18
apr
Seneste opdatering: 18/4-23 kl. 1829
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Pseudo videnskab”

Kalder en af deltagerne resultatet der kommer ud af, at politikere og journalister begynder at propagandere videnskabeligt. Robert Kennedys Childrens Health Defence Europe holdt lørdag konference i Stavanger med mange gode navne: Sasha Latipova, Andrew Bridgen, Elsa Widding, Aseem Malhotra og Jakob Nordangård.

Mine venner på Document havde to journalister til stede i Stavanger, så der kommer sikkert mere om den. Jeg kan ikke tro, MSM har fndet det værd at besøge. Foreløbig er alle talere på denne video, 7 timer 55 minutter og i aften dette: Doc-TV: Et intervju med Halvor Næss (sendes 22:00)

Har du hørt om Deagel?

To en halv million færre danskere i 2025?

Jeg hørte om Deagel for to år siden, menskød det fra mig, det lød for vildt. Nu i april 2023 må jeg desværre sige: Det lyder ikke længere ude, end det er til at forestille sig virkeliggjort. “Pfizer vidste, de ville slå mange ihjel, men de gjorde det alligevel,” siger Kennedy. Mc Collough kalder dette ‘domestic terrorism og siger: “Hvis vaccinens mål var, at reducere verdens befolkning, har den opnået det.”

Det er i denne korte video med bla. Peter Mc Collough og Robert Kennedy, hvor Deagle citeres for, at England i 2025 har en befolkningsreduktion på 77 % (!) og USA en på 68 %.  Danmarks mindskning skulle være 32.6% og nede på 3.771.760.

Hvis ikke kilderne var, hvad de er, ville jeg have affejet det, men nu er jeg nødt til at viderebringe det. Der skal rigtignok fart på dødsfaldene, hvis dette skal nås på to år, men her er en hel time med vaccineskader til dem der endnu tvivler på, at den er livsfarlig, og det er blandt andre 18.300 medlemmer af Journalistforbundet i Danmark. Så hvem er da Deagel, der iøvrigt har fjernet rapporten fra deres hjemmeside?

Deagel-selskabet er en mindre gren af ​​amerikansk militær efterretningstjeneste, en af ​​de mange hemmelighedsfulde organisationer, der indsamler data til beslutningsformål på højt niveau og udarbejder fortrolige briefingsdokumenter til agenturer som National Security Agency, FN og verden. Bank.

Det vides for eksempel at have bidraget til en Stratfor-rapport om Nordkorea. Med denne form for stamtavle skal Deagel ses som en legitim spiller i efterretningssamfundet og ikke blot et desinformationsaktiv.

Hvis det er tilfældet, må det antages, at dets befolkningsforudsigelser for 2025, såvel som dets forudsigelser om industriproduktion på nation-for-nation-basis, er baseret på strategiske antagelser, som er delt og velforstået af andre aktører i efterretningssamfundet . ” Nobulart.com

Man ser, at ‘befolkningsreduktionen’ udelukkende rammer den vestlige, endnu bedst fungerende del af verden.

The Expose skrev om Deagle for nylig: UN Predicts Sharp Decline in Working Age Population for Japan and Europe Beginning 2025 Her kan man læse Deagels disclaimer, da de tog rapporten ned fra deres siden i oktober 2020.

Deagle 2025-prognose genopstår

Webarchive Deagle

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Borgens mål er at skabe et samfundshelvede
Borgens mål er at skabe et samfundshelvede
1 year ago

Det kan godt være at det store flertal endnu ikke fatter en dyt af hvad der er ved at ske med dem. Men i alle lande har det store passive flertal ikke afgjort samfundsudviklingen i de første trin af en ny udvikling. Hvis bare 1, 2 eller 3% af en befolkning vil noget andet, kan de ofte få deres vilje. Man har endda set at hvis ½ promille af borgerne ville noget nyt, kunne det lykkes dem at ændre udviklingen. Mange af dem som har forstået at vi er på vej ind i en total katastrofe, vil noget andet end… Read more »

Borgens mål er at skabe et samfundshelvede
Borgens mål er at skabe et samfundshelvede
1 year ago

