25
maj
Seneste opdatering: 26/5-23 kl. 2233
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den schweiziske advokat Philip Kruse forklarer kort, hvad ‘pandemitraktaten’ kommer til at betyde.

Vidtrækkende suverænitetsafgivelse, medier og politikere ikke har informeret danskerne om

I denne uge forhandles den såkaldte “pandemitraktat,” som er en betydelig suverænitetsafståelse. Det er indrettet sådan, at den bliver vedtaget automatisk, hvis der ikke er modstand nok. Ved den danske delegation overhovedet, hvad den godkender, eller ved den det netop? Traktaten kan komme til at terrorisere os de næste ti år. WHO kan ødelægge vores helbred – som de har gjort siden “pandemien” startede med et ukendt antal millioner døde til følge – og de kan ødelægge Danmarks økonomi.

Jeg ved godt, at folketingspolitikere kun befinder sig i fjerde-femte række i magthierakiet. De har afstået så meget magt til instanser uden for landet, – 90 procent af vores love laves i Bruxelles af personer, vi ikke kan vælge eller afsætte – at de i virkeligheden godt kunne sige op og gå hjem. Men de bliver, og beholder privilegier og pension. Den magt, de har tilbage, og som er delegeret til dem af os, vel at mærke, anvender de konsekvent til at vise, at de er vores fjender.

Jeg beklager at måtte udtrykke mig sådan, men det er nu engang sandheden. Vi prioriteres under deres “internationale forligtelser” og dem selv. Altid! De er alt andet end vores “tjenere og assistenter” og vi er i transition fra borgere til undersåtter i det feudalsamfund, de og globalister søger fremmet på alle måder. At så få danskere opdager det, skyldes at de gamle institutioner får lov at stå, så de også tror, deres rolle er som før. Et trick allerede kejser Augustus benyttede med bla. senatet, der myrdede Cæsar for det samme, han gennemførte.

Dansken tror, han lever under demokrati i et frit land, har en fri presse og et uafhængigt retsvæsen, og det vil han blive ved med urimeligt længe indtil ondet og realiteterne må ses i øjnene. Da er det forlængst blevet nærmest umuligt at gøre noget ved det takket være den uhæmmede brug af digital kontrol. Hører du nogen i Folketinget, der værner om vores frihed, vores borgerrettigheder og privatliv? Hvornår hører du ikke EU kræve mere kontrol og overvågning for vores egen skyld, naturligvis?

Enhver forkølelse kan erklæres for en pandemi, og du risikerer tvangsvaccinering

Til at understøtte det, har de medierne, der også har forladt forsvaret af Danmarks og dets befolkning, og er blevet vores fjender. En lang ‘track record’ beviser det, men det bliver desværre meget, meget svært at overbevise befolkningen om, at det står så slemt til. Jeg er derfor overbevist om, at denne ‘traktat’ og dens afståelse af magt til ikke demokratisk legitime personer i FN-WHO, vil blive vedtaget, og at den kommer til at betyde mange års kaos og terrorisering af danskerne. Hvor mange vil vi være tilbage, når de er “færdige?”

Den schweiziske advokat Philip Kruse forklarer forbilledligt kort og let forståeligt i videoen, hvad en vedtagelse kommer til at betyde for os i nær fremtid. Han forklarer også, at den er bindende, selvom der lyves om, at den ikke er.

Enhver forkølelse kan erklæres for en pandemi. WHO kan lukke landet, kræve dig tvangsvaccineret med dødelige mRNA vacciner, som de vælger, eller interneret hvis du nægter. Endelig vil deres helt våde drøm, statskontrollens nav, så at sige, det digitale pas blive indført. Derfra og til kinesiske “social credit tilstande” er afstanden ganske kort. Det er kun lidt af det en befolkning, der er holdt hen med løgn af statens tidligere frie medier, nu risikerer.

