30
mar
Seneste opdatering: 30/3-23 kl. 1549
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Edward Dowd: 26.6 million injuries; 1.36 million disabilities; 300,000 excess deaths

Dette er ifølge den troværdige Dowd USA’s døds- og skadetal på kun ét år. Det er 5.2 gange så mange døde amerikanere, som man havde på ti års krig i Vietnam. Medierne, som er medskyldige, skjuler det, så befolkningen ved det ikke. Omtrent som i hele Europa, og så ved vi ikke engang hvordan disse tal vil udvikle på længere sigt.

Oveni har Dowd udregnet de økonomiske omkostninger. Så hvad er de danske tal, der holdes skjult for os? Analysis Finds $147 Billion In Economic Damage, Tens Of Millions Injured Or Disabled og Ed Dowd’s Grim Accounting. Det forholder sig, som Dr. McCullough sagde til Senatet: Save Lives Pull the COVID-19 Vaccines Off the Market.

 

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Politikere er sjældent eliten, men tit bunden
Politikere er sjældent eliten, men tit bunden
11 months ago

Der er også kilder som mener at dødstallet er langt højere…. eller mindre. Men det er krystalklart at “pandemien” var et resultat af WHOs og Faucis fusk med ændring af ordlyd og definitioner, at “vaccinerne” var nytteløse og skadelige eller giftige, og at de mange nedlukninger var meningsløse. Så der hviler et tungt, tungt ansvar på alle dem som medvirkede til dette store cirkusnummer eller hvad man skal kalde det. Den 12. marts havde Politiken en artikel om sygeplejersker der var blevet “smittet”. Mon ikke der snarere er tale om at de er blevet syge af den “vaccine” de blev… Read more »

Henrik
Henrik
11 months ago

Hvorfor er de mon gået bort fra at sende “invitationer” til først folk under 15 år, så til folk under 40 år og nu til folk under 65 år? Det er foregået uden den store opmærksomhed.
Og nu anbefaler WHO heller ikke længere sprøjter til børn og unge – det er der heller ingen medier der har været opmærksomme på. Det er også foregået uden at der var fokus på det. Man holder bare op med at give folk “tilbuddet”.

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago
Reply to  Henrik

Nåede Danmark ned til 6-årige, eller stoppede vanviddet ved 12-årige?
I september satte Brostrøn grænsen ved 50-årige. Hvornår er den blevet hævet til 65-årige?

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
11 months ago

Vi kan ihvertfald konkludere, at det har ramt fertiliteten kraftigt, se tal fra fx. Norge. Hvad der kommer til at ske på længere sigt ved vi jo ikke, men det ser vi om 10-15 år. Man kan kun frygte det værste. Læg i øvrigt mærke til omtalen af forskellige kraftige stigninger af mange slags sygdomme fx. skarlagensfeber, forskellige luftvejsinfektioner mv. Dette omtales også af msm, naturligvis som uforklarligt, mystisk osv. Særligt lande som Tyskland, Norge, Danmark og Storbritannien er ramt af disse mystiske udbrud. Sikkert også USA og en masse andre lande, svært at følge med overalt. Hvis nogen har… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
11 months ago

Antallet af provokerede aborter er også faldet.
Og menneskenes børn er vel næppe stoppet med – i muntert lag! – at dyrke ubeskyttet sex…

GamleDanmark
GamleDanmark
11 months ago
Reply to  Anders Bo

At der er færre provokerede aborter(frivillige) kommer nok af at antallet af de ufrivillige spontanaborter, som det hedder er vokset uhyggeligt meget.

Det samme er antallet af dødfødte.

Og det er selvom at fødselsesraten (blandt vestlige) er faldet lidt.

Nielsen
Nielsen
11 months ago

Udenfor emnet eller ikke. Jeg må viderebringe disse film, som blandt andre G. Edward Griffin, forfatteren til The Creature from Jekyll Island medvirker i. Læg mærke til “…and by the way, it is not really a moral hazard. It is more like free riding on our grandkids.” 8 min 20 sek.
https://www.bitchute.com/video/DRkZXNAIVgDs/
https://www.bitchute.com/video/LykWoyAxES25/

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x