13
mar
Seneste opdatering: 13/3-23 kl. 1130
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We no longer live in a democracy”

Michael Yeadon, Ph.D. appears on this week’s ‘Tea Time’ to share shocking information with viewers on the UN Agenda 2030 and what potential threats it poses to individuals and families, globally. What is their plan concerning currency and digitization, travel and mandates, healthcare and diet? Tune in to find out! CHD-TV.

Tidligere Pfizer ansatte ‘chief scientist and vice-president of Pfizer’s allergy and respiratory research’ dr. Michael Yeadon, der har været i medicinalbranchen i 32 år, opsummerer i sit seneste besøg på Robert Kennedy jr. s CHD.TV sine erfaringer med Covidvaccinerne indtil nu.

De mange der stadig ikke forstår “pandemien” og vaccinernernes politiske implikationer, kan ikke begynde et bedre sted end hos ham. Også de politikere og journalister der nedgør modstanden uden at have gjort sig den umage at sætte sig ind i dens saglige grundlag – og det lader til at være de fleste. De gider jo ikke, men de behøver kun bruge en halv time på at  blive betydeligt klogere. Hør hans monolog. Resten er samtale melem Yeadon og interviewerne.

Yeadon skønner vaccinerne har dræbt en ud af tusind og givet en ud af hundrede mere eller mindre alvorlige og kroniske skader. Hvis det er bare tilnærmelsesvist sandt – og det er svært at vide med fusket statistik – er der næppe nogen ord der dækker forbrydelsens størrelse.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kunta
Kunta
1 year ago

Ja der er ikke nogen overdødelighed i Danmark !!!

Opgørelse for uge 9-2023
Den samlede dødelighed i Danmark er på et forventet niveau. Der observeres ikke længere forhøjet dødelighed i nogen aldersgrupper.
SSI har konstateret, at cpr-administrationen pr. den 10. januar 2023 har påbegyndt maskinel registrering af dødsfald for personer uden bopæl i Danmark og som er over 120 år.

Det kan man så tro på eller lade være, men det tyder ikke på at der er styr på noget som helst.

https://www.ssi.dk/sygdomme-beredskab-og-forskning/sygdomsovervaagning/d/overvaagning-af-doedelighed

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago
Reply to  Kunta

Der er ikke mange borgere over 120 år og da slet ikke uden fast bopæl.

Foregår der lyssky ting i Folkemordstinget?
Foregår der lyssky ting i Folkemordstinget?
1 year ago
Reply to  Kunta

Det er da imponerende og beroligende at SSI har konstateret
at der ikke er nogen overdødelighed blandt personer over 120 år
som er uden bopæl. Nu er SSI ejet af S-Arabien som købte SSI
for fem-seks år siden for et lille symbolsk beløb. En handel som
blev “ordnet” af tre kvindelige ministre som solgte SSI med et tab
på adskellige millioner kr.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Lyder som en kopi af Seruminstitutsalget. Alt foræres bort af mafiaen på borgen

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Ja er man fan af Birthe Kjær, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig og ja af Gnags m.fl. så er det med at komme afsted nu inden det er for sent.

Der kommer en kæmpe rotation indenfor alle områder de næste 24 måneder.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Os der følger med er jo bekendt med det Yeadon siger, men det skader ikke at få sat det i perspektiv. Dygtig mand, jeg håber ikke han forsvinder.

Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
Danmarks tungeste byrde er politikerbyrden
1 year ago

Yeadon er på vores side, og i disse forrykte tider er det stort når en autoritet er på borgernes og sandhedens side. Og Yeadon har ret i at Pfizer er et sygt firma uden moral, og hans kritik af dets metoder førte til at han blev presset ud af fore- tagendet af en kynisk bestyrelse. MY har også ret mht. FN/UN, der i dag domineres af islami- ster og andre fanatikere. Indtil fornylig var det S-Arabien der var i spidsen for forvaltningen af menneskerettighederne, og de trækker stadig i trådene. Det har Christiansborg dog ingen be- tænkeligheder ved, og Marianne… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Trioen Porno mnk Mette Forræderiksen, Lars underbuksefadbums u-Løkke Rasmussen og Jacob Il Lemann Jensen (Efter hans fare navn: Sjpovnaist Jensen. – Presstitutes har mange navne)
Gør mange krumspring for at beholde satanen Bill Gates’
tilskud tæt til deres lommer, så at World Hooside Orgasization ikke snupper de store del af deres madpakker.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Så er den gal i Gnags igen, måske der går en prås op for Peter A G. denne gang, jeg er dog langt fra sikker:

“Mandag morgen har den 70-årige sanger med stor sorg meddelt, at Gnags er ramt af endnu et dødsfald.

‘GNAGS-familien har i går mistet endnu en i sin flok. Crew-medlem Max Herman Koitzsch er død efter kort tids sygdom.”.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago
Reply to  steen

Jeg mener han var 64-65.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Sanne Salomonsen har også lige været ude at beklage de mange pludselige dødsfald blandt jævnaldrende i hendes omgangskreds. Nu venter, vi bare på, disse kendisser kalder elefanten ved sit rette navn. Jeg tror, det vil hjælpe gevaldigt på processen med at få løgnens dige til at briste endegyldigt. Tænk også op den unge Helmigs pludselige død i søvnen.

https://www.billedbladet.dk/kendte/danmark/musik/haard-tid-sanne-salomonsen-jeg-er-dybt-ulykkelig-over-det

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Ja, de “pludselige uforklarlige dødsfald” fortsætter og fortsætter. Og medierne fortsætter fuldstændig som om intet var hændt. Emnet er tabu og censureret væk fra overfladen. Enhver, der nærmer sig emnet, stemples som konspirationsteoretiker og får sit liv ødelagt. De selvsamme mennesker, der i årevis har stået og skreget i kor på vaccinetvang og -apartheid, “coronapas”, obligatorisk mundble overalt osv osv, er lige pludselig ikke til at få i tale og brillerer med deres totale fravær fra den offentlige debat. De vil hellere lade folk dø af vaccinerne end at indrømme at de tog fejl- og jeg vil vædde på at… Read more »

Foregår der lyssky ting i Folkemordstinget?
Foregår der lyssky ting i Folkemordstinget?
1 year ago

Yeadon har ret i at USA er gået fra demokrati til tyranni. Også retsstaten er brudt sammen, som man kan se af at flere hundrede borgere nu har været i fængsel over 750 dage uden at have været for en dommer. At han har ekspert-viden om det med “pandemien”, vaccine-svindelen og mRNA stofferne osv. er der ingen tvivl om. Han er en ærlig mand og en helt lige som Tommy Robinson og Paludan. I Danmark dominerer de statsbetalte medier, og det betyder at de er tamme og tandløse overfor alle de infame og hæslige ting som politikerne udsætter os for.… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Yeadon indrømmer her, at han som en af verdens ledende indenfor “virologi” blev fuppet og baggrunden er, at han ikke længere tror på, at der eksisterer vira

Last edited 1 year ago by Cat Girl
16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x