26
apr
Seneste opdatering: 26/4-23 kl. 1809
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Tak fordi du har handlet som en rigtig journalist”

siger Wolf pĂ„ et tidspunkt til Steyn, der lige fra starten har sĂžgt sandheden om Covid sĂ„vel ‘pandemi’ som vacciner. Det er ikke mange, man kan sige det til, og man mĂ„ jo beklage for dem, at de skal se sig selv i spejlet nĂ„r de barberer sig eller lĂŠgger mascara. Hun forsĂžger ogsĂ„ at forklare, hvorfor MSM forholder sig tavse om denne historiske forbrydelse, der har slĂ„et op imod en million ihjel (vi mangler selvfĂžlgelig stadig pĂ„lidelige tal af grunde, man kan forestille sig.)

Wolf mener, at ‘depopulation’ er en politisk realitet, og man mĂ„ i al fald sige, at selvom det ikke var hensigten, sĂ„ kunne det sagtens vĂŠre det, nĂ„r man ser resultaterne. Hun har ogsĂ„ en forklaring pĂ„, at massemordet fĂžrst og fremmest rammer Vesten og kvinder. Jeg ville gerne vide, hvad i alverden vestlige parlmentarikere dog tĂŠnker pĂ„, hvis de altsĂ„ overhovedet har brikker og fakta pĂ„ plads til at forstĂ„ situationen med. Deres tavshed er total, vi aner det ganske enkelt ikke. Man kan hĂžre dr. Rima Laibow: Det handler om depopulation,for fakta om situationen hober sig op og er efterhĂ„nden mange.

Det er fÄ af Steyns videos, der findes pÄ Rumble, You Tube osv., hvorfor jeg her mÄ nÞjes med at linke til Mark Steyn Show, der udkommer hver dag. Det er mÄske noget lignende, Tucker skal til at leve af, nu han ligesom Steyn er fyret fra hver deres  TV kanal, mÄske endda af beslÊgtede grunde. Se det endelig: The Metastasizing Horror, The Mark Steyn Show.

Sophie LĂžhde afgĂžr Danmarks fremtid 21-23 maj

WHO stÄr til at blive en ny verdensregering

Af Peer BrĂŠndgaard

Det bliver formentlig sundhedsminister Sophie LĂžhde (V), der kommer til at overdrage Danmarks frihed i sundhed ved mĂždet i WHO i maj.

World Health Assembly er det besluttende organ i WHO. De mÞdes en gang om Äret i maj. Det har desvÊrre vist sig umuligt at fÄ oplyst fra Sundhedsministeriet, hvem der reprÊsenterer Danmark ved mÞdet den 21.-23. maj i Är.

Dette mĂžde er sĂŠrligt vigtigt, da der er risiko for, at der vil vĂŠre afstemning om ĂŠndringer til WHO’s grundlov, der fjerner Danmarks suverĂŠnitet i tilfĂŠlde af “pandemi” eller anden “global sundhedskrise” defineret af WHO. Konsekvensen er, at WHO reelt stĂ„r til at blive en ny verdensregering via misbrug af den bedrageriske sag om covid-19.

Det er sandsynligt, at 2023-mĂždet vil bestĂ„ af de principielt samme deltagere som 2022-mĂždet. Det fremgĂ„r af et dokument pĂ„ WHO’s hjemmeside, hvem der reprĂŠsenterede Danmark ved mĂždet i World Health Assembly 2022.

Her kan vi se, at den chefdelegerede var davĂŠrende sundhedsminister Magnus Heunicke. Vi kan derfor forvente, at det bliver nuvĂŠrende sundhedsminister Sophie LĂžhde, der bliver den primĂŠre reprĂŠsentant for Danmark ved det afgĂžrende mĂžde i Ă„r.

