15
mar
Seneste opdatering: 16/3-23 kl. 1502
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hersh gør grin med Ukrainerhistorien: “Det var somaliere, der sprængte Nordstream 2”

Og så går den i galop derud. Den ældre herre har så meget viden i sit hoved, at det vælter lidt hulter til bulter ud. Men han er overbevisende troværdig i modsætning til danske medier, der bedriver det kunststykke,, at bakke historien om ukrainere i sejlbåden Andromeda op, der udfører en højt specialiseret sprængning af en rørledning, der er to meter i diameter, indkapslet i beton på 100 meters dybde – uden direkte at lyve, så de senere kan hænges op på det.

Hersh finder ledelsen i Washington så amatøragtig og ‘in over their heads,’ når de kun kan komme med så usandsynlig en historie. Virkelig underholdende, burde have været danske mediers historie hvis ikke – nå, ja. Biden har altså ved at prioritere en uvindelig grænsekonflikt i Østeuropa, skadet el-priser og industri i hele Vesteuropa, og navnlig Tyskland. Dette er det “allierede” USA i dag, den værste regering i landet i mands minde. Også for amerikanerne. Læg mærke til den gode interviewer. (Der er endnu et interview her med enkelte overlapninger til ovenstående.)

Den næste pandemi er under forberedelse

 WHO ringer og erklærer ”sundhedskatastrofe”, og vi retter ind.

Af Lars Hedegaard

Flere er fortrøstningsfulde, efter at sandheden om de såkaldte vacciner – for ikke at tale om mundbindene og nedlukningerne – så småt pibler frem. Det er da også muligt, at covid-panikken tager af, og at de medfølgende, drakoniske – og unødvendige – indgreb i borgernes frihedsrettigheder bliver glemt. Måske vil nogle af de sprøjteskadede få en undskyldning og en erstatning.

Men nye indgreb er allerede på vej. Verdenssundhedsorganisationen (WHO) tumler nemlig med planer om en ”International Health Agreement”, der bliver vedtaget, hvis et almindeligt flertal af medlemslandene stemmer for. Det skal efter planerne ske i 2024.

Formålet med ”sundhedsaftalen” er, at styringen af kommende pandemier overtages af WHO uden om medlemsstaterne. WHO skal derfor kunne påtvinge staterne diverse indgreb, uden at de skal behandles af staternes lovgivende forsamlinger. WHO ringer og erklærer ”sundhedskatastrofe”, og vi retter ind.

I en kommentar i Nordjyske advarer bl.a. speciallægerne Claus Hancke og Kim Varming om konsekvenserne, hvis WHO f.eks. dekreterer, at alle skal påtvinges et vaccinepas. Det vil være en overskridelse af basale borgerrettigheder, fordi man dermed tvinges til at vise helbredsoplysninger til ”en tilfældig embedsmand, togkontrollør eller i check-in ved en flyrejse”, skriver de.

”Hvis et sådant vaccinepas tilmed bliver styret af WHO, så har den danske regering de facto afgivet suverænitet relateret til basale borgerrettigheder, og så kan det i yderste konsekvens blive WHO, der indfører nedlukninger, maskepåbud, isolation, karantæne, tvangsvaccination og tvungne vaccinepas. Og det bliver WHO, der bestemmer, om vi må invitere gæster, gå i biffen eller til festival.”

Så vidt de to læger.

Den næste pandemi kan f.eks. forløbe som følger: De store medicinalproducenter udvikler en vidundervaccine og får derefter laboratoriet i Wuhan til at konstruere en virus, der passer til vaccinen. Ved et ”uheld” slipper virussen ud, hvorefter Bill Gates og Kinas kommunistiske parti får WHO til at erklære undtagelsestilstand. Producenterne skovler penge ind, mens de vestlige landes økonomier får et yderligere puf ud over afgrunden, og Kina i lyntempo bliver verdens altdominerende magt.

Som vi ved, styres WHO af Bill Gates og de kinesiske kommunister, så scenariet er langt fra usandsynligt.

Nordhyske: Er regeringen ved at pantsætte friheden?

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Er politikerne vores venner eller dødsfjender?
Er politikerne vores venner eller dødsfjender?
1 year ago

Hvis folkemordstinget giver WHO ret til at styre det danske sundhedsvæsen, er der tale om både højforræderi og landsforræderi mod danskerne, og Chrborg vil derefter være at betragte som en mafiaborg der har påført os et både indenlandsk og udenlandsk gangstervælde. Og de vil samtidig have startet en kemisk krig mod danskerne med det formål at gennemføre en folkeudskiftning, et folkemord, en udryddelse. Endnu er dette kun en teori, men Mettes, Lars Ulykkes og Heunickes underskrevne hemmelige aftaler med WEF og WHO er ildevarslende, og bør give anledning til bekymring og eftertanke. For danske regeringer har ved flere lejligheder udvist… Read more »

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Et nemt spørgsmål, og svaret er, dødsdfjender!

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago

Til de myndigheds-personer som overvåger denne hjemmeside; GÅ AD HELVEDE TIL! Jeg tror desværre, at i har vundet, men hvis det til min overraskelse ikke sker, så vil jeg gøre alt for, at i bliver påført alle de lidelser, som i har påført befolkningen de sidste 4 årtier. Drab, voldtægt, vold, trusler/chikane, terror, ødelagt sundhedsvæsen pga import af MENAPT folk ( 100 milliarder ) pensionister som ikke for den hjælp de har brug for ( bad – rengøring – daglig pleje ). Operationer som bliver udsat i årevis, og nu skal pårørende selv passe deres ældre. Politikerne taler om at… Read more »

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Kim Larsen sang om digitale vuggestuer, vi kommer til at leve i digitale koncentrationslejre. Uden kontanter, med kvoter og rationeringer, forbud og påbud.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Vi er jo bare slaver, så vi er jo nødt til at gøre som de siger

ALEX JONES [1 OF 4] WEDNESDAY 3/15/23 • NEWS, REPORTS & ANALYSIS • INFOWARS
https://www.bitchute.com/video/8ihP7qWSdCsS/

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Ukraine, hvis NATO og vesten sender soldater ind i Ukraine, så er jeg alvorligt bange for at Rusland vil slå igen med alvorlig kraft, dvs verdenskrig.
Jeg mener at det er på tide at vi sætter os til forhandlingsbordet. Det gælder især Zelenskyj og Putin.
Joe Biden, tjah, hvordan kan man stole på en præsident, som ustandseligt “snubler” over sine egne ben.
Jeg mener at vi, her i vesten leger med ilden. Men jeg håber bare at man må tænke sig om i tide, før det er for sent. Bare tanker jeg gør mig i mit stille sind.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Overskrift: Seymour Hersh: “Scholz er USA’s skødehund”.
Kan man både være en skødehund og et fjolz?
Kan præsidenten med verdens mest oppustede ego og med en glubsk indre svinehund gå med voksenble og i barndom?

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x