14
mar
Seneste opdatering: 14/3-23 kl. 1147
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Årtiers bortforklaringer skudt i sænk af BRÅ: Det er (klan) kultur!

Igennem mindst tyve √•r, har den svenske nomenklatura ikke kunnet forst√•, at de mennesker den har importeret i flere millioner er s√• kriminelle og storskydende. Men da har de strikket en passende forklaring sammen, der dels fritog de ansvarlige fra at have forpestet landet, og dels fritog ‘nybyggerne’ for ansvar for deres opf√łrsel. Den hedder “socio√łonomiske √•rsager.”

Enhver med lidt snusfornuft har jo l√¶nge vidst, at det overhovedet ikke passede. L√¶ngere siden er det ikke, at Sverige var et fattigt land, og det gjorde ikke svenskerne skydegale og tyvagtige. Nu har det kriminaletsforebyggende r√•d udgivet en rapport, der p√• 83 sider fort√¶ller alle, hvad vi b√łnder har vidst l√¶nge: Det er (klan) kultur!

Og hvad g√łr man ved den? Der er kun tre ting at v√¶lge imellem: 1) F√¶ngsling/internering¬† ¬†2) Repatriering eller 3) Ingenting.

Og det er v√¶rre, for s√• er der nogle, der har et ansvar de ikke havde f√łr: Politikerne og indvandrerne. Derfor er rapporten da ogs√• helt fortiet i de snakkende og skrivende klasser. Men her den alts√•: Utredning och uppklaring av d√∂dligt v√•ld i kriminell milj√∂.

Henrik J√∂nsson forklarer denne psyko-politiske √łvelse rigtig godt i videoen. H√łr hans opremsning af de seneste ulykker i begyndelsen af videoen. Man kan d√•rligt f√łlge med. Det er en ren tragedie.

5 5 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
11 days ago

Over 100 kriminelle klaner i Tyskland De fleste kriminelle klaner i Tyskland har r√łdder i Tyrkiet eller Libanon.   Den f√łrste gruppe kom til landet som g√¶stearbejdere; den anden flygtede til Tyskland under den libanesiske borgerkrig, der i store tr√¶k begyndte i 1975 og endte i 1990. Politologen Ralph Ghadban g√•r for at v√¶re en af de mest vidende eksperter i klanerne. Han er selv fra Libanon: Den ‚ÄĚsene‚ÄĚ opv√•gning skyldes, at det er forbudt for politi og retsv√¶sen at koble etnicitet og kriminalitet. “Politiet har v√¶ret blindt, man har ikke kunnet se klankriminaliteten”, siger Ghadban journalist Solveig Gram. Jyllandsposten 2019 . Se mere… Read more »

DK: propaganda, galeanstalt og gangstervælde
DK: propaganda, galeanstalt og gangstervælde
11 days ago

Også i Danmark i Danmark vinder klaner og gadebander
frem. Endnu holder politiet stand, men i længden vil deres
beskyttelse af danskerne smuldre, på samme måde som
det er sket i Sverige. Aamunds nyeste artikel forklarer
hvorfor Europa og Skandinavien nu er i en meget vanskelig
og farlig situation der meget hurtigt kan udvikle sig til en
gigantisk humanitær katastrofe.

Dan Christensen
Dan Christensen
9 days ago

Den grundl√¶ggende misforst√•else med islam er, at islams apologeter er sjovere, n√•r de forklarer at ‘islam’ kommer af ordet ‘salam’ = ‘fred.
Ordet ‘islam’ kommer af “salami p√łlse”, som er en spise, fremstillet af svinek√łd.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
11 days ago

Lad være med at slå på Sverige hele tiden. Enhver kan se at Sverige er færdigt, der er ingen grundt til at sparke til en, som allerede ligger ned.

Vi burde i stedet tænke på om vi kan redde Danmark, der jo er 5-8 år bagud i forhold til Sverige.

N√•h Nej, dansken ligger p√• sofaen og gjorde vi noget ville det blive stemplet som h√łjreradikale.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
11 days ago
Reply to  steen

Nej, det har du ret i, de er blevet advaret gennem mange årtier.

Margrethe
Margrethe
11 days ago

Og s√• snupper vi lige et √łjebliksbillede fra Sverige af disse masseimporterede frelsere af velf√¶rdssamfundet. Er det ikke et af de eventyr, vi ogs√• bliver fodret med? Sakset fra Twitter:

Svenskere der skylder mest i skat. Malm√ł.JPG
Margrethe
Margrethe
11 days ago
Reply to  steen

Jeg husker, da min kristenirakiske veninde fortalte, at hun stadig havde til gode at m√łde en muslimsk familie i det sociale boligbyggeri, hvor de bor, der ikke pralede af, hvor meget de sn√łd og bedrog det danske samfund i skatter, f√łrtidspension osv.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 days ago

Sverige har blivit som en sista klangen av det förflutna, som en borgtlömt ton från förlorat instrument.

