20
apr
Seneste opdatering: 24/4-23 kl. 1537
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Digital ID & Passport, CBDCs, Total Control

(klik på primærlinket for at se dokumentar)

En ganske ny hollandsk dokumentar der centrerer sig om EU’s digitale pas og den digitale valuta. At Folketingsdebatter og danske medier slet ikke beskæftiger sig med den kommende digitale koncentrationslejr, og vaccinernes forbindelse med den, gør dem i mine øjne nærmest irrelevante, men de vil ikke være nødt til offentligt at nå til den uundgåelige konklusion som jeg og dokumentaren uvægerligt når til, at vi stadig mindre lever i demokratier i Europa.

Magten – altså vores, vælgernes – siver ud af de nationale parlamenter, mens de tidligere magthavere i Folketinget og deres medier opretholder en illusion af,  at alt er, som det skal være: Vi i Vestens demokratier, de bedste af alle verdener. Sådan fremstiller medierne Europas teaterdemokratier, og folk går troligt hen og afleverer deres fuldstændigt devaluerede stemme hvert fjerde år, og den der bliver statsminister, er godkendt og får ordrer fra personer, hvis navn vi aldrig har hørt, og som ingen nogensinde har valgt. Jo vigtigere noget er for vores liv, desto mindre indflydelse får vi på det. Hold f.eks. øje med WHO om en måned og den fuldstændige tavshed om dette helt afgørende emne, der bliver kørt hen over vores hoveder.

Min første postering om vaccinerne i 2021 hed Covid-vaccinen handler om totalitær kontrol, og det var jo næsten det hele i en nøddeskal. Bortset fra at dens dødelighed og skadelighed endnu ikke stod os helt klart. Der medvirker blandt andre Catherine Austin Fitts, Christian Terhes, Edward Snowdon og James Corbett. Tænk hvis dansk TV sendte sådan en dokumentar, og drog befolkningen ind i demokratiet til hvad der faktisk foregår, som er af største vigtighed.  – En relateret historie i dag: Governments Want to End Online Anonymity, Force You To Show ID to Use Social Media.

Så er den her: “Du må intet eje …”

Første skridt på vejen til “Great Reset” nu i neonlys

af Bitten-Kirsti Nielsen

Jeg må tilstå, at jeg længe har gået og spejdet efter de første umiskendelige tegn på World Economic Forum’s “New World Order” projekt. Men nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at have forstået, at noget truer Europa i mere end en forstand.

Ursula von der Leyen er på banen denne gang i “klimaets” navn. Ja hvad ellers? Nu kan de ikke længere tærske langhalm på “covid-pandemien” og køre løs med giftsprøjterne, da alt for mange af de bedre begavede kender og har forstået baggrundshistorien.

Men nu bliver den trofaste traver endnu en gang trukket af standen, nemlig klimaet, for det er altid godt at have en plan B. Derfor har EU vedtaget en tekst, der rejser spørgsmål ved den private ejendendomsret.

Lad os med det samme slå fast, at påstanden om den globale opvarmning har særdeless mange skeptikere og lodrette modstandere af den verserende påstand, heriblandt mange videnskabsfolk.

Opvarmning af huse

Det skal bemærkes, at “Europa kun udsender 9% CO2 på verdensplan, mens Kina og USA producerer 50% tilsammen” (jf. link).

Et EU direktiv blev vedtaget 14. marts 2023 i EU Parlamentet. Det var “direktivet om energiforbrug i bygninger”, som nu skal ændres.

I en tekst fra Riposte Laïque (se link) kunne man læse følgende:

” For at gøre byggesektoren klimaneutral i 2050 skal alle nye bygninger have nul-udledning fra 2028. På energiskalaen A til G skal eksisterende boligbyggerier nu være i minimumsklasse E i 2030, og i minumumsklasse D inden 2033. Bygninger i klasse G er bygninger i den dårligste stand, som udgør 15% af bygningerne i medlemstaterne”.

Energiklasserne er ikke noget nyt, men nu skal alle bygninger være klimamæssigt acceptable inden 2050, og “alle beboelser skal være mindst i klasse E i 2030, mens alle bygninger skal være mindst i klasse D i 2033”. Hvordan havde man tænkt sig, at dette skulle kunne lade sig gøre?

