25
mar
Seneste opdatering: 26/3-23 kl. 1758
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi har taget 2 mio indvandrere ind på 20 år. Unge, stridbare mænd”

Forfatteren Arne Weinz mener ikke, det vil kunne undgås, og med islam er der da også præcedens for magtkamp. Vil den svenske ventrefløj da kæmpe sammen med islam? Det kan tænkes. Weinz er gæst hos Pär Ström.

Glem alt om klimaet

Af Lars Hedegaard

Det handler om penge og magt, siger den hollandske filosof Eva Vlaardingerbroek under et interview på Fox News.

Hvis man vil have undersåtterne til at lystre, er der ikke noget bedre middel end at fylde dem med rædsel om Jordens snarlige undergang. Det kan få folk til at opgive deres rettigheder, ejendom og frihed, for hvad gør man ikke for at afvende den ultimative katastrofe?

Det er selvfølgelig kun almindelige mennesker, der skal holde op med at spise kød, flyve eller køre i bil. For eliten fortsætter det søde liv som før.

Tucker Carlson spørger Vlaardingerbroek, hvad klimaprædikanterne siger til det faktum, at Kina bygger to nye kuldrevne kraftværker om ugen, samtidig med at de pålægger vesterlændinge den ene byrde efter den anden. Det burde jo bekymre dem, hvis de virkelig troede på deres egen propaganda om de fossile brændstoffers altødelæggende virkning. Men det har prædikanterne naturligvis ingen kommentarer til.

For som Eva Vlaardingerbroek bemærker, har klima-alarmismen intet med klimaet at gøre, men alt med penge og magt. De fattige skal blive fattigere og mere magtesløse, for at de rige kan blive rigere og mægtigere.

Vore dages klimapræk er en nøje parallel til den katolske kirkes afladshandel i begyndelsen af 1500-tallet, som animerede Martin Luther til at gøre oprør mod Rom.

Først fyldte man den jævne befolkning med skræk for helvedes flammer i skærsilden, men beroligede så de godtroende med en forsikring om, at de kunne slippe, hvis de betalte en sum til kirken.

På Luthers tid kaldte man det aflad. I dag hedder det grønne afgifter.

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
2 months ago

Klima-religionen er vi nødt til at gøre op med. Det bliver sikkert svært. Yngre generationers hjernevask , har jo netop klima-tingen som det absolutte omdrejningspunkt. Det urørlige og helt indiskutable .

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
2 months ago
Reply to  Dragen

Helt enig. Jeg har også et indtryk af en ungdom, der er så indoktrineret som aldrig nogensinde før. Deres overbevisning og determination er dybt skræmmende og alle som en lader de til at være enige om at der er en menneskeskabt “klimakrise” og at løsningen består i at gøre som elitens repræsentanter beordrer dem til. Og det er i den forbindelse fuldstændig ligegyldigt, hvad de får besked på- uanset om det eventuelt skulle handle om at sætte “racister”, “vaccinenægtere” eller “klimabenægtere” i lejr og myrde dem. Jeg har seriøst indtryk af at de vil udføre ENHVER ordre. For “planetens skyld”.… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago
Reply to  Dragen

I betragtning af at vi brændbeskattes, helt unødvendigt betaler de skyhøje energi og varmeudgifter, de skyhøje skatter og grønne afgifter, til hån og latter bliver holdt for nar, ville det være vidunderligt om der her og nu kom en klimaændring, vidunderligt. Den kom aldrig, men vidunderligt om den kom, ville være lidt som i et Grimms eventyr (Grimms se: “Fordrukken Tabers” tekst) at vi gennemlever så meget ondt omringet af ondskabsfulde klimaaktivister de onde globalister de er kommet for at pine os, for at udplyndre og fornedre os…….. tænk om vi ligesom i et eventyr bliver reddet af en klimaændring… Read more »

Chrborg er en tikkende bombe under DK og danskerne
Chrborg er en tikkende bombe under DK og danskerne
2 months ago

Hvis en klima-ændring skulle vække folk, skulle det jo være
noget med tre is-vintre i træk, og tre kolde somre. Hvis det
blev varmere, ville klima-tosserne jo fremstå som dem der
hele tiden havde haft ret. Iøvrigt har der lige været meget koldt
i store dele af verden, i USA og store dele af verden. Det
bedste er at se videoerne hos PragerU og Youtube om co2
og snestorme i øst og vest.

