18
mar
Seneste opdatering: 18/3-23 kl. 1249
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson © Snaphanen.dk

Verdenspremiere på ny Tommy Robinson–dokumentar hos Trykkefrihedsselskabet

Lørdag den 1. april besøger Tommy Robinson igen Trykkefrihedsselskabet og denne gang med et brag af en ny og afslørende dokumentarfilm, som han har valgt at offentliggøre i vores regi. Der er altså tale om en verdenspremiere på en spændende Robinson-dokumentarfilm, som Trykkefrihedsselskabet afholder i Fællessalen på Christiansborg med DFs Morten Messerschmidt som vært.

Køb billetter her

Biden har solgt USA til kommunisterne

Sjældent har man set en stormagt som USA bryde sammen på så kort tid

Af Lars Hedegaard

Det har vakt opsigt – også i danske medier – at Den Internationale Straffedomstol, ICC, har udstedt en arrestordre på Ruslands præsident, Vladimir Putin. Det er helt berettiget, udtaler Joe Biden, og mange vil være enige med ham. For hvis Russerne har begået krigsforbrydelser i Ukraine, sidder Putin med det endelige ansvar. Sådan er det, for som den tidligere amerikanske præsident, Harry Truman, understregede med sin berømte sentens: ”The buck stops here.” Eller på dansk: Det er mig, der sidder med sorteper. Med magt følger ansvar. Det kan alle forstå.

Det er synd at sige, at Vladimir Putin har haft nogen god presse i Danmark. Det har til gengæld Joe Biden, hvis talrige forbrydelser og fadæser bliver fortiet. Således har vi ikke hørt meget om de korruptionsskandaler, som for tiden er ved at blive afsløret i Repræsentanternes Hus og nærmere bestemt af The House Committee on Oversight and Accountability under ledelse af den republikanske formand James Comer.

Hvis man ikke vidste det allerede, står det nu aldeles klart, at ikke bare Joe Biden, men adskillige medlemmer af Biden-klanen, bl.a. Joes bror, James, og hans søn, Hunter, har modtaget store beløb fra de kinesiske kommunister. Comer har foreløbigt indhentet bankudskrifter fra en enkelt bank, der viser besynderlige transaktioner, men Biden-syndikatet har entreret med mange andre banker, så flere afsløringer er på vej, og nogle af Hunter Bidens tidligere forretningspartnere er begyndt at snakke.

Ifølge Comer har Biden-familien – muligvis op til syv familiemedlemmer – i årevis fået penge fra flere udenlandske magter, der ønskede at købe sig indflydelse i Washington. De kinesiske kommunister betaler naturligvis ikke millionbeløb til Biden og hans familie uden at få noget til gengæld.

Joe Biden har længe nydt godt af, at mainstream-medierne har dækket over hans korruption og udsalg af amerikanske interesser – mens de har koncentreret sig om at beskylde Donald Trump for alskens forbrydelser. Men på det seneste er der måske kommet en lille sprække i Joes forsvarsformation.

Nu må man tilmed høre, at selv CNN, der ellers har været Bidens og det demokratiske partis trofaste apologet, er begyndt at stille spørgsmål. I går konstaterede en af kanalens studieværter, Erin Burnett, at det ikke ser godt ud med Bidens pengetransaktioner.

Burnett: ”Der er en fyr ved navn John Robinson Walker, der får tre millioner dollars fra et selskab i Kina, hvorefter han sender pengene til en flok folk ved navn Biden. En af dem er Hunter Biden, en anden er … præsidentens bror, James Biden, og et andet beløb er gået til Hallie [som er enke efter atter et Biden-familiemedlem].”

En juraprofessor suger til Burnett, at det måske ikke er ulovligt, hvad Biden-klanen har gjort, men at det unægteligt lyder uetisk og tyder på ”influence-peddling”, altså salg af indflydelse til fremmede magter. Hvordan det kan være lovligt, er svært at forstå.

Hvis man følger pengestrømmen – og husk, at de tre millioner kun er begyndelsen på de kommende afsløringer – bliver flere af Joe Bidens besynderlige handlinger pludselig forståelige. Som de facto kinesisk agent har præsidenten, siden han rykkede ind i Det Hvide hus, gjort hvad kan kunne for at svække USA og underminere landets stormagtsstilling. Således har han intet foretaget sig for at standse indstrømningen af kinesisk-produceret fentanyl, der hvert år dræber over 100.000 amerikanere. Han har ikke rørt en finger for at lukke USA’s grænse mod Mexico, som er blevet oversvømmet af fem millioner illegale migranter det seneste to år – tydeligvis i den hensigt at ændre USA’s befolkningssammensætning og dermed sikre det demokratiske parti evigt flertal.

