14
mar
Seneste opdatering: 15/3-23 kl. 0835
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Underdriver antallet døde og skadede, og ‘tror stadig på massevaccinationer.’ Steve Kirsch: “Der er 100 gange flere skadede, og en ud af tusind er døde.”

Teksten til videoen er her, man kan automatoversætte: Lauterbach verspricht Hilfe nach Impfschäden. Tysk presse er fuld af artikler om gennembruddet for en begyndende sandhed, selvom Lauterbach opgiver antallet skadede til kun en ud af titusind, og skyder noget af skylden på ‘long covid’, som er et videnskabeligt gummibegreb, der synes opfundet for at kamouflere vaccinens skadelighed.

Steve Kirch mener, antallet skadede er hundrede gange større, og at en ud af tusind er døde. Lauterbach forsøger sig med – for at forlænge sit politiske liv – at ‘fordelene opvejer ulemperne.’ Det har de ifølge videnskabelige undersøgelser ikke gjort længe. Se f.eks. her og her.

Sandheden om forbrydelsen frem. Vi må kende antallet af ofre

Men alt i alt er det et fremskridt fra den sump af tavshed og løgn, der længe er spundet omkring os af politikere og medier. Der kan dog være lang vej igen, inden hele forbrydelsen er afdækket, og de hovedskyldige kan udpeges og straffes….hvis det nogensinde sker. For tilliden til systemet, og ikke mindst lægerne, vil det være helt afgørende, at det sker. Vi er nødt til at vide, hvor mange der er invaliderede og hvor mange, der har mistet livet, og vi er nødt til at behandle de syge og udbetale dem erstatninger.

Lauterbach räumt schwere Corona-Impfschäden ein og Zahl der anerkannten Impfschäden seit Herbst stark gestiegen. – Was für eine Corona-Wende!.  –    Expose på engelsk: German Health Minister admits a serious covid “vaccine” injury rate of 1 in 10,000 doses.– Nu vi er i Tyskland, så se lige: Ein deutscher Held namens Sucharit Bhakdi.

ALT var løgn

Her opremses på kun ti minutter, alt det der var løgn i de vaccinehistorier, vi fik fra medier og politikere gennem over to år. Det ligger mig fjernt at være rethaverisk, men der er vel kun en ting, jeg og ligesindede endnu ikke har fået ret i. Antallet af døde og skadede.

Der er to et halvt år siden, jeg begyndte at forske i dette politiske fupnummer, og det var da forsøgsvist i starten, om isen kunne bære, og jeg har få en del fordømmelse ud af det, men jeg stoler stadig mere på mine egne øjne end på noget medie ellernogen politiker. Og mere end nogensinde! Der er lidt tid endnu, men stenene falder ud af muren nærmest af sig selv nu. Det bliver interessant at se de feberedninger løgnhalsene og misinformatørerne i presse og politik, har fantasi til at gribe til. Jeg skal ikke glemme, hvilken øjenåbner dette har været for mit syn på “frie vestlige medier.”

Nu er det om at være kreativ, når ofres pårørende melder sig på banen. alvorligt kan det være for de hovedskyldige: The Covid “Killer Vaccine”. People Are Dying All Over the World. It’s A Criminal Undertaking.


5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
8 months ago

Slå nu koldt vand i blodet. For det første vil man trække ofrene igennem årelange processer i håbet om at så mange som muligt vil dø inden erstatning udbetales.

For det andet så er erstatningerne meget lave så vi taler ikke millioner her.

Og endelig så er vaccinerne solgt til regeringerne “without any liability” så vi kommer selv til at betale via skatten medmindre det ved en domstol slås fast at der er tale om en kriminel handling. Skulle dette ske efter 10 års retssager så er kassen tom og fuglen fløjet.

Det er sådan det fungerer i dag.

Last edited 8 months ago by Danmark, på vej i massegraven
Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

Du mener lige som med Britta Schall-Holberg og “hendes” 89 blødere?

Der vil ikke blive tale om erstatninger, da folk frivilligt rullede ærmerne op, samtidig med de var oplyst, om eksperimentavaccinerne kun var nødgodkendt.

