24
mar
Seneste opdatering: 24/3-23 kl. 0632
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

In a sane world this documentary would qualify for an academy award.

Skriver en kommentator, men i krig gÄr alle medier automatisk over til statspropaganda. Vore har ligesom politikerne valgt at prioritere USAs dagorden pÄ bekostning af egne borgeres velfÊrd og sikkerhed.

Nu mangler vi bare, at de tumper der styrer Vesten for tiden, vil udsĂŠtte Kina for sanktioner. Kina hvis produktionsindustri er stĂžrre end USA og Europas tilsammen. Eller hvad om Kina valgte at sanktionere os – sĂ„ ville de for alvor have have bragt deres egne borgeres velfĂŠrd i fare for at vĂŠre loyale med USA’s globale hegemoniinteresser og petrodollaren, der snart falder alligevel.

Jeg er en hund efter dokumentarer, og da jeg ikke har haft TV i 22 Ă„r, er jeg glad for, at jeg kan finde dem mange andre steder. Og jeg tror, de er langt mere interessante, end jeg nogensinde kunne have fundet i TV.

Black Pigeon er en vidt berejst canadier med hovedbase i Japan. En fremragende dokumentar, der kan balancere den hjemlige propaganda, vi tilbydes af MSM.

3.8 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

NĂ„r jeg spĂžrger folk, hvorfor de bakker op om en krig, der har varet i otte Ă„r, intet har med os at gĂžre, da Ukraine ikke er medlem af Nato, men som nu har gjort Rusland til en fjende af Danmark – hvad vil de gĂžre, hvis Putin en dag sĂŠtter ind med et direkte modangreb mod os?

ØÞÞh,bÞÞÞeh, sĂ„ langt har vi li’ssom ikke tĂŠnkt, der hjemme i de blĂžde sofaer, hvor de fleste danske krigsheppere befinder sig.

Chrborg er en tikkende bombe under DK og danskerne
Chrborg er en tikkende bombe under DK og danskerne
1 year ago
Reply to  Margrethe

Margrethe har ret. Men danskerne og svenskerne er sĂ„ hjernevaskede af medierne, at de er holdt op med at tĂŠnke selvstĂŠndigt. De lader politikerne og journalisterne bestemme hvad der er sandhed eller lĂžgn. Derfor har de ikke opdaget at partierne og medierne domineres af lĂžgnere, sindssyge, storbytosser og korrupte levebrĂždspolitikere. Demokratiet er i dag et orgie af hykleri, skuespil, pĂžlsesnak og skrupskĂžre beslutninger. Der burde vĂŠlges et nyt folketing hvert andet Ă„r, og der burde vĂŠre direkte demokrati. Og medierne burde lyve meget mindre. Men det er drĂžmmerier, for om et par Ă„r er Danmark i frit fald, og derefter… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Jeg mener at USA og EU med deres sanktions politik overfor Rusland,der viser resultatet at man har jaget russerne direkte i armene pÄ Kina. Jeg mener at vi skal stoppe den propaganda virksomhed som vestlige medier er tilbÞjelige til.
Hellere kontakt med Rusland end Kina.

Lennie
Lennie
1 year ago

UK vil sende en form for atom missiler til Ukraine, og her er billeder fra amerikaneres brug af samme i Irak. Meget slemme billeder af deforme babyer. https://www.sokelys.com/dette-gjorde-amerikanske-granater-med-utarmed-uran-i-irak-og-na-er-det-ukrainas-tur/
Putin har sagt, at gÞr UK det, sÄ bliver russerne nÞdt til at reagere.
En tidl norsk officer mener, vi kan opleve atomkrig omkring pÄske, men det kan han jo ikke vide m sikkerhed.

