30
mar
Seneste opdatering: 31/3-23 kl. 1842
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

HiRezTV Rap med Robert og Jill Malone om bla. World Hell Organisation og ikke at eje noget og være lykkelig.

AI poses a threat to two thirds of jobs in the US and Europe

Vil leddiggang gøre os til “antimyndighedsekstremister?”

Vi har vidst det i årevis, alligevel er det ikke en del af den offentlige debat. Ikke engang på Christiansborg, men nu er vi så langt i udviklingen, at det ikke kan udskydes længere. Globalisterne taler rigtig nok om borgerløn, og om “useless eaters,” de er godt klar over, at den værdi mennesket i hele sin historie har haft som arbejdskraft, er på vej til at forsvinde.

Klaus Schwabs chefideolog, Yuval Noah Harari, har peget på den kyniske ‘løsning,’ at alle de unyttige mennesker kan spille computerspil og indtage medicin og stoffer, for at få livet til at gå.” Nogle fornemmer for tiden, at endnu mere radikale løsninger er udtænkt for dette eksistentielle og fysiske problem,  disse milliarder af unyttige udgør. De må også overvåges nidkært, for hvad kan al denne leddiggang ikke føde af tanker handlinger? PET frygter f.eks. “antimyndighedsekstremisme.” Det er et udtryk, folk med synspunkter der afviger fra statens, bør vænne sig til. Kunstig intelligens vil kun accelerere problemet, viser Goldman Sachs i en ny rapport:

A quarter of jobs could soon be automated as a result of breakthroughs in artificial intelligence, a report has warned.

Research by investment bank Goldman Sachs highlighted that ‘generative’ AI systems such as ChatGPT – a computer program able to create writing and other content indistinguishable from that of a human – could spark an economic boom and increase global gross domestic product by 7 per cent in a decade.

But the technology would also cause ‘significant disruption’ to employment, with around 300million full-time jobs at risk of being automated, it warned.

Two-thirds of jobs in the US and Europe could be affected, report authors Joseph Briggs and Devesh Kodnani calculated – with lawyers and administrative staff among those at high risk of redundancy.

The research calculated this partial automation could include 63 per cent of jobs in the US, where 7 per cent could see over half their work automated, leaving them vulnerable to replacement by AI, the Financial Times reported. Goldman predicted a similar impact in Europe. AI poses a threat to two thirds of jobs in the US and Europe, study find og Generative AI Could Impact 300M Jobs, Goldman Sachs Predicts

Vaccinerede smittes syv gange oftere med Covid

Data analyst Ethical Skeptic concludes from CDC, Worldometers, Walgreens data: “A 7:1 appetite in the virus for the recently vaccinated”. We have seen repeat bouts of COVID among such vaccine promoters as the Bidens, Fauci, Walensky, et al.

Could this abysmal negative efficacy of the COVID vaccines have something to do with the immune impairment that some of us were warning about since way back BEFORE most people had taken the COVID shots? I was removed from Twitter permanently the same day, 2/19/21, that I promised a Twitter follower that the above article would be coming out shortly. How high would COVID vaccine uptake have been if critics like me had not been removed from Twitter and suppressed on Facebook?

Here is what the public was not allowed to see, in the heyday of vaccine mania, just a year and a half ago:

A vaccine that makes you more likely to catch the disease it’s named for is not such an appealing proposition, and is not worth taking.

And this is aside from the vast deaths and injuries that have followed those highly toxic vaccines in all age groups.

Now data analyst “Ethical Skeptic” has compiled updates of some of the databases (Walgreens, Worldometers, CDC) that I examined in my book Neither Safe Nor Effective, and sees from the most recent data that COVID vaccinated people are seven times as likely to test positive for COVID as the unvaccinated, after adjusting for proportion of the population in each category and testing penetration in each group. Yes, it is possible that the unvaccinated may feel less interested in COVID testing, but have been more bullied into testing by employers and others (Graph 4). Colleen Huber:  Virus Hits 7:1 Vaxxed Over Unvaxxed

2.5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

AI = Abe Intelligens: Det man kalder “Kunstig intelligens” har ikke ret meget med intelligens at gøre. Det er mest et ‘buzzword’, som kan og vil blive anvendt kommercielt til at sælge hvad jeg hellere ville kalde “Bureaukratisk intelligens”. Man må huske på, at alle programmer er komponeret, skrevet og testet af mennesker og derfor altid vil være under menneskers kontrol. Programmer har ingen bevidsthed, vilje, følelser, impulsivitet, kreativitet eller meninger overhovedet; kun formåen til at gemme store datamængder, behandle dem med ‘logiske’ metoder (mønstergenkendelse) lynhurtigt og igangsætte mekanik, elektronik og mennesker (hvis de vil) til handling. Al denne ‘hype’… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Du har ikke forstået dét!

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Insekter er en udmærket fødekilde – hvis man er en øgle.
Så hvis insekterne kan fremavlet økologisk/organisk, vil vi kunne få en meget højere kvalitet kyllingerne og æg end for nuværende, hvor man fodre med korn, der gør fjerkræene metabolisk syge.

GamleDanmark
GamleDanmark
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Wow en gang lort på skrift – hvis du mener det du skriver så forklar dig da bare lidt og hvis du er en troll så bliv dog bedre til det 🙂

Chrborg: en stadig mere almindelig dødsårsag
Chrborg: en stadig mere almindelig dødsårsag
1 year ago
Reply to  GamleDanmark

Den første linje, at insekter er fin mad hvis man er en øgle,
er da helt i orden. Resten er svært at forstå, men måske et
forsøg på satire?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hvor/hvem nedstammer høns fra…

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  GamleDanmark

Prøv Distriktspsykiatrien!

– – –

HELT ÆRLIGT, Steen?
Er GamleDanmarks “affald” acceptabelt på din blog?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Er høns’ forfædre pattedyr?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Se hurtigt 10.30 til 13.00 her =>

(506) The INSANE DIET & NUTRITION Guide To Ending Inflammation & REVERSE AGING | Dr. Steven Gundry – YouTube

Og så forklar mig venligst, hvordan den hundehvalp her øgler som forældre – OG – hvorfor du lader “GamleDanmark”s AFFALD stå?

På et tidspunkt havde du jo lukket for kommentatorsporet, til du kunne styrer det. Hvorfor lader du så “GamleDanmark” – og andre – skrive sådan…

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x