14
mar
Seneste opdatering: 14/3-23 kl. 1147
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Årtiers bortforklaringer skudt i sénk af BRÅ: Det er (klan) kultur!

Igennem mindst tyve Ă„r, har den svenske nomenklatura ikke kunnet forstĂ„, at de mennesker den har importeret i flere millioner er sĂ„ kriminelle og storskydende. Men da har de strikket en passende forklaring sammen, der dels fritog de ansvarlige fra at have forpestet landet, og dels fritog ‘nybyggerne’ for ansvar for deres opfĂžrsel. Den hedder “socioĂžonomiske Ă„rsager.”

Enhver med lidt snusfornuft har jo lÊnge vidst, at det overhovedet ikke passede. LÊngere siden er det ikke, at Sverige var et fattigt land, og det gjorde ikke svenskerne skydegale og tyvagtige. Nu har det kriminaletsforebyggende rÄd udgivet en rapport, der pÄ 83 sider fortÊller alle, hvad vi bÞnder har vidst lÊnge: Det er (klan) kultur!

Og hvad gÞr man ved den? Der er kun tre ting at vÊlge imellem: 1) FÊngsling/internering   2) Repatriering eller 3) Ingenting.

Og det er vÊrre, for sÄ er der nogle, der har et ansvar de ikke havde fÞr: Politikerne og indvandrerne. Derfor er rapporten da ogsÄ helt fortiet i de snakkende og skrivende klasser. Men her den altsÄ: Utredning och uppklaring av dödligt vÄld i kriminell miljö.

Henrik Jönsson forklarer denne psyko-politiske Þvelse rigtig godt i videoen. HÞr hans opremsning af de seneste ulykker i begyndelsen af videoen. Man kan dÄrligt fÞlge med. Det er en ren tragedie.

5 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
1 year ago

Over 100 kriminelle klaner i Tyskland De fleste kriminelle klaner i Tyskland har rĂždder i Tyrkiet eller Libanon.   Den fĂžrste gruppe kom til landet som gĂŠstearbejdere; den anden flygtede til Tyskland under den libanesiske borgerkrig, der i store trĂŠk begyndte i 1975 og endte i 1990. Politologen Ralph Ghadban gĂ„r for at vĂŠre en af de mest vidende eksperter i klanerne. Han er selv fra Libanon: Den ”sene” opvĂ„gning skyldes, at det er forbudt for politi og retsvĂŠsen at koble etnicitet og kriminalitet. “Politiet har vĂŠret blindt, man har ikke kunnet se klankriminaliteten”, siger Ghadban journalist Solveig Gram. Jyllandsposten 2019 . Se mere… Read more »

DK: propaganda, galeanstalt og gangstervĂŠlde
DK: propaganda, galeanstalt og gangstervĂŠlde
1 year ago

OgsÄ i Danmark i Danmark vinder klaner og gadebander
frem. Endnu holder politiet stand, men i lĂŠngden vil deres
beskyttelse af danskerne smuldre, pÄ samme mÄde som
det er sket i Sverige. Aamunds nyeste artikel forklarer
hvorfor Europa og Skandinavien nu er i en meget vanskelig
og farlig situation der meget hurtigt kan udvikle sig til en
gigantisk humanitĂŠr katastrofe.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Den grundlĂŠggende misforstĂ„else med islam er, at islams apologeter er sjovere, nĂ„r de forklarer at ‘islam’ kommer af ordet ‘salam’ = ‘fred.
Ordet ‘islam’ kommer af “salami pĂžlse”, som er en spise, fremstillet af svinekĂžd.

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

Lad vÊre med at slÄ pÄ Sverige hele tiden. Enhver kan se at Sverige er fÊrdigt, der er ingen grundt til at sparke til en, som allerede ligger ned.

Vi burde i stedet tÊnke pÄ om vi kan redde Danmark, der jo er 5-8 Är bagud i forhold til Sverige.

NÄh Nej, dansken ligger pÄ sofaen og gjorde vi noget ville det blive stemplet som hÞjreradikale.

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago
Reply to  steen

Nej, det har du ret i, de er blevet advaret gennem mange Ă„rtier.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Og sÄ snupper vi lige et Þjebliksbillede fra Sverige af disse masseimporterede frelsere af velfÊrdssamfundet. Er det ikke et af de eventyr, vi ogsÄ bliver fodret med? Sakset fra Twitter:

Svenskere der skylder mest i skat. MalmĂž.JPG
Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

Jeg husker, da min kristenirakiske veninde fortalte, at hun stadig havde til gode at mĂžde en muslimsk familie i det sociale boligbyggeri, hvor de bor, der ikke pralede af, hvor meget de snĂžd og bedrog det danske samfund i skatter, fĂžrtidspension osv.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Sverige har blivit som en sista klangen av det förflutna, som en borgtlömt ton frÄn förlorat instrument.

Svenska folket har lÀnge varit engagerat i ett kollektivt sjÀlvmord, nÄgra som en gÄng trodde att Svenne skulle vakna men det var lÀnge sedan, det motsatta hÀnde för Svenne vaknade aldrig, trots att tÄgen kom och tÄgen gick, chanserna var mÄnga att befria Sverige frÄn islamiskt vÄld och terror, men alla chanser Àr bortkastade.