Hvad sker der, hvis denne plan ikke kan følges? Og hvad med bygninger, som bedømmes til klasse G? Skal folk sættes på gaden? Tænk lige tanken til ende.

Det lyder ganske enkelt for vildt. Men vi er også kommet i selskab med galninge og burde hurtigst muligt melde fra.

Desuden får man travlt, hvis man ønsker at sælge sit hus/ejerlejlighed. For den kan ikke sælges – eller købes – efter det bestemte skæringstidspunkt.

Det samme gælder lejemål i lejlighed eller hus. Hvis man ikke respekterer EU reglerne, kan boligen ikke lejes/udlejes.

Og for at være sikre på at gøre det til helvede for almindelige menneskerr, skal det tilføjes, at “det vil være forbudt at opvarme med kul, brændselsolie eller gas, ligesom konstruktion af termiske køretøjer vil være forbudt”.

Vi skal altså dække tagene med solceller eller vejrmøller og vende os til strømsvigt på dage uden sol, og hvor det ikke blæser.

Dette her kunne ligne ekspropriation i klassisk forstand. Men hvordan kan EU kommandocentralen træffe sådanne beslutninger i medlemslandene? Hvornår har vi overdraget den beslutningsret til EU?

Om det så er helt ned til bestemmelsen om, hvorvidt der må være grøftekanter med blomster langs landevejene, sorterer det under EU.

En ikke-folkevalgt tysker uden nogen form for kompetence har overtaget de europæiske suveræne landes jurisdiktion.

Det er absurd!

www.synthese-éditions.com og

Von der Leyen et l’UE veulent tuer la propriété privée au nom de l’écologie

4.6 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
VI så det ikke komme....
VI så det ikke komme....
1 year ago

Udmærket indlæg Bitten. Læg især mærke til tidsfristerne i EU-direktivet for eksisterende bygninger. Der er således regnet med en frist på kun 7-10 år til ret omfattende energifor-bedringer, som kun kan opnås ved at forny vinduer, tage og pakke husene ind i grimme, udvendige isoleringsmaterialer. Det bliver afsindigt dyrt og al romantisk lyrik om at bevare og istandsætte – fremfor bevidstløs at udskifte til nye materialer – vil være umuligt at gennemføre. Og hvor skal pengene til dette sindssyge direktiv komme fra og ikke mindst de mange håndværkere, som der bliver brug for? Og du kan ikke ikke få lov… Read more »

Danmark er et misrøgtet og misregeret land
Danmark er et misrøgtet og misregeret land
1 year ago

Ja, vigtige oplysninger fra B-K N om hvordan EU i hastigt stigende omfang tyranniserer befolkningerne i Europas lande og prakker dem alt muligt på. Og det man nu dikterer på bolig- området er så usagligt, unødvendigt, ubegrundet og diktatorisk, at man må tage sig til hovedet. EU påstår hele tiden at klimaet bliver varmere og varmere, og så er der da ingen logik i at kræve drastiske, voldsomme og enormt kostbare ombygninger og isolerings-foranstaltninger overfor 800.000 boligejere i Danmark. Hvis vi havde et ordentligt fungerende, loyalt og dansksindet demokrati i Danmark ville et politiker-flertal sætte sig kraftigt imod at gennemføre… Read more »

USA borgere i oprør mod LGBTQ+ osv.
USA borgere i oprør mod LGBTQ+ osv.
1 year ago

Det som artikel og indlæg ovenfor oplyser om, er politik som på samme tid er kommunistisk, pervers, totalitær, åndsformørket og folkemorderisk. Der er nu videoer hos youtube som går til modangreb på den slags galskab. Den første hedder “The maoist cultural revolution is coming to Europe via queer-, (trans-, lesbian-, lgbtq+ og 275 forskellige køn mv.) Den anden: Discussing masculinity and feminism -( noget om absurd, giftig, forrykt ideologi som “must end in genocide”) (som let udvikler sig til farlige modsætninger og folkedrab) Der er flere andre videoer som bringer kritik som man sjældent eller aldrig hører i Danmark. De… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Ja Danmark er et misregeret land. Vi må have noget mere regering. Vi kan ikke have at vores liv ikke forvaltes på en ordentlig måde. Sundhed, kultur og velfærd, er ting danskere ikke selv kan forvalte. Det offentlige må ansætte flere pædagoger, bibliotekarer, sundhedsapostle og ikke minds journalister, der tør viderebringe de vigtige budskaber. Det er så vigtigt for jordens fremtid og klimaet, at politikerne, hvis de havde mindste mål af ansvarsfølelse, ville overlade beslutningerne om disse vigtige emner til overstatslige institutioner. Det må være på sin plads at lade FN, NATO, WHO, og EU varetage disse spørgsmål. Det er… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  Nielsen

