19
mar
Seneste opdatering: 19/3-23 kl. 2223
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En velinformeret kvinde uddanner på 11 minutter Glastonbury byråd om Agenda 2030, 15 minutters-byer, den digitale valuta og den totalitære fremtid, der venter os alle bag klima-retorikken.

USA på ilmarch mod diktaturet

I den officielle presse skal danskerne ikke forvente at høre et sandt ord

Af Lars Hedegaard

Man skal være dummere end politiet tillader, hvis man ikke forstår, at Manhattans offentlige anklager, Alvin Bragg, naturligvis ikke beordrer Donald Trump arresteret uden at have spurgt Det Hvide Hus.

Den forventede arrestation på tirsdag er derfor atter et led i demokraternes og Den Dybe Stats årelange bestræbelser på at knække den folkefører, der har stukket en kæp i hjulet på deres forsøg på at omdanne USA til en étparti-stat. Hvis anklagemyndigheden var optaget af at håndhæve loven, ville Joe Biden og det meste af hans familie for længst sidde bag lås og slå. Det sker naturligvis ikke, for i USA gælder der én lov for regimets tilhængere og en anden for regimets kritikere.

Som tilfældet er i enhver diktaturstat.

Trump har opfordret sine tilhængere til at protestere, men det må man heller ikke i kommunistiske eller fascistiske stater, så ledende demokrater – anført af tidligere formand for Repræsentanternes Hus, Nancy Pelosi – og deres spytslikkende medier har skyndt sig at beskylde Trump for at opildne til vold. Med andre ord: Hvis eventuelle protester skulle føre til voldsomheder, vil Trump blive gjort ansvarlig for dem og vil kunne dømmes som oprører. Fidusen er, at FBI-agenter eller aktører betalt af f.eks. George Soros selv kan føre an i eventuelle ulovligheder, som de gjorde under tumulten ved Capitol den 6. januar 2021, og knalde Trump for dem.

Det er måske årsagen til, at medlem af Repræsentanternes Hus, Marjorie Taylor Greene, siger, at republikanere ikke behøver at protestere, for hvis Trumps arrestation bliver til noget, vil de ”kommunistiske demokrater” have gravet deres egen grav. Som mange andre kommentatorer mener hun åbenbart, at amerikanerne vil blive så opbragte, at de vil sætte sig til modværge ved næste valg, eller hun håber, at Husets republikanske flertal vil indkalde kommunisterne til afhøring i Kongressen og tage deres penge fra dem.

Men det sørgelige faktum er, at det sjældent hjælper at få sandheden frem, når den herskende klasse og dens medier er besluttet på at begrave den. Folk kan i øvrigt være nok så opbragte, men hvad kan de stille op mod statens voldsapparat? Millioner af Hong Kongs indbyggere gik på gaden i protest mod Beijings anslag mod demokratiet, men hvad hjalp det, når kommunisterne styrede politiet og kunne true med regulær militær intervention?

Jeg håber, at interesserede danskere følger med i de alternative medier, for i den officielle danske presse skal de ikke forvente at høre et sandt ord.

4.6 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago

Globalisterne skaber et kontrolleret kaos. Når samfundet når max kaos, griber globalisterne hårdt og brutalt ind og afskaffer religion som de hader som pesten, samtidigt med at de indfører hvad nogen kalder angenda 2030, et 100% topstyret og kontrolleret samfund.
De vil bilde den hjernevaskede del af befolkningen ind, at indgrebet er til alles bedste. De levende døde ( de hjernevaskede ) vil klappe i deres små hænder af glæde.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Barack Obama reportedly said: ‘Don’t underestimate Joe’s ability to fuck things up’.
Denne bemærknings sandhedsværdi er gennem 2 år blevet bekræftet igen og igen. Joe behøver ikke mere demonstrere sine kompetencer i så henseende – han har forlængst overbevist os.
Joe never was an asset – he is a liability.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Der findes da ikke nogen anden end Obama der har fucket alting op. At han ikke er blevet henrettet viser blot at vi lever i et diktatur

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Obama, er det ham negeren??? 😀

Mads kering
Mads kering
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Obama Bin Laden ??

