2
maj
Seneste opdatering: 3/5-23 kl. 1023
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“They are desperate to keep up the narrative, though they know, it’s a lie”

Skal man dømme efter Underhuset i England, er der højst en hæderlig politiker for hver 650. Han bliver her interviewet i Kroatien (han er serbisk gift, men det er på engelsk) og svarer på, hvad hans kolleger tænker, for det ved han om nogen. De tror, at jo længere der går uden at de får ansvaret for massemord, desto mindre er risikoen.

Det mener Bridgen ikke den er, det bliver kun værre for dem, og han ser lige igennem deres elendige, feje motiver. Interviewet varer kun 30 minutter, resten er vist Stavanger og dernæst fra parlamentet. Det er også værd at høre i denne tykke hørm af løgn, vi er hensat i. For hver dag river den mere og mere af vores tillidssamfund ned, ikke mindst den mellem patienter og læger. Desværre får hædersmanden Bridgen næppe noget ud af sin hæderlighed: Member of Parliament confirms the UK will sign up to WHO’s Pandemic Treaty.

Hvad gør vi, når det er slut med friheden?

Så vender forsvarsretten tilbage til borgerne

Af Lars Hedegaard

Vi er nødt til at stille spørgsmålet: Hvad gør man, når alle statsanerkendte medier lyver, og EU truer de alternative medier til tavshed?

Som vi ved, agter EU og deres allierede blandt verdens herskere og i multimilliardærernes klub at forhindre deres kritikere i at komme til orde. Hvis nogen antaster deres ret til at herske, bliver de ramt af magthavernes Gestapo.

Man kan, som under besættelsen, gå over til at uddele illegale aviser, og det bør man gøre, men det vil ikke være nok til at redde landet eller forsvare friheden.

Hvad bliver konsekvensen, når staten bliver din fjende, når medierne lyver og eksperterne bliver propagandister, og du ikke har noget sted at gå hen med dine klager?

Resultatet bliver en atomisering af samfundet. Når alt, hvad man får præsenteret af magthaverne, er løgn og bedrag, vender man sig til venner, naboer og kolleger, som man stoler på. Sammen med dem vil man organisere sig for at beskytte sig mod magthaverners overgreb.

Samfund som det danske bygger på en underforstået samfundskontrakt: Borgerne er ubevæbnede og tager ikke sig selv til rette, mod at staten sikrer frihed, lov, orden og retfærdighed. Herunder også tanke- og ytringsfriheden.

Når det ikke længere er tilfældet, vender forsvarsretten tilbage til borgerne.

WEF, EU, multimillardærerne og det islamofile FN tror tydeligvis, at borgerne vil bøje nakken uden at kny og affinde sig med den nye verdensorden.

Sådan er det normalt ikke gået i verdenshistorien. Der vil altid være modstandslommer.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Faktuelt så sidder vi i Danmark og venter på den næste franske revolution; den som plejer at brede sig til resten af Europa.
Frankrig havde store revolutioner i 1789, 1820, 1848 og 1871. De kom alle i sving på grund af undertrykkelsen af det franske folk.
Næste revolution går først i gang, når det franske folk skal tigge om mad og liv hos den nye franske overklasse; de griske islamiske horder.
Lige nu overtager de Frankrig demografisk, på den gamle franske overklasses anstiftelse.

ino
ino
1 year ago

Der er desværre kun en enkelt i min bekendtskabskreds jeg deler ovennævnte opfattelse med, og ham ser jeg kun en – to gange om året! Det er i sandhed sørgelige tider.

Er engelsk politik styret af trusler og frygt?
Er engelsk politik styret af trusler og frygt?
1 year ago
Reply to  ino

Det kan umuligt passe at der kun er een hæderlig politiker ud af 650. Der må være mindst to. Nå, spøg til side, der er nok op mod 65. Men systemet derovre må være sygt. De menige politikere må være så top-styrede at de er handlingslammede. Eller er der en bedre forklaring? Det virker noget mystisk at der skulle være 649 skurke og møgkællinger ud af 650 personer. At langt over halvdelen ikke er noget bevendt skal nok være rigtigt, men der må stikke noget under at der er så lidt støtte til den enlige ædle forkæmper for sandhed og… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Danmarks Radio spredte gylle igen under morgenradioavisen. Dagens møg- og propagandaspredning gik på, at russiske flådeskibe muligvis var observeret i Østersøen et par måneder før USA sprængte Nordstream 2 rørene. DR undlader omhyggeligt at berette om de 2 store amerikanske flådeskibes luskeri omkring Bornholm samtidigt. Den ene hed “Gunston Hall” og var bygget som støtteskib til USA’s flåde. Den har et søsterskib “Whidbey Island” og de er begge udstyret med miniubåde. De deltog begge i øvelserne lige omkring Nordstream 2 rørene – hvad lavede de mon der? Den 12. juli 2022 lå “Gunston Hall” ved Langeliniekajen i København – til… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  steen

Propagandaen var også i Kristeligt Dagblad for et par dage siden om morgenen, men de tog den ud igen hurtigt. Sandsynligvis på ordre fra Den Øverste Tilsviningscentral i den brutale Bidens regimente.
De fleste danske politikere har en IQ på niveau med en spytklat fra en mosegris.

Løgnelandet kan blive en terrorstat om kort tid
Løgnelandet kan blive en terrorstat om kort tid
1 year ago

Når man ser på hvor føjelige mændene har været overfor de rabiate, røde og mandsfjendske feminister på en lang række områder, fra skilsmisse-området til krav om negativ særbehandling af mænd når det drejer sig om velbetalte jobs, eller til at mænd uden at sige fra, finder sig i at blive hånet og nedgjort af mediernes kvindelige journalister, og finder sig i at deres land, byer, boliger, kvinder, penge, skoler, arbejdspladser, hospitaler, butikker, borgerrettig- heder osv. bliver foræret væk til fremmede evig- hedsturister….. kan man godt få det indtryk at den danske mand har ladet sig forvandle fra viking og frihedskæmper… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Rygterne går, om at mange politikere rammes hårdere af coronavirus. De rammes især på deres levebrød, ved at virussen får dem til at lyve meget mere end de gør normalt – og det er ellers ikke småting.

Den slags symptomer kan forklare meget i den moderne woke-verden; MSM’s forbløffende ensretning, tv-kanalernes løgnagtige politiske reportager og interviews og den nedladende afsky for de godtroende, sandhedskærlige skatteflåede borgere, der stadig tror på julemanden og senile præsidenter.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hvad olitikere tænker på, er et godt spørgsmål. Jeg er af den opfattelse, at de tænker i disse baner: Hvordan bliver jeg genvalgt? Hvordan kan jeg udskrive højere skatter, så jeg kan sikre min fremtidige indtægt? Hvad gør jeg for bedst at skjule mine løgne, for vælgerne? Hvor mange nye love kan jeg få indført? Hvordan får jeg folket til at forstå, at jeg overholder Grundloven? -På trods af at det er det sidste jeg gør. Der er sikkert andre ting de hr i tankerne. Men det koger ned til hvordan politikeren bedst kan kontrollere borgeren. Og forbyde ham at… Read more »

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Jeg hørte,for år tilbage, i radioen, en radikal politiker udtale at historiebøgerne burde skrives om. Det gik i sin enkelthed ud på, at Europas historie ikke gik længere tilbage end til 1992, altså til EU s dannelse.
Hvis det ikke er historie forfalskning, så ved jeg ikke hvad det er.
Hvad så med årene forud?!.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Hvilken interresse har russerne i at sprænge deres egne ledninger?!?!. Nej vel!!!.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x