Man må spørge: samarbejder danske politikere/ministre med WHO, Pfizer/Moderna, WEF og det muslimsk dominerede FN hvad angår “decimering” af Danmarks befolkning, især den danske del? Samarbejder man med EU om at gøre DK til et multi-kulti samfund hvor danskerne er en minoritet? “Decimering” er den eufemisme WEF bruger. Det er et pænere ord for massemord/massedød. Kan vi stole på nogetsomhelst der kommer fra politikerne og deres håndlangere? Sundhedsvæsnet er brudt sammen, er kollapset på kræft- området og andre sygdomsområder. Det fremgår bl.a. af en række oplysninger som DRs P1 har fremlagt. Ca. 400 kræft- patienter alene på Aarhus Universitetshospital har… Read more »

Anders
Anders
1 year ago

“Decimering” er kun hver tiende.
Så udtrykket er ikke dækkende, for den faktiske udslettelse. Helt enig.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Og englænderne finder sig bare i det. Ligesom danskerne finder sig i alt og kun få mislyde høres rundt omkring- disse dissidenter bliver selvfølgelig øjeblikkeligt stemplet som potentielle terrorister, udstødt af det gode selskab og kan ikke længere omgås de “ordentlige” mennesker, som vælger at være en del af fremtidens inkluderende, antiracistiske, grønne samfund.. for man kan være sikker på at hvis man påtaler denne katastrofe, som reelt er et massemord, begået med enten overlæg eller på baggrund af ekstrem inkompetence (ikke alle har vidst eller kunnet overskue konsekvenserne af den førte politik), så bliver man straks udskammet som konspirationsteoretiker… Read more »

Kanariefuglen
Kanariefuglen
1 year ago

Jeg har også forsøgt at orientere mig om denne sag på dr.dk, og blev også forvirret over den 31 årige kræftsyge kvinde, der skulle være mor. Det gav ingen mening uden billedet af hendes kone med det lille barn. Vort sprog kan kun tvetydigt udtrykke disse særlige familieforhold. Tidligere har det heddet ‘medmor’ men nu er man mor og mor og far og far, som det også udtrykkes i moderne sanglyrik i højskolesangbogen. Hvordan bliver man mor til et barn som en anden skal føde? En onkel kan også gifte sig med sin nevø så hans egne børn bliver arveløse.… Read more »

Danskerne med kurs ud over Møns Klint
Danskerne med kurs ud over Møns Klint
1 year ago

Hvis vi skal op på de procenter så skal der mere vaccine til, medmindre de decideret vil skyde os ned på gaderne. Det kan man selvfølgelig heller ikke afvise at de vil.

Det vil være mest rationelt at starte med de offentligt ansatte, de er alligevel kun en udgift.

Danskerne med kurs ud over Møns Klint
Danskerne med kurs ud over Møns Klint
1 year ago
Reply to  steen

Nu skal traktaten jo vedtages som dansk lov hvis den skal kunne bruges i et overgreb mod danske borgere.

Men med det folketing så er det desværre nok en realistisk mulighed.

Danskerne med kurs ud over Møns Klint
Danskerne med kurs ud over Møns Klint
1 year ago
Reply to  steen

Ja tavsheden er mistænkelig. De bruger nok det gamle trick med at stemme om og vedtage en såkaldt lovpakke umiddelbart inden sommerferien. Pakken indeholder en masse forskellig lovgivning og her kan den så ryger med.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Lige netop. Det bliver ligesom med tvangsdigitaliseringen. Man vil blive stillet overfor valget mellem at blive indsprøjtet med dødssprøjterne eller at blive udelukket fuldstændig fra det gennemdigitaliserede og kontrollerede samfund, som ikke tillader afvigelse. Så ingen dødsindsprøjtning=ingen borgerrettigheder, ingen penge og ingen forbindelse med eller i samfundet. Og som jeg før i tiden fremhævede overfor de café-samtalepartnere, jeg dyrkede cafélivet med i årene før den falske pandemi, nedlukningerne, mundble-tvangen, frygtpropagandaen og vaccinevanviddet, så er psykopaterne jo allerede ved magten og kunne allerede dengang gøre med os dissidenter, som de havde lyst til, fordi de sked højt og flot på borgerrettighederne… Read more »