Den vicechefdelegerede sidste Ă„r var M. Jespersen fra, hvad jeg antager er ‘Permanent Mission of Denmark to the UN in Geneva’. Han er siden blevet erstattet af Erik BrĂžgger Rasmussen, som vi sĂ„ledes mĂ„ antage ogsĂ„ overtager posten som vicechefdelegeret ved mĂždet i Ă„r.

Vi kan lĂŠse, at SĂžren BrostrĂžm var delegeret for Danmark i maj 2022. Jeg har tidligere afslĂžret, at SĂžren BrostrĂžm allerede i september 2017 blev medlem af WHO’s regionalbestyrelse for Europa, i 2019 blev han valgt som formand for bestyrelsen og i maj 2021 indtrĂ„dte SĂžren BrostrĂžm i WHO’s globale bestyrelse (The Executive Board), som er det organ, der fastsĂŠtter agendaen for mĂžderne i World Health Assembly. Det betyder, at SĂžren BrostrĂžm ved mĂždet i 2022 optrĂ„dte med to kasketter, bĂ„de WHO og Danmark, hvilket er ganske uredeligt.

SÞren BrostrÞm trÊder tilbage som direktÞr for Sundhedsstyrelsen til oktober, sÄ han kan lige nÄ at misbruge sin dobbeltrolle-magt igen og fjerne Danmarks frihed i sundhedsanliggender om en mÄned. Det er sÊrdeles kritisabelt, og det er meget mÊrkeligt, at ingen i Folketinget har udtrykt kritik heraf.

Blandt de Þvrige i delegationen fra Danmark finder vi Dorte Bech Vizard, der er afdelingschefen for Sundhedsministeriets departements Afdeling for Patientsikkerhed, Medicin og Global Sundhed. Hun vil formentlig ogsÄ deltage i 2023.

Da vicedirektÞr for Sundhedsstyrelsen Helene Probst er trÄdt tilbage for at blive koncerndirektÞr i Region Midtjylland, sÄ vil hun nÊppe deltage i 2023-mÞdet. Den nye vicedirektÞr hedder Steen DalsgÄrd Jespersen, og han vil formentlig vÊre at finde i 2023-delegationen.

Det er sÄledes vigtigt, at isÊr Sophie LÞhde, Erik BrÞgger Rasmussen, Dorte Bech Vizard og Steen DalsgÄrd Jespersen nu bliver informeret om konsekvenserne for Danmarks frihed af at gÄ med til de sÄkaldte amendments. SÞren BrostrÞm er formentlig uden for pÊdagogisk rÊkkevidde, sÄ det kan ikke betale sig at spilde tid pÄ at informere ham.

Mere info: Stopwho.dk.

Publiceret i samarbejde med Newspeek.info

fra Per BrĂŠndgaards blog

3 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, landet for de virkelig dumme
Danmark, landet for de virkelig dumme
1 year ago

Endlösung sker i 2024 hvor det vedtages ved lov, at Danmark fÞlger WHOs anvisninger i tilfÊlde af en ny pandemi, som ogsÄ defineres af WHO.

Senere samme Ă„r kommer der en ny pandemi og Danmark er derfor forpligtet til at fĂžlge WHOs anvisninger direkte.

Vi mÄ gÄ ud fra, at kz-lejre vil blive bygget snart sÄ de kan stÄ klar til at modtage genstridige uvaccinerede borgere.

De vil naturligvis ikke blive kaldt kz-lejre, men derimod “isoleringshoteller, til forebyggelse af smitte”.

SĂ„vel virus som vacciner er allerede udviklet og de fĂžrste manuskripter til MSM er godkendt af Bill Gates.

Danmark, landet for de virkelig dumme
Danmark, landet for de virkelig dumme
1 year ago
Reply to  steen

Du er inde pÄ interessante spÞrgsmÄl. Det bliver ikke muligt at internere 1.5 mio. borgere. Det nÊste spÞrgsmÄl bliver, hvor mange af disse 1.5 mio. kÞber hÞtyve og fortsÊtter mod Folketinget?

