17
mar
Seneste opdatering: 18/3-23 kl. 0449
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bhagavad-Gita*, citeret af Robert Oppenheimer efter Trinity*, 16 juli 1945

I et år har vi balanceret på kanten af atomar selvudslettelse. Modsat præsident Kennedy, der i tretten dage i 1962 gjorde alt for at deeskalere Cuba-krisen, har USA/NATO bare eskaleret konforntationen med Rusland. Europas lydstater følger lydigt efter. Vi har lige givet 7 mia. til forlængelse af lidelserne i Ukraine og nedslagtningen af deres hær. De 5.4 mia er til “militær støtte.” Foreløbig er omkring 300.000 soldater dræbt i en krig, der ikke kan vindes. Der var 37 mio. ukrainere, da krigen begyndte, nu er der 18 tilbage. Resten er døde eller flygtede, og disse har ikke en chance i Helvede for at vinde nogen krig mod 143 mio. russere, hvoraf alene 1 mio. soldater er opmarcheret ved Ukraines grænse.

En eksistentiel trussel

Putin har for længe siden gjort os opmærksom på, at et Ukraine som NATO medlem, er en eksistentiel trussel for Rusland. Ligesom et atombevæbnet Cuba var en eksistentiel trussel for USA i 1962. Castro ønskede raketterne brugt mod USA, Kennedys generaler havde modsat ham selv appetit på atomkrig, men ved at analysere Nikita Khrusjtjovs situation, navigerede han frem til afspænding. I dag er det militærfolk i USA, der vurderer faren ædrueligt, mens flere højtstående politikere har ønsket “Putin fjernet og Rusland opdelt i mindre enheder,” en strategi fostret af fantaster.

Det betyder, at hvis Ukraine alligvel skulle “vinde,” har vi presset Rusland op i et hjørne, hvor deres overlegne atomslagstyrke vil være eneste mulighed tilovers. USA er ikke i stand til at vinde en verdenskrig, skulle dette blive virkelighed.

Det er en papirtiger, med en molok af et militær, det ligesom Romerriget ikke længere kan financiere selv. Dets opførsel overfor Rusland – verdens største land med de største naturressourcer og Kina, verdens folkerigeste land og nu største økonomi, siger en del om en amerikansk selvforståelse, der er ude af takt med realiteterne, men som dog ikke deles af de mange amerikanere, der ved noget om omverdenen. 7/8 del af resten verden ser nu på Vesten med stigende foragt, men vi har knapt opdaget det takket være vores ufri, statsbestukne medier.

Russiske atom U- både ligger allerede klar udenfor USA s territorialfarvand parate til at modtage en ordre – eller en krig udløst ved en fejltagelse, som det er sket flere gange før, men afværget. Vi leger med ilden, men i en tid uden alvor, med Kierkegaard “en tid af pjat,” bemærker man det modsat i 1962 næsten ikke. Vi der husker det, husker den sitrende angst, der havde grebet alle ved udsigt til det kollektive selvmord.

Vi har adgang til at læse vores egen propaganda, men ikke russernes.

Scott Ritter, våbeninspektør i Iraq før Desert Storm, phd, ekspert i atomvåben, kommenterer den situation vi har nu, og  som i det store hele er drevet frem af et aggressivt USA under den senile Biden. Vi skal alle støtte den ifølge vestlige medier, der hæmningsløst slår på tromme for den hjernedøde, selvødelæggende politik, Europas lydstater har underlagt sig.’ Vi flirter med katastrofen, som om vi keder os. Ingen ønsker en storkrig, men ønsket føles som en hemmelighed. B 52 bomber med kurs mod Skt. Petersborg drejer af i sidste øjeblik, spiondrone bringes ned over Sortehavet nær Krim. Det pirrer åbenbart vore ledere.

Hos os har det totalitære EU ikke tillid til, at vi kan informeres objektivt. Vi har adgang til at læse vores egen propaganda, men ikke russernes. Havde det ikke været for internettet, havde vi raget omkring i et mørke af propagandistiske illusioner, hvilket mange dog foretrækker at gøre alligevel. Ud over deres læber vælter Politiken, Berlingske og DR, og det er ikke til at høre forskel på Moskva, Bruxelles og Washington.

Har menneskeheden tusind år tilbage på jorden?

