23
mar
Seneste opdatering: 23/3-23 kl. 2207
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Medier og navnlig politikere taler nødigt om den europæiske overdødelighed, der nu gennemsnitligt er på godt tyve procent ifølge Eurostat og andre troværdige kilder. Den danske er lidt højere end gennemsnittet, det er 22.4 procent. Når de endelig gør, lancerer de fantasifulde bortforklaringer. Dette til trods for, at videnskabelige undersøgelser i mindst et halvt år, har vist, at den skyldes vaccinerne.

Dr. Campbell kommenterer det i lyset af en helt ny norsk undersøgelse, der siger det samme. Gå derfor på forhånd ud fra, at hvad MSM skriver om dette, er løgn indtil andet er bevist. Se også Eurostat: Overdødelighed i EU. og se Europakortet på Eurostat: Excess mortality rose sharply in December 2022.

Ingen gider forsvare Vestens civilisation

Af Lars Hedegaard

Det kinesiske kommunistregime har valgt at fejre tyveårsdagen for den vestlige invasion af Irak med en artikel i regeringsorganet Global Times, som triumferende meddeler, at Kina er ved at overtage magten i det land, som vestlige krigstilhængere lovede at gøre frit og demokratisk.

Kinesiske virksomheder fører nu an i Iraks opbygning af infrastruktur, transport og skolebyggeri. Samtidig befæster de Beijings greb om landet, og de kinesiske kommunister er ikke just kendte for deres forkærlighed for frihed og demokrati. De er heller ikke berømte for at tolerere opsætsighed i befolkningen.

Forfatterne af Global Times-artiklen understreger, at Kina har mere vidtgående planer end blot at tumle med mursten og mørtel. Det drejer sig om at udbrede Kinas politiske og kulturelle indflydelse. Og det passer jo godt med, at Kina har overtaget USA’s tidligere rolle som Mellemøstens stormagt – en rolle, som Biden-administrationen har afstået med åbne øjne.

Det var altså, hvad danske soldater ofrede livet og helbredet for.

Det er deprimerende hver morgen at stå op til de internationale nyheder. Overalt er Vesten og vestlig kultur på retræte, mens medierne er optaget af pesudobegivenheder som ”klimaet”, ”racismen”, kvinders usle vilkår, glæden ved at spise insekter og voksne mænd, der udlever deres seksuelle fantasier ved at udstille deres perversiteter for små børn.

Alt mens Vesten økonomisk, kulturelt og magtpolitik ræser mod bunden. Intet under, at Rusland, Kina, Iran og Nordkorea glæder sig til vores civilisations snarlige undergang.

For få årtier siden ville historikere uden at ryste på hånden have draget sammenlinger mellem vore dages dekadence og Romerrigets undergang. En civilisation går under, når folk holder op med at finde den bevaringsværdig, og der står vi i dag.

Fremtiden er nem at forudsige. Sværere er det at forklare, hvorfor vi er endt i en situation, hvor vi ikke synes, at friheden værd at slås for.

Jeg har i nogen tid arbejdet på et manuskript om netop dette spørgsmål, men jeg indømmer, at det er svært at give nogen overbevisende forklaring. Måske kan jeg end ikke overbevise mig selv, og måske når jeg det ikke. Måske er det også ligegyldigt, for hvorfor bruge tid på en civilisation, der dagligt arbejder på at gå under?

4.6 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

I skyggen af Wakefield kom jeg her til morgen at kikke på Sky News, nu sker det samme i Storbritannien som vi ser det ske i Sverige hvor de gamle sættes på gaden til fordel for islamisk immigration, i Storbritannien grundet en prisstigning 500 % på varme, at alle må kunne forstå der er ikke længere råd at beholde de gamle. I Sverige sker det med henvisning til mögel på plejehjem at plejehjemsbeboerne sættes ud, men det er kun en undskyldning en løgn for der er intet usædvanligt mögel på svenske plejehjem, end ingen efterfølgende renovation, og ind rykker den… Read more »

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

I UK lejer regeringen hundredevis af hoteller hvor de så fylder asylansøgere ind. Problemet ved dette, ud over alle de generelle problemer, er at områderne omkring disse hoteller straks bliver hærget af kriminalitet. Dette er blandt andet sket i Stoke/Hanley hvor Best Western Stoke City Centre Hotel nu er fyldt med primært unge arabere og negre. Butikkerne i området lukker fordi de hærges af sværme af tyve, som blot tar det de vil have. Antallet af voldtægter er også steget markant.