Og sandelig om Joe Biden ikke totalt har undermineret Donald Trumps succesrige diplomati i Mellemøsten. Det lykkedes Trump at få Israel og en række arabiske stater anført af Saudi-Arabien til at indgå de såkaldte Abraham-aftaler, som skulle sikre freden i området og isolere Iran, der ikke gør nogen hemmelighed af sine planer om at slette Israel af landkortet og anskaffe sig kernevåben. Nu skal man opleve, at Kina er indtrådt som mægler mellem arvefjenderne Iran og Saudi-Arabien til ubodelig skade for den jødiske nation. Samtidig har USA forskertset sin gamle rolle som Mellemøstens mest indflydelsesrige magt.

Ikke nok med det. Biden-administrationer udfolder store bestræbelser på at underminere Benjamin Netanyahus israelske regering og tumler ifølge Jerusalem Post med planer om at finansiere, udruste og træne en moderne muslimsk hær på det palæstinensiske selvstyres område.

Sjældent har man set en stormagt som USA bryde sammen på så kort tid.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 months ago

“Biden – administrationen….med planer om at finansiere, udruste og træne en moderne muslimsk hær på det palæstinensiske selvstyres område.” Når Biden-administrationen er igang i Israel, kan der ikke vare længe inden Biden-administrationen kaster sig over Sverige – Norge og Danmark, finansiere, udruster og træner en moderne muslimsk hær i de svenske – danske – norske enklaver af islamiske parallelsamfund, de der allerede nu hærger de nordiske lande i lavintensiv borgerkrig. Med US finansiering, NATO udrustning, med hjælp fra EU, kan USA på nul tid træne op en helt moderne muslimsk hær i Sverige, Norge og i Danmark, ud fra muslimske… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Den skrupskøre præsident Biden vil arrestere ekspræsident Donald Trump og præsident Vladimir Putin snarest. Kinas præsident Xi JinPing besøger i næste uge præsident Putin. En senildement præsident Biden er blevet totalt konfus og rundt på gulvet. Han har dog forstået, at NU er det rette tidspunkt at aflede pinlig opmærksomhed fra den internationale klemme, han selvforskyldt er havnet i: Ukrainske styrker i Bahkmut (10000 rekrutter) er omringet og fanget i en fælde. De vil snart overgive sig til Putins styrker. Kampfly fra Vestens brutale hære skal snart leveres til præsident Zelelnskyi. De er ubrugelige, fordi ingen fly kan færdes i… Read more »

H.P.
H.P.
11 months ago

Nazilensky er skam god til at lære sprog. Han måtte feks. lære at tale ukrainsk da han blev ansat som fûhrer for ukraine. Inden kunne han kun tale russisk.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
11 months ago
Reply to  H.P.

Ukrainsk er blot bonderussisk.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Siden uafhængigheden i 1991 har ukrainsk været officielt sprog, beslægtet med russisk og hviderussisk. Ukrainsk skrives med en ukrainsk variant af det kyrilliske alfabet. Før da blev det talt af knap 3/4 af befolkningen. Ukrainsk er mest udbredt vest for floden Dnepr, mens russisk især tales i landets østlige del og på Krim. En mindre del af befolkningen benytter det såkaldte ‘surzjyk’, et blandingssprog af ukrainsk og russisk. Ukrainsk skrives med en ukrainsk variant af det kyrilliske alfabet. Da Ukraine blev en del af Lithauen, fra 1236 til 1795 gjorde man brug af et ukrainsk lignende sprog ved navn rhutensk… Read more »

H.P.
H.P.
11 months ago

En fornøjelse at læse et indlæg skrevet af en der har gjort sig den ulejlighed at sætte sig ind i tingene.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
11 months ago
Reply to  H.P.

Han talte udelukkende russisk og jiddisch…..
Nu er han en ukrainsk ukrainer, som taler både engelsk og ukrainsk!
Kamælæon???

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago
Reply to  Ole Mejlstrøm

Som 16-årig bestod Voldemort Zelenskyj “Test of English as a Foreign Language (TOEFL)” og blev tildelt et stipendium i Israel. Senere tog han en juragrad fra Kryvyi Rih Økonomiske Institut, dengang en afdeling af Kyivs Nationale Økonomiske Universitet, men arbejdede heller aldrig inden for det juridiske område. Hans evner indenfor indenrigspolitik samlede han op som klovn i ukrainske TV-komedier, men har nu hovedrollen i den ukrainske tragedie “How to kill your country and get away with it” – den skal nok filmatiseres i Hollywood. Han har sandsynligvis heller aldrig brugt sine angelsaksiske verber undtagen, når han tigger våben hos yankierne… Read more »

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
11 months ago

Der udbryder borgerkrig i USA snart. Eller mere korrekt, krig mod den organiserede kriminalitet i Washington.