Advokat Kruse talte på The International COVID Summit III i Bruxelles den 3 maj 2023. Hør ham, hvis du vil vide, hvad det er du går ind til, og hvad både politikere og medier har fortiet akkurat som de fortiede Marrakesherklæringen. Dette er hvad de regner dig og folkestyret for.

WHO Seventy-sixth World Health Assembly finder sted i Geneve fra 21. til 30. maj 2023

Delegerede fra Danmark

Chief Delegate – Chef de délégation
Ms S. Løhde
Minister for the Interior and Health
Deputy Chief Delegate – Chef adjoint de la délégation
Dr S. Brostrøm
Director General, Danish Health Authority
Delegate – Délégué
Mr E.B. Rasmussen
Ambassador Permanent Representative, Geneva
Alternate – Suppléant
Ms H. Findsen
Head of International Affairs, Ministry of the Interior and Health
Mr L.V. Madsen
Deputy Permanent Representative, Geneva
Mr S.F. Peitersen
Senior Advisor, Global Health Specialist, Ministry of Foreign Affairs
Ms S.R. Skov
First Secretary, Permanent Mission, Geneva
Ms N. Svejborg
Senior Policy Advisor, Permanent Mission, Geneva
Ms N. Dalsgaard
WHO National Counterpart, Head of Section, Global Health, Ministry of
the Interior and Health
Ms M.C. Vermund
Head of Section, Global Health, Ministry of the Interior and Health
Ms L.S.D. Jensen
Head of Section, Global Health, Ministry of the Interior and Health
Ms S. Kofoed
Head of Section, Danish Health Authority
Ms A.D. Sillasen
Private Secretary to the Minister, Ministry of the Interior and Health
Dr S. Chandy
Executive Director, International Centre for Antimicrobial Resistance
Solutions
Mrs H.E. Krarup
Director of Operations, International Centre for Antimicrobial Resistance
Solutions
16
Dr R.L. Skov
Scientific Director, International Centre for Antimicrobial Resistance
Solutions
Advisor – Conseiller
Ms S. Gertz Jensen
Youth Delegate, Danish Youth Council
Ms S.K. Larsen
Youth Delegate, Danish Youth Council
Ms F. Møller
Intern, Permanent Mission, Geneva
Liste over delegerede alfabetisk

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
DynamiteViking
DynamiteViking
1 year ago

Dansken er dum, dvask og doven – så selvfølgelig laller 95% af befolkningen videre uden at fatte, hvad der foregår, hvis ikke de lige frem bifalder WHO’s initiativ på samme måde, som de bifaldt regeringens og myndighedernes Corona teaterstykke. Og alt i mens hygger Ms. Løhde, Mr. Brostrøm og de øvrige udygtige, narcissistiske pampere sig i Geneve. Jeg væmmes!

Chrborgs politik er undergangens og dødens politik
Chrborgs politik er undergangens og dødens politik
1 year ago
Reply to  DynamiteViking

Hvert ord i ovenstående artikel bør betragtes som den rene sandhed, og man bør tage de advarende ord meget alvorligt. For der er tonsvis af beviser for at “pandemien” og “vaccinerne” var et stort og indstuderet angreb på folkesundheden, og en generalprøve på hvordan man kan manipulere, ensrette og mishandle befolkninger, uden at de protesterer. Videoen med advokaten bekræfter det som hundredvis af læger, virologer, nobélpris-modtagere, forskere, ofre, pårørende, laboratoriechefer og andre specialister tidligere har oplyst. Hvis man vil forstå hvad der snart kan ske, bør man læse om statsterroren i Sovjet-unionen, Nazi-tyskland, Kina, Nordkorea, Rumænien, Cambodia og Iran mv.… Read more »

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago

Den traktat er en temmelig kompleks tekst og selvom jeg er vant til at læse den slags så tog det mig meget lang tid. Særligt reglerne om “opsigelse” dvs. udtrædelse af traktaten er meget kryptisk udformet.

