16
maj
Seneste opdatering: 16/5-23 kl. 1856
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Urapporteret af danske medier: Zelensky aflyser demokratiske valg, USA spionerer på Zelensky og forarmet uran eksploderede i Ukraine

Ikke én lyd om dette i danske medier. Da englænderne for nogle uger siden leverede tankgranater med forarmet uran til Ukraine, var det ikke uden en vis stolthed. Putin advarede ved samme lejlighed om, at han ikke ville sidde passivt på sine hænder, og i går fik flere ukrainske våbendepoter så en ladning af de hypersoniske Kh-47M2 Kinzhal missiler i hovedet.

Man kan til nød finde nyheden i udenlandsk MSM, men i Danmark er der total tavshed om, hvad det var for en atombombelignende eksplosion, vi kan se på video i dag. Ikke på You Tube, men på Rumble som iøvrigt er under angreb.

Huge ‘Mushroom’ Blast in Khmelnytskyi Reignites ‘Depleted Uranium’ Claims og After A Missile Strike By The RF Armed Forces, An Increased Radiation Background Is Recorded In Khmelnytsky. Amerikanerne brugte ammunitionen i Irak med forfærdelige virkninger på befolkningen. Se fotos.Hvad engelske politikere var så stolte af, er ikke ganske let at indse.

Der er andre ting, den danske befolkning ikke skal vide. Det viser sig, at amerikanerne har spioneret  på Zelensky, og at denne indtil videre har aflyst demokratiske valg. Det fremgår af et interview i Washington Post, som dog har slettet dele af interviewet da Zelensky blev rasende. Nok så væsentligt om en mand, “der kæmper for demokrati og retsstat.”

Another revelation in this Washington Post piece is that there will be no parliamentary elections in Ukraine. Zelensky admits he’s getting rid of the elections in the interview. He claims the constitution prohibits any elections during martial law. After the end of martial law, Zelensky thinks they will hold elections. Zelensky Cancels Elections

Anders Fogh Rasmussen er i rigtigt krigshumør, som resten af Vesten. Han vil “give sikkerhedsgarantier inden Ukraine bliver medlemmer af NATO.” Bortset fra, at Ukraine som Nato medlem, er en yderst farlig idé, så er risikoen for at artikel 5 udløses og at hele NATO drages ind i krigen stor. “Men Putin forstår kun magtsprog,” siger Fogh. Til gengæld burde Fogh vide, at når Putin fortæller hvor hans grænse går, så kan man regne med, at han ikke smører for tykt på.

Vi er en del, der har forstået, at USA nuværende rabiate regime, ønsker at ødelægge Rusland og fjerne Putin. Hvis de ikke kan bringes bort fra den tanke, er jeg bange for, at menneskehedens dage er talte inden alt for længe.

Vore ledere er på en ren vanvidskurs. Skulleder være en dansk politiker, der synes det samme, så siger de i al fald ingenting. De lader sig trække ved næsen rundt af USA/NATO, om de så skal betale milliarder for det. De kravler længere og længere op i et træ, hvorfra atomkrig bliver en mere og mere sandsynlig udvej. Og ingen tager faren alvorligt.

Et atomragnarok er gået hen og blevet som et uskyldigt computerspil. Vi der er oppe i årene, skal glæde os over, at vi har haft et langt godt liv.

Man kan se Redacted om det: Putin WARNED him this would happen, he didn’t bluff

3.8 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
S Jakobsen
S Jakobsen
11 months ago