Verden regeres pt. af diabolske kræfter
Verden regeres pt. af diabolske kræfter
11 months ago
Reply to  steen

Det kommer ikke til at gå stille af hvis Trump arresteres. Men kan en New York anklager få politi i Florida til at arrestere Trump? Florida har hidtil beskyttet Trump, og Florida er en selvstændig stat i USA. Når democrats har ventet så længe med at prøve på at få fængslet Trump, er fordi de har vidst at det ville rejse et ramaskrig og måske starte et oprør eller en borgerkrig. Men nu føler de måske at de sidder så fast i sadlen magtmæssigt, at de godt tør vove at arrestere den mand der stadig havde været præsident, hvis valgmaskinerne… Read more »

Verden regeres pt. af diabolske kræfter
Verden regeres pt. af diabolske kræfter
11 months ago

Biden er en omvandrende kæmpekatastrofe, iflg. en lang række frie net-blogs og andre netsteder. Men det modsiges selvfølgelig af DRs Steffen Kretz osv. Ud fra hvordan afsløringerne af Bidens og democrats vælter frem, kan man godt føle en vis optimisme mht. at USA undgår at kollapse og falde fra hinanden, men omvendt er democrats parate til alt for at forhindre deres fald. For USAs, Europas og vores egen skyld må vi håbe at det organiserede rødfascistiske vanvid og tyranni ikke opsluger Vesten og os allesammen. Men det kræver både at USA kommer ovenpå igen, og at vores egne partier og… Read more »

Verden regeres pt. af diabolske kræfter
Verden regeres pt. af diabolske kræfter
11 months ago

PS: Når vi bedømmer situationen i Danmark, bør vi også huske på at klepto-kratiet og kællinge-kratiet der holder til i en borg der til alle sider er beskyttet med store kugler, store sten og tykke stålpæle, er et krati som ikke generer sig for at foretage politisk forfølgelse af folk der siger sandheden, ligesom man krænker danskernes menneskerettigheder i stort omfang, og som diskriminerer danskerne groft i forhold til indvan- drere. Endvidere er det et krati som betaler medier for at fylde borgerne med løgn og vås og som er gået i gang med folkeudskiftning. Og som i strid med… Read more »

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
11 months ago
Reply to  steen

Nåh ja også det. Ja så er vi ved at være der. Gestapo kommer i gaderne.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
11 months ago

Tror nu snarere det bliver NKVD og deres afløsere, det politiske politi internt i Danmark! Naturligvis vil islam-håndhævere også træde stadig mere i profil! Man er allerede godt i gang og alt, hvad vi skriver, kan bruges mod os! Ikke engang russiske ersatz-medier for Facebook kan bruges til håndhævelse af vores så tidligere berømmede “ytringsfrihed”, som reelt ikke eksisterer mere, kan man skrive på uden at blive indkaldt til uddybende samtaler/forhør med det danske politiske politi! Jeg ved det, for jeg har netop haft en behagelig samtale med etaten, dog med den tvist, at hvis jeg ikke aftalte et møde,… Read more »

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
11 months ago

Biden og påhæng gør sig dermed skyldige i direkte landsforræderi!
Det er, hvad man kalder det, når statsoverhoveder og andre modtager judas-penge fra en anden statsmagt!
Gad vide, hvorfor USA er ved endestationen!?!?

Benny Smed
Benny Smed
11 months ago

Lad os nu kalde en spade for en spade. Ivan får kun lov til at te sig fordi han kan true med atombomber. Havde han ikke haft den mulighed, ville han ikke engang have haft en land at være præsident for.

Verden regeres pt. af diabolske kræfter
Verden regeres pt. af diabolske kræfter
11 months ago
Reply to  Benny Smed

Hvad skal vi så kalde spaden ovre i USA? Han kan kun føre krig
og sende B-52 bombere tæt på russiske grænser og byer, og kan
kun smadre millioner af amerikaneres økonomi og tryghed, fordi
nogle tællemaskiner pludselig blev ramt af “tekniske” uheld m.m.

H.P.
H.P.
11 months ago
Reply to  Benny Smed

Ja lad os da endelig kalde en spade for en spade. Nu har usa (det militærindustrielle kompleks) og angrebsorganisationen nato i mere end 30 år ført den ene ulovlige angrebskrig efter den anden rundt om i verden, for at knuse alle der ikke ville acceptere dollaren som gyldigt betalingsmiddel. Dollaren er ikke det papir værd den er trykt på og har ikke været det siden 1972. Det usa reelt har gjort er at stjæle alt det de ville have rundt om i verden , hvorpå de gav ofrene for deres tyveri nogle værdiløse papirlapper og postulerede at det var fuldgod… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
11 months ago

Ja, vesten har såmænd jaget russerne i armene på Kina, til stor skade for os allesammen.
Vesten længe leve, hurra!. (ironi).

Knud Madsen
Knud Madsen
11 months ago

Jeg kan desværre ikke deltage pga dårligt bentøj.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x