11
apr
Seneste opdatering: 11/4-23 kl. 1027
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Switzerland not recommending COVID-19 vaccine, including for high-risk individuals, Switzerland Stops Recommending Vax – Even For High-Risk Patients og Switzerland No Longer Recommends COVID-19 Vaccination: Here’s Why.

Som dr. Campbell siger: Briterne trĂŠkker i land, de anbefaler nu kun vaccinering for over 75-Ă„rige (!) Hvad det betyder pĂ„ oldspeak er: “Vi anbefaler alle at fĂ„ Covid, i  stedet for at lade sig sprĂžjte.”

30 gammelkendte midler til behandling af Covid-19

Se hjemmesiden C-19 early.org.

Jeg hĂžrte dette interview med den erfarne dr. Paul Marik: Spike-Related Diseases, Gaslighting the Vaccine Injured, Suppression of Early Treatment, og midt i det nĂŠvner han i forbifarten hjemmesiden C-19 early treatment, der nĂŠvner masser af gammelkendte, virksomme prĂŠparater mod Covid-19, “som folk bare ikke mĂ„ kende,” siger han. Selv cannabinol er nĂŠvnt med syv gengivne studier. Siden bygger pĂ„ 2.731 videnskabelige studier. Mange af midlerne er billige og aldeles ufarlige. Vidste Sundhedsstyrelsen og Christiansborg ikke det i februar 2020?

Jeg synes, jeg vil udbrede kendskabet til den, ikke bare fordi Covid-19 bliver her en rum tid, men ogsĂ„ fordi det der kaldes “senfĂžlger” eller “long covid” har mange symptomer til fĂŠlles med vaccineskader, og vi kommer til at se medier og politikere bruge “senfĂžlger” udbredt som dĂŠkke over selv alvorlige vaccineskader. Muligvis kan vaccineskadede derfor bruge nogle af rĂ„dene og midlerne til at lindre deres tilstand, som Marik ogsĂ„ beskĂŠftiger sig med i interviewet. De mĂ„ hjĂŠlpes pĂ„ enhver tĂŠnkelig mĂ„de, nĂ„r nu stat og medier svigter dem sĂ„ skammeligt. Her er den sĂ„: C-19 early.org.

4.4 7 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
1 year ago

Hvorfor bliver det ikke bare stoppet ?. Over hele linjen ? . Der er ingen lĂŠgelig eller medicinsk begrundelse for , at opretholde de betingede nĂždgodkendte eksperimentelle injektioner. Opretholdelsen af de anbefalinger der finder sted ,- kan kun vĂŠre politiske eller tjene andre formĂ„l end det medicinske. Dermed tjener det ikke patienten og stiller sĂŠrligt “den svages ret” , endnu ringere. Vi stĂ„r uden beskyttelse medicinsk . Ingen tager ansvar. Eksperimentet fortsĂŠtter reelt. PĂ„ svagere kraft og omfang , men stadig ikke afblĂŠst. Vi er de hvide mus i laboratoriet.

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
1 year ago

Nu har de jo ogsĂ„ fĂ„et “vaccineret” stort set hele befolkningen, opgaven fuldfĂžrt.

Borgens politik er stupid og katastrofal
Borgens politik er stupid og katastrofal
1 year ago

Det er den stĂžrste medicinske skandale og katastrofe NOGENSIND!!!
Men den var blevet undgÄet hvis danskerne orienterede sig via de Êrlige
og frie net-aviser, Snaphanen, Hodja osv. og via Youtube. Det viser vigtig-
heden af at uddele flyveblade og lĂžbesedler om at disse ĂŠrligt oplysende
medier findes, hvad mange ikke har nogen anelse om, eller de er blevet
narret af lĂžgnepropagandaen om konspirationsteoretikere.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  steen

PĂ„ Twitter skrev en eller anden at SSI havde holdt foredrag/mĂžde for dem ramt af “long Covid” hvad det sĂ„ end er. Her havde Henrik Ullum sagt, at de jo ikke havde tvunget nogen til at lade sig vaccinere. (SĂ„ det var “frivilligt”? Jeg lader billedet tale for sig selv) TilbagetrĂŠkningen er i gang med museskridt. Han er dog ikke mere sikker i sin sag, end han for lĂŠngst har blokeret mig pĂ„ Twitter. Det samme har BrostrĂžm mm. Som privatpersoner har de selvfĂžlgelig lov til det. Hvad der er forargeligt og mĂ„ vĂŠre ulovligt (men hvornĂ„r har kriminelle bekymret… Read more »