Erstatningsbeløbet vil samlet I øvrigt være så stort, at selv de erstattede, også vil få en velstandsnedgang grundet SMADRET samfundsøkonomi – slet ikke for at glemme de raske kvaler med økonomien…

DK: løgneland, galehus og syg bananstat
DK: løgneland, galehus og syg bananstat
8 months ago
Reply to  Anders Bo

Frivilligt og frivilligt? Mange blev da hårdt presset og truet med fyring hvis de ikke makkede ret og lod sig “vaccinere”. Og man talte ikke om nødgodkendte, men om hastegodkendte. Plus at folk jo ikke regnede med at officielle myndighede og store medicinalfirmaer fyldte dem med løgn på løgn om de “sundheds-produkter” man skulle have ind i kroppen. Nu har det så vist sig at “pandemien” var svindel og “vaccinerne” det rene kvaksalveri. Og konklusionen er klar, vi kan ikke stole på hverken Pfizer, Moderna, Astra-Zenica, politikerne, DR, TV2, aviserne, Brostrøm, SS eller SSI. Anders Bo har derimod ret i… Read more »

DK: løgneland, galehus og syg bananstat
DK: løgneland, galehus og syg bananstat
8 months ago

Til Steen: der må være noget galt med elektronikken.
For ti-tolv minutter siden var Hedegaards artikel for
sig, og der var kommentarer direkte til den. Men nu
er den igen klasket sammen med tysk sundheds-
minister erkender osv. ??

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  steen

Jeg oplever også forskellig visning over tid – på samme enhed.

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

Forhistorien – HELT! – underordnet vil ingen blive tilkendt nævneværdig erstatning, fordi de værdier erstatningen skulle udgøre, hverken eksisterer eller kan fremskaffes…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Lauterbach glemmer at ikke 1′ ud af 10.000′ der skal have en erstatning, men at ALLE covidvaccinere uden undtagelse skal have fuld erstatning, det gælder iøvrigt også os andre uvaccinerede der har gennemlevet helt samme nedlukning samme hysteriske hysteri rundt covid, vi er slet og ret holdt for nar. ALLE skal vi have en og samme erstatning, fuld erstatning, heller intet problem, at tage fra verdens rigeste 1% i WEF, de der satte hele dette covid-jævelskab i spil (and counting) de gjorde det for at få det totale verdensherredømme, nu med hjælp af WHO ligeved og næsten,over lig de satsede… Read more »

Last edited 8 months ago by Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago
Reply to  steen

Spændende om ikke også snart den danske sundhedsminister erkender sine fejltagelser, men det helbreder naturligvis ikke de lemlæstede, bringer ikke de døde til live igen. Ja klogt at allerede nu beslaglægge vaccineproducenterne deres trillionfortjeneste, det skulle være sket fra dag 1′ , bedre sent end aldrig. WEF & medicinalindustrien er nu så langt ude i deres kriminalitet, point of no return, mon ikke vores modstandere istedet nu i sidste time igen igen sætter ALT ind: WHO, for drømmen om det totale verdensherredømme lever endnu stærkt, og med WHO’s hjælp er drømmen om verdensherredømme ligeved og næsten inden for rækkevidde………. Steen… Read more »

DK: løgneland, galehus og syg bananstat
DK: løgneland, galehus og syg bananstat
8 months ago

Nu skal vi jo huske at det kun er en lille del af befolkningen
som læser de frie og ærlige net-aviser. Foreløbig er der
ingensomhelst udsigt til at nogen dansk minister vil stå frem
og indrømme nogetsomhelst ang. “vaccinerne”. Det kan måske
ske senere, men det bliver ikke foreløbig. Og det vil kun ske
hvis der opstår en større protest-bevægelse.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Sikkert også mere sandsynligt at danske ministre og embedsmænd i ly af mørket forsvinder, måske i en helikopter med en strøm af penge der hvivler rundt i luften bag dem, videre med fly til noget fjernt skattely, Bahamas, Jersey, Barbados, Mauritius, eller noget andet skatteparadis, end at de indrømme nogetsomhelst angående covidvaccinerne. Det kender vi vores egne folkevalgte alt for godt til at vide, for alt i verden aldrig tale sandhed, alt andet men aldrig sandhed, vi skal som du nævner ud på de ærlige de frie net-aviser for at finde ud af hvad der overhovedet foregår, som nu idag… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  steen

Hvad tror vi på, når vi ser hvordan det gik med Big Opiat & Big Food!
Men HVIS det nu var? Divider 10^12 med 10^9, og fortæl hvor stor erstatning hver enkelt ville få. Ikke synderligt mere end en kurv med julehjælp fra kirken!

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

🤣 DUERJOHELTVÆK!!! 🤪 Alle vil få præcis samme erstatning, som hvis landet gik konkurs. For hvor skulle værdierne til erstatningerne komme fra, når der er tomt – HELT T O M T. “Den 1% rigeste” hvordan er deres værdier anbragt! Selv om de havde det hele i fysisk guld, man kunne beslaglægge og dele ud, ville dét jo SMADRE alle betalingssystem. Men nu er deres værdier jo i arbejdspladser. Hvordan vil du forbruge en maskindele, et stykke væg eller en slave? – Arbejderne i en “going koncern” er jo en del af værdiansættelsen. Drøm du bare videre om din kommunistiske… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago
Reply to  Anders Bo

Ikke nok med det, de med tilknytning til WEF skal naturligvis også ind og ruske tremmer.

