20
mar
Seneste opdatering: 21/3-23 kl. 1052
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hædersmænd er en sjældenhed. Andrew Bridgen er en.

Billedet af den næsten enlige Andrew Bridgen, der forsøger at tale om vaccinerne til et House of Commons, der udvandrer, er næsten symbolsk for en psykologisk tilstand, der har ramt Vesten. Medlemmerne vender ikke bare ryggen til fornuften, men også til demokratiet. Det er en ‘disgrace,’ som Campbell siger. Men det er dog bedre end Folketinget, hvor ingen medlemmer åbner munden om det massedrab, de medvirker til. Hvad holder jer tilbage derinde?

Vaccineskadelotteriet

Exclusive survey: Every third young German had severe vaccination side effects

More than half of the Germans had side effects after the Corona protection vaccination. Young people in particular often state that they have/had serious side effects from vaccination.

Every second German has/had side effects after Corona protection vaccinations, which they attribute to the vaccination. This emerges from a representative INSA survey with 1,700 participants for “Schuler! Fragen, was ist (Schuler! Question, what is)”. According to this, more than 52% of those surveyed stated that they had suffered side effects. More than 23% even report having suffered serious side effects.

According to the survey, young people under the age of 40 in particular often suffered from vaccination side effects. 36.6% of 18- to 29-year-olds and 45% of 30- to 39-year-olds had serious vaccination side effects. A trend can be observed: With increasing age, the proportion of vaccination side effects decreases drastically. In people over 70, not even 30% had mild or severe side effects.

The age trend also runs through other categories. Apprentices and students are much more likely to be affected by side effects than employed people. But even among workers, a majority of 63.5% reported side effects, with 33% reporting severe side effects. Only retired people get away relatively side-effect-free.

Interesting: 79.8% of Muslim respondents and 71.2% of Christians who were organized in the free church stated that they were affected by side effects of the Corona protection vaccination. In the case of Catholic (55.2 %) and Protestant Christians (51.7 %), on the other hand, only a narrow majority stated that they were affected by side effects. The majority (54.4 %) of respondents who were exclusively non-denominational stated that they had no side effects from the vaccination.

For the survey, 1,700 people were interviewed between March 10th and 13th. Of them, 84.9% state that they have been vaccinated against the coronavirus at least once.

Afterword from the translator:

With a compliance rate of 84.9%, how can anyone still ask of how the Nazis came into and stayed in power?

Oversat af GoV fra Exklusive Umfrage: Jeder dritte junge Deutsche hatte schwere Impfnebenwirkungen

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago

Er det overhodet noen -i media, blant politikere eller andre- som våger å påstå at THE RIGHT HONORABLE Member of Parliament Andrew Bridgen lyver, eller i det minste at han har feilaktige opplysninger? Jeg merker at det som skjer påvirker min egen oppfatning av virkeligheten og også til en viss grad min mentale helse: Vet politikere og overklasse noe som vi vanlige dødelige ikke vet? Er de alle sammen korrupte eller er de også utsatt for massive trusler? Dette får meg til å tenke på David Icke og hans påstander om «shape-shifters», altså inter-dimensjonelle reptiler som skjuler seg blandt oss…noe… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Oslo/Norge

Den øverste ledelse må være ikke-menneskelig. Du har helt ret, det er det eneste som giver logisk mening, herunder dedikerede satanister kunne også være en forklaring

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Fader, tilgiv dem aldrig, for de vidste, hvad de gjorde!

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Du får lige 100 thumbs up for dén der!

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Margrethe

Tak, Margrethe. Du får også 100 thumbs up herfra, for dine mange fremragende indlæg.

Dragen
Dragen
1 year ago

Ja , de ved og de vidste , – præcis hvad de gjorde.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Fordi et usædvanlig højt sygefravær har belastet min arbejdsplads i flere måneder, hvilket har ført til trusler om fyringer af dem med det højeste sygefravær, har jeg et par måneder forsøgt mig med en “vær positiv” strategi. I den forstand, at jeg taler om, hvor nemt det er at styrke sit naturlige immunforsvar, og det kan måske ligefrem være med til at dæmpe sygefraværet! Ingen er syge for sjov, og da slet ikke, hvis de oveni skal føle sig stresset på grund af trusler om fyringer. I den sammenhæng har jeg henvist til hjemmesiden for læge Claus Hancke og Vitalrådet,… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg prøver en lignende strategi. Det går heller ikke ret godt for mig.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Dragen

Det er også lidt af en kunstart, at forsøge at sælge positive billetter til et foredrag, man forsøger at lokke folk ind for at se – et foredrag, der handler om overlagt massemord.

Men jeg har fået at vide, jeg skal holde op med at være så negativ, og i stedet forsøge at møde folk, “der hvor de er”. Jeg har taget kritikken til mig, men resultatet kan vist kun blive, at jeg helt må holde min mund. Der er noget absurd akavet ved at lege positiv om et emne, som overlagt masseinvalidering og massemord.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Margrethe

Folk virker manisk positive, som om de føler sig tvunget til at se positivt på alt. Jeg kan forestille mig at det var lige sådan i koncentrationslejrene. Man ønskede ikke at vide noget om hvad der foregik 200 meter væk i de underlige bygninger med store skorstene, hvorfra der hele tiden kom røg og en underlig lugt..

Last edited 1 year ago by Fordrukken Taber
Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

” Der hvor de er ….?”, tjaaa …hvor er det lige det er? . Ekspérimentelle injektioner INGEN aner hvad man, medicinsk skal stille op med ?. Bio-våben osv . Goddag mand sølvpapirshat. Det er jo virkeligheden. Hvad skal man stille op med at den er – som den er?

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ja det er også min erfaring. Jeg har selv taget D, K, C osv. vitamin siden 2020 og har kun været utilpas 3 dage efter et restaurantbesøg på en kineser i Lübeck, men bortset fra det så har jeg ikke haft en eneste sygedag. Når humøret og energien er til det giver jeg en kort tale om vitaminer/mineraler til de tilstedeværende og det har der sgu ikke været den store interesse i indtil nu. Dog fik jeg en sms fra en kammerat som jeg spiste en bid brød med i sidste uge om hvad “hvad det lige var for vitaminer… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Margrethe

De har allerede kommet dig ned i en boks af uforbedrelige “konspirationsteoretikere”

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Hvorfor omtaler intet medie i Danmark drabet på en tysker ved byfesten (Kirmes) i Münster i lørdags?

Er det fordi det er to perkere der står bag dette uhyggelige knivdrab, som fandt sted i køen til en karrusel?

Læse mere her:

https://m.bild.de/news/inland/news-inland/kirmes-in-muenster-familienvater-31-starb-durch-stich-ins-herz-83259846.bildMobile.html

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago

Vi må aldrig glemme, at alle politikere er vores døds-fjender! Vi kan ikke stole på dem, uanset hvad de siger!

S Jakobsen
S Jakobsen
1 year ago

I det danske folketing er der ikke en hæderlig politiker!

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago
Reply to  S Jakobsen

Desværre har du ret. Politikere er ikke vores venner, eller fuldmægtige, som skal gøre det så godt så muligt for befolkningen. Deres intention er at gøre det ringest for os danskere, de er fjernstyret af/fra EU, WEF, NATO, WHO, FN m.fl.

Som du siger er det vores fjender, det må vi aldrig glemme.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x