Mette Frederiksen ikke vacc er ikke lĂŠngere velkomne i vort samfund..JPG
Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Jeg tror nu, det bliver en nem Ăžvelse. De skal bare sĂŠtte propagandamaskineriet igang igen, sĂ„ er 90% af befolkningen med pĂ„ KZ-lejre til de “uvaccinerede”. Jeg har ikke set nogensomhelst tegn pĂ„ at politikerjuntaen har nogen fortrydelser. Specielt i Danmark. TvĂŠrtimod sĂ„ lader det til at de har lavet en “double down” og nu insisterer endnu mere pĂ„ at de da selvfĂžlgelig havde ret. Og det gik jo fint sidste gang, de kĂžrte et 24/7/365 propagandashow. Det vil de sikkert prĂžve igen. Jeg tĂŠnker at de vil trĂŠkke hele verden med sig ned, fĂžr der kommer nogen indrĂžmmelse- selvom… Read more »

Last edited 1 year ago by Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg husker den mĂžgsvinske udtalelse- og alle de andre mĂžgsvinske udtalelser, bĂ„de hun og andre radikaliserede covidianere kom med- og jeg mĂ„ indrĂžmme at jeg er er typen, der ALDRIG hverken glemmer eller tilgiver pĂ„ det her omrĂ„de. Jeg tror og hĂ„ber at jeg har mange ligesindede. Og jeg kan sĂ„ ikke pĂ„ nogen mĂ„de vide, hvad andre eventuelt kunne finde pĂ„ at gĂžre, nĂ„r de finder ud af at det hele var et kĂŠmpe skuespil og at det, som deres familiemedlemmer, kolleger og venner fik totalĂždelagt deres Ăžkonomi af, eller blev enten skadede eller dĂžde af, var hhv restriktionerne… Read more »

Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
Den hjernevaskede danske befolkning siger ja
1 year ago
Reply to  Margrethe

Den vĂŠrste og absolut mest uacceptable udtalelse var den om de fĂ„, som ĂždelĂŠgger det for de mange. 100 % Hitler retorik. Jeg hĂ„ber inderligt Mette Frederiksen personligt bliver draget til ansvar og personligt bliver straffet. PĂ„ den ene eller anden mĂ„de. Hun er den mest modbydelige statsminister vi nogensinde har haft og fuldstĂŠndig uvĂŠrdig til at beklĂŠde noget offentligt embede. Det samme gĂŠlder den del af embesvĂŠrket, som har understĂžttet dette svineri. Og til jer fra PET, som lĂŠser med, og det ved jeg positivt at I gĂžr, pas pĂ„ I ikke placerer jer pĂ„ den forkerte side af… Read more »

Borgens politik er stupid og katastrofal
Borgens politik er stupid og katastrofal
1 year ago

PS: Vi danskere bĂžr gĂžre os klart, at hvis vi bliver ved med at vĂŠre passive og godtroende, bliver vores nation og folkehjem udslettet. Politikerne er i fuld gang med at forĂŠre vores land, byer, boliger, kvinder, penge, skoler, arbejdspladser, butikker, hospitaler og hele infrastruktur vĂŠk til kulturfremmede. De er ogsĂ„ ved at udskifte os, og hele deres politik gĂ„r ud pĂ„ at vĂŠre WHO, WEF og EU tilpas. At det vil fĂžre til dĂžden for Danmark, at det vil frarĂžve danskerne og deres bĂžrn og unge deres livsgrundlag og fremtid, ignorerer man. Der er tale om et forrĂŠderisk ophĂžrsudsalg… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Danmark kunne reelt administreres fra Schweiz, flaget sĂ„ godt som det samme, et win-win vi slipper overnight af med vores egne vanvittige og gennemkorrumperede politikere der reelt hĂžrer hjemme i en dyb fangekĂŠlder, vi kommer som ved et trylleslag ud af EU og NATO verdens mest forbryderiske og korrumperede, mest rablende sindssyge og krigsgale organisationer, Danmark selv ved at ende som en paria en pestilens. Uanset kan det ikke gĂ„ hurtigt nok at komme ud af bĂ„de EU og NATO, at kalde de danske styrker hjem fra Østfronten i forsvaret af Danmark, og kun i forsvaret af Danmark og det… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago

