26
apr
Seneste opdatering: 26/4-23 kl. 1809
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Tak fordi du har handlet som en rigtig journalist”

siger Wolf på et tidspunkt til Steyn, der lige fra starten har søgt sandheden om Covid såvel ‘pandemi’ som vacciner. Det er ikke mange, man kan sige det til, og man må jo beklage for dem, at de skal se sig selv i spejlet når de barberer sig eller lægger mascara. Hun forsøger også at forklare, hvorfor MSM forholder sig tavse om denne historiske forbrydelse, der har slået op imod en million ihjel (vi mangler selvfølgelig stadig pålidelige tal af grunde, man kan forestille sig.)

Wolf mener, at ‘depopulation’ er en politisk realitet, og man må i al fald sige, at selvom det ikke var hensigten, så kunne det sagtens være det, når man ser resultaterne. Hun har også en forklaring på, at massemordet først og fremmest rammer Vesten og kvinder. Jeg ville gerne vide, hvad i alverden vestlige parlmentarikere dog tænker på, hvis de altså overhovedet har brikker og fakta på plads til at forstå situationen med. Deres tavshed er total, vi aner det ganske enkelt ikke. Man kan høre dr. Rima Laibow: Det handler om depopulation,for fakta om situationen hober sig op og er efterhånden mange.

Det er få af Steyns videos, der findes på Rumble, You Tube osv., hvorfor jeg her må nøjes med at linke til Mark Steyn Show, der udkommer hver dag. Det er måske noget lignende, Tucker skal til at leve af, nu han ligesom Steyn er fyret fra hver deres  TV kanal, måske endda af beslægtede grunde. Se det endelig: The Metastasizing Horror, The Mark Steyn Show.

Sophie Løhde afgør Danmarks fremtid 21-23 maj

WHO står til at blive en ny verdensregering

Af Peer Brændgaard

Det bliver formentlig sundhedsminister Sophie Løhde (V), der kommer til at overdrage Danmarks frihed i sundhed ved mødet i WHO i maj.

World Health Assembly er det besluttende organ i WHO. De mødes en gang om året i maj. Det har desværre vist sig umuligt at få oplyst fra Sundhedsministeriet, hvem der repræsenterer Danmark ved mødet den 21.-23. maj i år.

Dette møde er særligt vigtigt, da der er risiko for, at der vil være afstemning om ændringer til WHO’s grundlov, der fjerner Danmarks suverænitet i tilfælde af “pandemi” eller anden “global sundhedskrise” defineret af WHO. Konsekvensen er, at WHO reelt står til at blive en ny verdensregering via misbrug af den bedrageriske sag om covid-19.

Det er sandsynligt, at 2023-mødet vil bestå af de principielt samme deltagere som 2022-mødet. Det fremgår af et dokument på WHO’s hjemmeside, hvem der repræsenterede Danmark ved mødet i World Health Assembly 2022.

Her kan vi se, at den chefdelegerede var daværende sundhedsminister Magnus Heunicke. Vi kan derfor forvente, at det bliver nuværende sundhedsminister Sophie Løhde, der bliver den primære repræsentant for Danmark ved det afgørende møde i år.

Den vicechefdelegerede sidste år var M. Jespersen fra, hvad jeg antager er ‘Permanent Mission of Denmark to the UN in Geneva’. Han er siden blevet erstattet af Erik Brøgger Rasmussen, som vi således må antage også overtager posten som vicechefdelegeret ved mødet i år.

Vi kan læse, at Søren Brostrøm var delegeret for Danmark i maj 2022. Jeg har tidligere afsløret, at Søren Brostrøm allerede i september 2017 blev medlem af WHO’s regionalbestyrelse for Europa, i 2019 blev han valgt som formand for bestyrelsen og i maj 2021 indtrådte Søren Brostrøm i WHO’s globale bestyrelse (The Executive Board), som er det organ, der fastsætter agendaen for møderne i World Health Assembly. Det betyder, at Søren Brostrøm ved mødet i 2022 optrådte med to kasketter, både WHO og Danmark, hvilket er ganske uredeligt.

Søren Brostrøm træder tilbage som direktør for Sundhedsstyrelsen til oktober, så han kan lige nå at misbruge sin dobbeltrolle-magt igen og fjerne Danmarks frihed i sundhedsanliggender om en måned. Det er særdeles kritisabelt, og det er meget mærkeligt, at ingen i Folketinget har udtrykt kritik heraf.

Blandt de øvrige i delegationen fra Danmark finder vi Dorte Bech Vizard, der er afdelingschefen for Sundhedsministeriets departements Afdeling for Patientsikkerhed, Medicin og Global Sundhed. Hun vil formentlig også deltage i 2023.

Da vicedirektør for Sundhedsstyrelsen Helene Probst er trådt tilbage for at blive koncerndirektør i Region Midtjylland, så vil hun næppe deltage i 2023-mødet. Den nye vicedirektør hedder Steen Dalsgård Jespersen, og han vil formentlig være at finde i 2023-delegationen.