Scott Ritter er en af de mange amerikanere, der kan kaste lys over mørket og oplyse os om situationens alvor. Ukraine kan ikke vinde, som vores propaganda forsøger at bilde os ind, og som en del af Folketinget desværre også synes at tro. Vi skal slet ikke håbe, de gør. Det kan kun ødelægges endnu mere, flere soldater kan sprænges i stumper af 155 mm granater, som russerne producerer på skiftehold, og generationer af ukrainske børn kan endnu traumatiseres ved Vestens tanketomme “hjælp.”

Fysikeren Stephen Hawking spåede, at menneskeheden har tusind år tilbage på planeten inden en atomkrig eller andre katatrofer udsletter os. Når man betragter os i 2023, forekommer det at være meget lang tid.

Scott Ritter citerer i videoen en tale, han i februar 2023 skulle have holdt ved et antikrigs-møde ved Lincoln Memorial. Man kan læse den her: The Best Speech I Never Gave. Scott Ritter pulls out of the Feb. 19 anti-war rally

* Bhagavad-Gita, Oppenheimer havde lært sig sanskrit i 1933. * Trinity nuclear test

Video: “Rage Against the War Machine Rally” 4 timer.

J. Robert Oppenheimer remembers the Bhagavad-Gita

Trinity Remembered

3.5 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Bidens lille danske skødehund, Mette Ufrederiksen gør nu alle russere i Rusland kollektivt ansvarlige for Ukraine-krisen, som er nutidens analog til Cuba-krisen. Den der med at gøre et helt lands befolkning kollektivt skyldige i en territorial strid om Ukrainske landområder, er politiske slynglers sidste udvej. Det er et primitivt billigt trick, som alene tjener til at ophidse til folkehad mod andre folk. På dette område må den små Mette nok også siges at være provinsiel amatør. Biden kan dog ikke få en mere underdanig og følgagtig lakaj end den danske kvindelige statsminister i herretøj. Under Cuba-krisen blev USA uhyre ophidset… Read more »

Er politikerne vores venner eller dødsfjender?
Er politikerne vores venner eller dødsfjender?
2 months ago

Det er rystende og chokerende at se på hvordan de såkaldte politikere i det åndelige og moralske fallitbo tér sig. Er det store flertal af dem sinker? Danmark har intet forsvar tilbage, der er intet civilforsvar, ingen beskyttelsesrum der er noget værd, marinen er svag og forældet, resterne af hæren er sendt til udlandet, og vores fly kan ikke forsvare os mod de russiske raketter der flyver afsted med 8000 km i timen. Vores land ligger helt åbent og forsvarsløst hen. Hvis det lykkes for Biden at optrappe, så der bliver en direkte krig krig mellem Nato og Rusland, vil… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Militærgenierne på forsvarsakademiet har regnet ud, at vi bare skal sende fregatten ‘Jylland’, Tøjhusmuseets arsenal, Roskildes flåde af krigsskibe, kanonerne på Kronborg og Ellehammers flyvemaskine til Ukraines helvedeshund Zelenzkyi straks.
Så vinder Ukrainerne en sejr af samme størrelsesorden som den svenske kong Karl 12’s. i kampen ved Poltava i Ukraine i 1709 mod den russiske Zar Пётр Великий; han spiste svenske babyer til morgenmad!

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
2 months ago

Mette Hitler har fået så meget storhedsvanvid at hun vil erklærer Rusland krig. Kvindemennesket er rablende gal og farlig.

Men de fleste hjernelamme danskere gentager mantraet igen og igen “hun gør det godt”.

Lad Rusland bestemme i Ruslands sfære.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago

Helt elementært men jeg skriver det nu alligevel, USA og NATO er skakmat i fire træk, havde dette været et skakspil ville man end ikke spille spillet til ende men ligge kongen ned, Rusland en langt bedre skakspiller end jeg, men selv jeg kan se at USA & NATO er SKAKMAT i fire træk, islam er SKAKMAT i kun et træk. Danmark & Sverige kan endnu nå at redde sig selv, i skak noget der hedder rokade, Danmark kan melde sig ud af NATO men det mere end haster, Sverige og Finland kan lade være med at melde sig ind i… Read more »

Er politikerne vores venner eller dødsfjender?
Er politikerne vores venner eller dødsfjender?
2 months ago

Enig, Mettes politik er meget kortsynet. Hun har sørget for at
Rusland er kommet til at betragte Danmark som en fjendtlig
nation. V og M er dikkende lammehaler. Lige nu er det ikke
uden risiko med den aggressive politik overfor atommagten
Rusland, verdens største land, men selvom der forhåbentlig
sluttes fred inden krigen løber løbsk, kan uvenskabet med
Rusland vare i mange år, nu hvor regeringen har optrådt
krigerisk og fjendtligt ved at sende store mængder af krigs-
materiel og mange milliarder kr. til Zelensky og co. Det lægger
op til store spændinger og ubehageligheder fremover.