Mmmjah – , den sĂ„ jeg ikke komme. Men vores politikere er rystende inkompetente. Men hvem stĂ„r i kulissen , vi kunne skifte de gamle ud med? INGEN (?) . Vel?.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Dragen

Ja det vil vĂŠre mere end vanskeligt at samle bare en lille forsamling, i en overgangsperiode et slags frihedsrĂ„d, som vi kendte det i dagene efter den Anden Verdenskrig, at administrere Danmark til den dag Danmark igen er renset og helt frit. Husk at dengang efter krigen alle tyske soldater forlod Danmark, sĂ„dant skal det ogsĂ„ vĂŠre igen at ALT relateret til islam forlader Danmark, ALT uden undtagelse. Hedegaard takker sikkert nej, Paludan takker sikkert ja, men ingen siger at der skal sidde 179 idioter pĂ„ Christiansborg, ikke kvantitet men kvalitet det danske folk nu har brug for tryghed ogsĂ„ et… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Anders
Anders
1 year ago

Der sidder sÄmÊnd 179 idioter pÄ borgen, som mener at der skal vÊre 179 idioter pÄ borgen. Borgerne spÞrges ikke, for Idioterne (de 179) kender svaret pÄ forhÄnd.
Med sammenlĂŠgningen og “effektiviseringen” af kommuner og omdannelsen til regioner, kunne man ellers mene, at de 179 idioter, kunne begrĂŠnses i antal. Men nĂŠh nej.
Istedet sĂžrgede de 179 idioter for, at deres afkom skulle kompenseres af skattekvĂŠget med sĂŠrlige pensioner.
Demokrati af navn – ikke af gavn.
Vi regeres af (idiotiske) forbrydere.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Anders

Muhamedanerne har hĂŠnderne langt langt nede i Statskassen, sikkert kommer dagen hvor de ikke lĂŠngere vender sig imod mekka, istedet 3 gange om dagen vender sig imod Christiansborg. Dagen hvor det gĂ„r op for muhamedanerne at deres guder var allesammen kun bluf, at alt deres rigdom, alt overforbrug, familiesammenfĂžring, friboliger og livslange pensioner, bĂžrnebedrag, altid allerfĂžrste i kĂžen nĂ„r det kom til udbetaling og langt mere end rigeligt, og alt det andet hykleri der altsammen skyldes Christiansborg. En dag gĂ„r det op for muhamedanerne den virkelige sammenhĂŠng, at der kommer ingenting fra mekka, absolut ingenting, istedet vil de vende sig… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Anders
Anders
1 year ago

Amen.

Ham der har lĂŠst muhhamedanernes lort
Ham der har lĂŠst muhhamedanernes lort
1 year ago

Nej de vender sig ikke vĂŠk fra mekka eller islam? Og da slet ikke for at dyrke Christiansborg? Hvorhenne i verden ser du muslimer tilbede huset hvor dhimmierne sidder? Hvis de kollektivt og som helhed skulle gĂžre dette, sĂ„ ville vi nok have oplevet det bare 1 gang fĂžr i lĂžbet af de sidste 1400 Ă„r med islam. Men en dag gĂ„r det op for muslimerne at de har vundet og dermed gjort vores land til lort og de vil derefter ĂždelĂŠgge det nĂŠste land som er naivt nok til at velkommen “fredens religion” i deres egen have. Fordi de… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg tror helt ĂŠrligt at en flok aber kan gĂžre det bedre end den nuvĂŠrende forsamling af politikere, der befinder sig pĂ„ “Borgen”. Men det stĂ„r efterhĂ„nden helt klart at den danske befolkning, efter Ă„rtiers venstreekstremistisk og totalitĂŠr hjernevask, har brug for at blive “af-totaliseret” og lĂŠre om friheds-, borger- og menneskerettigheder samt fĂ„ flere ideer om hvordan man skaber et samfund baseret pĂ„ langt mere personlig frihed, mere individ og langt mindre stat/myndighed, samt en tilbagevenden til de vĂŠrdier, som vores samfund byggede pĂ„ fĂžr i tiden, i modsĂŠtning til de nye “woke” principper og den nuvĂŠrende dominerende totalitĂŠre… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Alt imens Nationalbanken trykker masser af valuta = papir kaldet Danske Kroner.
https://www.bitchute.com/video/lRSB1we0teei/

trackback

[…] Dette innlegget ble funnet hos Snaphanen. […]

trackback

[…] Dette innlegget ble funnet hos Snaphanen. […]

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x