Det er således vigtigt, at især Sophie Løhde, Erik Brøgger Rasmussen, Dorte Bech Vizard og Steen Dalsgård Jespersen nu bliver informeret om konsekvenserne for Danmarks frihed af at gå med til de såkaldte amendments. Søren Brostrøm er formentlig uden for pædagogisk rækkevidde, så det kan ikke betale sig at spilde tid på at informere ham.

Mere info: Stopwho.dk.

Publiceret i samarbejde med Newspeek.info

fra Per Brændgaards blog

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, landet for de virkelig dumme
Danmark, landet for de virkelig dumme
11 months ago

Endlösung sker i 2024 hvor det vedtages ved lov, at Danmark følger WHOs anvisninger i tilfælde af en ny pandemi, som også defineres af WHO.

Senere samme år kommer der en ny pandemi og Danmark er derfor forpligtet til at følge WHOs anvisninger direkte.

Vi må gå ud fra, at kz-lejre vil blive bygget snart så de kan stå klar til at modtage genstridige uvaccinerede borgere.

De vil naturligvis ikke blive kaldt kz-lejre, men derimod “isoleringshoteller, til forebyggelse af smitte”.

Såvel virus som vacciner er allerede udviklet og de første manuskripter til MSM er godkendt af Bill Gates.

Danmark, landet for de virkelig dumme
Danmark, landet for de virkelig dumme
11 months ago
Reply to  steen

Du er inde på interessante spørgsmål. Det bliver ikke muligt at internere 1.5 mio. borgere. Det næste spørgsmål bliver, hvor mange af disse 1.5 mio. køber høtyve og fortsætter mod Folketinget?

Dragen
Dragen
11 months ago

1.5 mill. Det havde jeg heller ikke tænkt på før. Det kan man jo ikke internere på engang. Det har Steen jo ret i.

Planer om at gå i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
Planer om at gå i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
11 months ago
Reply to  steen

Der er et problem mere: hvis WHO og WEF møder modstand, vil de måske i stedet putte stoffer i maden eller vandet. En begyndelse er jo gjort med EUs udspil om at tilsætte insekter til maden, noget som vil skade helbredet hos alle, iflg. nettet. Det vil dog kræve særlige bu- tikker så “eliten” kan sikre sig imod selvforgiftning. Andre problemer er afskaffelsen af kontanter som kan være tæt på. Og så er der det med byer hvor privat trafik er afskaffet. Er borgerne ikke nødt til at oprettet borgergrupper der arrangerer møder, udendørs debat og nok også offentlige protester… Read more »

Planer om at gå i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
Planer om at gå i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
11 months ago
Reply to  steen

PS: I Sovjet-unionen, Kina, Nazi-Tyskland og DDR oprettede
man hemmelige butikker og særlige forsyningskæder som kun
parti-spidserne og medlemmer af “eliten” havde adgang til. Så
der vil ikke være noget nyt i særlige butikker.

Planer om at gå i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
Planer om at gå i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
11 months ago

Alle ministre, politikere og journalister som medvirker til WHOs fascistiske angreb på danskernes folkesundhed, vil blive medskyldige i politisk kriminalitet af værste slags, og de vil få meget blod på hænderne. Både Mette Fup, Heunicke, Sophie Løhde, Lars Fadøl og Brostrøm osv. bør sige fra, og alle partier bør råbe stop nu!!! Men vi hører nok ikke det mindste pip fra hverken S, M, V, K, EL eller R? Selv DF, NB og DD vil måske tie? Næste kapitel kan blive et snigende kemisk folkemord, blodtørstig ondskab og massedød forklædt som sundhed og velfærd. På kort tid kan det yndige… Read more »

Margrethe
Margrethe
11 months ago
Dragen
Dragen
11 months ago
Reply to  Margrethe

Dr. C ligger jo helt i tråd med Naomi Wolf , – som hun fortæller i interviewet med Mark Steyn.

ino
ino
11 months ago

År 2024 sker den endelige vedtagelse, har jeg forstået. Så der skulle være et år endnu at løbe på.

Planer om at gå i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
Planer om at gå i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
11 months ago
Reply to  ino

Måske, men det kan også være en løgn for at berolige
masserne, så de holder sig i ro indtil det er for sent at
gøre noget. Hvem har sagt at det varer et år mere?
Er det DR, TV2 eller en avis? Husk at vi kan ikke
stole på nogen fra “systemet”.

ino
ino
11 months ago

Jeg har lyttet til videoerne her på Snaphanen.

ino
ino
11 months ago
Reply to  steen

Ku’ ham Peer Brændgaard ikke starte et borgerforslag om at FT skal stemme imod? Det ville da sikre noget offentlighed om sagen.

ino
ino
11 months ago
Reply to  steen

Det er hermed gjort, tak.

Dragen
Dragen
11 months ago
Reply to  ino

Tak.

ino
ino
11 months ago
Reply to  steen

Der findes faktisk allerede et borgerforslag – jeg må lære at gøre mit forarbejde:
https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/cpr/?Id=FT-14259
Indtil videre kun 1255 stemmer. Det er desværre dårligt motiveret.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x