Allan G larsen
Allan G larsen
2 months ago

Ja, aflad i den katolske kirke:Når pengene i kisten klinger, straks sjælen ud af skærsilden springer!!!!.
Jo, de moderne prædikanter har skam forstået teksten.
Det gælder om at SKRÆMME godtfolk fra vid og sans.
Men JEG gider ikke at deltage i idiotien. Nej TVÆRTIMOD!!!!!.

Borgens politik er en kæmpetrussel mod os alle
Borgens politik er en kæmpetrussel mod os alle
2 months ago
Reply to  Allan G larsen

Hvis vi underkaster os det woke idioti, hvis vi tror på massemediernes løgnekampagner, hvis vi bliver ved med at finde os i kommunistisk og feministisk tyranni, dødsdømmer vi os selv, vores land og vores børn. Har lige læst nogle bøger om psykopati, psykopater og sadister, der er samvittighedsløse og utilregnelige. Dem er der flere af end man umiddelbart skulle tro. Oveni er der de magt- og herskesyge, de falske og korrupte “humanister” og dem der er fulde af ord, men også fulde af onde og slette hensigter. Kort sagt, man skal ikke bedømme politikere ud fra hvad de siger, men… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 months ago

Mener du “Wokioti”?

Benny Smed
Benny Smed
2 months ago

“Hvis man vil have undersåtterne til at lystre, er der ikke noget bedre middel end at fylde dem med rædsel om Jordens snarlige undergang. Det kan få folk til at opgive deres rettigheder, ejendom og frihed, for hvad gør man ikke for at afvende den ultimative katastrofe?”

Hvor gerne jeg end ville, kunne jeg ikke selv have udtrykt det bedre.

Danmark, på vej i massegraven
Danmark, på vej i massegraven
2 months ago

Sådan fungerer alle religioner/sekter. Intet nyt der.

Mojn

Margrethe
Margrethe
2 months ago

Vi kan aldrig vinde over muslimerne inden for disciplinen, uhæmmet brutalitet. Det ér og bliver deres banehalvdel. Skal kampen vindes, bliver det med disciplin, strategi, stædig vilje, og modigt, men køligt, planlagt modstand.

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  Margrethe

Jeg tror at muslimerne er så macho fordi de er dybt forvirrede over deres “religions” manglende logiske og naturlige sammenhæng med verden. Brutalitet skal altid mødes af større brutalitet. Muslimerne knækker meget let når de møder ubegrænset voldsomhed

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago
Reply to  Margrethe

Disciplin, strategi, stædig vilje og mod er ikke nødvendige for menneskets jagt på rovdyr.
Med kølig, planlagt snilde kan man forberede fælder, som rovdyr nemt går i.
Rovdyr har den skarpeste tand i kæften, men ikke er de skarpeste knive i skuffen.
Verdens vestlige magthavere satser alt på, at de invaderende rovdyr ikke har hjerne nok til at modstå og nedkæmpe vestlig snilde med rå vold.
Hvis magthaverne tager fejl, ved at rovdyrene lærer af det vestlige menneske, bliver religionernes verdenskrig først farlig for os.

Dragen
Dragen
2 months ago

OT. Steen.Bitchute
Kanal: Fearless Nation.
Titel: Trilateral Commission calls 2023 ‘year one’ of New World Order.
Patrick Wood : Technocracy. News . The Quickening Report.
Published on march 26th, 2023
(Overtagelse af det finansielle system?)

Cat Girl
Cat Girl
2 months ago
Reply to  Dragen

TRILATERAL COMMISSION CALLS 2023 ‘YEAR ONE’ OF NEW WORLD ORDER
https://www.bitchute.com/video/73Tocl3oEe0A/

Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  Cat Girl

Du kan jo nøjes med at skyde dem, du behøver ikke brænde dem levende i et bur.

Dan Christensen
Dan Christensen
2 months ago

Fra svenske hjemmeside samnytt.se i går, 27/3: “…har andelen med någon form av utländsk bakgrund gått från 4,3 procent år 1950 till 35 procent i slutet av 2022. För utomeuropeisk är det 0,1 procent 1960 till 19 procent 2022.” Antager man, at den muslimske part af andelen ‘utomeuropeisk’ folk i 2022 på 19 procent udgør 15 procent, er Sverige snart i religiøs borgerkrig – faktisk når de udgør 20 procent. Mange mener at den muslimske erobring begynder voldeligt, når muslimprocenten er omkring 20. Vil den danske regering gå ind i den borgerkrig på muslimsk side ? Jeg tror det. Næste… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x