SkÄning
SkÄning
1 year ago
Reply to  Lennie

Jag vet inte om jag tycker att detta kanske Ă€r sĂ„ smart, men saker bör hĂ„llas till fakta. Det Ă€r inte nĂ„gra kĂ€rnvapen det Ă€r frĂ„ga om. Man anvĂ€nder helt enkelt uttjĂ€nt Uran i pansarbrytande ammunition, mest eftersom Uran Ă€r ett extremt tungt grundĂ€mne och dĂ€rmed Ă€r bra pĂ„ att slĂ„ ut pansar i exempelvis tanks. Det Ă€r dĂ€remot inte okontroversiellt eftersom “depleted uranium” fortfarande Ă€r radioaktivt och riskerar att förgifta omrĂ„den dĂ€r det anvĂ€nds, alltsĂ„ frĂ€mst i Ukraina. Men det anvĂ€nds inte pĂ„ nĂ„got sĂ€tt i en kĂ€rnreaktion och Ă€r alltsĂ„ inte nĂ„got kĂ€rnvapen i ordets betydelse. Det nĂ€rmaste… Read more »

Last edited 1 year ago by SkÄning
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  SkĂ„ning

Udtjent uran er stadigvÊk radioaktivt og udsender sundhedsfarlig strÄling fra alle atomer konstant langsomt. Det hedder kernereaktioner, nÄr atomerne spaltes spontant.
Uran begynder med uran-238, der gennem alfa- og beta-henfald omdannes til radium-226 og ender med den stabile bly-206.
Du kan jo forsÞge at drysse uran-salt i din mad; men prÞv at observere hvornÄr du begynder at fÄ tumorer og genetiske skader overalt. Gider du lige?

SkÄning
SkÄning
1 year ago

Du behöver inte förklara detta för mig som om jag var ett litet skolebörn. Det vet jag mycket vÀl och skriver det ocksÄ. Men det Àr fortfarande inte en frÄga om krÀrnvapen eftersom det inte Àr en frÄga om att man anvÀnder uranet till en skenande explosiv reaktion. Precis som du sÀger, och jag ocksÄ skrev, sÄ Àr resterna av materialet fortfarande radioaktiva och hÀlsovÄdliga lokalt, Ätminstone tills det naturligt har halverats nÄgra gÄnger

Ta nu en gammeldansk, lugna ner dig och lÀs vad jag skriver.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Godt man ikke bor i Ukraine: Vestlige Nato-tilbedere vil sende 1 million granater til Ukraine. Det kan betyde at Rusland ogsĂ„ skal spendere 1 million granater i Ukraine, som tak for sidst. Der planlĂŠgges sĂ„ledes affyring af omkring 2 millioner granater pĂ„ slagmarken i Ukraine lĂžbet af 2023. Lad os antage, at slagmarken groft regnet konstant udgĂžr en zone pĂ„ 1000 kilometers lĂŠngde og 2 x 10 kilometers bredde. Det bliver til 20.000 kvadratkilometer. 10 kilometer kampzone i bredden for henholdsvis Rusland og Ukraine, i 1000 kilometers lĂŠngde. Affyringen af 2 millioner granater pĂ„ 2000 kvadratkilometer svarer til en granattĂŠthed… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

NATO kan sagtens hamle op med Rusland. And then some. De kan producere lige sĂ„ mange granater og lige sĂ„ meget krigsmateriel som de vil, stĂžttet af en evig produktion af “penge” fra Federal Reserve systemet. Den amerikanske befolkning betaler- og NATO medlemmerne i mindre grad. Krigen kan fortsĂŠtte for evigt- hvilket reprĂŠsentanterne for den amerikanske regering ogsĂ„ har givet udtryk for, som svar pĂ„ den ellers efter min mening glimrende kinesiske fredsplan. DesvĂŠrre.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

I kan “dislike” min kommentar lige sĂ„ meget, I vil. Det gĂžr den ikke mindre sand. NATO kan producere vĂ„ben fra nu af og til verdens ende, sĂ„ lĂŠnge det nuvĂŠrende amerikanske regime stĂžtter krigen.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

NĂ„, men sĂ„ mĂ„ jeg lave en Fordrukken Taber Fredags-rant om det: Jeg hĂžrer masser af Ritter og McGregor nĂŠsten hver dag i podcasts. Mener at McGregor var pĂ„ Napolitano fornylig, glimrende udsendelse. Jeg synes sĂ„ at de undervurderer USAs lederes tydelige hensigter; at lade krigen kĂžre videre pĂ„ ubestemt tid. HĂžr bare pĂ„ den “strategiske kommunikationskoordinator” for Pentagon, Kirbys udtalelser forleden; en fuldstĂŠndig og total afvisning af Kinas fredsplan og fuldstĂŠndig og total beslutsomhed pĂ„ at fortsĂŠtte krigen. Hvis “Biden” beslutter sig for det, sĂ„ starter storproduktionen af granater og alt muligt andet materiel til krigen. Og produktionspotentialet er… Read more »