Gav den et “like”. (Kommentaren var på -3 “likes” da jeg først kommenterede). Utroligt at humor/sarkasme har så svært ved at fænge nutildags.

Last edited 1 year ago by Fordrukken Taber
Og danskerne strømmede til Møns Klint
Og danskerne strømmede til Møns Klint
1 year ago

Der er slet ikke folk til at udføre opgaverne. Og pengene er der heller ikke. I forvejen er bankerne ikke vilde med huse i landzone/landsbyer.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
1 year ago

Tror EU-fantasterne planlægger at tvangsforflytte landbefolkningen til storbyerne, hvorefter millionerne af gedehyrder fra Afrika og Mellemøsten så kan overtage landområderne…
Så skal de selvfølgelig arbejde og istandsætte?!?
De får nok yderligere milliardstøtte til at hyre fornøden arbejdskraft, som vi ikke har!
Godt man er en halvgammelt kriger uden de mange år foran sig, men surt for de yngre danskere!!

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
1 year ago

Befolkningerne i EU må da gøre oprør på et tidspunkt! Vi oversvømmes af millioner af lavintelligente horder fra Afrika og Mellemøsten, som alle skal forsørges, vi sender milliarder til de underudviklede lande, som belønner os med befolkningseksplosioner og massemigration, vi betaler milliarder til EU-FN og hvad alt skidtet nu hedder og nu er vi ved alle guder i fuld gang med en endeløs multimilliardstøtte til Ukraine! Hvad i alverden forestiller Danmarks og EU-landenes politikere sig dog??? Installere ulandenes migrerende horder i VORES boliger, nu de ikke kan sælges/udlejes og vi ikke må bebo dem selv medmindre de er tiptop-isolerede?!? Jeg… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Ole Mejlstrøm

Som Nato’s halvhjerner i Bruxelles altid stønner:
EU is like a sewer – what you get out of it, depends on what you Putin.

EU vil aldrig indføre “Intelligence”; ikke engang “AI = Artificial Intelligence”. Det er dog efterhånden nødvendigt med en af delene, for at kunne styre verdens mest tåbelige og selvmodsigende bureaukrati.
I stedet for har EU altid styret med “BI = Built-in Idiocy” som værktøj. Ingen får ‘løn’ indenfor slyngelklubben EU; alle får kun ‘fedterøvstillæg’, da dette er EU’s naturlige måde at belønne inkompetente samfundssnyltere på.

Og danskerne strømmede til Møns Klint
Og danskerne strømmede til Møns Klint
1 year ago

De kommende energikrav fra EU er efterhånden en gammel historie, vi har været inde på den flere gange her, men pointen er at de folk, som ikke kan opfylde kravene bliver nød til at fraflytte deres ejendom. Huse, der ikke opfylder kravene bliver ikke blot usælgelige men ulovlige at bo i. Herved løses mange problemer, de som nu pludselig skal flytte fra deres ejendom bliver typisk nød til at flytte i en mindre lejet lejlighed. Med andre ord, flere borgere på et mindre areal = endnu bedre mulighed for kontrol. Samtidig kan man heller ikke dyrke sin egen jord, som… Read more »

ny mørk, lovløs tidsalder nærmer sig
ny mørk, lovløs tidsalder nærmer sig
1 year ago

Unmasking the Smart City Agenda

https://www.bitchute.com/video/ghF6MA0nMiIT/

Last edited 1 year ago by ny mørk, lovløs tidsalder nærmer sig
Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
1 year ago
Reply to  steen

Det er helt afsindigt. Og det går hurtigt i øjeblikket. Det galopperende vanvid er desværre stærkest blandt politikerne, lader det til.