Jeg tvivler på de delegerede forstår traktaten.

Helt utrolige tider vi gennemlever.

Dragen
Dragen
1 year ago

….tvivler på de delegerede forstår teksten……Jeg sætter mig ikke ind i så kompliceret texter og stof områder. Jeg er nødt til at lade andre gøre det arbejde for mig . Jeg har ikke uddannelsen eller forudsætningerne iøvrigt til , at sætte mig ind i den slags texter o.lign. Det forhold , udgør min mareridts-agtige daglige påmindelse om , at sådan tror jeg også , at Fru Frederiksen, Heunicke , Løhde og ganske mange af de andre – der sidder på de 179 sæder der skulle være , for netop de mest prominente eller allerede højt estimeret i blandt os .… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Man må undre sig over Slettemettemink Forræderiksen. Begår hun bevidst dumheden, at overdrage nogle af de sidste rester af dansk suverænitet til endnu en række af global governance institutioner? Denne gang til den af Kill Bill ejede WHO, som har en afrikansk eksdiktator som øverste chef. Gør hun det bevidst, er hun jo som antydet en forræder. Og ved hun ikke hvad det er hun har gang i, nemlig at slavegøre danskerne i Danmark yderligere, ved at underlægge hele det danske sundhedsområde globalisterne, skulle hun måske finde sig et andet arbejde. Måske kan hun læse højt for børnene i et… Read more »

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Jeg tror hun overvejede , sammen med sin nuværende mand , at droppe politiken og istedet få en gård med en masse dyr der skulle passes. Jeg ville ønske de havde fulgt den ide. ( det ønsker Fru Frederiksen måske også idag?)

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Verdenskrigen er startet – men det en papirkrig mellem internationale og nationale organisationer. EU, NATO, EDA, PESCO, DEFCO, NORDEFCO, OSCE, JEF, ESSI, DIANA, OECD, WTO, ……….. Danmark er medlem af et hav af internationale organisationer, der nødvendigvis bekriger hinanden om myndighed og bevillinger. Tusindvis af bureaukrater vil gerne have indflydelse og især dine surt erhvervede skattepenge at smide i skraldespanden. Der sidder alene i Bruxelles op imod 100.000 papirnussende socialpushere uden ret meget andet at lave, end at snakke tiden ihjel. Definition: IGO’er (engelsk: InterGovernmental Organizations) EU er som den eneste overstatslige IGO helt unik. Der findes faktisk ikke –… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg skrev en kommentar kl 3 i nat,men den er åbenbart ikke kommet på.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

Hov. Der var den sgu.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Tilføjer lige denne underbyggende video, hvor semi-truther/comedian ikke særlig bemærkelsesværdige ikke-journalist uden særlig opsigtsvækkende truth-history-channel Jimmy Dore er udsat for en (i disse tider ikke særlig opsigtsvækkende men dog) foruroligende begivenhed:

JIMMY DORE ADDED TO UKRAINE GOVERNMENT’S KILL LIST!
https://www.bitchute.com/video/-LLlcKPmzJk/

Kan måske få nogen til at opgive deres hidtidige forehavende: at tale magten imod, men det betyder intet, fordi så hører du ikke til på holdet

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Nåeh ja, der var søreme en tilsvarende udvikling (?) i går:

https://www.bitchute.com/video/3fwWSp03JoVJ/

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Cat Girl

Fuellmilch (advokaten – 2.0 Nurnberg-aktivisten) har også talt om andre represalier mod folk i frihedsbevægelsen/modstandsrørelsen . Især af økonomisk art . Hvor de i praksis nægtes adgang til en bank-forbindelse o.lign.

Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
Danskerne, i flok på vej ud over Møns Klint
1 year ago

Her sidder Bill Gates og Klaus Schwab og taler sammen lidt før de slipper Covid 19 løs:

https://youtu.be/Etxo5TOxd6o

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x