Selv om man tager alt fra verdens rigeste 1% i WEF, rækker det langt fra at betale den ulykke de har forvoldt, et menneskeliv er ubetaleligt, men med alt fra verdens rigeste 1% i WEF rækker det et langt stykke hen ad vejen.

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

Du glider – ubehandlet! – af på, hvordan den konfiskerede rigdom rent lavpraktisk fordeles. Kapital i den størrelsesorden har intet sammenligsgrundlag med dødelige menneskers køkkenbordsbudget – OVERHOVEDET!!!

DynamiteViking
DynamiteViking
8 months ago

The biggest “I told you so” i verdenshistorien!

DK: løgneland, galehus og syg bananstat
DK: løgneland, galehus og syg bananstat
8 months ago
Reply to  DynamiteViking

Noget som godt kan undre er at Yeadon siger
at 1 af 1000 vaccinerede vil dø, og en af 100
vil få alvorlige bivirkninger. Iflg. livsforsikrings-
selskaber, bedemænd og andre, er tallene en
del højere. Og hvis igangsat kræft mv. regnes
med, skal tallene være endnu højere. Hvad
skal man tro?

DK: løgneland, galehus og syg bananstat
DK: løgneland, galehus og syg bananstat
8 months ago

Kan man myrde en hel befolkning, uden at ret mange
opdager hvad der foregår? Kan man terrorisere og
myrde millioner af borgere, uden at ret mange forstår
hvad der sker med deres land og dem selv?

Ja, det kan man da sagtens. Man camouflerer bare
mordene som sundhed, velfærd, ulykker og selvmord.
Eller som brusebad og mangel på mad, (brugt af nazi-
sterne og sovjet-unionen) Eller man starter en sted-
fortræder krig eller falsk “pandemi”.

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

Svaret blinker jo i neon.
Når først “useless eaters” frivilligt har smøger ærmet op, og modtaget den Hellige Nadver, er forestillingen jo begyndt…

VELKOMMEN TIL MAGISK TEATER
ENTREEN ER VANVITTIG
INDGANGEN KOSTER FORSTANDEN

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  DynamiteViking

Glemmer du behændigt, eller overser du bevidst Big Food?
Den amerikanske sundhedstilstand er så ikke eksisterende, at USArmy ud af en samlet befolkning på 320 mill, har STORE problemer, med at rekruttere til deres forsvar- 1,4 mill…

ino
ino
8 months ago

Hvornår mon DR og TV2 kommer på banen?
Spændende.

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago
Reply to  ino

Hvad tror du selv!
De frygter jo folkets RASERI for deres bevidste medvirken.

Cat Girl
Cat Girl
8 months ago

Det er os, populisternes skyld, fordi vi var ligeglade og accepterede alt uanset hvor lidt det var sund fornuft eller “demokratisk”. Alt hvad der nu er erkendt er stadig en løgn og der kommer ikke nogen og redder os

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
8 months ago

Planen om at vi intet skal eje og være glade skrider planmæssigt frem:

https://ekstrabladet.dk/nationen/boligbombe-et-skidt-naermere/9675304

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
8 months ago
Reply to  steen

Ja som du kan se skrider 2030 planen frem. 15 minutters byer og man ejer intet. Et moderne “bæredygtigt” digitalt Auschwitz.

Vågner folk ikke op nu så vågner de aldrig.

Margrethe
Margrethe
8 months ago

NB har ikke gjort det godt nok, ingen tvivl om det. De har været medvirkende til, de dødsrater, vi så stige efter de mareridtsagtige måneder med stadigt større pres på ikke-injicerede, med alt hvad der af fulgte. Men hvis jeg et svagt øjeblik skal lege djævelens advokat: Jeg husker, hvordan Lars Boje Mathiesen gik ud med de faktuelle tal omkring smitte niveau og dødelighed, der var på niveau med influenza. Han kritiserede også testhysteriet, som helt ude af proportioner med det faktiske problem. Det beskrev han med noget i retningen af, at hvis du går ud i skoven for at… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
8 months ago

Er overbevist om at han kommer til at stå til regnskab for sine gerninger. Enten via en officiel domstol eller en “uofficiel”- jeg tror mest på det sidste, for betingelsen fra disse covidianeres side for at slippe kvælergrebet om befolkningen, vil helt sikkert være amnesti for både dem selv og alle deres “kolleger”..

Anders Bo
Anders Bo
8 months ago

Hvilken dato er videoen fra? Andre end mig der ikke har set noget i MSM?
Pfi☠️💉-ramte vil ikke kunne få noget – SOM HELST! – fra deres forsikring, der medvirken i medicinske forsøg, er “hasarderet handling” og derfor selvforskyldt handling.

Velkommen til Pfizersk Pharmageddon! 😈

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x