28
apr
Seneste opdatering: 5/5-23 kl. 2012
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Dette er korruption på skyhøjt niveau og økonomisk kriminalitet*”

(klik på primærlinket for at kalde videoen frem – her med Roguski)

Graverjournalist James Roguski hævder at WHO allerede har opbygget systemer for ‘sundhedspas’ og siger de vil påtvinge os det, uafhængigt af hvad medlemslandene stemmer i maj. Vejen dertil har EU trukket op. Det er deres pasmodel, og de er under World Economic Forums indflydelse og idéer.

WHO går ind for en overnational suverænitet med absolut kontrol over den globale borgers bevægelser. Ændringene til traktaten og det internationale sundhedsreglementet har de sat sammen på en række hemmelige møder, og de har ikke brug for at gennemgå nogen politiske kontrolprosesser i medlemslandene for at blive vedtaget – trods det at suverænitet flyttes fa nationerne. Det er såkaldt frivilligt, men vi ved hvordan det i praksis ender; ekkoet af «internationale forpligtelser» ringer i ørene.

De vil have fire ting: Et vaccinepas, et testcertifikat (selvom PCR tests er komplet fup), et profylaksecertifikat (hvad det så er) og et ‘recovery-certifikat,’ (et overholdelsescertifikat, du er et godt menneske, du adlyder vore ordrer og lader os gøre dette ved din krop.) – Rebecca og Christian Skau kommenterer det: * Rett på sak #61 – Over­nasjonalt helse­diktatur.

Dokumentar: Covidism – smitsomt bedrag (2023)

Så farlige er Covid-vaccinerne

Covidism – contageous deception er en ny dokumentar i fire dele fra 2023 produceret af en uafhængig bulgarsk producent, der ønsker at være anonym. Man kan se alle fire her. I del tre møder man mange af de læger, der har været forment adgang til main-stream-medierne, hvor de kunne have fortalt om den stadig større mængde sikker forskning og dokumentation, der er oparbejdet siden vaccinernes introduktion.

Dette får verden og danskerne ikke at vide, så det stadig er muligt for journalister og andre interessenter at bagatellisere farligheden, og dermed medvirke til hundretusinde menneskers død og invaliditet i et af historiens største, statsanerkendte massemord. Hvis befolkningen hørte disse læger, ville journalister og politikere ikke slippe godt fra det, men desværre ligger befolkningen nu ganske blottet for WHO’s næste ordrer om massevaccinationer. Og de kommer som perler på en snor. Med digital tvang signeret WHO.

4.6 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, landet for de virkelig dumme
Danmark, landet for de virkelig dumme
11 months ago

Jeg betaler som regel med kontanter. Er I med på at vi, hvis I vil naturligvis, forsøger at betale så meget som muligt kontant? Skal vi lave en forening til kontanternes bevarelse? Vi kan begynde lige nu når vi skal i føtex. Er I med mig?

Hvad har folkemordstinget og SMV gang i?
Hvad har folkemordstinget og SMV gang i?
11 months ago

Har set butikker hvor tre-fire kasser ud af fem kan være forbeholdt betalingskort, så kunder ikke kan betale med kontanter. Så det kommer snigende. Det kan virke ret uskyldigt i starten. Men det som er på vej er STATS-TERROR mod alt og alle, hvor afskaffelsen af kontanter blot er en del af en stor og ondsindet plan om at overvåge, kontrollere, dirigere og undertrykke borgerne hvert minut døgnet rundt. Og med til planen hører at man lidt senere vil omdanne samfundet til et samfundshelvede i stil med Nordkorea. Alle borgere vil man gøre komplet retsløse, og man vil udrydde millioner… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 months ago

Alt i alt langt mere kompliceret dagen Døden står udenfor døren at få adgang til Dødsriget, nødvendigvis må fremvise digitalt covidvaccinepas, testcertifikat, PCR tests, profylaksecertifikat, overholdelsescertifikat, uden samtlige certifikat og updaterede digitale covidpas vil Døden gå videre til næste dør. Dette vore børn er indoktrinerede til som de venter på, som mange har set frem imod at WHO – WEF – EU kræver at få overnational suverænitet, den absolutte den totale kontrol over vores liv og død med vægt på død, som selv når vores egen den store diktator dukker op på skærmen i alt sin gru, med et stort… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
11 months ago

