23
mar
Seneste opdatering: 23/3-23 kl. 2208
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Former WHO scientist speaks out against the WHO Pandemic Treaty

Rebel Media møder Pascal Najadi og Dr. Astrid Stuckleberger

I maj binder dine politikere dig med stor sandsynlighed til WHO’s pandamitraktat, og fortsætter dermed at forære endnu mere dansk suverænitet bort. Der er som sædvanligt mindre end ingen debat om de alvorlige følger, de følger det får for dig. Ikke en lyd i Folketinget, og ikke en lyd i medierne. Det følger det efterhånden almindelige princip i Vestens “demokratier”: Jo større en beslutning er, desto mindre indflydelse får du på den.

Med et pennestrøg ændres store dele af dit liv, og tidligere selvfølgelige, demokratiske frihedsrettigheder udraderes. I disse to videoes kan du få det at vide, medierne ikke må fortælle dig.  Det er et globalistisk statskup mod demokratiet, og det vil desværre blive vedtaget som alle de andre dele af kuppet.

Nægt, nægt, nægt!

En eventuel folkelig protest må vise sig efterpå, og jeg har et forslag: Alt hvad der kommer fra WHO – nægt, nægt, nægt! Belejr deres nye europæiske regionalkontor i Københavns Frihavn.

Der bliver masser af “pandemier” de næste ti år, og Information vil få svaret på sit spørgsmål fra 2009, da WHO ændrede definitionen af en pandemi i al ubemærkethed: Mystisk ændring af WHO’s definition af en pandemi. Men det var vågent bemærket dengang, og det minder en om, hvor hastigt MSM har ændret sig på 14 år. Se f.eks. dagens Berlingske propaganda: Forstå psykologien bag konspirationsteorier: Især ét karaktertræk går igen.

Doc-TV: Du mister friheden hvis du ikke forsvarer den

Våren er om hjørnet, men det er det nye helsetyranniet vi skal pålegges å leve under også. I mai stemmer medlemslandene over Verdens helseorganisasjons (WHO) nye suverenitet, som pakket i fine ord og fraser, vil ha deg til å betale opp mot 10 prosent av inntekten din for digitale pass, basert på medisiner du mest sannsynlig ikke trenger, for å kunne leve som «normalt.» Ja, det skal ikke mer enn den årlige influensaen til, for at WHO skal kunne utøve sin nye makt.

Samtidig klapper regimemediet NRK i både hender og føtter, når de leser Glenn Sæstad masteroppgave «En alternativ strategisk visjon for digitale sentralbankpenger og bærekraftig omstilling,» som nå er tildelt pris. Oppgaven drøfter bruk av digitale penger (DSP) til å presse gjennom politiske endringer og «ønsket adferd.» Det er jo ikke rart de klapper, for dette er jo målet med WHO, WEF, FN og selvsagt disse vaksinepassene som budsjetteres fra FHI, selv om vi foreløpig ikke bruker dem, tross kutt i overføring av statlige penger til FHI.

Propagandaen har satt seg i beinmargen på tyskere, for de ønsker nemlig personlige CO2-kvoter velkommen.

Klima, med trussel om død, og helse, med trussel om død, skal skremme deg til å gi opp din personlige frihet helt og du skal overvåkes digitalt, betale klimaavgifter, styres med digital valuta og helsepass, som passer på at du har gitt en del av pengene dine til WHOs utvalgte bedrifter.

Sier du i mot, er du en hater, men overraskende nok er det lite hatefulle ytringer å spore i kommentarfeltene på nett, det viser en ny rapport. Kanskje er det regøimemedienes mangelfulle innsikt, rapportering og sannhetsøken som er årsaken, eller kanskje er det andre grunner. Det diskuterer Christian Skaug og Rebecca Mistereggen i kveldens Dagsorden.

Forskning: En autoimmun eksplosion er undervejs

Vi kender ikke langtidseffekterne af Covid vaccinerne, men forskning er begyndt at se dem. Det nye japanske studie, der henvises til, er Effect of SARS-CoV-2 BNT162b2 mRNA vaccine on thyroid autoimmunity: A twelve-month follow-up study.

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Region Syddanmark har været dumme nok til at prale af, hvad de behandler “covidpatienter” med. Læg mærke til pakken forrest til højre “Veklury”. Det er handelsnavnet for Remdesvir, der ødelægger folks nyrer. Ingen Ivermectin på billedet. Gå ind på medicin.dk og følge linket videre under bivirkninger. Under normalt gennemtestet medicin, står der udførlig liste over bivirkninger og risiko for samme med procentsatser. Under Veklury er der kun et link til “generelle bivirkninger”. Midazolam bliver givet som beroligende til døende, med risiko for at lamme respirationen. I den situation er det så valget mellem to onder. Men her kan jeg ikke… Read more »

Medikamenter som et dansk hospital behandler covidpatienter med.JPG
Last edited 1 year ago by Margrethe
Politikere snyder, tyranniserer og afliver os
Politikere snyder, tyranniserer og afliver os
1 year ago
Reply to  steen

Hvis SMV regeringen afgiver suverænitet til WHO og Fauci, er det en skandale af gigantiske og grufulde dimensioner. Og ikke en politisk, men en kriminel skandale. Det haster med løbesedler, protester og demonstrationer. Men om danskerne forstår situationen og kan finde ud af at folkemordstinget er ved at gå amok i magtgalskab og rød ideologi, eller om de bare vil lade sig folkeudskifte/decimere/udrense/udrydde ligesom ukrudt, rotter, jøder, armenere eller kyllinger, er ikke til at vide. Men da 80% til nu ikke har forstået ret meget, vil globalisterne og de røde/blå nihilister nok få deres vilje uden videre. Gider nogen skrive… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Som jeg ser det, har vi allerede nu krigen nu i vores tid- og alle, der ikke længere er i kampalderen, overlever den næppe meget længere. For det er ikke kun det enorme antal af hertil indvandrende kampklare muslimer, der er problemet, selvom det er slemt nok. Det er vores egne landsmænds afgrundsdybe had til mennesker som os og deres villighed til at begå vold- og ret sikkert også slå ihjel, for deres “multikulturelle”, “antiracistiske” og “grønne” utopiske fantasifremtid. For i deres øjne er vi virkelig ikke mennesker, vi er skadedyr a la nazister og skal bare ryddes af vejen-… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

…hjernevasken af vores ungdom har været en kolosal succes……Ja det er lykkedes venstrefløjen at hjernevaske vores yngre generationer til “ugenkendelighed” for sig selv og alm. snus-fornuft. Det er overvældende så dybtgåemde og dygtigt det er gjort. Det er næsten det jeg frygter mest.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Vesten er rablende gal. Prøv at krydre det danske tv med tysk. Umwelt, umwelt, rechtsradikalen, reichsbürger…

Samtidig vælter det ind med negre, arabere og andet pak.

Og nej, jeg har ikke tv hjemme, så når jeg engang imellem ser det er det mere tydeligt hvor skørt det er og hvor hurtigt det går nu.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago
Reply to  steen

Dumhed er en del af forklaringen, tilsat korruption og ondskab.

Her er en af vor tids største landsforrædere:

https://www.dr.dk/nyheder/politik/loekke-om-tage-kvinde-og-boern-hjem-ikke-et-splitsekunds-tvivl-i-regeringen

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x