinget?
ForegÄr der lyssky ting i Folkemordstinget?
1 year ago
Reply to  Kunta

Det er da imponerende og beroligende at SSI har konstateret
at der ikke er nogen overdĂždelighed blandt personer over 120 Ă„r
som er uden bopĂŠl. Nu er SSI ejet af S-Arabien som kĂžbte SSI
for fem-seks Ă„r siden for et lille symbolsk belĂžb. En handel som
blev “ordnet” af tre kvindelige ministre som solgte SSI med et tab
pÄ adskellige millioner kr.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Lyder som en kopi af Seruminstitutsalget. Alt forÊres bort af mafiaen pÄ borgen

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

Ja er man fan af Birthe KjÊr, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig og ja af Gnags m.fl. sÄ er det med at komme afsted nu inden det er for sent.

Der kommer en kÊmpe rotation indenfor alle omrÄder de nÊste 24 mÄneder.

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

Os der fÞlger med er jo bekendt med det Yeadon siger, men det skader ikke at fÄ sat det i perspektiv. Dygtig mand, jeg hÄber ikke han forsvinder.

Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
1 year ago

Yeadon er pĂ„ vores side, og i disse forrykte tider er det stort nĂ„r en autoritet er pĂ„ borgernes og sandhedens side. Og Yeadon har ret i at Pfizer er et sygt firma uden moral, og hans kritik af dets metoder fĂžrte til at han blev presset ud af fore- tagendet af en kynisk bestyrelse. MY har ogsĂ„ ret mht. FN/UN, der i dag domineres af islami- ster og andre fanatikere. Indtil fornylig var det S-Arabien der var i spidsen for forvaltningen af menneskerettighederne, og de trĂŠkker stadig i trĂ„dene. Det har Christiansborg dog ingen be- tĂŠnkeligheder ved, og Marianne… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Trioen Porno mnk Mette ForrĂŠderiksen, Lars underbuksefadbums u-LĂžkke Rasmussen og Jacob Il Lemann Jensen (Efter hans fare navn: Sjpovnaist Jensen. – Presstitutes har mange navne)
GĂžr mange krumspring for at beholde satanen Bill Gates’
tilskud tÊt til deres lommer, sÄ at World Hooside Orgasization ikke snupper de store del af deres madpakker.

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

SÄ er den gal i Gnags igen, mÄske der gÄr en prÄs op for Peter A G. denne gang, jeg er dog langt fra sikker:

“Mandag morgen har den 70-Ă„rige sanger med stor sorg meddelt, at Gnags er ramt af endnu et dĂždsfald.

‘GNAGS-familien har i gĂ„r mistet endnu en i sin flok. Crew-medlem Max Herman Koitzsch er dĂžd efter kort tids sygdom.”.

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago
Reply to  steen

Jeg mener han var 64-65.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Sanne Salomonsen har ogsÄ lige vÊret ude at beklage de mange pludselige dÞdsfald blandt jÊvnaldrende i hendes omgangskreds. Nu venter, vi bare pÄ, disse kendisser kalder elefanten ved sit rette navn. Jeg tror, det vil hjÊlpe gevaldigt pÄ processen med at fÄ lÞgnens dige til at briste endegyldigt. TÊnk ogsÄ op den unge Helmigs pludselige dÞd i sÞvnen.

https://www.billedbladet.dk/kendte/danmark/musik/haard-tid-sanne-salomonsen-jeg-er-dybt-ulykkelig-over-det

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Ja, de “pludselige uforklarlige dĂždsfald” fortsĂŠtter og fortsĂŠtter. Og medierne fortsĂŠtter fuldstĂŠndig som om intet var hĂŠndt. Emnet er tabu og censureret vĂŠk fra overfladen. Enhver, der nĂŠrmer sig emnet, stemples som konspirationsteoretiker og fĂ„r sit liv Ăždelagt. De selvsamme mennesker, der i Ă„revis har stĂ„et og skreget i kor pĂ„ vaccinetvang og -apartheid, “coronapas”, obligatorisk mundble overalt osv osv, er lige pludselig ikke til at fĂ„ i tale og brillerer med deres totale fravĂŠr fra den offentlige debat. De vil hellere lade folk dĂž af vaccinerne end at indrĂžmme at de tog fejl- og jeg vil vĂŠdde pĂ„ at… Read more »

ForegÄr der lyssky ting i Folkemordstinget?
ForegÄr der lyssky ting i Folkemordstinget?
1 year ago

Yeadon har ret i at USA er gĂ„et fra demokrati til tyranni. OgsĂ„ retsstaten er brudt sammen, som man kan se af at flere hundrede borgere nu har vĂŠret i fĂŠngsel over 750 dage uden at have vĂŠret for en dommer. At han har ekspert-viden om det med “pandemien”, vaccine-svindelen og mRNA stofferne osv. er der ingen tvivl om. Han er en ĂŠrlig mand og en helt lige som Tommy Robinson og Paludan. I Danmark dominerer de statsbetalte medier, og det betyder at de er tamme og tandlĂžse overfor alle de infame og hĂŠslige ting som politikerne udsĂŠtter os for.… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Yeadon indrĂžmmer her, at han som en af verdens ledende indenfor “virologi” blev fuppet og baggrunden er, at han ikke lĂŠngere tror pĂ„, at der eksisterer vira

Last edited 1 year ago by Cat Girl
16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x