Danskerne med kurs ud over Møns Klint
Danskerne med kurs ud over Møns Klint
1 year ago

Ja der er unægtelig mange overvejelser at gøre. Som jeg ser det er der følgende muligheder for os fritænkere: 1. Give op og underdanigt lade os injicere med dødssprøjten og lydigt affinde os med andre tiltag som konstant overvågning, digital betaling osv . 2. Aktivt kæmpe imod det store flertal og ende i en kz lejr og blive tvangsvaccineret. 3. Forlade samfundet og leve som kasteløs ude i en skov. Det får hurtig en ende da ingen vil forsyne os med basale ting, hjælp til dissidenter vil tillige blive straffet med fængsel indtil på livstid. Er man tidligere jægersoldat, er… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hvis de to komma fem millioner danskere. som bliver færre, er de muhammedanske invasorer, Kan jeg ikke se andet, end at det er en god udvikling for os.
Men sådan er det næppe, når vi har med sandhedsstyrelsen at gøre.

Dragen
Dragen
1 year ago

Mht. Deagel , Danmarks mindskning med ca.32.6%. 2025 mm. Jeg er glad for , at du bringer tallene her. Jeg har flere gange spekuleret på , hvor stærkt det vil gå . En af oplægsholderne (ca. 2.timer 20-25 min ?) taler om , antallet af døde pr 1 nyfødt barn . Jeg tror det var 1:7 eller 1:8. Hvis den danske population er udslettet med ca 1/3 er der mangel på folk overalt. Også i ledelsen af landet . I pasning af syge og handicappede . Og ikke mindst i fortsat produktion og distribution af mad . Fødevarer. De forhold… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Dragen

Tværtimod. Alle de “vaccinerede” tror fuldt og fast på at de er sikre, på trods af alle beviserne på det modsatte, og at “de uvaccinerede” er risikogruppen, som de skal være glade for ikke at tilhøre. Og alt andet er i deres ører bare en lallende konspirationsteori, som de ikke så meget som skænker en tanke. Jeg vil tro at 80-90% af den danske befolkning har det sådan. Mindst.

Danskerne med kurs ud over Møns Klint
Danskerne med kurs ud over Møns Klint
1 year ago

Desværre tæt på 95 %. Årtiers manipulation og indoktrinering sidder i knoglerne på de fleste danskere.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago

Jeg skrev også kun “80-90% mindst” for at det ikke skulle lyde totalt deprimerende.😆 Men du har nok ret i 95%+. Det er bare svært at forholde sig til alt det her efterhånden uden at grine sarkastisk over det vanvid, som toner frem i det nye totalitære verdenssamfund og som 99% af ungdommen overalt vel at mærke ser ud til at støtte.. Det er faktisk det værste ved ungdommen- de vil enten ikke forholde sig til de her ting, eller de tror ikke på hvad man siger- eller også så går de direkte ind for de mest vanvittige og totalitære… Read more »

Danskerne med kurs ud over Møns Klint
Danskerne med kurs ud over Møns Klint
1 year ago
Reply to  Dragen

Du behøver ikke bekymre dig om de ældre, syge og handicappede, det er de første de vil skaffe af vejen.

Dragen
Dragen
1 year ago

Mht syge , handicappede/lemlæstede . Mennesker der behøver hjælp til at klare sig . Dem jeg tænker på her,- er de der er blevet syge , lemlæstede og helbredsmæssigt skadet af sprøjterne.Dem vil der bliver flere og flere af ,- FØR de dør. En del vil sikkert dø en rolig død mens de sover , – som guitaristen fra Gnags fx. Men mange oplever jo allerede nu , et alvorligt nedbrud helbredsmæssigt.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Dragen

Jeg mente naturligvis 1 nyfødt barn pr 7-8 døde. Det står lidt bagvendt.

Sydvest
Sydvest
1 year ago

Jeg kom tilfeldigvis over Deagel-tallene i 2018/19, husker ikke helt.Kunne ikke forstå hva som skulle kunne forårsake slike vanvittige befolkningsreduksjonstall, så avfeide det som tøys og tullball. Det gjorde likevel inntrykk, tenkte på det med jevne mellomrom. Nå vet vi. Ihvertfall sånn ca. 10-20% av oss. Forferdelige tider.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x