Nu jobbar Svenne og Sverige sjÀlvt effektivt sÄ fort som möjligt till varje pris för att pÄskynda vÄldet, förstöra sig sjÀlv, sitt eget land, sitt eget folk.

https://www.youtube.com/watch?v=4Ue5Xuicv70

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

Inte ens tÄrar rÀcker lÀngre för att beskriva det svenska folkets olycka.

Steen dÄ har du inte ens tagit hÀnsyn till att pÄ hinsidan i Sverige en galenskap förutspÄs klimatförÀndringarna, större variation i nederbörd med flera intensiva regnperioder som medför höga vattennivÄer/-flöden, vÄtare vintrar och torrare somrar samt förhöjda temperaturer. Detta medför att risken för bland annat översvÀmningar, skogsbrÀnder, ras och skred samt stora snömÀngder kommer att öka!!!

Det dödliga hotet frÄn islamisk terror en islamiskt maktövertagande Àr pÄ riktigt, Sverige dansa i all sin galenskap med Döden, och för Sveriges del Àr Döden verklig, undergÄngen Àr pÄ riktigt.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Det er faktisk sÊrt at en lavtstÄende ideologi/religion har en sÄ fremherskende plads i den offentlige debat.
Det fortĂŠller mig lidt om, at mange meningsdannere ligger underdrejet .
Jeg har aldrig set sÄ store problemer med andre indvandrere som netop, muslimerne.
Jeg har normalt intet imod andre etnisiteter , men det er den livsopfattelse, som netop disse grupper medbringer, som udgĂžr et problem, p.gr. af deres trang til at dominere.
HvornÄr vÄgner folk/politikerne op???!!!.

Danmark, pÄ vej i massegraven
Danmark, pÄ vej i massegraven
1 year ago

Muslimer er ofte lavt begavet indavl, derfor kan de ikke klare sig pĂ„ almindelige markedsvilkĂ„r. Derfor skal der snydes med moms, skat, dagpenge, afgifter mv. Ved denne snyd pĂ„fĂžres der legitime og hĂŠderlige virksomheder en urimelig konkurrence, som de har svĂŠrt ved at overleve. Dette ses tydeligt inden for udvalgte brancher hvor fĂŠtter fx. kĂžrer et pizzaria eller, som det jo er blevet meget populĂŠrt de senere Ă„r, slikbutikker. Salg af slik er en egnet branche til snyd da det ikke koster alverden at starte op. Man lejer et snusket butikslokale i den del af gĂ„gaden som er mindst populĂŠr,… Read more »

Last edited 1 year ago by Danmark, pÄ vej i massegraven
Flemming Lau
Flemming Lau
1 year ago

Det er patetisk at ville sĂžge tilbage til junglelovens rĂŠdsler, bare fordi vi blev for mĂŠtte og selvfede til at vĂŠrne og hĂ„ndhĂŠve vore vĂŠrdier i Jesu navn. Det kan da for hylen ikke vĂŠre rigtigt at den eneste borger i vort land, der siger og beder for at Gud skal bevare Danmark er Dronningen. Vi har alle et personligt ansvar for vĂŠrne vore rĂždder, dengang som nu indtil tidens ende. Det er undtagelse af vĂŠrste skuffe at vi bare lader alt visne 1945 var vi 23 demokratier. Idag det samme, 57 tvivlsomme og 123 diktaturer og det gĂ„r den… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Flemming Lau

Vad hjÀlper det Sverige, om hon blir vÀn med Erdogan vÀn med islam, vÀn med Stoltenberg och NATO, Von der Leyen, Mette Frederiksen & LÞkke Rasmussen, Baerbock & Scholz, Biden och Hunter Biden, men förlorar sin sjÀl!

Vad hjÀlper det Sverige, om hon vinner hela vÀrlden, men förlorar sin sjÀl? Eller vad kan Sverige giva i lösen för sin sjÀl?

MatthÀus16:26

Flemming Lau
Flemming Lau
1 year ago

Unddragelse burde vĂŠre en undtagelse og ikke en norm!

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Husk at gĂžre den 15. marts til Den Internationale Kampdag mod Kristofobi og International Kampdag for “Global Realviden om Islams Svindel” = GRIS.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Orsaker fattigdom brott? Erfarenhet visar att religion gör det i mycket större utstrĂ€ckning. Religion er al hykleris og dobbeltmorals moder. Vejer man religionens positive fordele op med de negative skader, kommer man uvĂŠgerligt til det resultat, at religion mĂ„ vĂŠre en indbygget genetisk fejl i menneskets Darwinistiske natur. Ingen andre af naturens skabninger nĂŠrer religiĂžse fĂžlelser. Man fristes til erkendelse af, at religion i naturens skabninger mĂ„ vĂŠre en udviklingsrelateret defekt – sĂ„dan noget hĂŠmmende plejer naturen selv at udrydde, hvis det altsĂ„ ikke befordrer egnethed til overlevelse. Man kunne eventuelt erstatte religion med sund fornuft og medmenneskelighed som noget… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x