Her er lidt om problematikken:

https://www.google.com/amp/s/www.stokesentinel.co.uk/news/stoke-on-trent-news/confirmed-hanleys-old-quality-hotel-7865539.amp

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Det værste at UK nu i ugen fik chancen over alle chancer men afviste den, Paludan tilbød at møde op brænde koranen. UK forspildte denne chance at gøre et effektivt oprør imod islam, at sætte en effektiv stopper for muhamedanernes voldsspiral. Ligesom Danmark og Sverige har UK nu i ugen forspildt sin chance, så mange chancer er der heller ikke længere tilbage at det går at forspilde bare en eneste af dem, tiden løber simpelthen ud. Andre vil rydde nationalstaten, det bliver intet smukt syn, bedst at selv rydde landet for islam, andre rydder og hærger landet helt uden hensyn… Read more »

Piotr
Piotr
1 year ago

@ Jan U.F. “at alle må kunne forstå der er ikke længere råd at beholde de gamle”. Den lader vi lige stå et øjeblik! Jaja, kommer snart til et plejehjem nær dig. Om end i mindre skala, I Århus har byrådet vedtaget en extra afgift/skat på kød der indkøbes til plejehjemmene. Hvis ældre borgerne vil have sig en hakkebøf, må de betale 30Kr. pr Kilo oven i indkøbsprisen, i Klimaets Hellige navn. Jeg undre: er ældre borgerne blevet spurgt om dette? Kan et byråd pålægge afgifter på mad? Er byrådets/Rådhusets kantine kød fri? Eller bliver de ligeledes pålagt en afgift… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Piotr

Der ser du, kommer snart til et plejehjem nær dig, kød er ellers vigtigt for ældre mennesker, kød er en god kilde til forskellige vitaminer og mineraler som B-vitaminer, fosfor, jern, zink og selen, også en god kilde til protein. Proteinet i kød er af særlig høj kvalitet og indeholder alle de livsnødvendige aminosyrer. Århus Kommune følger åbenbart en WEF agenda 2030 til punkt og prikke, sådant resulterer i skatter og afgifter i død og ulykke, ellers som vi ser det pt. i Holland hvor bønderne kæmper imod EU & WEF, for at overleve at beholde sine dyr sin kødproduktion… Read more »

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
1 year ago

Jo, jeg tør forsvare min civilisation, og jeg har en ganske stor viden om udenrigspolitik, og deler den gerne – men hvor?? Måske går andre rundt og har det som jeg, men mulighederne er minimale for at komme til orde, og så ser det ud, som om alle er lige dvaske. Hvis ikke man har et kendt navn, er chancerne små, for mange redaktioner er bange for at tale Roma midt imod.

Politikere snyder, tyranniserer og afliver os
Politikere snyder, tyranniserer og afliver os
1 year ago

Er folkemordstinget i gang med en systematisk aflivning eller “decimering” af danskerne? Efter de ønsker og retningslinjer som WEF, WHO og andre skumle/skøre foretagender har tilkendegivet. Det er der noget eller meget der tyder på, skriver en blogger hos Hodja. Som også citerer Chr. Rahbjerg Madsen fra S for at sige, at S gerne påtager sig det overordnede ansvar for at fremtidssikre Danmark og velfærdsstaten. Det lyder hyklerisk, for i praksis gør S og de øvrige partier alt hvad de kan, for at der ikke skal være nogen fremtid for Danmark og danskerne. Sammen med globalister, nihili- ster og EU… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

…..Bange for at tale Roma midt imod….Men hvem er da Roma ? For disse redaktioner? Er det “de gældende toner på og fra Borgen” ?. Altså politikerne på Christiansborg ?. De der betaler for “musikken”/det der må/skal skrives? Eller tænket du (også) på noget andet? .