Dragen
Dragen
1 year ago

1.5 mill. Det havde jeg heller ikke tÊnkt pÄ fÞr. Det kan man jo ikke internere pÄ engang. Det har Steen jo ret i.

Planer om at gÄ i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
Planer om at gÄ i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
1 year ago
Reply to  steen

Der er et problem mere: hvis WHO og WEF mĂžder modstand, vil de mĂ„ske i stedet putte stoffer i maden eller vandet. En begyndelse er jo gjort med EUs udspil om at tilsĂŠtte insekter til maden, noget som vil skade helbredet hos alle, iflg. nettet. Det vil dog krĂŠve sĂŠrlige bu- tikker sĂ„ “eliten” kan sikre sig imod selvforgiftning. Andre problemer er afskaffelsen af kontanter som kan vĂŠre tĂŠt pĂ„. Og sĂ„ er der det med byer hvor privat trafik er afskaffet. Er borgerne ikke nĂždt til at oprettet borgergrupper der arrangerer mĂžder, udendĂžrs debat og nok ogsĂ„ offentlige protester… Read more »

Planer om at gÄ i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
Planer om at gÄ i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
1 year ago
Reply to  steen

PS: I Sovjet-unionen, Kina, Nazi-Tyskland og DDR oprettede
man hemmelige butikker og sĂŠrlige forsyningskĂŠder som kun
parti-spidserne og medlemmer af “eliten” havde adgang til. SĂ„
der vil ikke vĂŠre noget nyt i sĂŠrlige butikker.

Planer om at gÄ i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
Planer om at gÄ i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
1 year ago

Alle ministre, politikere og journalister som medvirker til WHOs fascistiske angreb pĂ„ danskernes folkesundhed, vil blive medskyldige i politisk kriminalitet af vĂŠrste slags, og de vil fĂ„ meget blod pĂ„ hĂŠnderne. BĂ„de Mette Fup, Heunicke, Sophie LĂžhde, Lars FadĂžl og BrostrĂžm osv. bĂžr sige fra, og alle partier bĂžr rĂ„be stop nu!!! Men vi hĂžrer nok ikke det mindste pip fra hverken S, M, V, K, EL eller R? Selv DF, NB og DD vil mĂ„ske tie? NĂŠste kapitel kan blive et snigende kemisk folkemord, blodtĂžrstig ondskab og massedĂžd forklĂŠdt som sundhed og velfĂŠrd. PĂ„ kort tid kan det yndige… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Dr. C ligger jo helt i trĂ„d med Naomi Wolf , – som hun fortĂŠller i interviewet med Mark Steyn.

ino
ino
1 year ago

År 2024 sker den endelige vedtagelse, har jeg forstĂ„et. SĂ„ der skulle vĂŠre et Ă„r endnu at lĂžbe pĂ„.

Planer om at gÄ i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
Planer om at gÄ i Stalins/Hitlers/Maos fodspor?
1 year ago
Reply to  ino

MÄske, men det kan ogsÄ vÊre en lÞgn for at berolige
masserne, sÄ de holder sig i ro indtil det er for sent at
gĂžre noget. Hvem har sagt at det varer et Ă„r mere?
Er det DR, TV2 eller en avis? Husk at vi kan ikke
stole pĂ„ nogen fra “systemet”.

ino
ino
1 year ago

Jeg har lyttet til videoerne her pÄ Snaphanen.

ino
ino
1 year ago
Reply to  steen

Ku’ ham Peer BrĂŠndgaard ikke starte et borgerforslag om at FT skal stemme imod? Det ville da sikre noget offentlighed om sagen.

ino
ino
1 year ago
Reply to  steen

Det er hermed gjort, tak.

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  ino

Tak.

ino
ino
1 year ago
Reply to  steen

Der findes faktisk allerede et borgerforslag – jeg mĂ„ lĂŠre at gĂžre mit forarbejde:
https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/cpr/?Id=FT-14259
Indtil videre kun 1255 stemmer. Det er desvÊrre dÄrligt motiveret.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x