Svenska folket har länge varit engagerat i ett kollektivt självmord, några som en gång trodde att Svenne skulle vakna men det var länge sedan, det motsatta hände för Svenne vaknade aldrig, trots att tågen kom och tågen gick, chanserna var många att befria Sverige från islamiskt våld och terror, men alla chanser är bortkastade.

Nu jobbar Svenne og Sverige självt effektivt så fort som möjligt till varje pris för att påskynda våldet, förstöra sig själv, sitt eget land, sitt eget folk.

https://www.youtube.com/watch?v=4Ue5Xuicv70

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 days ago
Reply to  steen

Inte ens tårar räcker längre för att beskriva det svenska folkets olycka.

Steen då har du inte ens tagit hänsyn till att på hinsidan i Sverige en galenskap förutspås klimatförändringarna, större variation i nederbörd med flera intensiva regnperioder som medför höga vattennivåer/-flöden, våtare vintrar och torrare somrar samt förhöjda temperaturer. Detta medför att risken för bland annat översvämningar, skogsbränder, ras och skred samt stora snömängder kommer att öka!!!

Det dödliga hotet från islamisk terror en islamiskt maktövertagande är på riktigt, Sverige dansa i all sin galenskap med Döden, och för Sveriges del är Döden verklig, undergången är på riktigt.

Allan G larsen
Allan G larsen
11 days ago

Det er faktisk sært at en lavtstående ideologi/religion har en så fremherskende plads i den offentlige debat.
Det fortæller mig lidt om, at mange meningsdannere ligger underdrejet .
Jeg har aldrig set så store problemer med andre indvandrere som netop, muslimerne.
Jeg har normalt intet imod andre etnisiteter , men det er den livsopfattelse, som netop disse grupper medbringer, som udg√łr et problem, p.gr. af deres trang til at dominere.
Hvornår vågner folk/politikerne op???!!!.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
11 days ago

Muslimer er ofte lavt begavet indavl, derfor kan de ikke klare sig p√• almindelige markedsvilk√•r. Derfor skal der snydes med moms, skat, dagpenge, afgifter mv. Ved denne snyd p√•f√łres der legitime og h√¶derlige virksomheder en urimelig konkurrence, som de har sv√¶rt ved at overleve. Dette ses tydeligt inden for udvalgte brancher hvor f√¶tter fx. k√łrer et pizzaria eller, som det jo er blevet meget popul√¶rt de senere √•r, slikbutikker. Salg af slik er en egnet branche til snyd da det ikke koster alverden at starte op. Man lejer et snusket butikslokale i den del af g√•gaden som er mindst popul√¶r,… Read more »

Last edited 11 days ago by Danmark, på vej i massegraven
Flemming Lau
Flemming Lau
11 days ago

Det er patetisk at ville s√łge tilbage til junglelovens r√¶dsler, bare fordi vi blev for m√¶tte og selvfede til at v√¶rne og h√•ndh√¶ve vore v√¶rdier i Jesu navn. Det kan da for hylen ikke v√¶re rigtigt at den eneste borger i vort land, der siger og beder for at Gud skal bevare Danmark er Dronningen. Vi har alle et personligt ansvar for v√¶rne vore r√łdder, dengang som nu indtil tidens ende. Det er undtagelse af v√¶rste skuffe at vi bare lader alt visne 1945 var vi 23 demokratier. Idag det samme, 57 tvivlsomme og 123 diktaturer og det g√•r den… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 days ago
Reply to  Flemming Lau

Vad hj√§lper det Sverige, om hon blir v√§n med Erdogan v√§n med islam, v√§n med Stoltenberg och NATO, Von der Leyen, Mette Frederiksen & L√łkke Rasmussen, Baerbock & Scholz, Biden och Hunter Biden, men f√∂rlorar sin sj√§l!

Vad hjälper det Sverige, om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ? Eller vad kan Sverige giva i lösen för sin själ?

Matthäus16:26

Flemming Lau
Flemming Lau
11 days ago

Unddragelse burde være en undtagelse og ikke en norm!

Dan Christensen
Dan Christensen
11 days ago

Husk at g√łre den 15. marts til Den Internationale Kampdag mod Kristofobi og International Kampdag for “Global Realviden om Islams Svindel” = GRIS.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 days ago

Orsaker fattigdom brott? Erfarenhet visar att religion g√∂r det i mycket st√∂rre utstr√§ckning. Religion er al hykleris og dobbeltmorals moder. Vejer man religionens positive fordele op med de negative skader, kommer man uv√¶gerligt til det resultat, at religion m√• v√¶re en indbygget genetisk fejl i menneskets Darwinistiske natur. Ingen andre af naturens skabninger n√¶rer religi√łse f√łlelser. Man fristes til erkendelse af, at religion i naturens skabninger m√• v√¶re en udviklingsrelateret defekt – s√•dan noget h√¶mmende plejer naturen selv at udrydde, hvis det alts√• ikke befordrer egnethed til overlevelse. Man kunne eventuelt erstatte religion med sund fornuft og medmenneskelighed som noget… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x