Margrethe
Margrethe
1 year ago

“for hvorfor bruge tid på en civilisation, der dagligt arbejder på at gå under?” Ja det er netop det værste. Det måtte være så meget op ad bakke, så opslidende, så livstruende og alt muligt andet negativt, hvis bare der var en essens og tilpas mange, parat til at værne om den essens og viderebringe vores kultur, koste hvad det ville. Men de er der jo Ikke! Alt bliver dagligt stadig mere nedslidt og forurenet af invasionen, wokefloskler og perversioner. Danskernes reaktion er lidt verbal brok og et skuldertræk. De har så meget andet, der er vigtigere at tage sig… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Der vil rejse sig et Ramaskrig, når islams horder (=alle de invaderede våbenføre unge hanner fra islamiske taberlande) starter de religiøse borgerkrige i Vesten for at smadre kristendommen og den tilhørende vestlige ældgamle kultur – langt ældre end Mekka’s.
Ordet ramaskrig har sin oprindelse i Det Gamle Testamente: “I Rama høres klageråb, bitter gråd; Rakel græder over sine børn” (Jeremias’ Bog 31,15).
Måske fordi Rakel forudså ‘ramadan’ indførelsen i Vesten. Dengang var mange kvinder synske, ligesom Pythia i Delfi’s orakel i Grækenland og vølverne i vikingekulturen.
Hvad med nye køreplaner for korstog, med paven som stationsforstander, hvis han gider?

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
1 year ago

Ja det bliver det rene Sodoma og Gomorra. Eller som jeg hørte et ungt menneske sige i toget; Sodoma og GoMore.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hvorfor – og hvordan! – forestiller du dig nogen/noget gøre anskrig…

Politikere snyder, tyranniserer og afliver os
Politikere snyder, tyranniserer og afliver os
1 year ago

En god dansker er en død dansker, eller en død dansker er en god dansker, det det ikke partiernes politik i en nøddeskal, eller barberet ind til benet? Er det ikke deres hemmelige motto, selvom de udadtil altid snakker om at de vil forsvare de menige danskere mod alverdens modgang og ondskab? Vi så på en video hvor få engelske politikere der gad høre sandheden om hvor slemt det står til i England. Var det ikke noget med at kun 3-5 politikere af 600 var tilbage i salen? Hvorimod 99% var mødt frem, da der skulle tales om lønforhøjelser til… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Mht “… der ikke gad høre…” tager du – H E L T! – fejl!!!

Grunden til de havde så travlt med at komme ud, er at de så ikke senere kan foreholdes, at de fra dén dato, havde de nødvendige oplysninger.

Det drejer sig om helt normal ansvarsfraskrivelse; også at man senere skal kunne virke overbevisende, når man frejdigt påstår: “De oplysninger havde jeg ikke/Det vidste jeg jo ikke på danserinde tidspunkt.”

INTET betyder mere end genvalg…

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Det är inte alla förunnat att bedövade och slumrande få uppleva allt detta från FÖRSTA PARKETT.

jdm
jdm
1 year ago

Historien er en cyklus. Vi er midt i den “weak men make hard times” fase som kommer efter “good times make weak men” og før “hard times make strong men”.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  jdm

Cykler kan punktere – også fordi det indre af slangen kan være pilrådden.
Islam er som en klapperslange, der rasler til advarsel før den leverer et dødeligt hug.
Vestens indbyggere lissom kører på cykler med klapperslange på hjulene.

jdm
jdm
1 year ago

Jeg tror du misforstår mig (nok fordi jeg skriver dansk så dårligt). Historie er en cyklus. Hvor Islam befindes i den, i den vestlige verdens tilfælde, er i den fase “weak men make bad times”. Islam var blevet bragt til Danmark af ynkelige idioter som elsker deres profiter og-eller hader deres eget land: weak men. De selvsamme weak men som nægter at gøre noget med de Muslimer som er med til at forårsage de hard times som Danmark nu befinder sig i.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Du tager – H E L T! – fejl…
Muhamedanerne forholder sig forholdsvis roligt – indtil deres antal overstiger 10%. Derefter “begynder festen”…

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Hvis jeg har forstået det ret, så gav bl.a. tidligere præsident Trump Afghanistan det tilbud, i løbet af tre måneder, til et halvt år at trække de amerikanske tropper ud af landet, så den afghanske hær derved kunne nå at konsolidere sig, men det ødelagde efterfølgeren , Joe Biden totalt ved, straks at trække samtlige tropper ud på en gang, med det resultat vi ser i dag. Vi skulle ALDRIG have været gået ind i hverken Irak, Afghanistan eller andre steder den gang, men vi skulle absolut “overføre” vores såkaldte demokrati til, primitive, tilbagestående muslimske klan styrede lande.———- hvornår bliver… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x