Jeg har lavet en Fordrukken Tabers Fredagsrant, denne gang i form af et åbent brev til de danske politikere: Åbent brev til alle folketingspolitikere; først vil jeg gøre opmærksom på at jeg lægger dette åbne brev frem på dette medie, altså Snaphanen, uden nødvendigvis at være enig med redaktionen eller de øvrige debattører om alle mulige andre emner. Generelt set er der nemlig store uenigheder herinde. Jeg tager f.eks. afstand fra den redaktionelle linie om krigen i Ukraine, jeg deler ikke visse debattørers holdninger om bestemte nationaliteter og jeg deler i særdeleshed ikke de fleste debattørers afstandtagen til Israel, zionismen… Read more »

Last edited 11 months ago by Fordrukken Taber
Hvad har folkemordstinget og SMV gang i?
Hvad har folkemordstinget og SMV gang i?
11 months ago

Langt, men klogt og fint indlæg af Fordrukken Taber.
Alle bør læse det. For hvis fortids-øgle partierne ikke
besinder sig, men fortsætter på samme anti-danske
kurs, bliver fremtiden for det danske folk et grufuldt
mareridt. Vi danskere lider under så mange svinestreger,
svigt og overgreb, så megen uretfærdighed og tåbelighed,
at det er ved at være uudholdeligt. Man stjæler vores tid,
børn, penge, frihed, rettigheder og fremtidsmuligheder….
og er i gang med “vaccine”-programmer og en folkeudskiftning
der ligner starten på udryddelse og folkemord.

Dragen
Dragen
11 months ago

Det spidser sig til. Hold fast i kontanterne. ( Hvordan laver man en blodbank?)

Danmark, landet for de virkelig dumme
Danmark, landet for de virkelig dumme
11 months ago

Søren Bøssestrøm er begyndt at skrive børnebøger. Hold jeres børn og børnebørn væk fra de bøger, de skulle jo nødigt blive smittet.

Margrethe
Margrethe
11 months ago

Og alle våbenføre unge mænd skal invalideres eller injiceres med kontrolkoder:

Opsagt fra forsvaret.JPG
Ole Larsen
Ole Larsen
11 months ago

Nu springer bøgen ud, og som jeg altid siger: “Svensken ätar ock pråter, og danskeren går i skoven når bøgen springer ud”. Hvis man har have kan man også nu begynde at gøre noget ved et problem som der ikke snakkes om mere. Dræbersneglene.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 months ago
Reply to  Ole Larsen

Engang var dræbersneglen Danmarks allerstørste problem, idag det allermindste, det siger naturligvis ikke så meget om dræbersneglen for den er den samme, mere hvordan Danmark er forvandlet i negativ retning, engang verdens fredeligste lykkeligste land helt uden undtagelse, politiet fulgte ænder over gaden og ænderne åd dræbersnegle. Vi havde engang et reelt fremtidshåb, nu er altsammen sat over styr på vej at knuses af korrumperede politikere i EU og på Christiansborg, de indsætter helt bevidst biovåben imod os, de har iværksat en storstilet befolkningsudskiftning ved systematisk konstant import af organiseret islamisk kriminalitet fra Afrika og Mellemøsten, de allerværste forbrydere islamiske… Read more »

Det lykkelige Danmark der var engang..jpg
Ole Larsen
Ole Larsen
11 months ago

Helt rigtigt. De kommer hertil, og så skal de nok finde ud af at komme forrest i køen. Det er deres mentalitet. Og så viser det sig at de er 4 gange så kriminelle som danskere. Og de driver rov på de svage. Og udenlandske kriminelle er selvfølgelig mere hensynsløse end danske kriminelle. Svenskeren æder og prutter. Og bög betyder bøsse på svensk.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x