2
maj
Seneste opdatering: 5/5-23 kl. 1838
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se det online fra onsdag kl. 9

Det foregår i EU Parlamentet med deltagere som Christine Andersson, Ryan Cole, Arne Burkhardt, Kristian Terhes og Robert Malone.

Masser af læger og videnskabsfolk med korte, effektive indlæg på godt ti minutter. Også mange navne den erfarne ikke er stødt på før, hele tiden med nye vinkler. En imponerende forsamling. 7 timer og 22 minutter er ovenstående You Tube, man får stort udbytte i at græsse i den.

Du kan følge Europa-Parlamentets dag online den 3. maj her fra kl. 9.Du kan skrive under på deres frihedserklæring her.

Og mens du er i gang, brug et minut på at skrive under på borgerforslaget Danmark skal ikke tilslutte sig Verdenssundhedsorganisationens (WHO) international pandemitraktat.

Tyskland før og efter vaccinerne

663.000 vaccinedøde tyskere og 69.5 millioner bivirkninger (flere pr. person)

Tyske politikere har ikke overraskende stemt imod at undersøge deres ‘C-19 respons’

First year – 2020 – no C19 injections – 1.7 million “cases” and 32,000 deaths with C19 present amongst Germany’s 83 million people – 20,500 “cases”per million (2.05%) and 386 deaths per million (0.0386%).

Now for 2021 – the first year of roll-out of C19 injections – 7.1 million “cases” and 112,000 deaths with C19 “presen. “Cases” up from 20,500 per million to 85,500 per million (from 2.05% to 8.55%) and deaths with C19 present up to 1,350 per million from 386 per million (0.0386% to 0.135%.

In Europe 50,663 DEAD and 5,315,063 Injured Following COVID-19 Vaccines in European Database of Adverse Reactions – Vaccine Impact

Multiply those numbers by the under-reporting factor of 70 and then divide by Germany’s 18.7% share of the EU 444 million population and you get 663,000 dead Germans with 69.5 million adverse events (multiple per German) over the 15 months of injections.

Germany – Three year C19 inFection and C19 inJection experience Klik link for mere tekst plus grafikker.

Jeg anbefaler i dag interviewet om WHO og vor tids fascisme og feudalisme Global Governance: The Great Reset and the End of Sovereignty.

Andre læsetips: Author of ‘The Limits to Growth’ promotes the genocide of 86% of the world’s population og Current events suggest Deagel’s Apocalyptic Depopulation Forecast for 2025 is not just an Estimation.

Linda Boyd mistede begge forældre til vaccinen

Linda Boyd lost both of her parents, Lorna & Richard Boyd, after the covid shots. Her mom died 10 days after the first dose, and her father died six months later, just days after taking the booster. Neither of her parents wanted the shots but felt they had no choice.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, tumpernes paradis
Danmark, tumpernes paradis
1 year ago

HUSK, DER ER ET BORGERFORSLAG VEDRØRENDE PANDEMITRAKTATEN. BRUG 2 MINUTTER AF JERES TID PÅ AT SKRIVE UNDER:

https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-14259

Løgnelandet kan blive en terrorstat om kort tid
Løgnelandet kan blive en terrorstat om kort tid
1 year ago

ja, god idé at støtte dette borgerforslag. Det er faktisk livsvigtigt
at få protesteret mod den anti-danske, folkefjendske, sindssyge
og livsfarlige regerings-politik der går ud på at sundhedsvæsnet
fremover skal styres af WHO og WEF. Begge foretagender er
en kæmpetrussel mod folkesundheden. Hvad Youtube, Redacted,
dr. Malone, virologen Mike Yeadon, Tucker Carlson og mange
andre advarer om.

Hans Petersen
Hans Petersen
1 year ago

Er der nogen som kan forklare mig hvorfor, at hver gang jeg prøver på at logge ind på de her borgerforslag, så kommer der en meddelelse om en fejl.
Noget tyder på at det offentlige gør det med vilje for at man skal opgive, så de kan skide på os som de vil.Det gør de jo alligevel.
Vi bukker os bare femover igen, og bliver taget hårdt som vi plejer.
Jeg er fandeme glad for jeg ikke er 20 år idag..

Danmark, tumpernes paradis
Danmark, tumpernes paradis
1 year ago
Reply to  Hans Petersen

Prøv at opdatere din browser eller brug en anden browser, det plejer at hjælpe.

Poul
Poul
1 year ago

Det her er nok det mest vanvttige jeg nogensinde har læst herinde, og med emnerne taget i betragtning siger det ikke så lidt. Steen skriver dagligt lange artikler om hvordan politikerne gør præcist hvad de vil, endda i en grad så tusinder kan dø af det uden den mindste opmærksomhed fra medierne eller konsekvens for de ansvarlige, og han giver hver dag adskillige eksempler på hvordan politikerne igen og igen ignorerer alt hvad borgerne ønsker, stort som småt. Og efter at han har skrevet om alle disse ting hver dag igennem årtier og de fleste af jer har læst det… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Det er vel også 2 årtier. Pointen er at du og dine læsere med jævne mellemrum konstaterer at politikerne bare gør hvad de har lyst til, uanset hvad befolkningen ellers måtte syntes om det. Derfor virker det relativt absurd at du og flere andre pludselig tror at løsningen skulle komme gennem at skrive under på et borgerforslag, en model som i praksis gentagne gange har vist sig ikke at være andet end (endnu) en politisk syltekrukke, som udelukkende er designet til at holde kritikere beskæftigede så politikerne kan få arbejdsro imens. Og skulle det endelig lykkedes at samle 50.000 underskrifter,… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Alle ved, borgerforskal ikke ændrer noget. Det gør det heller ikke at demonstrere. Skal vi af den grund lade være? Hvad vil du i stedet, helt konkret, som “virker” og er den rambuk, vi alle sukker efter? Blot at nedgøre andres indsats, hvilket er dit speciale, giver måske en god fornemmelse i maven, men hvad giver det ellers? Du har tidligere påstået, du har skrevet til diverse journalister utallige gange med links til information om emnerne. Hvorfor har du gjort det, når du ved, det er spild af tid? Du kan vel ikke være så naiv, at du ikke fra… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg har skrevet til mange journalister ja, fordi de mennesker skal mindes om hvad de er. Det samme burde gøres med politikerne, men de har folk til at sortere i deres emails så det er spild af tid. De kan leve trygt i deres lille bobbel uden at have kontakt med de mennesker de lyver for, men deres journalister kan ikke. Tænk på det som når en betjent overfalder en person uden grund, og folk holder betjenten og ikke systemet ansvarlig. Jeg har også fået en del svar retur fra både journalister og redaktører som afslører mennesker som mildt sagt… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Du gør det også skidegodt steen, og jeg mener det helt oprigtigt når jeg siger at jeg ofte betragter dig som landets eneste rigtige journalist. Også selvom jeg kunne ønske noget mere selvstændig/opsøgende journalistik, men jeg ved godt at du også har andet at slås med. Men gennemsnits-danskeren…. Jeg har set køer med mere nærvær i blikket, og det irriterer mig grænseløst hvor lidt folk reagerer på hvad de bliver udsat for ovenfra, når de ikke har travlt med at stemme for mere! Og når både du og de så endda foreslår et borgerforslag som en muligt løsning på de… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x