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Mads kering

Mit gæt er at han er egypter, men måden han hilste på Saudi Arabiens overhoved kunne tyde på at han er araber. Han er i hvert fald i samme klan som Bush og bin Laden familien

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Når rådhusklokkerne lyder på årets sidste aften vil vi se tilbage på et vildt 2023.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Med det nuværende amerikanske regime så kan vi nok ikke engang være sikre på at rådhusklokkerne overhovedet kommer til at ringe til nytår. De lader til at være fast besluttet på at styrte verden ud i totalt kaos og det kan ende i den totale katastrofe. Og med en ny økonomisk katastrofe lurende i baggrunden, senest med Credit Suisses fald søndag- en af verdens 30 vigtigste systemiske banker, så kan det gå hen og blive året, hvor det hele ramler sammen i Vesten. Jeg håber selvsagt ikke at det bliver tilfældet, men med de aktioner og den retorik, man ser… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Biden er forreste senile lemming i den store flok på vej ud over afgrundens kant. Den amerikanske lemmimg er kendt for sit aggressive og asociale temperament. I de amerikanske lemmingers evige sult efter papirstumper med $-tegn påtrykt, drives de til uhyrligheder i hele verden; for de kan aldrig få nok. Desværre vil de trække os alle med, når de styrter sig ud over den atomare afgrunds rand. Hvis de ikke længere må være førerdyr i lemmingeflokken, bliver de utilregnelige.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

Fra Pandora Papers:
“The data includes 130 billionaires listed by the Forbes, over 330 politicians, celebrities, members of the royal families and even some religious leaders. Among those names are former British prime minister Tony Blair, Ukrainian president Volodymyr Zelenskyy.”
Den tidligere fattige jødiske engelsk-studerende Zelensky er nævnt som en af de glade pengedrenge i listen.
Har han monstro spenderet dem på krudt og kugler til sit højtelskede fædreland? Eller har han gravet sine guldbarrer ned i Israel – just in case?

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

Hende Sarah Westall har tilsyneladende sin egen hjemmeside med afsløringer af kapitalens snuskede gøren og laden.
Der findes også en hjemmeside “ftm.eu” = “follow the money”, som tracker svinestreger i EU:
Her er deres overskrifter:
“Democracies are fragile, independent media are vital. We investigate, inform and highlight. We follow the money.”
“Where there is power, we follow the money. With Bureau Brussels, we pledge to closely monitor politicians and lobbyists in Brussels. Not as a side issue, but as a permanent priority.”
Jeg har pt. desværre ikke overskud til at jagte finanskryb og banksvin – men værsgo’ for interesserede.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

De nEUrotiske Nato-lakajer i Europa har nu i al deres sublime visdom afgjort, at før Ukraine kan frelses, skal det først smadres med mindst en million granater. Logik for burhøns og europater. I den anledning indføres “Kanonisk Ret” i USA’s vasalstat Ukraine. Desuden affyres et festorgie i Kiev med servering af isbomber med granatæbler, krydret med et par baner kokain. Den lokale bondehærs kor vil derpå afsynge en kanon af den tyske komponist Johann Sebastian von Nordström 2. Samme har også digtet det kendte poem “En ukrainer så jeg skyde”, som her følger: “En ukrainer så jeg skyde op fra… Read more »

Mads kering
Mads kering
1 year ago

Det er hip som hap, når man prøver at tale fornuft, og føre en samtale eller værre endnu, en diskussion med en imbecil…

Vi kommer aldrig videre nu uden hårdhændede metoder desværre!

Løbet er for længst kørt på den konto.

Jeg tror ikke mere på at folk pludselig vågner op….

TVÆRTIMOD.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Mads kering

Jeg tror desværre du har ret.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Det ville være ønskeligt, såfremt Donald Trump måtte føre frisag. Verden trænger til ham.
Det kan godt være at Trump siger mange sære ting, men jeg tror at han har adskilligt mere mellem ørerne end det senile fjols som sidder som præsident i dag.
Biden burde aldrig være valgt??? som præsident.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Gældergrænserne i “15-minutters byerne” også for gående og cyklende?
Altså vil man spare brændstof, eller reelt begrænse borgernes bevægelighed, som vi kendte det i Sovjet?

– – –

Er der nogen, der ved hvad Steen laver i dag?
For det er ikke ham der administrerer sitet i dag!

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x