Den røde feminisme er vanvittig og dødbringende
Den røde feminisme er vanvittig og dødbringende
1 year ago
Reply to  steen

Det er vildt, vanvittigt, ondt og morderisk. Klinisk og kollektiv sindssyge i visse kliker, sekter og partier. Klima-krisen er 100% svindel og vanvid. Den hidtil klareste påvisning af at det er tilfældet, er måske TOM MOSERS video hos youtube om co2-politikken. (The Heartland Institute) Hvad kommunister og fascister ellers har travlt med, i Europa og USA, er også i stor udstrækning det rene vanvid. Insekter i mad er decideret skadeligt for helbredet. Det samme er de opreklamerede covid-“vacciner”. Det samme er “berigelsen”, hvis man er en smule uheldig og rammes af den. Og igen er vi med den systematiske nedbrydning… Read more »

Og danskerne strømmede til Møns Klint
Og danskerne strømmede til Møns Klint
1 year ago
Reply to  steen

Ja den havde jeg da fuldstændigt glemt. Smart city skal presses ned i halsen på os. Forbandet svineri.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Hvilke muligheder har man for at fravriste kapitalfondene/Bill Gates mm de enorme jordbesiddelser, de sidder på? Vi forbliver jo slaver og fæstebønder til evig tid hos disse globale godsejere. Jeg fik en mail på et tidspunkt, fra nogle amerikanske økofreaks, der globalt forenede mennesker, som, via indsamlede penge, vil gå efter fælles aktiekøb og investeringer og dermed købe sig til indflydelse i de store investeringsselskaber. Den indflydelse skulle bruges til at presse udviklingen i en bestemt, ønsket retning. Der var listet forskellige formål op. Som ide, det vil sige globalt at samle sammen til at købe sig til store aktieposter… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg kan kun sige, at dine spørgsmål stort set er besvarede i filmene Century of Enslavement og The market is Rigged. Begge produceret af corbettreport

At sløre foredrag med larm virker forstyrrende
At sløre foredrag med larm virker forstyrrende
1 year ago

OT: Hvorfor pokker er mange oplysende videoer ledsaget
af en så larmende musik at det er trættende at høre på, og
irriterende fordi det kan gøre det svært at høre hvad der bliver
sagt, især hvis folk mumler eller taler på et fremmed sprog.
Det kan jage lyttere væk, eller man orker ikke at høre på
foredrag til de er færdige. Er dem der producerer disse videoer
tunghøre eller hvad er der galt med dem?

Og danskerne strømmede til Møns Klint
Og danskerne strømmede til Møns Klint
1 year ago

Problemet med alt det her, energikrav, vaccinetvang via WHO, plandemi osv. er at vi kun er 5 % tænkende individer i det her land. Vi skal derfor på samme tid forsøge at overbevise så mange som muligt at de 95 % og kæmpe mod myndighederne mv. Er det muligt? Er det, det værd? Vi bliver stigmatiseret og mister vores arbejde i processen, vi kommer til at stå få mod en samlet msm som vil kører kampagne mod os 24/7. Jeg har selv været selvstændig siden 2002 så jeg kan ikke fyres, men jeg forventer ikke ligefrem “kunder i butikken” når… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Ja, nu kan vi se, Tyskland har forleden lukket de sidste tre kernekraft værker, så det bliver interessant at se, hvordan de vil takle den.
Vindmøller og solceller vil næppe kunne klare behovet. Hvad med sort og brunkul?. Det er som at gå tilbage til “middelalderen”. EU——-hmmm.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Allerede Karl Marx forudsagde monopolkapitalismens sejr over verden. ‘Kapitalen’ er en pæn betegnelse for den uindskrænkede økonomiske verdenskrig. I denne krig hedder kombattanterne ‘oligarker’. I den uhæmmede kamp om ‘markedet’ bukker de svageste enheder under ved, at de går konkurs eller bliver spist at finansielt stærkere enheder. Økonomisk styrke fremmer loyaliteten hos medarbejderne og da store uundgåeligt æder de små, vil den globale verdensøkonomi sikkert bevæge sig imod monopolkapitalisme, hvor få store konglomerater også tiltusker sig monopolmagt i den politiske sfære, da politik mere og mere vil anses som et værktøj under kontrol af de økonomisk dominerende. Kombinationen af menneskets… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x