Utænkelige ting sker når tankeløse styrer verden
Utænkelige ting sker når tankeløse styrer verden
2 months ago

“Demokraternes” regime i USA er en ren og skær
katastrofe. En gigantisk katastrofe, der kan ende i
både USAs og Europas undergang. Den viser hvor
enorme konsekvenser valgsvindel kan få. Nu har
den bragt en syg mand til magten. Selv Stephen
Hawkin der var et geni, troede på at vi nok ville
undgå atomkrig i op mod 500 eller 1000 år. Han
mente som vi andre, at det var utænkeligt at en
senil ville blive USA-præsident, eller at næsten alle
politikere og journalister blev sindssyge på samme
tid. Ender Biden som anti-krist eller som Bhagad-
Vita, døden der udsletter verdener?

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
2 months ago

Jeg håber ikke, du har noget imod at blive genstand for min fredagsrant, Danmark, på vej i massegraven. Glæder mig til at høre din kommentar til den, selvom jeg ikke nødvendigvis tror, vi er helt enige. Nå, men her er så Fordrukken Tabers Fredagsrant for 17.marts 2023: “Lad Rusland bestemme i Ruslands sfære”. Bare uden videre? Det har vi prøvet før. Det, vi nok skal spørge os selv, er nok hvad Rusland- og især Putin- anser for “Ruslands sfære”. Og især hvilket slags samfund, man står for indenfor den sfære. Finland? Det må da være “russisk sfære”. Polen. Hviderusland. Ukraine… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Pointen med proxykrigen er basalt, at Rusland og Kina ikke vil acceptere amerikansk enedominans i verden. De vil også have deres del.
Husk på, at ingen globale ‘imperier’ varer for evigt. Det engelske imperium er væk og erstattet af dollarimperiet USA – det imperium er på vej ned og skal for fremtiden finde sig i 3 imperiers indbyrdes konkurrence.
De 3 konkurrenter er massivt atomart bevæbnede. Ingen af dem vil derfor kunne nedkæmpes totalt uden at ww3 starter. Herefter bliver det meste af jorden en nuklear ørken.
Dette simple faktum må og skal USA handle på, ellers kommer ww3.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
2 months ago

Enig.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
2 months ago
Reply to  steen

Steen; jeg skulle vist have præciseret lidt mere, da jeg skrev at det at læse Snaphanen og Newspeek i de seneste måneder nærmest var som at høre på Putin selv. Her tænker jeg nemlig specifikt for Snaphanens vedkommende på nogle af de kommentarer, der har været fra bestemte læsere, der virker helt og aldeles pro-Putin og anti-amerikanske/vestlige, ikke på din redaktionelle politik med at vi også skal høre den anden side af sagen- i modsætning til Newspeek, hvor der jo slet ikke er et debatforum. Men jeg vil alligevel komme med følgende pointe: Jeg synes at der er en stor… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Man kan tydeligt høre hvor voldsomt det gungrer, når Mette the Harpy og Joe the Crackpot tramper hen over den ukrainske bro til helvede. USA og MSM har brolagt den vej med ukrainske lig, løgn, propaganda og rendyrket had til USA’s konkurrenter.

Nielsen
Nielsen
2 months ago

I skulle alle tage og gense talerne fra Rage Against the War Machine demonsstrationen i Washington, som Scott Ritter talte om meget tidligt i de kan findes bl.a. på rumble. Glem youtube. sandheder er ikke populære hos googles censurrunkredsforsamlinger.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
2 months ago

Mette Hitler smadrede FE og samtidig er hun agressiv over for Rusland (verdens største land).

Skulle det ende fredeligt så har vi brug for FE som aldrig før.

Flere andre politikere vil også drive os i krig:

https://www.dr.dk/nyheder/politik/danmark-boer-donere-f-16-kampfly-til-ukraine-mener-flere-forsvarsordfoerere

Oslo/Norge
Oslo/Norge
2 months ago

Angående billedteksten: «Trinity» var 16 juli 1945, ikke 16 juni.

Allan G larsen
Allan G larsen
2 months ago

Ja, jeg undrer mig over at min egen antenneforening Udsen de en ukrainsk TV station, men nægter at udsende en tilsvarende russisk.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x