Hold da kæft hvor jeg HADER de fleste politikere

Knud Madsen
Knud Madsen
11 months ago

Det er ganske forunderligt, som politikerne målbevidst arbejder hen mod en atomkrig. For bare 2-3 år siden, var tanken om en atomkrig totalt skræmmende. Jeg tror sgu, at Putin er den mest fredelige af tidens aktører, og den lille tiggerprins er måske den værste, hvis han fik muligheden.
Jeg er ikke begejstret for at skulle gå i døden for den lille korrupte skiderik.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Anders Fogh Rasmussens aggressioner er kun spil for galleriet. I virkeligheden er han ‘gulvfejer’ for den små Mette Minks ambitioner om at blive NATO’s næste ‘Reichsführer’ efter den norske Stoltenberg. Fogh sagde det selv i TV – en kandidat til natoboss må aldrig indrømme sin kandidatur, men skal luske sig til posten ved politisk signalering og gerne med ‘smørelse’ og fleks med musklerne. Anders Fogh bereder vejen for Mette Mink ved at sige løjerlige ting højt, så gangsterne i USA, UK og NATO lægger mærke til den småtskårne Mette Mink. Det er såmænd alt, men bookmakerne give vistnok heller ikke… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Man kan i dag observere flere danske MSM sprøjter, som lydigt agiterer indirekte for Mette Mink, ved at omtale hende positivt og diskret antyde hendes ‘egnethed’ for posten som øverste talerobot for det globale geheime staatspolizei NATO.
Kampagnen er i fuld gang nu, med den små Mette Mink som den skæve outsider, der kun venter på en nådig audiens hos pave Joe i “Det Sorte Skur” i Washington.
Hvad ‘plebs’ tænker om projektet er inderligt ligegyldigt for de politiske karriéredyr; NATO er som bekendt en fascistoid voldspræget organisation hinsides demokratisk kontrol.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago
Reply to  steen

Nato er ikke en forsvarsalliance. Nato er en smart amerikansk måde at holde kontrol over sine vasalstater. Idéen er, at alle medlemslandes eget nationale militær skal fungere som amerikanske garnisoner, underlagt Pentagon i USA som øverste kommando- og kontrolcentral. Som supplement har USA flere hundrede militærbaser (garnisoner) i verden. Vasallerne betaler selv for deres besættelse! Allerede det gamle romerske imperium lagde romerske garnisoner ud i sine vasalstater – suppleret op med lokale militser. Det blev grundlaget for imperiet. Islam forsøger det samme trick – “alle moskéer er kaserner, med minareter som udsigtstårne, kuplerne er hjelme og imamer (troldmænd) er generaler.… Read more »

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
11 months ago

Selinskid er korrumperet røvhul, som får sin straf.

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
11 months ago

Vi kan da glæde os over at perkeren i England fik smidt et par milliarder i vasken. Det må den engelske befolkning være godt tilfreds med. LOL.

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
11 months ago

Selv englændernes uran er forarmet. LOL

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Hellere forarmet end beriget uran.

Opphizzbollah
Opphizzbollah
11 months ago

I hvilken retning spredte denne atomkatastrofen seg?!?

Claus E. Petersen
Claus E. Petersen
11 months ago
Reply to  steen

Øhm.. forarmet uran (0.3% U-235 og 99.7% U-238) er marginalt mere radioaktivt og reaktivt end aluminium eller bly med en halveringstid for U238 på 4½ milliard år. At bruge udtrykket kernevåbensprængning i den sammenhæng du angav er helt, helt, helt ude i den mest tågede del af konspirations skoven. Forarmet uran anvendes til projektiler fordi det har en meget stor massefylde . Det anvendes derudover som skjold mod radioaktiv stråling indefor medcin og industri. Det kan fissionere under særlige omstændigheder, som i brintbomber hvor det traditionelt anvendes som beholder for tritium hvor det giver større effekt, men er på ingen… Read more »

Politik-kvinder er dødsensfarlige "humanister"
Politik-kvinder er dødsensfarlige "humanister"
11 months ago

Hvad kommer der ud af at kommentere her? Skriver man
tidligt og først, ryger man hurtigt ned i bunden. Skriver man
sent når kun få at se det skrevne, før der er skiftet emne.
Så farvel og tak ind til videre.

S Jakobsen
S Jakobsen
11 months ago

Piv piv. Bliv dog voksen!

Anders
Anders
11 months ago

Du kan justere på rækkefølgen af kommentarer øverst til højre over kommentar-sporet.

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago

Som der står i Byvlen – de sidste skal blive de første og de første skal blive de sidste.
Man skal bare ikke gentage det for meget – for så går der ged i det.

Nielsen
Nielsen
11 months ago

Blev han ikke kaldt Zelenskij? Eller er han den samme navnekamæleon som Vilgert

Dan Christensen
Dan Christensen
11 months ago
Reply to  Nielsen

På Breitbarts hjemmeside kaldes han for “the hobbit Zhitlenskyj”.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x