Last edited 1 year ago by Fordrukken Taber
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Amerikanerne er meget driftige folk. Her i Danmark er det jernbanedriften, der mest optager folk. I USA er det dĂždsdriften med “Hellere dĂžd end rĂžd”, som en slet skjult hentydning til angelsaksernes folkemord pĂ„ rĂždhuderne.
Verdens ‘rĂždhuder’ af i dag er for yankierne de fĂŠle russere (‘commies’) og skĂŠvĂžjerne (‘chinks’);
(ironi kan forekomme.)

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Efter ww3 producerer NATO kun slangedaskere, stenslynger, trĂŠspyd samt bue og pil. Der vil simpelthen ikke vĂŠre andet materiale, som ikke er radioaktivt i dĂždelig grad. Nogen kalder derpĂ„ USA for “Bidens Minde” eller “pax americana”.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Jeg har hĂžrt om at det stĂ„r slemt til, ogsĂ„ (og mĂ„ske isĂŠr) med det danske militĂŠr, der vel nĂŠrmest er ikke-eksisterende og formentlig lige sĂ„ woke som de Ăžvrige vesteuropĂŠiske landes. SĂ„ der er da bestemt en pointe i at pĂ„stĂ„ at forsvars- og kampviljen i mange NATO-lande er ganske beskeden. Der skal nogle mĂ„neders effektiv militĂŠrpropaganda til fĂžr man kan fĂ„ Europas ungdom med pĂ„ krigen, men mon ikke det kan lykkes? Det gik jo fint med mundbleerne, sprĂžjterne og dĂŠmoniseringen af dem, der ikke ville vĂŠre med pĂ„ det vanvidsprojekt. SĂ„ kan man ogsĂ„ fĂ„ de unge… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Vil lige tilfĂžje at jeg ved ikke, hvem der “disliker” steens og Dan Christensens kommentarer. Det er ikke mig. Jeg er en “serial liker”. I like likes. đŸ˜ƒđŸ€™

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Den fĂ„r du et instant like for, Steen 😃 đŸ€—

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Det er muligvis NSA’s lokale reprĂŠsentant i Danmark, som er instrueret i at sabotere subversive ytringer. Han kender sikkert ogsĂ„ til Steens skonummer, Mette Minks herrefrisĂžr og biskoppen af Århus’s straffeattest.
FET & PET er travlt optaget med deres Ă„bne krig mod KĂžbenhavns politi; sĂ„ de har ikke til at snuse pĂ„ nettet – den klarer NSA.

SkÄning
SkÄning
1 year ago

Jag kan sĂ€ga det hĂ€r ocksĂ„. Den dĂ€r tyska tjejen som formligen vrĂ€ker ur sig sin tyska arvssynd och hyllar apfula monument över ett förvisso horribelt brott, gör mig spyfĂ€rdig. NĂ„gon gĂ„ng fĂ„r det vara nog med Hitlerspöket som inte riskerar att upprepas alls. Ett fjĂ€rde rike under en karismatisk, germano-rasistisk ledare, har noll chans att hĂ€nda igen. Den ideologin Ă€r politiskt stendöd sedan 1945-46. Och de flesta nu levande tyskar har inte ens en farfarsfars-generation som var det minsta delaktiga i detta, sĂ„ det Ă€r nog med det snacket. Det Ă€r bara ett politiskt slagtrĂ€ att babbla om Hitler… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  SkĂ„ning

Fra wikipedia: “Holodomor kaldes ogsĂ„ “Den ukrainske terror-hungersnĂžd” og “Hungers-folkemordet i Ukraine”. Disse navne for katastrofen kan dog opfattes som misvisende, da katastrofen berĂžrte alle de sydvestlige egne i Sovjetunionen og strakte sig over fire forskellige tidligere sovjetrepublikker. De omrĂ„der der var hĂ„rdest ramt er de nuvĂŠrende Kharkiv, Donetsk, Luhansk, Voronezh, Belgorod, Rostov-ved-Don og Krasnodar.” “Imidlertid gĂ„r de nyeste opgĂžrelser af dĂždsfald fra 2,2 millioner til 2,4 millioner.” Almindelige russere blev sĂ„ledes ogsĂ„ ofre for Stalins overgreb mod bondestanden i Sovjetunionen. Desuden har Ukraine alle dage haft et stort russisk mindretal. Russofobien har altid glade dage hos Vestens propagandister og… Read more »

SkÄning
SkÄning
1 year ago

Jag har varit vĂ€l pĂ„lĂ€st om Holodomor lĂ„ngt innan du ens hade hört ordet russofobi. Mycket har tagits fram av ryska forskare nĂ€r det fortfarande var möjligt att göra det. De siffror du uppger Ă€r ren och skĂ€r komunist-apologetism. De som dog i folkmordet var till 95% Ukrainare och det var ocksĂ„ Stalins avsikt. Se till exempel filmen Mr Jones som kom ut rĂ€tt nyligen, men innan kriget, eller se dokumentĂ€ren om honom “Hitler, Stalin and the boy from Barry”. DĂ€r har du ett ögonvittne till det som hĂ€nde. NĂ€r han publicerade vad han sett och hur illa det var,… Read more »

Last edited 1 year ago by SkÄning
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  SkĂ„ning

De oplysninger jeg videregiver stammer fra wikipedia, som alle kan slĂ„ op. Du mĂ„ informere wikipedia om, at de lyver og er kommunist-apologeter, hvis du mener det. At du peronligt tror pĂ„ pĂ„stande og meninger fra tilfĂŠldige enkeltindivider og tilfĂŠldige private film, kan ikke umiddelbar anvendes som sandhedsvĂŠrdi; isĂŠr da selv historikere kan vĂŠre indbyrdes uenige og enkelte endda har skjulte motiver. Privatpersoner og filmmagere har ofte andre motiver end den skinbarlige historiske sandhed. PrĂžv venligst at citere navngivne kilder, som i forvejen har en vis pĂ„lidelighed, som er offentlig anerkendt. Wikipedia behandler normalt informationernes sandhedsvĂŠrdi, hvis der er tvivl… Read more »

SkÄning
SkÄning
1 year ago

Skojar du med mig? Det Ă€r ytterst uppenbart att Wikipedia har kuppats av vĂ€nsteridioter och woke-mobben. Sidan om Holodomor sĂ„g helt annorlunda ut för tio Ă„r sedan och för tvĂ„ Ă„r sedan, trots att inga nya forskningsrön har tillkommit eller hĂ€nvisas till, som ett litet exempel. Gareth Jones var nĂ„got sĂ„ udda som en idealistisk, sanningssökande journalist som blev “cancelled” av dĂ„tidens woke-mobb. Han gjorde nĂ„got sĂ„ udda som att faktiskt begĂ€ra och fĂ„ ett inrikespass, satte sig pĂ„ ett tĂ„g till Ukraina och sĂ„g med egna ögon vad som hĂ€nde. Dessutom rapporterade han om det. Samtidigt satt andra primadonnor… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Det er et pissegodt sammenklip Sorte sly… jeg mener Due har lavet. og han skal tilgives for at fraklippe i Daffy.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago

Black Pidgeons for meg nye stemme sier ved 6 min 10 sek at: «Seymour Hersh revealed that » altsĂ„ at han avslĂžrte, en avslĂžring av noe betyr at det samme ogsĂ„ er bevist.
At USA utfĂžrte sabotasjen av NordStream regner jeg som overveldende sannsynlig, at Norge hjalp til har jeg derimot vanskelig for Ă„ tro.

Uansett: Hersh er en berÞmt gravende journalist men har ikke bevist noe som helst i denne saken, hans artikkel var basert pÄ indisier, pro bono-logikk og egne kilder.

Hans ord veier tungt men er selvfĂžlgelig ikke noe bevis i seg selv.

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 year ago
Reply to  Oslo/Norge

(Pidgeon er en gammeldags stavemÄte for pigeon, og jeg mente selvfÞlgelig cui bono ikke pro bono.)

Lennie
Lennie
1 year ago

“NĂ„r kommer den store smellen” – se, hvad Ture A, tidl officer, siger https://www.sokelys.com/ture-andersen-nar-kommer-den-store-smellen/

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x